Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: ۶ طرح درمانی تامین اجتماعی تا پایان امسال در استان مرکزی به بهره‌برداری می‌رسد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، روح الله سهرابی ظهر امروز در آیین  افتتاح دو طرح درمانی در بیمارستان تامین اجتماعی امام خمینی (ره) اراک که با حضور نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی انجام شد با اشاره به هزینه کرد در این طرح اظهار داشت: برای ساخت و بهسازی این بخش در 70 متر مربع فضا یک میلیارد تومان هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین برای تامین تجهیزات پزشکی و سایر ملزومات 60 میلیون تومان و برای خرید دستگاه سنگ‌شکن چهار میلیارد تومان هزینه شده است. 

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: 6 طرح درمانی تامین اجتماعی دیگر استان مرکزی اعم از پلی‌کلینیک تخصصی بیمارستان امام خمینی (ره)، بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان شازند، درمانگاه شهرستان زرندیه، ارتقاء و تجهیز بخش رادیولوژی بیمارستان شازند، راه‌اندازی بخش‌های فیزیوتراپی و NICU بیمارستان شهید چمران ساوه تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

برخی صنایع استان مرکزی جای کمک به بخش درمان قیمت "اکسیژن" را چندبرابر کردندبیمارستان پایگاه هوایی بوشهر به کمک بخش درمان استان بیاید/ پیگیری تجهیز و نوسازی بیمارستان امیرالمؤمنین(ع)نامه محرمانه رئیس کمیسیون بهداشت مجلس به روحانی/ تاکنون تنها 27درصد از یک‌میلیارد دلار به بخش درمانی اختصاص یافته است

سهرابی تصریح کرد: توسعه، تجهیز و بازسازی آزمایشگاه بیمارستان امام خمینی (ره) در فضایی با وسعت 485 متر مربع با هزینه 2 میلیارد و 100 میلیون تومان ایجاد شده و همچنین عملیات اجرایی  پلی‌کلینیک تخصصی بیمارستان امام خمینی (ره) به عنوان بزرگترین طرح‌های  عمرانی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان مرکزی به شمار می‌آید.

وی بیان کرد: این طرح دارای چهار هزار و  200 متر مربع زیربنا با اعتبار اولیه 16 میلیارد تومان از سال گذشته آغاز شده و خوشبختانه این طرح دارای 95 درصد پیشرفت فیزیکی است.

انتهای پیام/712/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تامین اجتماعی استان مرکزی طرح درمانی امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۳۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان امام حسن دزفول دومین بیمارستان مجهز کشور در درمان سرطان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمدمهدی مجاهد سونامی سرطان را خطری بسیار جدی دانست و گفت: سرطان علاوه بر درد و رنج بیماری، هزینه‌های بسیار زیادی به بیمار و خانواده آنها تحمیل می‌کند که هدف از راه اندازی این بیمارستان تسهیل دسترسی بیماران به خدمات درمانی و کاهش هزینه‌های تحمیلی بیماران است.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۰ هزار و ۷۰۰ بیمار سرطانی در این بیمارستان پذیرش و تحت درمان قرار گرفته‌اند گفت: علاوه بر مسائل درمانی، پژوهشگران این بیمارستان موفق به دستاورد‌های خوب علمی در شناسایی و درمان سرطان شده اند که به زودی درباره آن اطلاع رسانی می‌شود.

او ادامه داد: بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) دارای چهار دستگاه شتاب دهنده خطی است که ۲ شتاب دهنده فعال و ۲ دستگاه دیگر مجهز به هوش مصنوعی نیز به زودی وارد مدار بهره برداری می‌شود.

مجاهد ادامه داد: دستگاه تشخیص پت اسکن به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تشخیص و درمان سرطان طی ماه‌های اخیر در این بیمارستان نصب و فعال سازی شده است.

وی با بیان اینکه ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال توسط خیرین نوع دوست به این بیمارستان اهدا شده است گفت: بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) دزفول پس از بیمارستان محک مجهزترین بیمارستان درمان سرطان در کشور است که شهره جهانی پیدا کرده است.

بیمارستان خیریه امام حسن مجتبی (ع) دزفول، وابسته به انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ بیمار مبتلا به سرطان از سراسر ایران به ویژه شهر‌های شمالی خوزستان و استان‌های ایلام و لرستان را تحت پوشش خدمات حمایتی و درمانی رایگان خود قرار داده است.

انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان در سال ۹۱ به همت مردم دزفول در این شهرستان شکل گرفت و با حمایت‌های مردمی پشتیبان و حامی بیماران مبتلا به سرطان است.

تمام خدمات ارایه شده در این بیمارستان از جمله رادیوتراپی، شیمی درمانی، پت اسکن، آنژیوگرافی قلب، ویزیت بیماران، آزمایشگاه و همچنین اسکان و غذای بیماران و همراه آنها در این بیمارستان به صورت رایگان است.

بیمارستان خیریه سرطانی امام حسین مجتبی (ع) در هشت طبقه و زیربنای ۹ هزار مترمربع ظرفیت ۱۰۵ تخت بیمارستانی دارد که هم اکنون سه طبقه از این بیمارستان همچنان به بهره برداری نرسیده است.

دیگر خبرها

  • فاز اول پل بسیج اردبیل شهریورماه امسال به بهره برداری رسد
  • ۱۴۷ طرح کشاورزی استان اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
  • ۱۸ فروردین‌ماه زمان انجام تست گرم فاز اول خط سه مترو
  • مراجعه بیش از ۱۱۰ هزار نفر به مراکز درمانی فارس
  • درمان بیش از ۵ هزار بیمار در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد
  • تسویه بیش از۲۱هزار میلیارد ریال ازمطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌های طرف قرارداد تامین اجتماعی
  • ارائه خدمات درمانی تمام وقت در بیمارستان‌های تامین اجتماعی مازندران در ایام نوروز
  • ۱۴۷ طرح کشاورزی امسال در اردبیل به بهره برداری می‌رسد
  • بیمارستان امام حسن دزفول دومین بیمارستان مجهز کشور در درمان سرطان
  • ◄ کدام مسیرهای ریلی امسال به بهره برداری می رسد؟