Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-24@12:05:44 GMT

پای یک مشاور فلسطینی هم به کابینه بایدن باز شد

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۱۴۹۴۰

پای یک مشاور فلسطینی هم به کابینه بایدن باز شد

ایسنا: ریما دودین، نمونه موفق زن آمریکایی فلسطینی تباری است که با پشتکار تا سمت مشاور حقوقی آینده کاخ سفید ارتقا یافته است و او از سوی جو بایدن، رئیس‌جمهور منتخب به این سمت منصوب شده است.

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، دودین پیش از این، مشاور حقوقی و مدیر تحقیقات حزب دموکرات بود. در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در دوره باراک اوباما، دستیار کمیته فرعی قضایی حقوق بشر و عضو داوطلب پشتیبانی از رای‌دهندگان، در چند کارزار انتخاباتی دموکرات‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دودین از یک خانواده فلسطینی است. پدرش قبل از مهاجرت به ایالات متحده، تابعیت اردنی داشت. آنها از شهر دورا در جنوب کرانه باختری به آمریکا مهاجرت کردند.
مشاور حقوقی کاخ سفید که امروز در تاریخ زنان آمریکایی عرب‌تبار می‌درخشد، در سال ۲۰۰۲، از دانشگاه کالیفرنیا لیسانس اقتصاد و علوم سیاسی گرفت و در سال ۲۰۰۶ مدرک حقوق دیگری از دانشگاه ایلینوی دریافت کرد.
در طول ۱۵ سال گذشته، دودین در کنگره ایالات متحده، به ویژه در مجلس سنا، و به طور خاص در دفتر سناتور دموکرات ریچارد دوربین کار می‌کرد. گفته می‌شود دودین، اعتبار خود را مدیون دوربین است که او را به جامعه سیاسی واشنگتن معرفی کرد. در تجربه کاری‌اش، تجربه زیادی در زمینه حل‌وفصل مشکلات در روند قانونگذاری دارد؛ مهارتی که در سِمت جدید خود در کاخ سفید نیز به‌کار خواهد گرفت.
مدیر سابق ارتباطات سناتور دوربین، بن مارتر، که چهار سال تجربه کار با دودین دارد، او را نیرویی سازنده و قوی در میان کارمندان سنا توصیف می‌کند که می‌داند چگونه در شرایط پرفشار کار کند. مارتر معتقد است: «هیچ کس سنا را بهتر از دودین نمی‌شناسد.» او همچنین در میان حزب رقیب جمهوری خواه، بسیار شناخته شده و مورد احترام است.
برای آمریکایی‌های عرب‌تبار، دلایل زیادی وجود دارد که انتصاب دودین را جشن بگیرند. ربکا ابوشدید، محقق موسسه امنیت ملی هری ترومن در واشنگتن، گفت انتصاب ریما دودین در تاریخ آمریکایی‌های عرب‌تبار، واقعه برجسته‌ای است. ابوشدید گفت: «دودین در کار خود نمونه است و همه عملکرد او را قبول دارند.» او افزود: «حضور در کنگره آمریکا باعث نشد عشق و فروتنی دودین در خدمت‌رسانی به جامعه کاهش پیدا کند؛ و این همان ویژگی‌ای است که او را به اینجا رسانده است.»
زیاد عسالی، مدیر فلسطینی‌تبار سابق گروه ویژه آمریکایی در امور فلسطین، گفت که داستان دودین نمونه‌ای موفقیت از مهاجران به ایالات متحده است. مسیری که دودین در این سال‌ها آمده همان چیزی است که «ما جوانان فلسطینی و عرب در ایالات متحده را به آن تشویق و توصیه می‌کنیم.»
مایا بری، مدیر اجرایی انستیتوی آمریکایی-عرب که دودین را بیش از یک دهه می‌شناسد، می‌گوید او در پشت صحنه هم بسیار خوب عمل می‌کند. بری در توصیف دودین می‌گوید: «زنی است سخت‌کوش و باهوش که بندرت در انظار عمومی ظاهر می‌شود. او چنان خوب عمل می‌کند که سیاست‌گذاران کنگره برای پیشبرد کارهایشان به او مراجعه می‌کنند.»

منبع: فردا

کلیدواژه: مشاور فلسطینی کابینه بایدن ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۴۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود

تلگراف در مطلبی با اشاره به زمان باقیمانده تا برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، نوشت: سیاست دولت «جو بایدن» در قبال مساله فلسطین و حمایت او از اسرائیل می‌تواند به احتمال پیروزی وی لطمه وارد کرده و به شکست او منجر شود.

کمتر از هفت ماه مانده به برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، احتمال می‌رود که سیاست‌های بایدن در قبال مساله فلسطین و مردم غزه، باعث شکست وی در انتخابات شود.

به نوشته تلگراف، هنگامی که بایدن کارزار انتخاباتی خود را در ایالت کلیدی پنسیلوانیا راه اندازی کرد، با برخی اعتراض‌ها روبرو شد.

