Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-19@22:10:32 GMT

عرضه مرغ با قیمت ۱۸هزار و ۵۰۰ تومان در بازار

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۱۴۴۵۷

عرضه مرغ با قیمت ۱۸هزار و ۵۰۰ تومان در بازار

 

به گزارش تابناک و به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «امید گیلانپور» افزود: توزیع روزانه مرغ گرم در تهران انجام شده و برنامه‌ریزی کردیم تا در استان‌های دیگر هم این مرغ توزیع شود و قیمت برای مصرف‌کننده کاهش یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره علل افزایش قیمت مرغ در بازار، اظهار داشت:‌ افزایش قیمت مرغ در روزهای گذشته، ناشی از اتفاقاتی است که از ابتدای سال ۹۹ بخش تولید با آن روبه‌رو بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای تولید محصولات پروتئین دامی، نیازمند واردات نهاده‌های دامی هستیم و تحریم موجب محدودیت تامین ارز و پاندومی کرونا موجب افزایش قیمت غلات و نهاده‌های دامی در جهان شد.

گیلانپور تصریح ‌کرد: محدودیت ارز و افزایش قیمت نهاده‌های دامی در جهان، میزان نهاده قابل دسترس برای کشور را کاهش داد و موجب شد تامین نهاده برای تولید کاهش یابد.

وی ادامه‌ داد: تا پایان آبان‌ماه نزدیک به ۲.۵ میلیون تن نهاده کمتر از میزان مورد نیاز تامین شد و این کمبود، ترکیب نامناسب آن و توزیع نهاده در زمان نامناسب سبب شد که تولید با ریسک زیادی مواجه شود.

این مسوول گفت: با وجود اینکه قیمت گوشت مرغ شیب افزایشی قابل قبولی داشت، اما تولیدکنندگان به دلیل عدم اطمینان از دسترسی به نهاده دامی انگیزه جوجه‌ریزی را از دست دادند.

معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب‌وکارهای کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در رابطه با زیان وارده به تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه، خاطرنشان‌ کرد: بخش دیگری از حلقه این زنجیره یعنی تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه هم به دلیل بی‌توجهی نهادهای قیمت‌گذار به هشدارهای ما مبنی بر ضرر و زیان بخش جوجه یک‌روزه در زمان کاهش جوجه‌ریزی، دچار افت شدید قیمت در هفته‌های متوالی به کمتر از قیمت مصوب شدند.

وی افزود: در این شرایط تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه میزان تولید را کاهش دادند و همین امر موجب کاهش جوجه‌ریزی در واحدهای جوجه گوشتی در مهر ماه شد و امروز تبعات کاهش جوجه‌ریزی در این ماه را شاهد هستیم.

گیلانپور با اشاره به این که مساله مهم در تولید، پیوستگی تامین نهاده‌ها و ایجاد اطمینان در تولیدکنندگان است، عنوان ‌کرد: اگر شرایط تحریم وضعیتی را برای کشور به وجود آورده که نمی‌توانیم به تثبیت قیمت‌ها برای تولیدکنندگان مطمئن باشیم، باید بتوانیم نهاده‌ها را به میزان کافی تامین کنیم.

وی ادامه‌ داد: با وجود همه تلاش‌ها در بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت، تولیدکنندگان نهاده کمتری دریافت کردند و شاهد افزایش شدید قیمت بودیم.

این مسوول تاکید کرد: بخش کشاورزی به عنوان یک بخش اقتصادی به بازار و مصرف‌کننده توجه دارد. مصرف کننده باید به قیمت مناسب کالا را تهیه کند و تقاضای خود را افزایش دهد.

گیلانپور در ادامه با اشاره به عملکرد سامانه بازارگاه در تامین نهاده‌ دام و طیور، گفت: سامانه بازارگاه خلق نهاده نمی‌کند و این سامانه وظیفه دارد نهاده وارد شده به کشور را با یک سیر منطقی بین تولیدکنندگان عرضه کند.

 

وی افزود: اصلاحاتی در سامانه بازارگاه انجام شد تا مطمئن شویم تولیدکننده‌ای این نهاده را دریافت می‌کند که در زمان دریافت آن در حال تولید بوده و میزان نهاده متناسب با تولیدی است که انجام می‌دهد. در عین حال تولید انجام شده باید با قیمت‌های مصوب در اختیار مردم قرار گیرد.

معاون توسعه صنایع تبدیلی وزارت جهاد کشاورزی، یکی از اهداف ارز ترجیحی را رسیدن محصولات پروتیینی با قیمت مصوب به دست مصرف‌کنندگان برشمرد و اظهار داشت:‌ عدم تامین کافی، با ترکیب نامناسب و تواتر زمانی نامناسب موجب شد مقدار نهاده به میزان کافی در اختیار تولیدکنندگان قرار نگیرد و در نتیجه میزان تقاضای نهاده در سامانه بازارگاه به مراتب بیش از عرضه آن در این سامانه بود.

