Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا میر در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در راستای تصمیمات و مصوبات قرارگاه مدیریت مقابله با کرونا کشور و دستورالعمل‌هایی که به همه استان‌ها ابلاغ شده است ستاد کرونا شهرستان چابهار محدودیت‌ها را از اول آذر اجرایی کرد.

معاون توسعه و برنامه ریزی فرماندار چابهار افزود: با توجه به وضعیت‌های زرد، نارنجی و قرمز که برای هر استان و شهرستان تعریف شده است ستاد کرونا سیستان و بلوچستان مصوباتی را با توجه به وضعیت شهرستان‌ها در دستور کار قرار داده که همه موظف و مکلف به اجرای این مصوبات هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: شهرستان چابهار با توجه به اینکه یکی از مقاصد گردشگری استان و حتی کشور است هر ساله جمعیت بیشماری از شهروندان را پذیرا است ولی در حال حاضر و با توجه به محدودیت‌های در نظر گرفته شده این شهرستان تعطیل است.

میر با اشاره به محدودیت‌های ورودی و خروجی شهر ادامه داد: برای تردد پلاک‌های غیربومی متعلق به افراد شاغل و دارای کسب و کار و تولیدی شهرستان به دلیل تجاری و صنعتی بودن چابهار به صورت محدود و بنا به ضرورت برنامه ریزی های لازم انجام شده است.

وی اذعان کرد: در حوزه بازار تمامی اصناف در گروه‌های ۲، ۳ و ۴ تعطیل هستند و در این خصوص مردم ۸۰ درصد همکاری خوبی با گشت‌های نظارتی ما داشته‌اند.

معاون توسعه و برنامه ریزی فرماندار چابهار گفت: گشت‌های نظارتی ما متشکل از حوزه اصناف، صمت، شبکه بهداشت، اماکن با مدیریت و نماینده‌ای از فرمانداری است.

وی عنوان داشت: منطقه آزاد چابهار یکی از بزرگترین بازارهای تجاری استان و کشور است ولی بنا بر تصمیمات این بازار هم از ابتدای آذرماه به دلیل سلامت مردم تعطیل شده است.

میر با اشاره به تعطیلی ۲۰ صنف در حوزه‌های مختلف افزود: مردم در تعطیلی بازارهای محلی با ستاد کرونا همکاری خوبی داشتند اما برخی افراد برخلاف مقررات و مصوبات تمکین نکرده و با توجه به ضرورت تعدادی از اصناف با دستور قضائی و دادستان شهرستان پلمپ شدند.

وی با اشاره به اینکه تمامی تلاش‌ها و سختگیری‌ها بخاطر جان مردم است، گفت: طبق هشدارها و اطلاع رسانی‌های قبلی و تأکیدات فراوان اصنافی که خلاف قوانین، مقررات و مصوبات ستاد کرونا شهرستان اعمال کنند، مشمول این جرایم و پلمب خواهند شد.

معاون توسعه و برنامه ریزی فرماندار چابهار با اشاره به اوضاع و شرایط خطرناک کرونا یاد آور شد: از کلیه هم استانی‌های عزیز تقاضا داریم با توجه به وضعیت فعلی تا اطلاع ثانوی از انتخاب چابهار که یک شهر آلوده و خطرناک است به عنوان مقصد سفر و تفریح پرهیز کنند تا علاوه بر حفظ سلامت جان مردم از شیوع بیماری و قطع زنجیره انسانی جلوگیری شود.

کد خبر 5081148

منبع: مهر

کلیدواژه: فرمانداری چابهار سیستان و بلوچستان محدودیت های کرونایی چابهار ویروس کرونا ویروس کرونا محدودیت های کرونایی هفته بسیج شیوع کرونا شیراز آمار کرونا کرمانشاه گرگان بارش باران کمک مومنانه بوشهر بسیج ستاد ملی مقابله با کرونا شهرستان کرج برنامه ریزی ستاد کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۱۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت گسترده سیلاب به کشاورزیِ جنوب سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، بارش شدید باران در اواخر سال گذشته و ابتدای سال نو کشاورزان جنوب سیستان و بلوچستان را غافلگیر کرد و کشت و کار آنها را با خود برد.
رئیس شورای اسلامی زرآباد می‌گوید: در سیل ابتدای امسال بارش ۴۰۹ میلی‌متری باران، هفت هزار و ۱۶۰ میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی شهرستان وارد کرده است.
نهنگی گفت: بیش از ۱۲۰ کیلومتر جاده بین مزارع کشاورزی در شهرستان زرآباد تخریب شده و امکان تردد نیست.
وی می‌افزاید: جاده دسترسی به اراضی کشاورزی خیلی ضروری است، چون اگر آب به محصول نرسد و رسوب برداشته نشود کشاورزی اندک بجا مانده نیز از بین می‌رود.
وی همچنین خبر از تخریب ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی و موتور پمپ می‌دهد.
همچنین مدیر جهادکشاورزی قصرقند گفت: براساس برآورد اولیه بارندگی و سیلاب اخیر در فروردین ماه سالجاری بیش از ۲ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال به تاسیسات و زیربنا‌های بخش کشاورزی، باغات و مزارع، قنوات و بند سار‌های این شهرستان خسارت وارد کرد.
رئیسی افزود: سیلاب به بیش از ۲ هزار هکتار اراضی آبی و دیم زیر کشت محصولات زراعی و باغی مختلف، ۹۶ رشته قنات، ۶۵۰ هزار متر مکعب بندسار‌های دیمی، ۱۱۰ حلقه چاه آب کشاورزی، ۲۳ کیلومتر لوله انتقال آب کشاورزی، ۲۰ کیلومتر کانال آبیاری، ۳۲۰ کلنی زنبور عسل و ۳۰ واحد دامداری روستایی صدمات جدی وارد کرده است.

بارش‌های دو ماه گذشته جنوب سیستان و بلوچستان در نیم قرن اخیر بی سابقه بوده و و اعزام ماشین آلات راه‌سازی و تانکر آبرسانی اولویت این مناطق است.

دیگر خبرها

  • برنامه های روز ملی ایمنی حمل و نقل در سیستان وبلوچستان تشريح شد
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • امدادرسانی ستاد‌اجرایی فرمان امام به ۱۶۰ روستای سیل زده سیستان وبلوچستان
  • تداوم انسداد ۱۰۱ راه روستایی درجنوب سیستان وبلوچستان براثربارندگی‌ اخیر
  • سدسازی در جنوب سیستان وبلوچستان در اولویت کاری منطقه
  • تداوم خدمات رسانی به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • حضور مجدد استاندار سیستان و بلوچستان از مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان
  • تشدیدفعالیت سامانه بارشی وناپایداری‌های محلی سیستان وبلوچستان
  • خسارت گسترده سیلاب به کشاورزیِ جنوب سیستان و بلوچستان
  • تشدید فعالیت سامانه بارشی و ناپایداریهای محلی در سیستان وبلوچستان