Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@00:52:18 GMT

بازگشت به زندگی پاک به روایت «ما ایرانی‌ها»

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۱۵۲۳۱

بازگشت به زندگی پاک به روایت «ما ایرانی‌ها»

برنامه ما ایرانی ها به تهیه کنندگی و کارگردانی قاسم اورنگی جمعه ۷ آذر ماه ساعت ۲۲ میزبان مینا صابری معلم بازنشسته آموزش و پرورش و همیار کارتن خواب ها در گروه پردیس پاک است که  از فعالیت و تلاش های نیکو کارانه خود  در جهت ترک  بیماران  در بند اعتیاد ،  ایجاد انگیزه برای  بازگشت به زندگی و هدفمندی آنان در این برنامه صحبت می کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مینا صابری که  با عشق و محبتی که نسبت به جوانان دارد، همیشه دوست داشته بداند که آیا  شاگردانش به آنچه می خواستند رسیده اند یا نه. همین دغدغه را بعد از بازنشستگی هم دارد ،به همین خاطر با دختران دچار آسیب های اجتماعی مانند اعتیاد و فرار از خانه، هم صحبت می شود  تا ببیند در کودکی چه آرزویی داشته و چرا به این صورت در آمده اند و در ادامه همه تلاشش را برای برگرداندن آنها به زندگی انجام می‌دهد. گرمای کلام و شیوایی بیان او به قدری تاثیرگذار است که تا کنون توانسته تعدادی از آنها را به زندگی برگرداند.

اورنگی تهیه کننده برنامه در مورد این قسمت از برنامه گفت: تعلیم و تربیت بازنشستگی ندارد خانم مینا صابری  دبیر بازنشسته کلاس خود را به کوچه و خیابان می آورد تا در تخته سبز زندگی امید و نجات را برای بیماران در بند اعتیاد معنی کند تا هدف گمشده خود را در نور دانایی باز یابند.

برنامه  ترکیبی ما ایرانی ها کاری از گروه اجتماعی شبکه پنج سیما است که یکشنبه ، سه شنبه ، پنج شنبه و جمعه  هر هفته ساعت ۲۱ از شبکه پنج  سیما پخش خواهد شد.

فصل جدید «قرنطینه» روی آنتن شبکه پنج
فصل جدید برنامه تلویزیونی قرنطینه با محوریت مطرح کردن مسائل و معضلات اجتماعی از دریچه طنز از امشب پنج شنبه ۶ آذرماه ساعت ۲۲ از شبکه پنج سیما روی آنتن می رود.
به گزارش روابط عمومی شبکه پنج سیما، محمد ابراهیم امینیان تهیه کننده برنامه قرنطینه در توضیح بیشتر گفت: با توجه به مشکلات و مسائل روز جامعه با نگاه خاص و هنرمندانه با بهره مندی از فضای طنز برنامه قرنطینه در ۲۰ قسمت ۵۰ دقیقه ای هر پنج شنبه پخش خواهد شد.
امینیان اضافه کرد: سری جدید برنامه تلویزیونی قرنطینه با اجرای امین زندگانی با بخش های مختلف همچون گفتگو با مهمان، موشن گرافی ( معرفی مهمان برنامه)، دوربین مخفی ( مرتبط با موضوع برنامه) و پخش انیمیشن خواهد بود. در این برنامه سعی شده از دریچه طنز، به مسائل و موضوعات اجتماعی روز کشور پرداخته شود.
تهیه کننده برنامه قرنطینه یادآور شد: استفاده از نام قرنطینه در روزها و شرایط سخت کرونایی بدین مفهوم است که زندگی با تمام محدودیت ها در جریان است و همچنان ادامه دارد. ما این موضوع را در دکور برنامه نیز لحاظ کرده ایم  و فضای را به گونه ای  طراحی کرده ایم که از دو رنگ آبی و زرد برای مهمان و مجری استفاده شده و به نوعی محدودیت ایجاد کرده ایم.
اولین قسمت برنامه قرنطینه میزبان دکتر ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با موضوع بیماری کرونا  است که امشب ساعت ۲۲ تماشایی می شود.
این برنامه با همکاری مشترک گروه تامین و پخش بسیج صدا و سیما و گروه اجتماعی شبکه پنج تولید می شود.

شبکه قرآن پیگیر مطالبات موسسات قرانی

مدیر شبکه قرآن و معارف سیما بر اهتمام این شبکه برای پیگیری مطالبات موسسات قرانی سراسر کشور تاکید کرد.

