Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@16:08:48 GMT

۶ گزینه «اعتماد ملی» برای انتخابات ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۱۳۹۲۱

۶ گزینه «اعتماد ملی» برای انتخابات ۱۴۰۰

اعتماد: اسماعیل گرامی‌مقدم از احتمال معرفی کاندیدای حزبی گفت و تصریح کرد:تاکنون بین ۴ تا ۶ نفر گزینه احتمالی مطرح و بررسی در مورد آن‌ها در دستورکار حزب اعتماد ملی قرار دارد. اما فعلا نمی‌توانم اسامی این افراد را اعلام کنم.

متن این گفت وگوی کوتاه را بخوانید:

آقای گرامی‌مقدم در حال حاضر برخی احزاب اصلاح‌طلب در حال تعیین مصداق برای کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از حزب اعتماد ملی هم خبر‌هایی می‌رسد که برخی برای انتخابات ریاست‌جمهوری آینده اعلام حضور کرده‌اند؛ شما در حزب به این موارد رسیدگی کرده‌اید؟

این را باید بگویم که حزب اعتماد ملی در انتخابات نامزد خواهد داشت و احتمالا نامزد حزبی هم معرفی می‌کند. در این راستا در ۲ نهاد حزبی - یکی کمیته تعامل و دیگری دفتر سیاسی - بر حسب وظایف هرکدام از این دو، بحث‌ها در حال طرح و بررسی است. در کمیته تعامل بحث تعامل با احزاب مختلف، جمعیت‌ها و ائتلاف مطرح است و کنار آن بحث نحوه تعامل با نامزد احتمالی برای انتخابات نیز دنبال می‌شود. به‌علاوه کمیته تعامل تدوین منشور انتخاباتی حزب را نیز در دستورکار خود دارد. در دفتر سیاسی هم به همین شکل در مورد تدوین یک میثاقنامه کار می‌شود. التبه در دفتر سیاسی بر اساس وظیفه‌ای که دارد، وارد تعیین مصادیق برای کاندیدای حزبی در انتخابات ۱۴۰۰ شده‌ایم. چند نفری از اعضای شورای مرکزی حزب اعتماد ملی برای نامزدی در انتخابات ۱۴۰۰ داوطلب شده‌اند و این درخواست آنان از سوی کمیته تعامل و دفتر سیاسی در حال بررسی است. حزب اعتماد ملی همچنین معیار‌هایی را درباره نامزد‌های انتخابات رییس‌جمهوری مطرح کرده که پیش از این نیز درباره آن بحث شده و بر اساس آن داوطلبان را ارزیابی خواهیم کرد.


روند انتخاب گزینه نهایی حزب اعتماد ملی به چه شکل خواهد بود؟ آیا شما در این باره به اجماع بین اصلاح‌طلبان هم فکر می‌کنید و اینکه آیا تلاش می‌کنید که درنهایت یک کاندیدا از جبهه اصلاحات برای انتخابات ۱۴۰۰ معرفی شود؟
هر تصمیمی که در دفتر سیاسی حزب گرفته شود، به هر حال نتیجه آن به شورای مرکزی می‌رود و نهایتا این شورای مرکزی است که درباره نامزد نهایی که احتمالا حزبی خواهد بود، تصمیم می‌گیرد. البته با عنایت به اینکه در دفتر سیاسی و حزب و کمیته تعامل به بحث اجماع روی یک نامزد واحد هم توجهی ویژه می‌شود. موضوع اجماع‌سازی در اصلاح‌طلبان از خطوط قرمزی است که همواره مورد توجه ما بوده و این مساله در حزب اعتماد ملی رعایت می‌شود. حزب اعتماد ملی نهایتا به صورت جبهه‌ای در انتخابات عمل می‌کند. اگر چه از نامزد حزبی خودمان دفاع و حمایت می‌کنیم، اما در نهایت بر این باوریم که در جبهه اصلاحات باید وحدت‌نظر درباره یک نامزد شکل گیرد و درنهایت یک نامزد به عنوان گزینه نهایی جبهه اصلاحات به عموم مردم معرفی شود. روند رسیدن به گزینه نهایی هم البته مکانیزم‌هایی دارد که یکی از این مکانیزم‌ها استفاده از نظرسنجی است.
خبر‌های مختلفی از احزاب اصلاح‌طلب منتشر می‌شود و اسامی گوناگون هم در این باره به گوش می‌رسد. ازجمله چندی پیش «کارگزاران سازندگی» فهرستی را از کاندیدا‌های احتمالی منتشر کرد. همین طور که زمزمه‌هایی درباره نامزد‌های احتمالی «اعتماد ملی» شنیده شد. می‌توانید درباره مصادیقی که تعریف کرده‌اید یا احیانا در حال بررسی هستید، توضیح دهید؟ آیا درباره نامزد‌های احتمالی با چهره‌های شاخص اصلاح‌طلب هم رایزنی کرده‌اید؟
تاکنون بین ۴ تا ۶ نفر گزینه احتمالی مطرح و بررسی در مورد آن‌ها در دستورکار حزب اعتماد ملی قرار دارد. اما فعلا نمی‌توانم اسامی این افراد را اعلام کنم. منتها باید بگویم که بحث و بررسی درباره این ۶ نفر ادامه دارد و درنهایت این کمیته مرکزی است که درباره آن تصمیم می‌گیرد. به واقع هنوز به جمع‌بندی در حزب نرسیده‌ایم و وقتی شورای مرکزی تشکیل شود و نظر قطعی خود را اعلام کند، تصمیم نهایی خواهد شد و آن هنگام حتما با چهره‌های شاخص اصلاح‌طلب و تأثیرگذار نیز وارد رایزنی خواهیم شد.

