Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، شب گذشته ۵ آذرماه خبری مبنی بر برگزاری سی و نهمین جشنواره فیلم فجر در بهار ۱۴۰۰ به نقل از یک منبع آگاه در رسانه‌های غیررسمی و فضای مجازی منتشر شد.

در پی انتشار این خبر یکی از بخش‌های خبری صدا و سیما نیز به پوشش این موضوع پرداخت و لغو برگزاری این رویداد در سال جاری را قطعی اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد دبیر سی و نهمین جشنواره فیلم فجر اما در پاسخ به پیگیری خبرنگار مهر درباره انتشار این خبر تاکید کرد: به‌عنوان دبیر این رویداد سینمایی می‌گویم هنوز تصمیمی درباره زمان برگزاری سی و نهمین جشنواره فیلم فجر گرفته نشده است و خبر اعلام شده صحت ندارد.

از چندی قبل لغو برگزاری جشنواره فیلم فجر در بهمن‌ماه امسال و موکول شدن برگزاری آن به بهار ۱۴۰۰ به‌عنوان یکی از گزینه‌های پیش‌روی سیاستگذاران این رویداد در مواجهه با شرایط کرونایی و تعطیلی پروژه‌های سینمایی مطرح شده است. گزینه‌ای که با توجه به تقویم انتشار فراخوان جشنواره فجر و زمان‌بندی پذیرش آثار در این رویداد طی سال‌های قبل، احتمال صحت این گمانه در محافل رسانه‌ای و سینمایی بیش از پیش تقویت شده است.

اما بنابر اعلام دبیر جشنواره فیلم فجر هنوز تصمیم نهایی در این زمینه اتخاذ نشده و باید منتظر اعلام رسمی وضعیت برگزاری مهمترین رویداد سینمایی امسال در سایه تهدیدها و ملاحظات کرونایی باشیم.

کد خبر 5081101 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر سازمان سینمایی ویروس کرونا سی و نهمین جشنواره فیلم فجر تئاتر ایران ویروس کرونا فیلم کوتاه چنگیز جلیلوند برنامه تلویزیونی درگذشت چهره ها کامبوزیا پرتوی شانزدهمین جشنواره فیلم مقاومت سینمای مستند موسیقی ایرانی سازمان سینمایی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی حضور هنر ایران در جهان چهاردهمین جشنواره سینما حقیقت جشنواره فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۱۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم

دبیرستاد فناوری نرم گفت؛ ما نیاز داریم فناوری‌ها با رویکرد بومی و هویت ساز توسعه یابد و این رویداد در زمینه توسعه جریان‌های فناوری‌های نرم فعال شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود حسنلو در نشست خبری رویداد مانوین که امروز در مدرسه دارالفنون برگزار شد، با تاکید بر ضرورت هویت بخشی به صنایع خلاق و‌بومی کشور افزود: از این رو این نشست در مرکز تاریخی دارالفنون برگزار شده است، چرا که اکوسیستم فناوری نیازمند هویت بخشی است که ریشه آن در فرهنگ بومی و ملی و دینی ما نهفته است.

حسنلو با بیان اینکه مسایل فرهنگی به حل مسایل مردم و جامعه نزدیک است ادامه داد: یکی از کارکرد‌های فناوری حل مسایل کشور است و با توجه به چالش‌هایی که در زبان فارسی، وفاق اجتماعی، محیط زیست سلامت عمومی و عدالت اجتماعی وجود دارد می‌توان با توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی حل شوند.

وی با تاکید بر اینکه هرچقدر اکوسیستم توسعه فناوری‌های نرم توسعه یابد مسائل اجتماعی در مسیر حل شدن قرار می‌گیرد ادامه داد: برگزاری رویداد مانوین در همین راستا برنامه ریزی شده است چرا که ما نیاز داریم فناوری‌ها با رویکرد بومی و هویت ساز توسعه یابد و این رویداد در زمینه توسعه جریان‌های فناوری‌های نرم فعال شده است.

دبیر ستاد برگزاری نمایشگاه، رونمایی از دستاورد‌ها نشست‌ها را از رویداد‌های جانبی این رویداد ذکر کرد و‌گفت: اعتقاد من بر این است که صنایع خلاق رکن اقتصاد خلاق و فرهنگی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به تعریف پروژه‌های پیشران در حوزه‌های فناوری‌های نرم و فرهنگی گفت: پروژه‌های پیشران پروژه‌هایی است که از نظر اقتصادی و صنعتی قادر است پروژه‌ها را چند پله جاوتر براند و ما دو دسته پروژه‌های پیشران و کلان تعریف کرده ایم.

حسنلو ادامه داد: برای این منظور ۱۷ کارگروه ذیل سند این ستاد تشکیل شده که در ۳ لایه پروژه‌هایی را تعریف کرده اند. برخی پروژه‌های پروژه‌های کلان ملی است که نیاز به اعتبارات و زیرساخت‌های جدی دارد و برخی دیگر نیاز به اعتبارات زیادی ندارند، اما نیازمند تجمیع ظرفیت‌ها و کنسرسیوم‌ها هستند.

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی دسته سوم پروژه‌ها را پژوژه‌هایی دانست که نیاز به زیرساخت‌های قانونی و‌فیزیکی دارند و‌ادامه داد: تاکنون ۳ پروژه کنسرسیوم صادرات اسباب بازی، پلتفرم به هم رسانی آموزشی و‌ازمایشگاه اثر اجتماعی احصا شده است علاوه بر این ۱۰ پروژه دیگر در دستور کار ستاد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد استارتاپی شتاب در قم
  • «رویداد استارتاپی شتاب» در پارک علم و فناوری قم برگزار شد
  • خبر‌هایی از برگزاری جشنواره خیریه غذا در بیمارستان کوثر سمنان
  • برگزاری رویداد «چهارباغ جان اصفهان» در گذر فرهنگی چهارباغ
  • بوشهر میزبان جشنواره موسیقی خلیج‌ فارس
  • برگزاری 12 ویژه برنامه به مناسبت هفته فرهنگی اصفهان در منطقه 2
  • برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم
  • آمادگی میزبانی برای رویداد خوشنویسی جهان اسلام/ خبر خوب آقای مدیر
  • برگزاری هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه
  • برگزاری همایش فصلی اوج هنر در یزد