Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده حوزه مرکزی هرمزگان در مجلس با اشاره به اینکه نزدیک به ۷۰ شرکت فعال مالیات خود را خارج از استان پرداخت می‌کنند گفت: عدم پرداخت سهم هرمزگان از مازاد درآمدهای استانی موجب عقب ماندگی در مباحث مهم آموزش و پرورش و بهداشت شده است - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، احمد مرادی در نشست مشترک معاون سازمان امور مالیاتی کشور و شورای دستگاه‌های وزارت امور اقتصادی هرمزگان با اشاره به لزوم پرداخت حق قانونی هرمزگان از امور مالیاتی مرتبط با استان اظهار داشت: استان هرمزگان هیچ چیزی بیش از حق قانونی خودش از درآمدهایی که برای کشور ایجاد می‌کند نمی‌خواهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بند دال تبصره 6 قانون بودجه 1399 و قانون بودجه سال‌های قبل از آن در این خصوص تعیین تکلیف کرده است.

نماینده مردم حوزه مرکزی هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: سال‌هاست عدم اجرای قانون باعث شده تا هرمزگان در دو موضوع بسیار مهم آموزش و پرورش و بهداشت و درمان عقب بماند و نمونه آن نیمه کاره ماندن احداث بیمارستان کودکان است که اگر سهم هرمزگان از مازاد درآمدهای استانی پرداخت شده بود امروز شاهد توقف ساخت این بیمارستان و سایر پروژه‌های درمانی و آموزشی مشابه نبودیم.

احمد مرادی افزود: شرکت‌هایی که محل فعالیت آن‌ها در استان بوده و در استان دیگری مالیات پرداخت می‌کنند باید در محل فعالیت مالیات بپردازند، در حال حاضر نزدیک به 70 شرکت در هرمزگان مشمول این موضوع می‌شوند.

انهدام باند بزرگ فرار مالیاتی در شیراز/بازداشت 4 عضو این شبکه مهلت اجرای آزمایشی قانون مالیات بر ارزش افزوده امروز تمدید شد فرار مالیاتی و پولشویی با3میلیون و 800 هزار کارت‌خوان بی‌هویت

نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در خصوص مالیات اصناف و بازاریان گفت: شیوع بیماری کرونا ضرر مالی بسیاری به بخش خصوصی و کسبه و اتحادیه‌های مختلف در هرمزگان وارد نموده است، از طرف دیگر اصناف و بازارایان هرمزگان بیشترین همکاری را با ستاد مدیریت کرونا داشته‌اند. 

وی ادامه داد: صنوف استان علیرغم آسیب‌های اقتصادی ناشی از کرونا، ساعت منع تردد و قرنطینه مصوبات ستاد مدیریت بیماری کرونای استان را به خوبی اجرا نمودند اما مسائلی همچون مالیات‌های در نظرگرفته شده برای اصناف دغدغه این قشر را دو چندان نموده است لذا در خواست دارم وزارت امور اقتصاد و دارایی با استفاده از اختیارات خودشان در مرکز برای این موضوع چاره اندیشی کنند تا بیش از این شاهد استرس و نگرانی کسبه هرمزگانی نباشیم.

مرادی همچنین در حمایت از پزشکان اظهار داشت این قشر جزء معتمدین هستند و بایستی به تقاضای آنان و دغدغه‌هایی که دارند توجه شود.

برزگر مدیرکل پارلمانی وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز در این نشست گفت: پیرو طرح سوال دکتر مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی از وزیر اقتصاد و جلسات متعددی که در این خصوص با وی داشتیم به همراه معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور به بندرعباس سفر کردیم تا در همین راستا نشستی با مدیران استانی و نمایندگان اصناف و فعالین اقتصادی برگزار کرده و نهایتاً تا رسیدن به نتیجه مورد نظر این پیگیری‌ها را ادامه خواهیم دهیم.

مسیحی معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور نیز با اشاره به طرح سوال احمد مرادی نماینده هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: دکتر مرادی در خصوص عدم پرداخت مالیات پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس به استان هرمزگان از وزیر اقتصاد سوال نمود که موضوع در سازمان امور مالیاتی کشور در حال رسیدگی است و طبق قانون عواید مالیات وصول شده را به هرمزگان باز می‌گردانیم.

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: مشابه پالایشگاه نفت ستاره در حال حاضر محل فعالیت 70 شرکت در هرمزگان است که مالیات خود را در سایراستان‌ها و تهران پرداخت می‌کنند و در تلاشیم این موضوع را نیز حل و فصل کنیم.

در پایان این نشست، معاون سازمان امور مالیاتی کشور به همراه مرادی نماینده هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و استاندار و مدیران استانی با حضور در محل احداث بیمارستان فوق تخصص کودکان از این پروژه بازدید کردند که طی این بازدید تصمیماتی جهت فعالسازی پروژه احداث این بیمارستان اتخاذ شد.

انتهای پیام/864/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هرمزگان در مجلس شورای اسلامی سازمان امور مالیاتی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۶۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط پرداخت مالیات بر ارث و قوانین جدید

سازمان امور مالیاتی شرایط پرداخت مالیات بر ارث را اعلام کرد.

