Web Analytics Made Easy - Statcounter

با بیان اینکه طرح شفافیت آرا، کارآمدی مجلس و عملکرد نمایندگان را روشن کرده و از اعمال نفوذ ممانعت می‌کند، گفت: طرح شفافیت آراء با اقبال عمومی بدنه مجلس یازدهم مواجه شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روح الله متفکر آزاد عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، درباره طرح شفافیت آرای نمایندگان اظهار داشت: شفافیت می‌تواند یکی از ابزارهای مناسب ارتباط کارآمد بین مجلس و مردم باشد، ضمن اینکه به ارزیابی عملکرد نمایندگان هم کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: شفافیت آراء کمک‌کننده به کارشناسی شدن آراء نمایندگان است و می‌تواند از اعمال نفوذ در آراء جلوگیری کند.   عضو هیات رئیسه مجلس تصریح کرد: شفافیت آراء معایبی هم می‌تواند در صورتی که به درستی تهیه و تنظیم و تدوین نشود، داشته باشد، ضمن اینکه می‌تواند در برخی مواقع مانعی باشد برای رأی دادن غیرکارشناسی، هرچند که از طرف دیگر شجاعت در نماینده برای دفاع از رأیش وجود نداشته باشد هم آسیب‌زا است.   متفکر آزاد گفت: ‌برخی اوقات می‌بینیم که مطالباتی در جامعه وجود دارد که با سرو صدا به آن پرداخته می‌شود اما وقتی بررسی می‌کنیم، می‌بینیم که آن مطالبات به حق نبوده و کارشناسی شده، نیست که در آن صورت نمایندگان باید شجاعت رأی مخالف دادن و یا نه گفتن را حتی اگر به ضررشان باشد داشته باشند.   به گزارش فارس، نماینده تبریز در مجلس افزود:‌ مردم باید فضای لازم را برای اجرای صحیح طرح شفافیت آراء نمایندگان به وجود آورند.   عضو هیات رئیسه مجلس گفت: طرح شفافیت آراء با اقبال عمومی بدنه مجلس یازدهم مواجه شده است و بیش از 170 امضا برای ارائه آن جمع آوری شده است که امیدوارم وقتی در صحن علنی مطرح می‌شود این اقبال عمومی همچنان وجود داشته باشد.   وی افزود: باید یک فهم متعالی و پیشرفته برای رأی آوردن طرح شفافیت آراء، اجرا و پشتیبانی از آن در مجلس و عموم جامعه وجود داشته باشد و به همین دلیل از مردم و کنش‌گران اجتماعی و فرهنگی می‌خواهم برای اجرای بدون حاشیه این طرح کمک کنند تا نمایندگان نگرانی درباره طرح‌های پوپولیستی نداشته باشند.   انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: دانا

کلیدواژه: طرح شفافیت آراء

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۶۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بخش‌های فضایی و موشکی این وزارتخانه بازدید کردند و در جریان جدیدترین دستاوردهای فناورانه و دفاعی این وزارت خانه در حوزه فضایی و موشکی قرار گرفتند.

«وحید جلال‌زاده» رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید با تشکر از مجاهدت‌های خاموش متخصصین و تلاشگران وزارت دفاع و خداقوت به نیروهای مسلح به جهت پاسخ دندان‌شکن به رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صادق اظهار کرد: در بازدیدی که امروز توسط اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع صورت گرفت پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی بارز و نمایان بود.

رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: طی جلسه‌ای که با مسوولان وزارت دفاع در حوزه اینده و نیازهای صنعت دفاعی برگزار شد، تصمیماتی اتخاذ شد که برای تقویت نیروهای مسلح و حمایت مجلس از صنعت دفاعی اجرایی خواهد شد.

اعضای کمیسیون امنیت ملی بر لزوم حمایت از برنامه فضایی و موشکی وزارت دفاع و ارزش افزوده قابل توجه این فناوری‌ها هم در بُعد علمی و فناورانه و هم در بعد بازدارندگی و اقتدار دفاعی تاکید کردند.

سردار «طلایی نیک» معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی و امور مجلس وزارت دفاع هم در جریان این بازدید، با اشاره به تعامل بسیار نزدیک و حمایت‌های بسیار مؤثر نمایندگان مجلس به خصوص اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از نیروهای مسلح و وزارت دفاع اظهار کرد: این حمایت‌ها در جدیدترین مصوبه مجلس که قانون تشکیل سازمان پژوهش، علوم و نوآوری‌های دفاعی است مشخص است که یک ظرفیت جدید برای توسعه علوم دفاعی و پشتیبانی‌های دانش‌پایه و مرزشکنی دانش در حوزه فناوری‌های دفاعی را بیش از گذشته برای کشور فراهم می‌کند.

سازمان «سپند» از سال ۱۳۸۹ به پیشنهاد شهید «محسن فخری‌زاده» تشکیل شده و در حال حاضر هم فعالیت دارد، اما زیرساخت قانونی برای فعالیت آن، امر لازمی است که به تازگی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

کد خبر 6087963 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • راه‌حل رفع خطاهای کارشناسی در سند تحول و تعالی قوه قضاییه
  • نوری قزلجه: تعطیلی روز شنبه برای کل کشور یکسان است اما پنج شنبه فقط برای برخی شرکت ها اعمال می شود
  • نانسی پلوسی: نتانیاهو باید استعفا کند
  • تدوین اولویت‌های مجلس دوازدهم براساس نظرات نخبگان و مردم
  • پیشنهاد دولت برای افزایش تعطیلی هفته چه روزی است؟
  • ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری رفع شد
  • مبارزه تیک‌تاک با لایحه ممنوعیت در آمریکا
  • مجلس با ارجاع گزارش دلیل «کمبود دارو» به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • مجلس باید «نماینده‌محور» باشد نه رییس‎‌محور