Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی گفت: تاکنون هیچ داروی قطعی کرونا در جهان کشف نشده است و دارو‌های شیمیایی، گیاهی و سنتی معرفی شده، بیشتر جنبه کمکی دارند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،   دکتر ایرج حریرچی امروز (پنجشنبه) در حاشیه ستاد مقابله با کرونا در استان قزوین به خبرنگاران گفت: هر دارویی که سیکل لازم را در سازمان غذا و دارو طی کرده باشد و مراحل تایید علمی آن انجام شده باشد، مورد تایید وزارت بهداشت خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون کل وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی گفت: هم اکنون برخی از دارو‌هایی که در کشور‌های اروپایی و آمریکایی برای مقابله با کرونا تجویز و مصرف می‌شوند با قیمت ارزانتر در داخل کشور تولید شده‌اند، ولی تاکید می‌کنیم هیچ کدام از این دارو‌ها به عنوان داروی قطعی کرونا نیست.

معاون وزیر با بیان اینکه ما فعلا دو روش انجام تست کرونا داریم، افزود: یکی تست پی سی آر معمولی است که مثل گذشته انجام می‌شود و تعداد آن زیاد شده و به حدود ۴۰ هزار رسیده که رقم قابل توجهی است.

او گفت: همچنین تست سریع یا رپید که تجهیزات آن در شهرستان‌ها توزیع شده و آموزش‌های لازم داده شده است.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: از روز شنبه هفته آینده به میزان ۶۰ هزار تست سریع در کشور انجام خواهد شد و امیدواریم طی یک یا دو هفته آینده میزان آن هم به حدود ۱۰۰ هزار در روز برسد.

وی در خصوص تداوم محدودیت‌های وضع شده، گفت:تداوم محدودیت‌ها بستگی به شرایط نتایج مثبت و منفی کسب شده، خواهد داشت که با توجه به آن‌ها ستاد ملی کرونا بررسی‌های کارشناسی را انجام خواهد داد و تصمیم گیری خواهد کرد.

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۴۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟

ایتنا - اولین دارویی که روند آلزایمر را کند می‌کند، بیش از یک سال است که در ایالات متحده به بازار آمده، اما فروش آن کم بوده است. همچنین ماه‌ها طول کشید تا سیستم‌‌های بیمارستانی بزرگ استفاده از این دارو را آغاز کنند و برخی شرکت‌های بیمه هم آن را تحت پوشش قرار ندادند.
پزشکان می‌گویند برخی بیماران احتمالا به دلیل تاثیر محدود و عوارض جانبی احتمالی داروی لکمبی (Leqembi) در مصرف این دارو تردید دارند زیرا سال‌ها طول می‌کشد تا بهترین شکل مصرف این دارو و عوارض آن مشخص شود و برای بهبود روش‌های تشخیص آلزایمر نیز باید پیشرفت‌هایی صورت بگیرد و نیازمند تحقیقات بیشتر است.

بیش از شش میلیون نفر در آمریکا و میلیون‌ها نفر در سراسر جهان به بیماری آلزایمر مبتلا هستند که شایع‌ترین نوع زوال عقل است. برای این بیماری هیچ درمانی وجود ندارد اما لکمبی می‌تواند پروتئین چسبنده مغز به نام آمیلوئید را که عامل اصلی بیماری آلزایمر است، از بین می‌برد.

تحقیقات نشان می‌دهد افراد دارای علائم خفیف این بیماری با مصرف این دارو می‌توانند پیشرفت بیماری‌ را تا چند ماه به تاخیر بیندازند. هرچند برخی کارشناسان می‌گویند این تاخیر ممکن است آنقدر نامحسوس باشد که بیماران متوجه نشوند.

 
سازمان غذا و داروی ایالات متحده تابستان ۲۰۲۳ مصرف داروی لکمبی را برای بیماران در مراحل اولیه به طور کامل تایید کرد. شرکت ژاپنی ایزای (Eisai)، سازنده این دارو، هم ابتدا انتظار داشت که تا پایان ماه مارس، ۱۰ هزار بیمار از این دارو به شکل تزریق با سرم استفاده کنند اما مدیران این شرکت کمی بعد این پیش‌بینی را کاهش دادند؛ البته می‌گویند فروش رو به رشد است.

دکتر علی‌رضا عطری، متخصص مغز و اعصاب که مشاور حقوقی شرکت ایزای است، می‌گوید: «این رویکرد بسیار مرحله‌ای و گام به گام است. هرچه بیشتر درباره آن یاد بگیریم‌، آن را بیشتر گسترش و بسط خواهیم داد.»

به گفته پزشکان، برای شناسایی سریع بیماران و شروع درمان قبل از پیشرفت بیماری، باید اقدام‌های بیشتری انجام شود که روندی مبهم است. از طرفی ممکن است برخی بیماران واجد شرایط استفاده از داروی لکمبی نباشند، زیرا با داروهایی که برای جلوگیری از سکته مصرف می‌شود، تداخل دارویی دارد. وقت گرفتن از متخصص مغز و اعصابی هم که این دارو را تجویز می‌کند، احتمال دارد چند ماه‌ طول بکشد.

دیگر خبرها

  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • ۱۴ هزار میلیارد برای زیرساخت‌های اربعین اختصاص یافت
  • چگونه داروی تلخ به کودک بدهیم؟ از گول زدن حس چشایی تا مذاکره با کودک!
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • اعتصاب داروسازان فرانسویدر روز سی ام مه
  • بازسازی اورژانس‌ها در اولویت قرار گرفت
  • کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر
  • وزیر اقتصاد تشریح کرد؛ جزئیات معامله ۶ هزار میلیاردی سرخ‌آبی‌ها با پتروشیمی و بانک‌ها
  • کلاهبرداری با داروی مرگ