به گزارش اقتصاد آنلاین، براساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، جهت تسهیل و تسریع بهره مندی مؤدیان مالیات بر ارث از سپرده‌های متوفیان نزد بانک‌ها و مؤسسات اعتباری، از تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۰۱ وراث متوفیان ۱۳۹۵/۰۱/۰۱ و بعد ازآن می‌توانند بدون مراجعه به ادارات امور مالیاتی ذیربط و صرفاً با مراجعه مستقیم به شعبه بانک ذیربط نسبت به پرداخت مالیات سپرده‌های متوفی و دریافت مابقی سپرده، اقدام کنند.

متن اطلاعیه سازمان امور مالیاتی کشور بدین شرح است:

در راستای تکریم ارباب رجوع و جهت تسهیل و تسریع بهره مندی مؤدیان مالیات بر ارث از سپرده‌های متوفیان نزد بانک‌ها و مؤسسات اعتباری، از تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۰۱ وراث متوفیان ۱۳۹۵/۰۱/۰۱ و بعد از آن می‌توانند بدون مراجعه به ادارات امور مالیاتی ذیربط و صرفاً با مراجعه مستقیم به شعبه بانک ذیربط نسبت به پرداخت مالیات سپرده‌های متوفی و دریافت مابقی سپرده، اقدام کنند.

بر این اساس پس از درخواست وراث با ارائه اسناد و مدارک مربوطه از جمله اسناد هویتی و گواهی حصر وراثت، بانک ذیربط مالیات مربوط به سپرده متوفی و سود متعلق به آن (تا تاریخ پرداخت سپرده به وراث) را محاسبه و از مبلغ سپرده و سود آن کسر کرده و مابقی را به وراث پرداخت می‌کند. محاسبه مالیات بر ارث سپرده‌های بانکی، توسط بانک‌ها بر مبنای نرخ‌های مالیاتی مذکور در جدول زیر انجام می‌گیرد:

احراز شهادت منوط به تأیید یکی از نیرو‌های مسلح کشور و یا بنیاد شهید انقلاب اسلامی، حسب مورد است.

توجه:

۱- در صورتی که وراث درخواست کسر هزینه‌های کفن و دفن، واجبات مالی و عبادی و دیون محقق متوفی از سپرده یا سپرده‌های بانکی متوفی را داشته باشند، این امر با مراجعه مستقیم به شعب بانک ممکن نیست. این دسته از مؤدیان بایستی ظرف یک سال از فوت متوفی، اظهارنامه مالیاتی مربوط را از طریق درگاه خدمات مالیاتی به سازمان امور مالیاتی ارسال و سپس با مراجعه به اداره امور مالیاتی مربوط، اقدام به اخذ گواهی موضوع ماده (۲۶) قانون مالیات‌های مستقیم کنند. با ارایه این گواهی به بانک ذیربط، بانک سپرده و سود متعلق به آن را به وراث پرداخت می‌کند.

۲- چنانچه وراث قبلاً برای سپرده مورد نظر متوفی نزد بانک، گواهی موضوع مواد (۲۶) و یا (۳۴) قانون مالیات‌های مستقیم را از اداره امور مالیاتی ذیربط، اخذ کرده باشند، تا مبلغ مذکور در گواهی صادره نیازی به محاسبه، کسر و واریز مالیات از سوی بانک ذیربط نیست.

۳- چنانچه متوفی دارای حساب سپرده ارزی باشد، شعبه بانک ذیربط بایستی با توجه به نرخ ارزِ در دسترس، نسبت به محاسبه و کسر مالیات متعلق و پرداخت مابقی سپرده به وراث اقدام کند.

۴- اشخاصی که جزو یکی از وراث طبقات اول، دوم یا سوم مذکور در ماده (۱۸) قانون مالیات‌های مستقیم نمی‌باشند، لیکن به طرق قانونی مختلف (برای مثال از طریق وصیت متوفی) ذینفع ماترک متوفی قرارگرفته‌اند، جهت دریافت سپرده بانکی متوفی می‌بایست به اداره امور مالیاتی ذیربط مراجعه و گواهی مالیاتی مربوط را دریافت کنند.

دیگر خبرها

  • واریزی‌های مالیاتی به حساب شهرداری‌ها برای عمران شهری هزینه شود
  • شفافیت در هزینه‌کردها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند
  • شفافیت در هزینه کرد‌ها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند
  • شفافیت در هزینه کردها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند
  • پرداخت مالیات بر ارث، الكترونیكی شد
  • شرایط پرداخت مالیات بر ارث و قوانین جدید
  • کیفیت و پایداری درآمدهای مالیاتی و حفظ رضایت مردم، اولویت نظام مالیاتی است
  • پرداخت ۵۰ درصد از مالیات از یک درصد مودیان
  • پایداری درآمدهای مالیاتی و رضایت مردم اولویت نظام مالیاتی است
  • آیت‌ الله سبحانی: مرد باید ببیند پول مالیات کجا خرج می‌شود