Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مهدی حسینی‌نژاد روز پنجشنبه در نشست شورای معادن استان کرمان افزود: لذا ما باید از ظرفیت معافیت ٢٠ درصد معادن در جهت توسعه استان استفاده کنیم و این ظرفیت با تفویض اختیارات به شورای معادن استان محقق می‌شود.

وی با بیان اینکه این درآمدها از محل بهره برداری، توسعه اکتشاف و حفظ محیط زیست صرف امور زیربنایی استان می شود گفت: منطقه گل گهر برای ساخت زیرساخت نیروگاه و تامین برق رسانی به استان کرمان و سایر صنایع گهر از این ظرفیت استفاده کرده و معادن می‌توانند با استفاده از آن صنعت برق و آب خود را تامین کنند که در واقع کمک به زیرساخت های استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورای معادن استان کرمان گفت: باید از این ظرفیت برای صادرات محصولات فرآوری و دانش بنیان کردن موارد مختلف و اکتشافات استفاده کنیم و در صورتی که این فعالیت ها به استان تعمیم داده شود که کار بزرگی انجام خواهد شد.

وی افزود: استفاده از ظرفیت تبصره پنج ماده ۱۴ با توجه به درخواست های مس سرچشمه و سایر معادن، در قالب کارگروهی بررسی شود و نتیجه آن برای تصویب نهایی به شورای معادن استان کرمان وارد کنیم.

حسینی‌نژاد افزود: چهار هزار و ۵۰۰ محدود در استان ثبت شده که از این میزان بیش از سه هزار مورد مجوز معدنی باطل شده که باید از طریق مزایده واگذار شود.

وی ادامه داد: این مجوزهای معادن عموما در مرحله درخواست و اکتشاف ابطال شده و اجازه ورود سرمایه گذار دیگری به آن محدوده، مگر از طریق مزایده وجود ندارد و این فرایند طی ۱۰ سال گذشته مشکل بزرگ معادن ما بوده که وزیر صمت در حال پیگیری آن هستند.

وی عنوان کرد: برای رفع این چالش باید به قانون سال ۷۷ بازگردیم که بر این اساس در صورت غیر فعال شدن معدن در مراحل اکتشاف و درخواست، معادن از نام افراد خارج می شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گفت: افرادی که توان فنی و مالی ندارند از کشاورز تا زن خانه دار معدن ثبت کردند و اصلاح قانونی صلاحیت افراد در قالب تضامین اکتشافی در قالب یک مصوبه بررسی شود که نمایندگان آن را پیگیری کنند.

مرجان شاکری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان نیز در این نشست گفت: برداشت ماسه بادی در مناطق تحت مدیریت این اداره کل موجب تخریب محیط زیست می شود و در سایر مناطق نظر منابع طبیعی را می‌پذیریم. 

برچسب‌ها قانون معادن وزارت صنعت معدن و تجارت کرمان صمت استانداری کرمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قانون معادن وزارت صنعت معدن و تجارت کرمان صمت استانداری کرمان قانون معادن وزارت صنعت معدن و تجارت کرمان صمت استانداری کرمان اخبار کنکور شورای معادن استان استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۴۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تحقق مسئولیت اجتماعی معادن در خصوص بهسازی جاده‌ها

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کرمان گفت:معادنی که از جاده‌ها استفاده می‌کنند از محل مسئولیت‌های اجتماعی معادن به بهسازی راه‌ها کمک کنند تا جاده‌ها تعریض و ایمن‌تر شوند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان، علی عبداللهی در خصوص کم عرض بودن و پرتردد بودن برخی از راه‌های روستایی گفت: بعضی از راه‌های روستایی استان در گذشته با عملکرد و ظرفیت متفاوت راه روستایی آن زمان ساخته شده و متصل به جاده‌های اصلی یا مراکز شهری بوده، اما اکنون به دلیل وجود برخی مراکز صنعتی و معدنی عملکرد آن‌ها تغییر کرده است.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کرمان افزود: اکنون تعداد قابل توجهی وسایل نقلیه سنگین در این جاده‌ها تردد می‌کنند لذا در هر صورت معادن باید در این زمینه مشارکت داشته باشند تا بتوان این راه‌ها را ارتقا داد و جاده‌های محل عبور بار‌های معدنی تحمل بار ترافیکی سنگین را نیز داشته باشد.

