Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علی تیموری ویروس شناس و عضو هیات علمی دانشگاه همدان درباره رفتار بدن ما در صورت مواجه با ویروس کرونا اظهار کرد: فردی که با ویروس مواجه شده و تست او مثبت می‌شود حدود ۵ تا ۶ روز طول می‌کشد که علائم بالینی او نمایان ‌شود.

تیموری گفت: تقریبا تا دو هفته بعد از شروع علائم بالینی سیستم ایمنی بدن فرد تحریک شده و شروع به تولید آنتی بادی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آنتی بادی تا سه ماه روبه افزایش است، اما بعد از اتمام سه ماه شروع به کاهش می‌کند و بسیار طبیعی است، زیرا سلول‌های تولید کننده آنتی بادی باید به سطح اولیه خود برگردد. اگر بدن به همین صورت به تولید آنتی بادی ادامه دهد، ممکن است فرد به بیماری‌های خودایمنی دچار شود. آنتی بادی بعد از سه ماه به پایین‌تر میزان خود می‌رسد.

او در ادامه گفت: مطالعه‌ اخیر نشان می‌دهد که افراد ممکن است تا هشت ماه آنتی بادی موثر داشته باشند و ۹۵ درصد افراد از ایمنی مناسبی در برابر کرونا بهره‌مند باشند.

تیموری درباره ابتلای مجدد افراد به کرونا افزود: بحث‌هایی که درباره ابتلای مجدد افراد به کرونا وجود دارد، مشاهداتی است که در جامعه انجام می‌شود و در حقیقت شواهد کنترل نشده هستند که نمی‌توانیم آن را قضاوت کنیم. ممکن است افرادی که مجددا مبتلا می‌شوند جزو ۵ درصدی باشند که آنتی بادی موثر ندارند.

او اشاره کرد: در بیماری‌های دیگر مانند سرخک، سرخچه و اوریون بعضی افراد دوباره مبتلا به بیماری می‌شوند که کاملا طبیعی است. ویروس کرونا در مقایسه با سایر بیماری‌های عفونی از نظر ایجاد ایمنی در جایگاه خوبی قرار دارد و می‌تواند ایمنی بسیار مناسبی را ایجاد کند.

این ویروس شناس افزود: در مطالعات انجام شده در واقع مشاهده شد آنتی بادی کرونا حداقل تا هشت ماه در بدن فرد باقی می‌ماند، اما به طور متوسط دسته‌ی ویروس‌های کرونا نشان داده اند که تا ۱۵ ماه نیز می‌توانند ایمنی موثر ایجاد کنند.

تیموری درباره سیستم ایمنی بدن توضیح داد: البته تنها راه مقابله با ویروس‌ها فقط آنتی بادی‌ها نیستند بلکه مکانیزم‌های دفاعی دیگری نیز مانند سلول‌های T هستند که به مقابله با ویروس‌ها کمک می‌کنند.

او در پایان گفت: نکته‌ای که درباره افراد ایمن وجود دارد این است که این افراد ممکن است دوباره به بیماری مبتلا شوند، اما هیچ علائمی نداشته باشند و ناقل خاموش بیماری کرونا محسوب ‌شوند. پس بهتر است تمام افراد حتی کسانی که به کرونا مبتلا شده اند و ایمن هستند همچنان شیوه نامه‌ها بهداشتی را رعایت کنند تا اطلاعات کامل تری درباره این بیماری بدست آوریم.

بیشتربخوانید

خطر کرونا کمتر و امکان درمان آن بیشتر شده است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا در ایران آنتی بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۰۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • دستگاه اتوماسیون تعیین گروه‌بندی خون در قم بهره برداری شد