محمد انجم شعاع، مدیر عامل اتحادیه کشوری موسسات و تشکل‌های قرآن و عترت در راستای پیگیری دغدغه ها و مطالبات موسسات قرآنی با مدیر شبکه قران و معارف سیما دیدار و گفتگو کرد.
در این جلسه که دو طرف بر گسترش همکاری دوجانبه تاکید کردند، مدیر شبکه قران به پیگیری مسائل و مطالبات موسسات قرآنی، معرفی الگوهای موفق و نمونه‌های موسسات قرآنی که در برنامه مصباح به بخشی از این موضوع پرداخته می‌شود اشاره کرد.
وی همچنین بر لزوم پوشش فعالیت های استانی که نوعا شناخته شده نیست و همکاری موسسات قرآنی پیرامون پویش های مشترک تاکید کرد.

«نصرالله مدقالچی» مهمان امشب «دست در دست» می‌شود

نصرالله مدقالچی، پنجشنبه ۶ آذر بعد از گفتگوی ویژه خبری، مهمان برنامه دست در دست از شبکه دو سیما می‌شود.
به گزارش روابط عمومی شبکه دو؛ نصرالله مدقالچی؛ دوبلور و گوینده  سینما و تلویزیون را که بیشتر با دکلمه به یاد ماندنی آن‌شرلی به یاد داریم، مهمان برنامه دست در دست می‌شود تا در فضایی پاییزی و صمیمانه با سلمان فرخنده به گفتگو درباره همدلی و هم‌نوع دوستی در شرایط امروز جامعه بپردازد.
صدای خاطره‌انگیز نصرالله مدقالچی به جای بازیگر نقش ابوسفیان در محمد رسول‌الله یکی از معروف ترین آثار اوست.
همچنین سیدعلیرضا فهیم‌زاد؛ فوق تخصص عفونی کودکان و نوزادان به جمع صمیمی حاضران این برنامه اضافه می‌شود تا ضمن ارائه نکاتی در خصوص پیشگیری از کرونا در اطفال به ذکر خاطراتی مرتبط با دوران کرونا بپردازد.
گفتنی است دست در دست تا کنون علاوه بر میزبانی از اهالی فرهنگ و هنر از جمله لاله اسکندری، سوگل طهماسبی، کاوه خداشناس، داود نماینده و .... روایت‌گر داستان افرادی بوده که در این ایام به صورت ویژه‌ای به امدادرسانی به همنوع مشغول بوده‌اند.
دست در دست که تیتراژ آن را حامد فقیهی خوانده، علاوه بر دعوت و گفتگو با چهره‌های حوزه‌های مختلف فرهنگی، هنری، ادبی، ورزشی، اجتماعی و ... به پخش گزارش‌هایی از کمک همدلانه مردم به یکدیگر در سراسر ایران می پردازد.
تهیه موشن‌هایی از شخصیت‌های تاثیرگذار و کسانی که در کار خیر پیش قدم بوده‌اند، برگزاری پویشی مردمی با محوریت ارسال داستان هایی با موضوع کرونا به صورت نوشته، فیلم، صدا و اهدای جوایز به آثار برگزیده از دیگر قسمت‌های این برنامه است.
این برنامه  کاریست از گروه معارف شبکه دو و مرکز رسانه سازمان تبلیغات اسلامی به تهیه‌کنندگی هادی خدادی و کارگردانی مهدی زنگنه که پنجشنبه، جمعه، شنبه و یکشنبه بعد از گفتگوی ویژه خبری حوالی ساعت ۲۳:۳۰ روانه آنتن می شود.

برچسب‌ها صدا و سیما تلویزیون معاونت سیمای صداوسیمای جمهوری اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صدا و سیما تلویزیون صدا و سیما تلویزیون اخبار کنکور نصرالله مدقالچی مطالبات موسسات برنامه قرنطینه موسسات قرآنی دست در دست شبکه پنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۵۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت زندگی شهدا از نگاه مستندسازان رادیویی

به گزارش جام جم آنلاین از ستاد خبری سومین جشنواره رادیویی پژواک، دکتر مهدی قدیری، مدیرکل نظارت و ارزیابی برنامه‌های صدا و داور جشنواره بخش آثار مستمربا اعلام این خبر گفت: آثار رسیده به بخش مستمر در جشنواره امسال، از انسجام خوبی دربخش های داستان، روایت، انتخاب سوژه و ... برخوردار بودند. آثار مستمر، آثاری هستند که از آنتن رادیو پخش می‌شوند و به یک زبان می‌توان گفت مهمترین هدف برگزاری جشنواره، تقویت این بخش و ایجاد فضایی متفاوت برای لذت شنیداری مخاطبان است. به یک معنا می‌توان گفت که آثار رسیده به این بخش، عصاره و محصول تمامی زحمات و فعالیت‌های مسئولان برگزاری جشنواره در دوره‌های گذشته است.

