Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین قرارگاه جهادی امام رضا (ع) رامهرمز با اشاره به برنامه های قرارگاه جهادی در هفته بسیج گفت: یکی از اقدامات مدنظر پخش ۴۰۰ بسته معیشتی با اعتبار ۱۰۰ میلیون تومان در بین افراد نیازمند تحت پوشش این قرارگاه است.

«عاطفه نظری» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، با اعلام برنامه‌های قرارگاه جهادی مردمی امام رضا (ع) در رامهرمز به مناسبت هفته بسیج اظهار کرد: در اقدام اول با کمک خیرین و تلاش جهادگران یک راس گوساله با اعتبار ۱۰ میلیون تومان تهیه و پس از قربانی به نیت رفع این ویروس منحوس کرونا، گوشت گرم آن در بین نیازمندان با همکاری برادران حوزه مقاومت بسیج شهید رجایی در بخش سلطان آباد توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جانشین قرارگاه جهادی امام رضا (ع) شهرستان رامهرمز ادامه داد: در اقدام بعدی و هفته آینده با مشارکت تیپ نیرو مخصوص امام حسن مجتبی (ع) تعداد ۴۰۰ بسته معیشتی با اعتبار ۱۰۰ میلیون تومان در بین افراد نیازمند تحت پوشش این قرارگاه در سطح شهرستان رامهرمز توزیع می‌شود.

 

وی با اشاره به شروع فصل سرما و نیاز نیازمندان به وسایل گرمایشی تصریح کرد: این قرارگاه در نظر دارد تعداد قابل توجهی پتو را در بین سایر نیازمندان این شهرستان توزیع کند.

 

نظری از خیرین درخواست کرد جهت هر گونه کمک نقدی و غیرنقدی با مسئول روابط عمومی قرارگاه با شماره ۰۹۳۹۹۹۰۰۲۹۷ تماس حاصل نمایند.

 

پایان پیام/679

منبع: شبستان

کلیدواژه: توزیع بسته معیشتی قرارگاه جهادی امام رضا ع هفته بسیج قرارگاه جهادی امام رضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۲۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار و تکلیف هر دستگاه در سند محرومیت‌زدایی مشخص باشد

نخستین جلسه هیئت‌ رئیسه قرارگاه محرومیت‌زدایی و صیانت از سومین حرم اهل‌بیت (ع) در سال ۱۴۰۳ به میزبانی فرمانداری شیراز برگزار و در این جلسه ضمن بررسی آخرین وضعیت سند محرومیت‌زدایی بر همگرایی و اهتمام برای رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار تأکید شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، نخستین جلسه هیئت‌رئیسه قرارگاه محرومیت‌زدایی و صیانت از سومین حرم اهل‌بیت (ع) در سال 1403 به میزبانی فرمانداری شیراز برگزار و در این جلسه ضمن بررسی آخرین وضعیت سند محرومیت‌زدایی بر همگرایی و اهتمام برای رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار تأکید شد.

فرماندار شیراز در این جلسه که راهبرد محرومیت‌زدایی از سطح این شهرستان را مورد بررسی قرار می‌داد، گفت: باید برای رفع محرومیت از محلات این شهرستان اهتمام شود، ضمن اینکه مطابق سند تکلیف هر دستگاه مشخص باشد.

لطف‌الله شیبانی که به‌عنوان رئیس قرارگاه محرومیت‌زدایی و صیانت از سومین حرم اهل‌بیت (ع) شیراز سخن می‌گفت، بر نقش هر دستگاه در رفع محرومیت تأکید و بیان کرد: رویکرد محرومیت‌زدایی باید اساس کار دستگاه‌ها باشد و این مهم در اولویت قرار گیرد.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این جلسه با بیان اینکه اعتبارات هر دستگاه در این سند باید مشخص باشد، گفت: محرومیت‌زدایی فقط وظیفه شهرداری نیست و همه دستگاه‌ها باید ورود کنند.

