Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: زیرساخت مورد نیاز برای پیشرفت در اقتصاد مقاومتی، افزایش ثروت و تقویت اقتصاد درونزا، از مدرسه و آموزش شکل می‌گیرد.

به گزارش  گروه بانک و بیمه پول نیوز ، حجت‌اله صیدی در مراسم کلنگ زنی احداث دبیرستان ۱۲ کلاسه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در روستای خیرآباد نسیم‌شهر که با حضور سردار احمد ذوالقدر، فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران، حسن نوروزی، نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس، جمعی از مدیران ارشد بانک و آموزش و پرورش و سایر مقامات محلی برگزار شد، با بیان این مطلب، هفته بسیج را تبریک گفت و افزود: اگر توانسته‌ایم در کشور کاری انجام دهیم، به دلیل اقداماتی بوده که سپاه پاسداران و نیروهای مسلح در درون و بیرون مرزها برای حفظ امنیت کشور انجام داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با گرامیداشت یاد ایثارگری‌های سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، گفت: عزتی که بعد از انقلاب اسلامی در کشور به وجود آمده و ایران اسلامی توانسته از گردنه‌های مهمی عبور کند، به دلیل زحمات بزرگانی بوده که در عرصه امنیت و همچنین در رشد و بالندگی زیرساخت‌های کشور نقش ایفا کرده‌اند.

صیدی با اشاره به فرمان تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج مستضعفین توسط امام خمینی (ره)، اظهار کرد: با گذشت بیش از ۴۰ سال از آن فرمان، امروز می‌توان دید که آن ابتکار چه نتایج و برکات ارزشمندی برای مردم و کشور داشته است.

وی اظهار امیدواری کرد که این مدرسه تا مرداد سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری برسد و دانش‌آموزان این منطقه از مکتب حاج قاسم سلیمانی بهره‌ها بگیرند.

در این مراسم، سردار احمد ذوالقدر نیز با اشاره به اهمیت و جایگاه مدرسه و تحصیل علم، گفت: جبهه جنگ در شرایط فعلی جای خود را به جبهه مقابله با محرومیت داده و اگر امروز کار درستی در احداث مدارس در مناطق محروم انجام دهیم، نسل بعد از آن استفاده مطلوبی در جهت پیشرفت کشور خواهند کرد.

کلنگ احداث دبیرستان ۱۲ کلاسه پسرانه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به همت مجمع خیرین مدرسه‌ساز بانک صادرات ایران و با همکاری بسیج سازندگی سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران در زمینی به مساحت ۱۷۰۰ متر مربع و ۱۰۰۰ متر مربع زیربنا در دو طبقه در روستای خیرآباد نسیم‌شهر در حاشیه شهرستان بهارستان به زمین زده شد.

این پروژه چهل و هفتمین پروژه مدرسه‌سازی و سیصد و چهل و چهارمین پروژه عمرانی ستاد خیرین مدرسه‌ساز بانک صادرات ایران است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک صادرات ایران پول نیوز بانک صادرات مدرسه سازی تسهیلات امنیت حاج قاسم سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۹۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت زیرساخت‌های مالی صنایع خلاق با «مشارکت مردمی»

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: دو برنامه قطعی ستاد در سال جاری، توسعه صادرات و همچنین توسعه زیرساخت‌های مالی با جلب مشارکت مردمی است.

به گزارش ایسنا، مسعود حسنلو در نشست فعالان زیست بوم صنایع خلاق با اشاره به اهمیت برگزاری این نشست، اظهار کرد: جلسه هم فکری و هم اندیشی فعالان زیست بوم صنایع خلاق در ابتدای سال شکل گرفت تا هم فرصتی برای ترسیم مسیر ستاد در سال جاری باشد و هم نظرات فعالان زیست بوم در خصوص اقدامات ستاد در سال گذشته مورد بررسی قرار بگیرد و راهنمای راه ما در سال جاری باشد.

وی با اشاره به دیدگاه‌های مطرح شده توسط فعالان حوزه‌های مختلف زیست بوم صنایع خلاق در این جلسه، گفت: بیشتر نکات ناظر به زیرساخت مشارکت‌های مردمی در بحث رشد اقتصادی کشور و به صورت خاص نقش صنایع خلاق در این رشد اقتصادی بود. یکی از مسائل مهم و جدی که می‌تواند زمینه رشد مشارکت مردمی اقتصادی را فراهم کند، بستر صنایع خلاق است. 

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با اشاره به برنامه‌های ستاد در سال جاری، خاطرنشان کرد: دو برنامه قطعی ستاد، توسعه صادرات و توسعه زیرساخت‌های مالی است که زیرساخت‌های مالی قطعا با مشارکت مردمی می‌تواند توسعه پیدا کند. با توجه به شعار امسال می‌توان امیدوار بود که بحث مشارکت مردم در تقویت زیرساخت‌های مالی بهتر از گذشته محقق خواهد شد. البته این برنامه‌ها باید در قالب یک فرایند دنبال شود و با خلق یک نقطه و تجربه تثبیت نمی‌شود؛ تلاش ما این است که در نمایشگاه‌های مهم و مرتبط با صنایع خلاق در جهان حضور داشته باشیم و بتوانیم ارتباط اکوسیستم خلاق با آن کشور را تثبیت کنیم که این فرایند منجر به تجربه صادارتی پایدار شود.

به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، در این نشست در خصوص اصل مشارکت مردمی در لایه حکمرانی، نرم‌افزار مشارکت مردمی در ذهن تصمیم‌ساز ‌و تصمیم گیران، استفاده از ظرفیت‌های حلقه‌های میانه شامل بازیگران بزرگ و بازیگران کوچک، خروجی استارتاپ‌های اصلی خانه‌های خلاق در یک برنامه ۱۰۰ استارتاپی و حمایت واقعی، نگاهی به بازار صنایع خلاق از صادرات و بازار بین‌المللی، امکان‌سنجی بازاریابی صادراتی صنایع خلاق در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی و ضرورت بازتولید گفتمان و زبان ارتباط با مردم بحث و تبادل نظر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پخت بیش از یک هزار غذای اطعام مهدوی در اندیمشکی 
  • تقویت زیرساخت‌های گردشگری منجر به ایجاد درآمدهای پایدار می‌شود
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزشی برای بهبود و تقویت زیرساخت‌های آموزشی کهگیلویه و بویراحمد
  • خدمات باغ فدک در کشور بی‌نظیر است/ لزوم تقویت زیرساخت‌ها برای میزبانی شایسته از مسافران
  • تحقق جهش تولید با تداوم سیاست تثبیت اقتصادی
  • ضرورت اصلاحات مالیاتی لازم در جهت تقویت تولید/ چگونه سرمایه‌های خرد مردمی به سمت بخش مولد اقتصاد جذب می‌شود؟
  • تقویت زیرساخت‌های مالی صنایع خلاق با «مشارکت مردمی»
  • خیران؛ بزرگترین رکن نهضت مدرسه‌سازی
  • مردمی سازی اقتصاد، راهکار مشارکت مردم در جهش تولید
  • حل مشکلات ثبتی بیش از هزار واحد صنعتی در استان تهران با پیگیری ستاد اقتصاد مقاومتی