او اظهار کرد: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان به عنوان دستگاه بهره بردار و نگهداری از راه‌ها این کار را مجدانه پیگیری تا با همکاری اداره کل صمت این مشکل را برطرف کند و معادنی که از این جاده‌ها استفاده می‌کنند از محل مسئولیت‌های اجتماعی معادن به بهسازی راه‌ها کمک کنند تا جاده‌ها تعریض و ایمن‌تر شوند.

وی گفت: طی ۲ سال گذشته حدود ۳۰۰ کیلومتر راه روستایی در این استان احداث و آسفالت شد.

 

*وجود بزرگترین شبکه ارتباطی راه شریانی

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کرمان اظهارداشت: این استان دارای بزرگترین شبکه ارتباطی راه شریانی و دومین شبکه بزرگراهی در سطح کشور است لذا کرمان به علت وسعت زیاد و عملکرد در راه‌های روستایی، آزادراهی و بزرگراهی بایستی به شکل ویژه‌ای مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

او با بیان اینکه بزرگترین پروژه‌های نگهداری راه‌های کشور را در سطح استان کرمان داریم و این پروژه‌ها سال‌ها معطل مانده بودند که حالا به بهره برداری خواهند رسید، گفت: پروژه شهداد - نهبندان به عنوان یکی از پروژه‌های اصلی و کریدور کشور در دست احداث و بهسازی است.

وی ادامه داد: اصلاح و روکش آسفالت کریدور اصلی کشور یعنی مسیر یزد - انار - سیرجان به سمت بندرعباس یکی از اولویت‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان است.

 

*ساخت حدود ۲۰ باب مجتمع خدماتی رفاهی

او اعلام کرد: ساخت حدود ۲۰ باب مجتمع خدماتی رفاهی بین‌راهی در دستور کار قرار دارد که با پیگیری‌های این اداره کل به بهره برداری خواهند رسید؛ در این خصوص با توجه به اینکه این استان دارای جاده‌های طولانی و کویری است و افراد با رانندگی‌های طولانی در جاده یکنواخت و بیابانی دچار خستگی بیشتری می‌شوند، نیاز به استراحت و تجدید قوای بیشتری دارند.

وی در ادامه به طولانی بودن و گستردگی طول راه‌ها اشاره کرد و افزود: تمامی جاده‌های استان کرمان در حال نگهداری هستند و بایستی شبکه گسترده راه‌های بسیار ذی‌قیمت استان را حفظ کنیم، زیرا این حوزه در بحث اقتصاد استان بسیار حائز اهمیت است.

عبداللهی گفت: یکی از بهترین پروژه‌هایی که برای شبکه راه‌ها در سطح استان کرمان تعریف شده، جاده سیرجان - بندرعباس، سیرجان - شهربابک، شهربابک - انار و در نهایت به یزد است که کریدور کالای استان محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • سیستان و بلوچستان بالاترین ظرفیت معادن را دارد
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • استخراج معدن نفرایت کابل واگذار شد
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد
  • لزوم تحقق مسئولیت اجتماعی معادن در خصوص بهسازی جاده‌ها
  • ۴۲۰ میلیارد ریال درآمد استان گیلان از محل حقوق دولتی معادن
  • رشد ۵۳ درصدی اخذ حقوق دولتی در کردستان
  • بازپس گیری معادن غیر فعال کرمان
  • احداث کارخانه فرآوری شرط واگذاری معادن جدید استان کرمان
  • مسائل معادن شن و ماسه دوکوهک فارس بررسی می‌شوند