Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان سریال حضرت معصومه سلام الله علیها از آغاز روند پیش تولید این سریال در ابتدای سال 1400 خبرداد و گفت: از دو سال گذشته که سریال گاندو به اتمام رسید هر کاری که به من پیشنهاد شد را قبول نکردم و بارها در مقابل ضریح حضرت ایستادم و از خود حضرت خواستم که زمینه‌های ساخت این سریال مذهبی را فراهم کنند که اکنون این توفیق رقم خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، جواد افشار، در رابطه با ساخت سریال حضرت معصومه سلام الله علیها اظهار کرد: من سال‌های سال است که پیگیر این ماجرا بوده‌ام و از ابتدای ورودم به عرصه سینما و تلویزیون همواره ساخت چنین مجموعه‌ای از آرزوهای قلبی من بوده است.

وی با بیان اینکه من برای تحقق این آرزو تلاش های زیادی داشته‌ام، افزود: مطالعه و تحقیق زیادی کردم و خود را در این مسیر قرار دادم تا بتوانم روزی به آنچه دلم می‌خواهد برسم.

کارگردان سریال حضرت معصومه سلام الله علیها با بیان اینکه حدود دوازده سال است که روی این موضوع مشغول کار هستم، گفت: در حال حاضر به همراه یکی از دوستان به نام آقای رسول‌پور مراحل تحقیق و نگارش فیلمنامه این کار را پیش می‌بریم و در مراحل پایانی فیلم‌نامه قرار داریم و به زودی قسمت‌های پایانی آن نوشته خواهد شد.

وی با بیان اینکه بنا داریم که در اوایل سال آینده پیش تولید این مجموعه را شروع کنیم و وارد عرصه تولید شویم، گفت: احساس درونی غیر قابل وصفی دارم چراکه با این سریال با جهانی از آشنایی نسبت به بانو کرامت مواجه می‌شویم که متأسفانه برای بسیاری از مردم پوشیده است.

افشار با بیان اینکه همه مردم به خصوص دختران مسلمان و شیعه این حق را دارند که این بانوی ویژه را بیشتر بشناسند، گفت: به دنبال این هستیم که به زبان هنر بیان کنیم که این بانو چه جایگاه و ویژگی‌هایی داشته که امام کاظم علیه السلام در وصف ایشان می‌فرمایند «فداها ابوها» و خود را فدایی دختر خود می‌داند.

وی با بیان اینکه بانوی کرامت ناموس اهل‌بیت علیهم‌السلام هستند، بیان کرد: حضرت معصومه سلام‌الله علیها زینب ثانی و دارای رسالتی خاص بودند، ایشان مسیر اهل بیت علیهم‌السلام را از یک پل تاریخی عبور دادند.

افشار ادامه داد: خفقان دوره عباسی، نور ولایت اهل بیت علیهم‌السلام را هدف گرفته بود تا این نور را خاموش کند اما علی بن موسی علیه‌السلام با هجرت خود در قلب دستگاه خلیفه عباسی جریان اهل بیت علیهم‌السلام را ادامه دادند و فردی که نقش آفرینی کردند و توانستند سرزمین‌های اسلامی را با بیان روایات اهل بیت علیهم‌السلام به مسیر ولایت آشنا کنند حضرت معصومه سلام الله علیها بودند.

کارگردان سریال حضرت معصومه سلام الله علیها اضافه کرد: همانطور که حضرت زینب سلام الله علیها پیام عاشورا را به جهانیان ارائه دادند حضرت معصومه سلام الله علیها نیز این رسالت را دنبال کردند که با ساخت این سریال امیدواریم این نقش ایشان را به بهترین شکل به مردم نشان دهیم.

وی با بیان اینکه در سفر حج سال ۸۸ خود در مقابل کعبه از خدا ساخت سریال حضرت معصومه سلام الله علیه را طلب کردم، گفت: از دو سال گذشته که سریال گاندو به اتمام رسید هر کاری که به من پیشنهاد شد را قبول نکردم و بارها در مقابل ضریح حضرت ایستادم و از خود حضرت خواستم که زمینه‌های ساخت این سریال مذهبی را فراهم کنند که اکنون این توفیق رقم خورده است و به زودی تولید این اثر را شروع خواهیم کرد.

 افشار تصریح کرد: این که کارگردانی این اثر به عهده من قرار گرفته است را مدیون ارادت قلبی خود به حضرت معصومه سلام الله علیها می دانم و من با این خانم با باور خود سخن گفتم و از ایشان خواسته‌ام که من را هدایت کنند و مسیر را برای من هموار کنند تا اکنون که قرار است من برای ناموس اهل بیت علیهم‌السلام فیلم بسازم به بهترین شکل و بهترین شرایط باشد.