وی ادامه‌ داد: در چنین شرایطی نه فقط سامانه بازارگاه، بلکه هوشمندترین سامانه یعنی بازار هم نمی‌تواند در مقابل افزایش قیمت‌ها مقاومت کند.

گیلانپور خاطرنشان‌ کرد: سامانه بازارگاه میزان نهاده اختصاص یافته و تولید هر واحد تولیدی را شفاف کرده و ما به طور مشخص می‌دانیم هر تولیدکننده چه میزان نهاده دریافت و چه میزان کالا تولید کرده است.

وی تاکید کرد: همه تلاش خود را می‌کنیم که با دسترسی‌های ایجاد شده با سامانه تجارت و گمرک، همه نهاده‌های ترخیص شده از گمرک را در بازارگاه عرضه کنیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در واکنش به اظهارات مطرح شده در رسانه‌ها مبنی بر واگذاری مجدد مسوولیت تنظیم بازار مرغ به وزارت جهاد کشاورزی، تصریح کرد: مرغی که امروز به دست مصرف‌کننده رسیده نزدیک به ۴۰ روز پیش جوجه‌ریزی شده و تولید جوجه آن هم به زمان دورتری باز می‌گردد، بنابراین مشکلی که امروز به وجود آمده پدیده یک هفته تا ۱۰ روز اخیر نیست.

گیلانپور با اشاره به نارسایی‌های چگونگی بازگشت وظایف منتزع شده از وزارت جهاد کشاورزی، تاکید کرد: هرجا مسوولیتی واگذار می‌شود باید اختیارات آن هم واگذار شود، قانون تکلیف را مشخص کرده و معلوم است چه وظایفی باید به وزارت جهاد کشاورزی منتقل شود.

وی گفت: اگر ما به عنوان دستگاه تخصصی باید همه وظایف این قانون را انجام دهیم، لازمه آن این است که همه وظایف و اختیارات به صورت کامل بازگردد تا بتوانیم به وظایف خود عمل کنیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محدودیت های کرونایی حسین دهقان کایلی مور گیلبرت دیگو آرماندو مارادونا جمعه سیاه قیمت مرغ مرغ گرم محدودیت های کرونایی حسین دهقان کایلی مور گیلبرت دیگو آرماندو مارادونا جمعه سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۴۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه جوجه یکروزه بالاتر از ۳۰ هزار تومان گرانفروشی است

محمدرضا صدیق پور در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قیمت کنونی هرقطعه جوجه یکروزه ۱۱ تا ۲۷ هزار تومان است و این دامنه قیمت قبل از عید به طور متوسط ۲۰ هزار تومان به انضمام مثبت و منفی ۲۰ درصد بسته به تنوع نژاد و سن مرغ مادر است.

به گفته او، سودجویی عوامل واسطه و دلال ناشی از ازدیاد تقاضا موجب شده تا قیمت جوجه بالای ۳۰ هزار تومان عرضه شود که از بازرسی وزارت جهاد تقاضای معرفی گرانفروشی جوجه با نرخ بالای ۳۰ هزار تومان را داشتیم تا برخورد لازم صورت بگیرد.

صدیق پور ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که جوجه ریزی فروردین به ۱۳۵ تا ۱۳۸ میلیون قطعه برسد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه افزود: یکی از مشکلات فعلی بحث پایین بودن قیمت مرغ زنده است که اعتراضات مرغداران را به همراه داشته است، لذا در راستای کاهش زیان مرغداران، تامین ذخایر استراتژیک از سوی پشتیبانی امور دام امری ضروری است‌.

او با بیان اینکه ماه گذشته ۵ درصد جوجه یکروزه مربوط به جوجه ریزی های وارداتی بوده است، گفت: براساس فشاری که برای واردات است، ۸ تا ۱۰ درصد جوجه یکروزه وارداتی است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • عرضه جوجه یکروزه بالاتر از ۳۰ هزار تومان گرانفروشی است
  • اجرای سامانه توزیع هوشمند مرغ گرم در تویسرکان
  • جوجه یک روزه چرا گران شد؟
  • جوجه یک روزه گران شد؟ | فروش جوجه با این قیمت ها تخلف است
  • قیمت جدید مرغ اعلام شد/ ابراهیمی: مرغداران با ضرر می‌فروشند
  • ضرورت جمع آوری ماهانه ۲۰ هزارتن مرغ از سطح بازار
  • عرضه تخم‌مرغ پایین‌تر از نرخ مصوب در بازار/ ضرورت حمایت از مرغداران برای مدیریت تقاضا
  • کاهش قیمت ها در بازار مرغ | مرغداران با ضرر می‌ فروشند
  • نرخ فعلی خرید گندم مورد رضایت کشاورزان نیست
  • نرخ فعلی خرید تضمینی گندم با میزان تورم هم‌خوانی ندارد