در خارج از سخنرانی روز پنجشنبه او در فیلادلفیا، عده‌ای از حاضران با در دست داشتن پلاکارد‌هایی که روی آن نوشته شده بود: «قتل عام فلسطین را متوقف کنید» و «از نهر تا بحر، فلسطین آزاد خواهد شد» اعتراض خود را به سیاست بایدن در قبال اسرائیل اعلام کردند.

در این میان، گروهی دیگر از معترضان نیز هر روز در خارج از کاخ سفید حاضر می‌شوند و خواهان توقف فوری جنگ در غزه هستند.

گفته می‌شود در حال حاضر جنبش هواخواه فلسطین بسیاری از جوانان لیبرال آمریکایی را جذب خود کرده، ضمن آنکه جامعه آمریکایی‌های عرب تبار که در انتخابات ۲۰۲۰ به بایدن رای داده بودند، اکنون از وی ناراضی هستند.

نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که محبوبیت بایدن در میان طرفداران قبلی کاهش یافته است. در انتخابات مقدماتی ماه گذشته دموکرات‌ها در ایالت میشیگان، بیش از ۱۳ درصد دموکرات‌ها از رای دادن به رئیس‌جمهوری آمریکا خودداری کردند و بر روی برگه رای واژه "بی تعهد" را نوشتند.

رایا عبدالعال یکی از معترضان عرب-آمریکایی و فعال سیاسی ساکن پنسیوانیا به عنوان یکی از ایالت‌های میدان نبرد، در گفتگو با تلگراف ضمن تاکید بر آتش بس فوری در غزه، گفت: بسیاری از ما دموکرات‌هایی هستیم که در انتخابات قبلی به بایدن رای دادیم. ما فکر می‌کردیم که موضع او مترقی و با ارزش‌های ما همسو است. اما به تازگی دریافتیم که او از آنچه در فلسطین اتفاق می‌افتد، کاملا حمایت نمی‌کند.

وی در ادامه با اعلام اینکه اسرائیل یک «پروژه استعماری» است که برای کمک آمریکا در برقراری روابط با خاورمیانه ایجاد شد، تاکید کرد: حمایت ایالات متحده از ایجاد یک دولت یهود اساسا «یک اقدام یهود ستیزانه» است، زیرا آنها نمی‌خواهند یهودیان به آمریکا بیایند.

این فعال سیاست در ادامه خاطرنشان کرد: بایدن برای حمایت از اسرائیل «شستشوی مغزی» داده شده و آمریکا امیدوار است از ذخایر نفت در شرق مدیترانه بهره برداری کند.

مت دوس معاون اجرایی مرکز سیاست بین‌الملل در واشنگتن نیز در همین زمینه به تلگراف گفت: بی‌تردید وضعیت جاری در خاورمیانه و حمایت دولت بایدن از اسرائیل به او در انتخابات پیش رو لطمه می‌زند.

وی افزود: موضوع فلسطین فقط در حوزه سیاست خارجی نیست، بلکه مساله عدالت اجتماعی و نژادی است.

وی سپس خاطرنشان کرد: من فکر می‌کنم که این یک واقعیت است و تنها به عرب-آمریکایی‌ها و فلسطینی‌های ساکن آمریکا مربوط نمی‌شود، بلکه برای دموکرات‌های مترقی جوان هم مساله مهمی به حساب می‌آید.

تلگراف در ادامه یادآوری کرده است که آرای جامعه عرب‌های آمریکایی در ایالت پنسیلوانیا در سال ۲۰۲۰، به گونه‌ای بود که بایدن با اختلاف جزئی ۸۰ هزار رای و در مجموع ۱.۲ درصد از کل آرا، برنده این ایالت میدان نبرد شود.

انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ آمریکا در ماه نوامبر (آبان) در حالی برگزار می‌شود که جنگ در غزه در نتیجه حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی که در تلافی حمله ۷ اکتبر حماس آغاز شد، به اعتراضات و تظاهرات بسیاری از حامیان فلسطین در آمریکا دامن زده‌ است. معترضان سیاست‌های دولت بایدن را در حمایت بی‌قید و شرط از اسرائیل زیر سوال برده و خواهان آتش‌بس فوری در باریکه غزه هستند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • چرا رای‌گیری شورای امنیت درباره فلسطین امیدوارکننده است؟
  • آمریکایی‌ها در دوران بایدن گرسنه شدند
  • خبرگزاری آمریکایی: احتمالاً بایدن تحریم‌های نفتی ایران را اجرا نخواهد کرد
  • کارشناس مسائل خاورمیانه: بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت
  • «آلاء» به تونس می‌رود
  • سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود
  • ببینید | آزادی را به جای دموکراسی انتخاب کنید!
  • گاف جدید بایدن: آزادی را به جای دموکراسی انتخاب کنید!
  • منتخب جشنواره تئاتر رضوی به تماشاخانه مهر می‌آید
  • روز ۱۹۸ طوفان‌الاقصی |حمله پهپادی به جولان اشغالی/ نشست کابینه جنگی اسرائیل برای بررسی بن بست در مذاکرات آتش بس