وی ادامه داد:بر مبنای آثار رسیده، می‌توان گفت که اهتمام خوبی نسبت به اهداف جشنواره وجود داشته و مدیران و برنامه‌سازان رادیو توانسته‌اند متناسب با انتظاراتی که از شبکه‌های صدا وجود دارد، گام‌های موفقی را در این زمینه بردارند.

این داور تاکید کرد: از مهمترین نقاط قوت مستندهای ارائه شده در این بخش می‌توان به همخوانی آثار با مأموریت‌های شبکه‌های رادیویی اشاره کرد. این موضوع به ویزه در شبکه‌های تخصصی و موضوعی اهمیت زیادی دارد. به عنوان مثال مستندهایی چون «آسیا در جام» در رادیو ورزش و «کلاه سایبری» در شبکه اقتصاد، متناسب با مأموریت شبکه تهیه شده بودند و واقعاً خوش ساخت بودند.

قدیری عنوان کرد: در بخش دفاع مقدس، مستندهایی با بار احساسی قوی و پیوند عمیق با موضوع شهدا و دفاع مقدس تهیه شده بود که می‌تواند احساسات مخاطبان را برانگیزد و درگیری عاطفی خوبی با مخاطب ایجاد کند. ایجاد احساس تعلق به میهن و وطن اسلامی، آمادگی فداکاری برای کشور و همچنین ارج نهادن به ایثار و از خودگذشتگی شهدای دفاع مقدس، شهدای امنیت و شهدای حرم از تأثیراتی است که مخاطبان با شنیدن این مستندها، دریافت خواهند کرد.

وی بیان کرد: از دیگر بخش‌های موفق این جشنواره می‌توان به مستندهای خوب تهیه شده در حوزه «محیط زیست» اشاره کرد. مستند «آوای زمین» از نمونه‌های خوش ساخت در این زمینه بود که می‌تواند توجه مخاطبان را بیش از پیش به حفظ محیط زیست، حفظ گونه‌های جانوری و تالاب‌ها جلب کند. همچنین با وجود نقاط قوت آثار ارسالی، پیشنهادهایی برای بهبود این مستندها وجود دارد که مهمترین آنها، دقت در انتخاب سوژه اصلی و همچنین توجه بیشتر به ابعاد احساسی، عاطفی و نگرشی در مستندهای تولیدی است. در برخی مستندها بیش از حد بر ابعاد شناختی تمرکز شده بود و اطلاعات فراوانی در زمان کوتاه به مخاطبان منتقل می‌شود و روایت اصلی مستند تحت تأثیر ابعاد شناختی و اطلاعات قرار می‌گیرد. در برخی از مستندها به ابعاد احساسی و عاطفی و همچنین روایت‌گری کمتر توجه شده بود.

این داور در پایان گفت: اگر مخاطبان در دقایق اولیه جذب مستند نشوند، انتظار تداوم شنیدن برنامه از سوی مخاطبان بیهوده خواهد بود. این موارد می‌تواند در دوره‌های آتی جشنواره مورد توجه بیشتری قرار گیرد تا تجربه‌ای جامع‌تر و تأثیرگذارتر برای مخاطبان فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • معرفی موسسات ازدواج در برنامه «بیا وسط»
  • روایت رئیس صدا و سیما از دو بار تفقد و تحسین رهبر انقلاب
  • برنامه «ماه‌ترین پلاس» از شبکه دو سیما
  • «پا به ماه» روایت کرد/ ۲ خواهر دوقلو که با هم باردار شدند
  • برنامه «محفل» و «سال‌نو» شبکه سه در صدر توجه مردم/ افزایش ۲۵-۲۰ درصدی کاربران تلوبیون در ایام نوروز و ماه رمضان + فیلم
  • روایت زندگی شهدا از نگاه مستندسازان رادیویی
  • آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه دو سیما
  • فصل دوم مستند «پا به ماه» از شبکه دو سیما
  • بازگشت مجله هنری بوم به آنتن شبکه دو سیما
  • از اول هم با سلبریتی‌ها مشکل نداشتیم