سید ابراهیم حسینی بر اساس اختیارات قانونی شورا خواستار پای‌کار آمدن همه دستگاه‌های اجرایی دخیل در امر محرومیت‌زدایی شد.

شهردار شیراز نیز که در این جلسه از اهتمام شورای اسلامی شهر و شهرداری در دوره ششم مدیریت شهری بر رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار سخن می‌گفت، به اختصاص 3 درصد از بودجه سالانه عمرانی در این راستا اشاره و بیان کرد: باید سند محرومیت‌زدایی 40 محله به‌عنوان سند هدف برای دیگر محلات کم‌برخوردار قرار گیرد. 

محمدحسن اسدی که همگرایی و اهتمام همه دستگاه‌ها در رفع محرومیت را مورد تأکید قرار می‌داد، بر همگرایی و استفاده از همه منابع برای انجام این مهم تاکید کرد.

 وی همچنین سال 1403 را با توجه به همدلی و همکاری بین مسؤولین سالی طلایی برای خدمت‌رسانی و به‌ویژه محرومیت‌زدایی دانست.

این مقام ارشد مدیریت شهری شیراز همچنین از اختصاص اعتبار 600 میلیارد تومانی در بودجه سال جاری برای محرومیت‌زدایی که معادل یک‌سوم بودجه امسال شهرداری شیراز خبر داد.

جانشین فرماندهی سپاه فجر در قرارگاه حضرت احمدبن موسی (ع) نیز که از تلاش برای رفع محرومیت از چهره نقاط کم‌برخوردار شهرستان شیراز سخن می‌گفت، بر سیاست‌گذاری و تهیه شناسنامه برای پروژه‌ها و محلات و فعالیت همه دستگاه‌ها تأکید کرد.

مجید علی‌پور که به‌عنوان دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی و صیانت از سومین حرم اهل‌بیت (ع) سخن می‌گفت، عنوان کرد: در این جلسه هیئت‌رئیسه باید سیاست‌های کلیدی مشخص و سند تدوین شود. باید بر مبنای این سند نیاز‌ها احصا و عزمی جدی در این راستا شکل گیرد.

جانشین فرماندهی سپاه فجر در قرارگاه حضرت احمد بن موسی (ع) همچنین گفت: محرومیت‌زدایی در دوره فعلی شورای شهر به ادبیاتی رایج تبدیل‌شده و قابل‌تقدیر است.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز بر انجام وظایف هر دستگاه و همچنین تعیین اعتبارات آنها تأکید کرد.

سیده مریم حسینی با اشاره به اقدامات محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز در 152 محله تصریح کرد: اقدامات ارزنده‌ای در سطح محلات کم برخوردار در مناطق مختلف روی‌داده است که باید در این گام ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی نیز با همگرایی پای‌کار آیند.

محمدعلی راضی؛ معاون شهردار شیراز نیز در این جلسه به تشریح سند 152 محله در دو مرحله 40 و 112 محله و همچنین وظایف 18 دستگاه در قرارگاه پرداخت.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • فعالیت ۷۴۰ گروه جهادی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
  • فعالیت‌های محرومیت‌زدایی ۱۵ گروه جهادی دانشجویی در گنبدکاووس
  • فعالیت ۷۴۰ گروه جهادی در مناطق مختلف استان
  • خدمات رسانی گروه جهادی حیدریون در مناطق کم برخوردار
  • خرداد امسال ۱۲۱ روستا از آب پایدار برخوردار می‌شوند
  • شاداب سازی ۲۰ درصد مدارس چهارمحال و بختیاری
  • برخورداری ۱۲۱ روستای آذربایجان شرقی از آب پایدار در خردادماه
  • اجرای طرح شاداب سازی در ۴۳۰ مدرسه چهارمحال و بختیاری
  • ۳۷۶ میلیاردتومان اعتبار جهت تسهیلات اشتغال و جهش تولید اختصاص یافت
  • اعتبار و تکلیف هر دستگاه در سند محرومیت‌زدایی مشخص باشد