Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@05:44:11 GMT

درمان اختلالات اضطرابی با رویکرد هیپنوتیزم

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۱۴۶۶۰

درمان اختلالات اضطرابی با رویکرد هیپنوتیزم

مرجان محمدیان متخصص روان‌درمانی درباره درمان اختلالات اضطرابی یا پانیک با رویکرد هیپنوتیزم، اظهار کرد: بسیاری از افراد به دلیل عدم آگاهی دید عجیبی نسبت به هیپنوتیزم دارند. هیپنوتیزم یک حالت از مغز است و انسان دو سوم از روز خود را در این حالت قرار دارد.

او افزود: زمانی که فرد چندین ساعت از وقت خود را در فضای مجازی سپری می‌کند و متوجه گذر نمی‌شود در حقیقت هیپنوم آن فضا شده یا وقتی که در حال تماشای فیلم با بوی سوختن غذا به محیط بر می‌گردند یعنی آن فیلم شخص را هیپنوتیزم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدیان گفت: هیپنوتیزم باعث غیر فعال شدن کورتکس مغز برای مدت کوتاهی می‌شود و این امر قدرت فکر کردن شخص را می‌گیرد که پزشکان از این حالت مغز برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌کنند.

او افزود: متخصصان بیهوشی از هیپنوتیزم برای عمل‌های جراحی یا کنترل درد استفاده می‌کنند؛ چراکه ادراک درد در کورتکس مغز است و هنگام هیپنوتیزم فرد درد را متوجه نمی‌شود. از این روش برای روند درمان و اعمال روان‌شناختی استفاده می‌شود. علاوه بر آن با این روش باور‌های منفی و ترس‌های شخص را تغییر داده و کد‌های غلط را اصلاح می‌کنیم که باعث تقویت عزت نفس او می‌شود.

این متخصص روان‌درمانی بیان کرد: هیپنوتیزم برای درمان پانیک به تنهایی کمک نمی‌کند، بلکه به وسیله متافور‌های موجود باعث سرعت بخشیدن به درمان می‌شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: هیپنوتیزم فضای مجازی پانیک هیپنوتیزم فضای مجازی پانیک سبک زندگی پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۴۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش ملی روانپزشکی کودک و نوجوان در مشهد آغاز به کار کرد

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  دبیر این همایش و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این همایش ١٣ پنل تخصصی از جمله تاثیر انعطاف پذیری عصبی بر رشد و تکامل عصبی، مداخله در بحران خودکشی کودک و نوجوان، نگاهی نو به اختلالات طیف اوتیسم در کودکی و ملال جنسیتی در کودکان و نوجوانان برگزار خواهد شد.

دکتر عاطفه سلطانی فر ادامه داد: همچنین در این همایش ٩ سخنرانی با محوریت خدمات ارزیابی و بهبود تکامل در سال های ابتدایی دوران کودکی در جهان، مبانی عصب شناختی اختلالات یادگیری، مغز در نقش یک قصه گو و بیش فعالی و مکانیسم شکل گیری هیجانات از دیدگاه سازنده گر ارائه می شود.

وی اضافه کرد: هر اندازه مشکلات روانپزشکی کودکان و نوجوانان زودتر تشخیص داده و درمان شود ،کودک می تواند از زندگی بهتری برخوردار شود.

دبیر سیزدهمین همایش ملی روانپزشکی کودک و نوجوان گفت: شناسایی به موقع نشانه های این اختلالات و شروع زود هنگام مداخلات درمانی با توجه به انعطاف پذیری بیشتر مغز در سنین پایین اهمیت زیادی در اثر بخشی این درمان ها دارد.

سلطانی فر با بیان این که همایش روانپزشکی کودک و نوجوان تا هفتم اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت اظهار کرد: اهداف این همایش توجه به مشکلات عصبی - تکاملی کودکان و نوجوانان و بررسی آخرین یافته های علمی با تاکید بر تکامل، سایکوپاتولوژی و اختلالات رشد کودک و نوجوانان است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، نیشابور و دانشکده‌ علوم پزشکی تربت‌جام است.

 
 

دیگر خبرها

  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • کودکان پسر ۴ برابر بیشتر از دختران به اختلال طیف اوتیسم مبتلا می‌شوند
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله
  • همایش ملی روانپزشکی کودک و نوجوان در مشهد آغاز به کار کرد
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی