Web Analytics Made Easy - Statcounter

«خسرو شهبازی» روز جمعه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: در بخش تامین کود، ۴۳۶ هزارتن کود اوره معادل ۱۸ درصد کود کشور توسط تشکل ها و تعاونی های تولید می شود و در اختیار کشاورزان قرار می گیرد.

معاون فنی و اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اشاره به خدمات رسانی تعاونی ها و تشکل های بخش کشاورزی به کشاورزان و بهره برداران و روستاییان اظهارداشت: با تشکیل سازمان مرکزی تعاون روستایی از ابتدای فعالیت قرار شد علاوه بر ایجاد خدمات دهی به روستاییان،  فروشگاه هایی برای دسترسی روستاییان و مناطق دورافتاده در تهیه نهاده ها همچون بذر، کود و سموم ایجاد شود که همه اینها محقق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تامین یک سوم بذر کشور توسط تعاونی‌ها

معاون فنی و اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اقدام دیگر تعاونی‌ها را تامین و تدارک بذور دانست و گفت: حدود ۹۰ سایت فراوری بذور در ۲۸ استان کشور فعال است که یک سوم بذر غلات کشور(حدود ۱۴۰ هزارتن گندم و ۲۰ هزار تن جو) از این محل تامین می شود.

شهبازی اضافه کرد: همچنین ۹۰ درصد بذر کلزا ارقام بهاره، ۳۰ درصد بذر سویا و ۱۰۰ درصد بذر رقم ناشکوفا  توسط تعاونی های کشور تولید و تامین می شود که بذر ناشکوفا در حدود ۲۰۰ هزارتن در کشت و صنعت شهید رجایی خوزستان تولید می شود که با کمباین قابل برداشت است.

تولید ۲۰ درصد بذر حبوبات کشور توسط تعاونی‌ها

معاون فنی و اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: اکنون ۲۰ درصد بذر حبوبات کشور معادل ۶۰۰ تن در استان های کرمانشاه، لرستان و ایلام تولید و تامین می شود.

وی درباره بذر سیب زمینی افزود: بذر سیب زمینی که پیش از این از خارج وارد می شد که اکنون حدود یک هزار و ۲۰۰ تن توسط تعاونی های استان های اصفهان و مرکزی تامین می شود

شهبازی با اشاره به تامین ۲۵ درصد بذر پنبه کشور گفت: بیش از ۱۰۰۰ تن بذر را تدارک می بینیم که ۶۰۰ تن در داخل کشور و ۴۰۰ تن هم از محل واردات تامین می شود.

به گفته وی،  سالانه ما با توجه به شبکه های متعدد و انبارها و زیرساخت های ایجاد شده در نقاط مختلف، ۳۰۰ هزارتن بذر انواع محصولات کشاورزی را توزیع می کنیم.

معاون فنی و اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ادامه داد: در بخش مکانیزاسیون ۵۰ واحد داریم که ۳.۳ میلیون هکتار از اراضی کشور را تحت پوشش شبکه ها و تعاونی ها است.

شهبازی درباره بحث نظام های بهره برداری تصریح کرد: هدف از ایجاد نظام های بهره برداری مناسب در بخش کشاورزی حل مشکلات این بخش برای کشاورزان خرد و کوچک است که نمی توان روی آنها برنامه ریزی کلانی داشت.

۱۴۴۰ تعاونی تولید فعال 

معاون فنی و اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اضافه کرد: پس از این مرحله، برنامه استقرار و توانمندسازی تعاونی های تولید را در دستور کار قرار دادیم به طوری که یک هزارو ۴۴۰ تعاونی تولید در سراسر کشور با هدف افزایش تولید و یکپارچه سازی اراضی و بهره برداری مناسب از منابع آب  و خاک تشکیل شد.

وی ادامه داد: در این طرح، شبکه های زیر زمینی آبیاری و تسطیح اراضی ایجاد شد و از سوی دیگر آموزش هایی در قالب ترویج جهاد کشاورزی به تولیدکنندگان و تشکل ها ارایه دادیم.

وجود ۷۳ شرکت سهامی زراعی 

وی ادامه داد: اکنون ۷۳ شرکت سهامی زراعی در سطح ۷۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور داریم که توسط سازمان مرکزی تعاون روستایی فرایند سیاست گذاری، هدایت و  حمایت را داریم.

معاون فنی و اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با بیان اینکه بخشی از سهام این شرکت ها مربوط به دولت و بخشی مربوط به افراد است، افزود: بخش سودی که مربوط به دولت می شود در راستای ارتقای نظام شرکت های سهامی زراعی بکار گرفته می شود و دولت از آن سود، بهره ای نمی برد.

شهبازی اظهارداشت: همچنین برای توسعه شرکت های کشت و صنعت آیین نامه و دستور العمل هایی تدوین شده که به زودی در دولت مصوب و بکار گرفته می شود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران کاظم خاوازی نهال و بذر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران کاظم خاوازی نهال و بذر وزارت جهاد کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران کاظم خاوازی نهال و بذر اخبار کنکور توسط تعاونی ها تامین می شود درصد بذر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۹۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان از تولید سالانه بیش از ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با بیان اینکه بیش از 100هکتار سطح زیر کشت گلخانه‌های لرستان است، گفت: محصولات سبزی و صیفی در این گلخانه‌ها تولید می‌شود.

او با اشاره به تولید بیش از 16هزار تن محصولات گلخانه‌ای به‌صورت سالانه در لرستان، اضافه کرد: محصولات صیفی و جالیزی در این گلخانه‌ها کشت می‌شود.

رشد 2برابری تولید گیاهان دارویی در لرستان

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان با اعلام اینکه هشت هکتار از سطح گلخانه‌های این استان به گل شاخه‌بریده شامل انواع رز اختصاص دارد، توضیح داد: گل‌های شاخه‌بریده گل‌ها یا غنچه‌هایی به‌همراه ساقه و برگ است که برای دسته‌گل، سبد گل و یا حلقه‌گل استفاده می‌شود.

کیانی‌فر با بیان اینکه بیش از 16هزار تن گیاهان دارویی به‌صورت سالانه در لرستان تولید می‌شود، یادآور شد: شش‌هزار هکتار سطح زیر کشت این محصول است.

او با تأکید به صادرات 90درصد گیاهان دارویی به خارج لرستان، خاطرنشان کرد: بیش از 90درصد مازاد میوه‌های درختی نیز به استان‌های همجوار صادر می‌شود.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات محصولات گلخانه‌ای اطلاع داد: بیش از 50درصد محصولات گلخانه‌ای این استان به خارج از کشور صادر می‌شود.

کیانی‌فر اعلام کرد: بیش از 320هزار تن محصولات باغی شامل میوه‌ها، تولیدات گلخانه‌ای، گیاهان دارویی و قارچ به‌صورت سالانه در لرستان تولید می‌شود.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • ضرورت بهبود عملکرد تعاونی ها برای مشارکت تولید
  • نقش روستابازار‌ها در کنترل قیمت‌ها
  • توزیع بیش از ۱۰۰ هزار تن انواع نهاده دامی و کشاورزی
  • تولید سالانه سه هزار و 500 تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • جهادگران اقتصادی را لَنگ تسهیلات نگذارید
  • الگوی سنتی کسب و کار در دنیا منسوخ شده/ برای ایجاد جهش در تولید روشهای نوین استفاده شود
  • صادرات سالانه ۱۲۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی در قزوین
  • سالانه ۱۲۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی استان قزوین صادر شود
  • تولید سالانه ۱۶ هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان