Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامل گلباغی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در سنندج اظهار کرد: ماجرای عشق من عنوان مسابقه کتابخوانی است که از سوی ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان بین اعضای کانون‌ها برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه بعد از پایان مهلت شرکت در این مسابقه کتابخوانی 188 نفر از اعضا پاسخنامه شرکت در مسابقه را به واحد فرهنگی هنری این ستاد تحویل دادند، افزود: مسابقه کتابخوانی «ماجرای عشق من» به همت موسسه فرهنگی حضرت خدیجه(س) در قالب شنبه‌های کتاب در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان عنوان کرد: «این تو و این ماجرای عشق من» عنوان کتابی است که در مورد زندگی حضرت خدیجه (س) نوشته شده است و مسابقه کتابخوانی «ماجرای عشق من» براساس این کتاب برگزار شد.

گلباغی افزود: فراخوان این مسابقه کتابخوانی در آبان ماه امسال در بین کانون‌های مساجد استان اعلام شد و پاسخنامه مسابقه نیز در هفته کتاب و کتابخوانی از علاقه مندان شرکت در این مسابقه کتابخوانی اخذ شد.

 وی با اشاره به مهلت شرکت در این مسابقه کتابخوانی عنوان کرد: مهلت ارسال پرسشنامه ۶ آبان تا ۴ آذر سال جاری تعیین شده بود که امروز در آخرین روز شرکت در این مسابقه تعداد 188 پاسخنامه از علاقه مندان جمع‌آوری شد.

 مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان، با بیان اینکه نتایج مسابقه نیز ۳۰ آذر سال جاری همزمان با سالروز میلاد حضرت زینب (س) اعلام می‌شود، اضافه کرد: برای برگزیدگان مسابقه کتابخوانی «ماجرای عشق من» ۲۰ کارت هدیه به مبلغ پنج میلیون ریال و ۱۱۰ کارت هدیه به مبلغ یک میلیون و یکصد هزار ریال در نظر گرفته شده است.

 گلباغی گفت: کتاب «این تو و این ماجرای عشق من» شرحی بر زندگی حضرت خدیجه (س) نوشته انسیه سادات هاشمی در قالب رمان مشتمل بر ۷۹ صفحه در قطع پالتویی در شمارگان پنج نسخه با قیمت ۳۰ هزار ریال از سوی انتشارات طوبی محبت در سال ۱۳۹۷ منتشر شد و امسال چاپ دوم آن در بازار کتاب توزیع شد.

انتهای پیام/2330/72

منبع: فارس

کلیدواژه: کردستان مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد مسابقه کتابخوانی کانون های فرهنگی هنری مساجد مسابقه کتابخوانی شرکت در این مسابقه مساجد کردستان ماجرای عشق من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۵۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش نیروهای انقلابی در برنامه‌ریزی‌های کلان مدنظر قرار بگیرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، رضوان باقلاچی در دیدار مسئولان ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل اظهار کرد: دغدغه امروز حضور نوجوانان و جوانان در برنامه‌های فرهنگی مسجدمحور است که این امر مهم را کانون‌های فرهنگی مساجد محقق کردند و زمینه فعالیت برای آنها در مساجد فراهم است.
وی افزود: دلایل بیان تاریخی امام خمینی (ره) که «مسجد سنگر است، سنگرها را پر کنید» امروز به خوبی مشهود است و نشان می‌دهد که مسئولان باید برنامه‌ریزی‌های خود را با محوریت مساجد انجام دهند تا بازتاب خوبی از فعالیت‌های فرهنگی و هنری در جامعه دیده شود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل گفت: هم در دوران صدر اسلام و هم پیش از پیروزی انقلاب اسلامی مساجد نقش مهمی در فرآیندهای مختلف داشتند و توانستد اتحاد عمومی برای مقابله با نفاق و جریان‌های مختلف سیاسی ایجاد کنند و امروز نیز باید نوجوانان و جوانان را در سنگر مسجد پرورش دهیم.
باقلاچی با اشاره به اینکه اقدام‌های پژوهشی در زمینه مهندسی فرهنگی استان در حال تدوین است، اضافه کرد: باید مساله مساجد و پرورش نیروهای انقلابی در مساجد نیز بیش از پیش در برنامه‌ریزی‌های کلان استان اردبیل مد نظر قرار بگیرد.
وی افزود: امروز فعال فرهنگی و یا کانونی می‌تواند موفق عمل کند که استعدادها و موفقیت‌های خود را به سایر کانون‌ها انتقال دهد و زمینه پرورش استعدادها در سایر کانون‌ها را نیز فراهم کند.
مسئول ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت بیش از ۶۵۰ کانون فرهنگی هنری عمومی و تخصصی خواهران در سطح مساجد استان، تشریح کرد: مهمترین برنامه اجرایی کانون‌های مساجد این استان در سال جاری عملیاتی کردن کانون‌های تربیت‌محور با حضور نوجوانان و جوانان محله‌های کم‌برخوردار است.
مصطفی آمون، اجرای ویژه برنامه جشن طلایه‌داران شکوه ایران زمین همزمان با دهه کرامت را از دیگر برنامه‌هایی عنوان کرد که با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی استان اردبیل همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) به مدت ۱۰ روز در نقاط مختلف با برپایی برنامه‌های متنوع تا سالروز ولادت حضرت امام رضا (ع) رقم خواهم خورد.
وی با اشاره به اینکه نوجوانان و جوانان اصلی‌ترین مخاطبان برنامه‌های فرهنگی و هنری کانون‌های مساجد استان اردبیل هستند، یادآور شد: همیاری و همکاری دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی در برنامه‌های کانون‌های مساجد ضروری است و می‌تواند زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی را فراهم کند که باید مسئولان به این موضوع دقت نظر بیشتری داشته باشند.

دیگر خبرها

  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • برگزاری نشست‌های «گفتگوی بین نسلی» در کانون های مساجد مرکزی
  • پرورش نیروهای انقلابی در برنامه‌ریزی‌های کلان مدنظر قرار بگیرد
  • دغدغه حضور نوجوانان و جوانان در برنامه‌های فرهنگی مسجد محور است
  • نقش ویژه مساجد در تحقق آرمان‌های فرهنگی در جامعه
  • جشن عملیات وعده صادق در کانون‌های مساجد آذربایجان غربی
  • تربیت نوجوانان با فرهنگ مهمترین هدف کانون های مساجد است
  • تاثیر استفاده از هنر در غنی سازی فرهنگ اسلامی
  • فعالیت های کانون مساجد در مازندران توسعه می یابد
  • کانون‌های فرهنگی‌ مساجد در غنی‌سازی فرهنگ‌ اسلامی اثرگذار هستند