منبع: فردا

کلیدواژه: اعتماد ملی انتخابات ریاست جمهوری گرامی مقدم حزب اعتماد ملی انتخابات ۱۴۰۰ برای انتخابات دفتر سیاسی درباره نامزد شورای مرکزی کمیته تعامل اصلاح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۳۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم

یکصد و بیست و نهمین نشست هیأت عالی شورای وحدت اصولگرایان در دفتر مرکزی این شورا برگزار و حاضرین در مورد سیاست‌های دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بحث و تصمیم گیری کردند.

منوچهر متکی سخنگو و رئیس هیأت اجرایی شورای وحدت اعلام کرد: در یکصد و بیست و نهمین نشست هیأت عالی شورای وحدت، موضوع دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

بر اساس تصمیمات اخذ شده در این جلسه مقرر شد که فهرست نامزد‌های مورد حمایت شورای وحدت در سراسر کشور از جمله حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلام شهر، شمیرانات و پردیس تهیه و به اطلاع مردم شریف رسانده شود.

متکی گفت: در این نشست با نظر قاطع اعضا، مصوب شد با توجه به اینکه تمامی نامزد‌های راه یافته به مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تهران بزرگ را آقایان تشکیل داده و هیچ نامزدی از بین بانوان موفق به کسب آرای لازم در دور نخست نشد، شورای وحدت با در نظر گرفتن اصل تخصص و تعهد کلیه نامزدها، اولویت خود را به حمایت از بانوان قرار داده و تلاش می‌کند تعداد بیشتری از بانوان نامزد دارای صلاحیت در دور دوم انتخابات را در فهرست خود بگنجاند.

وی ضمن تاکید بر لزوم مشارکت مؤثر ملت نجیب و قهرمان ایران در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، افزود: شورای وحدت استان‌ها در تمام حوزه‌هایی که انتخابات در آن‌ها به دور دوم کشیده است، حضوری فعال داشته و در راستای وظایف خود در ایجاد شور و نشاط انتخاباتی، عمل کرده و فهرست نامزد‌های مورد حمایت خود را اعلام می‌کند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیدا‌های حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزد‌ها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

شورای وحدت در مرحله اول انتخابات در تهران و سایر حوزه‌ها فهرست خود را ارائه کرده بود. این شورا پس از اعلام نتایج در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ۹۰ نفر از منتخبان در دور نخست انتخابات مجلس دوازدهم مورد حمایت شورای وحدت بودند که از این تعداد ۶۰ نامزد به طور اختصاصی در فهرست شورای وحدت و ۳۰ نفر نیز به طور مشترک با سایر فهرست‌ها حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس آغاز شد
  • آغاز ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس
  • مراسم قرعه کشی پخش مناظرات نامزد‌های انتخاباتی در صدا و سیمای لرستان
  • نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس اعلام می شود
  • راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم
  • اعلام برنامه های صدا وسیمای خراسان رضوی برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • الکترونیکی بودن دور دوم انتخابات مجلس در آبادان
  • آغاز ثبت درخواست نامزد‌های مرحله دوم انتخابات برای استفاده از امکانات تبلیغاتی
  • رقابت ۲ نامزد مجلس برای یک سهمیه باقیمانده در مشهد و کلات
  • فراهم شدن تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان