Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه پروژه های بزرگی در معدن و صنایع معدنی استان در حال اجراست، ظهار کرد: به نظر می آید استان سهم چندانی در پیمانکاری و مشاوره این صنایع ندارد و به دلیل تنگ نظری هایی که در سطح ملی وجود دارد، به راحتی برخی از پروژه ها را به شرکت های خودِ استان نمی دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"سیدمهدی طبیب زاده" صبح امروز ششم آذرماه در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان اظهار کرد: شرکت های فنی مهندسی یکی از دارائی های استان کرمان هستند که به دلیل محدودیت های بودجه ای مغفول مانده اند اما ثروت بزرگی است که باید در خدمت توسعه استان قرار بگیرد.

وی افزود: تداوم وضع فعلی موجب شده شرکت ها برای ادامه حیات و تامین نقدینگی رو به فروش ماشین آلات بیاورند که باید برای جلوگیری از اضمحلال شرکت ها چاره ای بیندیشیم.

طبیب زاده تصریح کرد: طلب پیمانکاران و شرکت ها از دستگاه های دولتی، پرداخت نمی شود در حالی که ۱۵ درصد مبلغی که برای جبران تفاوت قیمت ها مصوب شده، به پیمانکاران پرداخت نشده و استان کرمان در این زمینه ضعیف عمل کرده و تحرک جدی و جهادگونه برای استفاده از این ظرفیت لازم است زیرا دولت پولی ندارد و استان باید از این موضوع استفاده کند.

رییس اتاق بازرگانی استان کرمان با تاکید بر خلق ثروت از منابع داخلی استان بیان کرد: نمی شود استان را تعطیل کرد و زیرساخت ها را ایجاد نکرد. باید از فرصت های قانونی استفاده و برای سرمایه گذاران ایجاد انگیزه شود.

وی با اشاره به اینکه پروژه های بزرگی در معدن و صنایع معدنی استان در حال اجراست، افزود: به نظر می آید استان سهم چندانی در پیمانکاری و مشاوره این صنایع ندارد و به دلیل برخی از مسائل و متاسفانه تنگ نظری هایی که در سطح ملی وجود دارد، به راحتی برخی از پروژه ها را به شرکت های خودِ استان نمی دهند.

طبیب زاده اظهار کرد: به دلیل حمل بیش از حد مواد معدنی جاده های استان آسیب دیده و باید بازسازی شود که این با بودجه محدود راهداری نمی شود. به شرط اینکه وسعت دید وجود داشته باشد، سرمایه بخش خصوصی به کمک زیربناها می آید.

وی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: تهاتر طلب پیمانکاران با بدهی مالیاتی آنان نیز انجام نمی شود و در این زمینه باید عملکرد استان با کشور مقایسه شود؛ یک فرصت است که فعالان بخش خصوصی از آن استفاده کنند.

رییس اتاق بازرگانی استان کرمان گفت: فشار مضاعف نبود کار، کمبود بودجه عمرانی و فشار تامین اجتماعی موجب تشدید نگرانی ها در شرکت های فنی مهندسی شده است.

وی با اشاره به اهمیت تامین مالی پروژه ها اظهار کرد: بانک ها می گویند منابع نداریم. اگر نمی توانند تامین مالی انجام بدهند، می توانند در بازار سرمایه به عنوان عنصر ضامن عمل کنند و در جلسات آینده تامین مالی پروژه ها را بررسی خواهیم کرد.

طبیب زاده تصریح کرد: یکی از شرکت های بزرگ تولیدی استان کرمان یک ماه در سیرجان کارخانه گندله سازی آماده بهره برداری دارد اما به دلیل ناهماهنگی و عدم تامین برق معطل مانده است.

وی بیان کرد: این یک اخطار جدی است که اگر فکری برای تامین گاز استان نشود، در آینده نه چندان دور همه پروژه های فولاد و مس استان با مشکل کمبود گاز مواجه می شوند؛ خط ۱۱ گاز کشور حدود چهار سال است که در وزارت نفت و شرکت ملی گاز معطل مانده است و باید به فکر باشیم.

طبیب زاده افزود: پیشنهاد ما این است همه فرصت های سرمایه گذاری برای تکمیل زیرساخت های استان را تهیه و مدل های تامین مالی پروژه ها ارائه شود و ارتباطی بین این پروژه ها و منابع مالی برقرار کنیم که در غیر این صورت استان در توسعه زیرساخت ها با کمبود مواجه خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی کرمان استان کرمان تامین مالی طبیب زاده پروژه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۹۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب کرمانی در نوبت اول کنکور

ایسنا/کرمان مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: تعداد ۱۲۳ حوزه برگزاری کنکور در استان کرمان و ۱۲ هزار و ۷۷۸ نفر داوطلب داریم.

رضا رضایی بعد از ظهر امروز پنجم اردیبهشت ماه در جلسه شورای اداری استان کرمان اظهار کرد: از ۳۱ اردیبهشت تا ۲۶ خرداد آزمون‎‌های پایه دهم و یازدهم و از ۳۰ اردیبهشت تا ۲۴ خرداد آزمون‌های پایه دوازدهم برگزار می‌شود.

وی افزود: به دلیل حساسیت حوزه‌های امتحانات نهایی، تجهیزات خریداری و در بسیاری از حوزه‌ها نصب و تجهیزات مابقی تا زمان آغاز امتحانات تامین خواهد شد.

رضایی بیان کرد: ۲۵۴ حوزه اجرایی امتحانات نهایی و ۳۰ حوزه تصحیح در استان کرمان داریم که برای حوزه‌های امتحانی جنوب استان نیاز به تجهیزات سرمایشی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه از فردا نوبت اول کنکور در استان برگزار می‌شود، گفت: بخشی از کار به عهده وزارت علوم و بخشی به عهده وزارت آموزش و پرورش است.

وی افزود: امسال تعداد ۱۲۳ حوزه برگزاری کنکور در استان کرمان و ۱۲ هزار و ۷۷۸ نفر داوطلب داریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رقابت ۱۲ هزار و ۷۷۸ دانش‌آموز کرمانی در ماراتُن کنکور
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب کرمانی در نوبت اول کنکور
  • دستگیری سارق، نوجوانان کرمانی را خوشحال کرد
  • اختتامیه نخستین رویداد چادرو ۱۲ اردیبهشت برگزار می شود
  • درخشش کاراته‌کاهای کرمانی با پنج مدال
  • باران تا پایان هفته مهمان کرمانی‌هاست
  • کاراته کا‌های کرمانی و صید ۵ مدال رنگارنگ از رقابت‌های کشوری
  • شرکت طرح‌های مدیریت صنعتی به حوزه‌های جدید اقتصادی وارد می شوند
  • شرکت آب منطقه‌ای کرمان دیگر کارفرمای پروژه انتقال آب خلیج فارس به شهر کرمان نیست
  • بازوی رباتیک جایگزین نیروی کار انسانی می‌شود + فیلم