وی ادامه داد: من هر چه دارم از دعای پدر و مادرم است زیرا بنده  را از نوزادی با اهل بیت علیهم‌السلام آشنا کردند و همیشه برای من این شکوه و عظمت و این جایگاه عجیب بود که چرا خداوند یک دختر را از آن سوی سرزمین‌های اسلامی دعوت می‌کند تا به این نقطه از زمین بیایند و همسایه ما بشوند و امیدوارم که جوانان ایرانی و به خصوص دختران جوان از برکات حضور این بانو در این شهر بیشتر بهره ببرند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حضرت معصومه اهل بیت علیهم السلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۱۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زائران دسترسی مناسبی به حرم حضرت معصومه (س) و اطراف آن ندارند

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علیرضا اعرافی، در دیدار اعضای شورای اسلامی شهر قم گفت: جا دارد از تلاش‌ها و اقدامات در شهرداری و شورای اسلامی شهر باوجود اختلاف سلایقی که هست، تشکر و قدردانی کنیم، آنچه در مدیریت شهری اهمیت دارد راه و رسم تعامل، همدلی و همراهی برای خدمت هر چه بیشتر به مردم است. البته نقدهایی وجود دارد، لذا باید ارزیابی جامع داشته باشیم.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به اهمیت توجه به معماری اسلامی ایرانی در ساخت و سازهای جدید افزود: شهر قم باید به عنوان الگوی شهرسازی معماری اسلامی و ایرانی در کشور مطرح شود و این در سایه یک کار و همت جمعی و خرد نخبگانی فنی و علمی میسر خواهد شد.

امام جمعه قم گفت: سبک شهرسازی و معماری روی فرهنگ و آداب هر منطقه‌ای اثر می‌گذارد، شهر قم به عنوان ام القرای جهان اسلام باید در این سبک معماری اسلامی در کشور پیشتاز باشد و این در سایه یک مهندسی و معماری قوی همراه با روح سرشار معنوی و اندیشه معرفتی و اسلامی صورت خواهد پذیرفت، اما در حال حاضر این خلاء وجود دارد و چنین اراده قوی در ساخت و سازهای جدید وجود ندارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به فرهنگ و پیوست فرهنگی نهادها و سازمان‌ها اشاره و بیان کرد: هر دستگاه و نهادی که ارتباط و تعامل بیشتری با مردم و آحاد جامعه دارد باید دارای یک پیوست فرهنگی و معرفتی باشد؛ اگر خدمت توأم با فرهنگ و اخلاق همراه باشد، ارزش بیشتری دارد.

آیت الله اعرافی، رودخانه قم را نَفَس شهر توصیف و تصریح کرد: بستر رودخانه را باز بگذارید. هسته مرکزی شهر یعنی حرم، بازار، فیضیه و مسجد اعظم تاریخچه قم و اهالی قم است، مدیریت شهری علی رغم تمام تلاش‌هایی که داشته نسبت به تسهیل رفت وآمد زائران و مجاوران شهر کریمه اهل بیت (ع) در هسته مرکزی شهر، کاری از پیش نبرده و شیوه را اصلاح نکرده است.

مدیر حوزه‌های علمیه عنوان کرد: امروز تردد طلاب و اساتید به مدارس علمیه و به ویژه مدرسه فیضیه در هسته مرکزی شهر سه راه بازار، شیخان، حرم مطهر، مدرسه فیضیه با دشواری‌های همراه است، زائران دسترسی مناسبی به اطراف حرم و محیط پیرامونی آن ندارد که ان شاءالله به این نکته توجه شود.

در ابتدای این نشست، محرری، صابری، ملایی از اعضای شورای شهر قم نکاتی را مطرح کردند.

کد خبر 6085391

دیگر خبرها

  • فیلم| ماجرای نامه امیرعلی نبویان به رائفی‌پور چه بود؟/نبویان: به رائفی‌پور ارادت دارم
  • آمادگی برای برگزاری جشن های دهه کرامت
  • عکس| بازیگر «زیر آسمان شهر»، بعد از ۲۳ سال کنار همسرش
  • احیاگر فلسفه هنر فارابی به تلویزیون می آید
  • نشست تحلیل ریشه های دشمنی امویان با حضرت حمزه(س) برگزار می شود
  • مبنای جشن‌های دهه کرامت باید «عارفاً بحقّها» باشد
  • جشن‌های دهه کرامت از ۲۰ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • جمع کردن کتب ضلال، گاهی اثر عکس دارد!
  • زائران دسترسی مناسبی به حرم حضرت معصومه (س) و اطراف آن ندارند
  • بازیگر «زیر آسمان شهر»، بعد از ۲۳ سال کنار همسرش/ عکس