Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-23@07:31:21 GMT

ضربه مهلک کرونا به صنعت خودروی انگلیس

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۱۸۰۶۰

ضربه مهلک کرونا به صنعت خودروی انگلیس

انجمن تولیدکنندگان و فروشندگان خودروهای بریتانیا از ضرر هنگفت کرونا برای صنعت خودرو سازی و کاهش چشمگیر تولید و فروش خودرو در انگلیس در ۱۰ماهه ابتدایی سال جاری میلادی خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان صنعت خودروی انگلیس در دوران کرونا ضرر هنگفتی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انجمن تولیدکنندگان و فروشندگان خودروهای بریتانیا (SMMT) اعلام کرد که در 10 ماهه ابتدایی سال جاری میلادی تولید در این بخش با 743 هزار خودرو حدود یک سوم پایین تر از میزان تولید در این دوره زمانی در سال گذشته بوده است.

آیا کرونا انگلیس را وارد دومین قرنطینه سراسری می‌کند؟

"مایک هاوز"، رئیس این انجمن صنعتی در انگلیس اعلام کرده که بحران کرونا، برگزیت و اعلام نخست وزیر انگلیس برای تغییر کامل به سوی وسایل نقلیه اکتریکی در کم تر از یک دهه، صنعت خودرو را تحت فشار قرار داده است.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

این اتحادیه صنعتی در انگلیس انتظار ضررهای بیشتر را دارد اگر اتحادیه اروپا و انگلیس نتوانند به توافقی تجاری در روند مذاکرت برگزیت دست یابند. این انجمن از خسارت بیش از 55 میلیارد پوندی در 5 سال آینده در صورت وقوع برگزیت سخت خبر داده است.

در ماه اکتبر تولید خودرو در انگلیس نسبت به ماه مشابه سال قبل حدود یک پنجم کاهش داشت. بر اساس آمارهای اعلام شده از طرف انجمن تولید کنندگان و فروشندگان خودروهای انگلیس در ماه اکتبر حدود 110 هزار خودرو کارخانه ها را ترک کرد که تعداد آن ها 24500 خودرو کم تر از ماه اکتبر سال 2019 بود. بخصوص صادرات به اروپا و آمریکا در این بخش انگلیس کاهش داشت.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

کرونا به شدت اقتصاد انگلیس را تحت فشار قرار داده است.

وزیر دارایی انگلیس کشورش را در عمیق ترین رکود اقتصادی بیش از 300 سال گذشته ارزیابی کرده و تاکید کرد که عواقب اقتصادی کرونا تا سال 2025 ما را درگیر خود خواهد کرد.

وزیر دارایی انگلیس روز چهارشنبه در یک سخنرانی بودجه‌ای در پارلمان انگلیس اظهار داشت: وضعیت اضطراری در بخش بهداشت و سلامت ما هنوز تمام نشده و وضعیت اضطرار اقتصادی تازه آغاز شده است. انگلیس در عمیق ترین رکود اقتصادی بیش از 300 سال گذشته قرار دارد و کسری بودجه در بالاترین حد خود در دوران صلح قرار دارد.

انگلیس بیش از دیگر کشورهای صنعتی تحت تاثیر بحران کرونا و عواقب اقتصادی آن قرار گرفته چرا که دوران قرنطینه در این کشور مدت طولانی تری ادامه داشته و اقتصاد به صورت ویژه ای متاثر از بخش های مربوط به این محدودیت ها بوده است.

 تا به حال برنامه های اقتصادی کرونا حدود 280 میلیارد پوند از بودجه انگلیس را بلعیده است. وزارت دارایی انگلیس برای سال آینده هم 55 میلیارد پوند دیگر را برای این منظور مد نظر قرار داده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار انگلیس ویروس کرونا اخبار انگلیس ویروس کرونا صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۸۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی امور اقتصادی همچون صنعت خودرو را به مردم بسپارید

مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: اعتماد به مردم و واسپاری برخی امور به مردم همچون صنعت خودرو و خیلی از مسائل اقتصادی دیگر می‌تواند گره‌گشا باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش و رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قم و رئیس سازمان نوسازی مدارس استان، ضمن تشکر و قدردانی از جامعه بزرگ خیرین که پیرامون مسائل مربوط به آموزش و پرورش از بعد سخت افزاری همیشه در میدان هستند، گفت: همیشه و در عرصه‌های مختلف خطاب به دستگاه‌ها و نهادهای متعدد تأکید داشته‌ام که باید نسبت به نهاد تعلیم و تربیت یک نگاه ویژه و اولویت‌دار داشته باشند و آموزش و پرورش اولویت اولشان باشد.

آیت الله اعرافی افزود: در برنامه هفتم توسعه و مسائل مربوط به بودجه مدافع دائمی آموزش و پرورش بودیم، زیرا حمایت از این نهاد را برای خود تکلیف می‌دانیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: آموزش و پرورش، حوزه و دانشگاه سه اصل سعادت جامعه اسلامی هستند و نقش آموزش و پرورش در این اصل بسیار پررنگ‌تر و مؤثرتر است، لذا هر چه برای این نهاد سرمایه گذاری کنیم، ضرر نکرده ایم و بلکه آینده ایران اسلامی را با تربیت جوانان مؤمن، متعهد و انقلابی تضمین کرده ایم.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به جامعه خیرین، گفت: بعد از انقلاب اسلامی و حتی پیش از آن، شاهد مشارکت مردمانی خیرّ در عرصه‌های مختلف مدرسه سازی بوده‌ایم که این مهم بعد از استقرار حکومت اسلامی توسط حضرت امام خمینی(ره) رنگ و بوی جدّی تری به خود گرفت. تا به امروز هر جا که کار را به مردم سپردیم و آنان مشارکت کردند، نتیجه اش مطلوب نظام اسلامی شد.

آیت الله اعرافی بیان کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی، شعار امسال را «جهش تولید با مشارکت مردم» نامیدند، مشارکت مردم یک راهبرد کلان و اساسی در عرصه‌های مختلف است و نقش سرچشمه‌ای دارد؛ اعتماد به مردم و واسپاری برخی امور به مردم همچون صنعت خودرو و خیلی از مسائل اقتصادی دیگر می‌تواند گرهگشا باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور بیان کرد: اصل مشارکت، اصلی راهبردی است و در امر آموزش و پرورش سرآمد این مشارکت حضور خیرین عزیز است که امید است علاوه بر مشارکت سخت‌افزاری در عرصه‌های نرم افزاری ورود کنند و کمک رسان نهاد تعلیم و تربیت باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برخی امور اقتصادی همچون صنعت خودرو را به مردم بسپارید
  • جهش تولید طلای صنعت پتروشیمی با توان فنی ایرانی در کوروش
  • فروش خودروهای وارداتی ۵ برابر قیمت اصلی!
  • خودروهای وارداتی ۵ برابر قیمت اصلی فروخته می‌ شوند!
  • ۲ ضربه مهلک حزب الله لبنان به اشغالگران
  • ۲ ضربه مهلک حزب الله به اشغالگران
  • غفلت از بخش خصوصی ضربه سنگینی به اقتصاد وارد می‌کند
  • غفلت از پارلمان بخش خصوصی ضربه به اقتصاد کشور است
  • غفلت از پارلمان بخش خصوصی ضربه مستقیم به اقتصاد کشور است
  • نیاز ارزی ۳۰۰ میلیون یورویی برای تولید لاستیک در کشور