Web Analytics Made Easy - Statcounter

در بازدید رئیس و اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان از مجموعه اپتیک، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: اثر اقتصاد دانش بنیان در صنعت اپتیک، پزشکی و ریلی کاملا مشهود است. وی بر لزوم برندسازی، سرمایه گذاری و تمرکز بر بازارهای تجاری محصولات صنعت اپتیک تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان، مسعود گلشیرازی در این بازدید، ضمن تشکر و قدردانی از دستاوردهای ارزشمند این مجموعه، تصریح کرد: بالندگی اقتصاد دانش بنیان در صنایع پزشکی، اپتیک و ریلی در شرایط تحریم، مشهود و قابل لمس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
همچنین ظرفیت بسیار مناسب این مجموعه برای مشارکت پذیری با سرمایه گذاران بخش خصوصی، با هدف توسعه فعالیت ها، قابل تامل است. رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در ادامه، ضمن ابراز امیدواری از ایجاد برقراری ارتباط موثر میان صنایع استان؛ اعم از صنعت فولاد و صنایع نفت و گاز در کنار صنعت تجهیزات پزشکی، اذعان داشت: انتظار می رود با ایجاد رابطه مؤثر بین صنایع، مجتمع اپتیک بتواند زیربناهای توسعه این حوزه را  قوام بدهد.
گلشیرازی در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان ضرورت سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه ریلی و پزشکی خاطر نشان کرد: آنچه مهم است، ما شاهد یک تحول بنیادی و انتقال دانش در صنعت ریلی کشور هستیم و این اتفاق از منظرهای واگذاری طرح های سرمایه گذاری به این مجموعه، حمایت صنایع بالادستی، برند سازی برای حضور موثرتر در فضای کسب و کار و رسیدن به سهم مناسب در بازارهای تجاری داخلی و خارجی محصولات این صنعت بسیار لازم و مهم است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان اقتصاد اتاق بازرگانی کرونا سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۹۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت

مدیرکل نظام تامین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت گفت: مبنای فعالیت بخش مهندسی شرکت نفت در دولت سیزدهم حمایت از تولید است، چنانچه شرکت‌های دانش بنیان طرف قرارداد این وزارتخانه از ۱۵۰ به ۶۶۶ شرکت و مبلغ قراردادی آن‌ها نیز به ۳۸۶ میلیون دلار (هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان) رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، غلامرضا خوانساری، مدیرکل نظام تامین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت با اشاره به افزایش حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در دولت سیزدهم افزود: بنا داریم خرید‌های خارجی را کمرنگ کنیم و در این راستا واردات ۲۵۰ کالا ممنوع اعلام شد.

وی گفت: از شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در توسعه میادین و احیای چاه‌های نفت استفاده شده است، چنانچه ۳۰ حلقه چاه کم‌بازده را به شرکت‌های دانش بنیان دادیم.

خوانساری خاطرنشان‌کرد: ۸۵ درصد از کالا‌های مورد نیاز صنعت نفت بومی‌سازی شده است و ۱۵ درصد باقی مانده نیز توجیه تجاری سازی ندارد.

این مقام مسوول وزارت نفت ادامه‌داد: در دولت، کارگروه صادرات خدمات فنی مهندسی شکل گرفته و سبب شده که از وارد کننده به صادرکننده تبدیل شویم و با کشور‌های مانند ونزوئلا، روسیه، چین، عراق و سوریه مبادلات تجاری داشته باشیم.

وی با اشاره به پالایشگاه‌های فرا سرزمینی گفت: در تلاشیم با پتروشیمی ونزوئلا قرارداد همکاری امضا و همچنین نسبت به بازسازی فاز ۲ پالایشگاه «ال پالیتو» ونزوئلا اقدام کنیم. در سوریه نیز پس از نتیجه رسیدن پالایشگاه «حمص»، دو پالایشگاه دیگر را نیز مد نظر داریم.

مدیرکل نظام تامین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت اظهار داشت: همچنین در آفریقای جنوبی و عراق هم منتظر خبر‌های خوب در حوزه صادرات محصولات دانش بنیان هستیم.

دیگر خبرها

  • کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان تشکیل شد
  • ظرفیت تولید پتروشیمی ایران به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • افزایش بیش‌از ۱۰۰ میلیون تنی ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • کشت و صنعت مغان صاحب برند بذر گندم شد
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ برپایه DNA بررسی شد
  • دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد