Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون الهیاری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  گفت: طبق قانون ارتفاع ساخت و ساز هر نوع بنا در جوار و حریم بافت تاریخی باید کمتر از ۸ متر باشد و ساختمان در حال ساختی که در حریم درجه یک پل خواجو در حال ساخت است، این قانون را زیر پا گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: این اقدام بدون مجوزقانونی انجام شده و با پیگیری‌های حقوقی که انجام دادیم توانستیم دستور توقف ساخت این بنا را صادر کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان ادامه داد: از روزی که اولین نشانه‌های ساختمانی مبنی بر غیر مجاز بودن ارتفاع محرز شد، پیگیری ما شروع و مکاتبات لازم با شهرداری و مراجع قضایی انجام شد.
فریدون الهیاری تاکید کرد: برای انجام هرنوع ساخت و ساز در هر جایی که بافت تارخی یا حریم بافت تاریخی محسوب شود باید از میراث فرهنگی استعلام صورت گیرد.
او افزود: مشکل اساسی این است که حریم و قوانین موجود در این حوزه زیاد شفاف نیست و مشخصا وقتی پایه‌های قانونی کار درست شود، کمتر به موارد تخلف بر می‌خوریم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: میراث فرهنگی با جدیت تمام با تخلف در این حوزه برخورد می‌کند، یکی از مهمترین اقدامات ما در این حوزه مشخص کردن محدوده حریم بافت تاریخی است که ساخت و ساز‌های غیرمجاز در این محدوده‌ها ممنوع اعلام شده است.
فریدون الهیاری با اشاره به اینکه محور‌های تاریخی مهم باید حریم‌های مشخص و قوانین شفاف داشته باشد ادامه داد: در ابتدای فعالیت ما در سازمان میراث فرهنگی فقط حدود ۱۶۰ بنا داری حریم مصوب تاریخی بودند که این رقم در حال حاضر به بیش از ۵۰۰ مورد رسیده واین امر نشان دهنده پیگیری میراث فرهنگی در این حوزه است.
انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پل خواجو میراث فرهنگی بافت تاریخی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۸۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فهرج یزد، روستای هدف گردشگری می‌شود

ایسنا/یزد معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار یزد از انتخاب روستای فهرج به‌ عنوان روستای هدف گردشگری خبر داد.

«محمد علی شاه‌حسینی» در نشست با جمعی از مسئولان و فعالان اقتصادی استان، روستای فهرج را یکی از روستای باقابلیت جذب گردشگر دانست و افزود: محور فرهنگی- تاریخی این روستا که از آب انبار حسینیه  تا قلعه فهرج هزار ساله امتداد دارد، یکی از بی‌نظیرین محورهای گردشگری روستایی است که در سال ۸۹ در فهرست میراث ملی به ثبت رسید.

وی با بیان اینکه گردشگری روستایی تحت‌تأثیر منابع فرهنگی، طبیعی، تاریخی، نواحی روستایی به‌عنوان یک کالا فرهنگی گردشگری قابل‌عرضه است، اظهار کرد: روستاها یکی از مقاصد مهم گردشگری به شمار می‌آیند و به دلیل جذابیت‌های خاصی که دارند سالانه علاقه‌مندان و مسافران زیادی را به خود جذب می‌کنند.

معاون استاندار با بیان اینکه ایجاد گردشگری روستایی باعث ثبات در اشتغال، پویایی در تجارت و برابری درآمد بین ساکنان مناطق شهری و روستایی می‌شود، گفت: این صنعت بکر ظرفیت‌های زیادی دارد و می‌تواند برای کسب درآمد، اشتغال‌زایی و ایجاد تغییرات مثبت در درآمد روستاییان اثرگذار باشد.

شاه‌حسینی با بیان اینکه مهم‌ترین عاملی که باعث رونق گردشگری روستاها می‌شود، وجود زیرساخت‌ها است، گفت: برای توسعه گردشگری روستاها باید زیرساخت‌های لازم گسترش پیدا کرده و موردتوجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه ایجاد بوم‌گردی‌ها از جمله مواردی است که باید در روستاها موردتوجه قرار گیرد، افزود: مردمی که به این مناطق می‌روند انتظار دارند مکان‌های برای استراحت شبانه، جاده دسترسی مناسب، اماکن رفاهی و بهداشتی و وجود مکان‌هایی برای کمپینگ و آلاچیق‌های مناسب برای استفاده مردم وجود داشته باشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، شاه حسینی در پایان بیان کرد: مواردی چون رویش گیاهان دارویی یا صنعتی، جاذبه‌های کوهستانی و جنگلی، میراث تاریخی، وجود امامزاده‌ها و میراث باستانی از جمله ملاک‌های انتخاب یک روستا به‌عنوان روستای هدف گردشگری است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موزه‌ها، اماکن تاریخی و فرهنگی گیلان در ۱۳ فروردین تعطیل است
  • بازدید بیش از ۳۰۰ هزار نفر از موزه ها و اماکن تاریخی فرهنگی
  • فهرج یزد، روستای هدف گردشگری می‌شود
  • ضرغامی: بازدید ۳ میلیون نفر از اماکن تاریخی در ایام نوروز
  • ضرغامی: بیش از ۳ میلیون نفر از اماکن تاریخی تاکنون بازدید کردند
  • ۹۵۰ مورد سرکشی و بازدید نظارتی از آثار تاریخی و فرهنگی مینودشت
  • بیش از ۵ هزار مسافر از تورهای بافت‌گردی شیراز استقبال کردند
  • استقبال بیش از ۵ هزار مسافر نوروزی از تورهای بافت‌گردی شیراز
  • استقبال بیش از ۵ هزار مسافر نوروزی از تور‌های بافت گردی شیراز
  • رکورد ۱۰ ساله صدور پروانه ساخت در منطقه ۱۰ شکسته شد