Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-25@11:17:33 GMT

واکسن‌های کرونا در چه مرحله‌ای هستند؟

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۲۰۱۵۰

واکسن‌های کرونا در چه مرحله‌ای هستند؟

در ابتدای شیوع ویروس کرونا کارشناسان و پزشکان وعده‌های ۳ تا ۶ ماهه برای ساخت واکسن کرونا دادند. حالا با گذشت حدود ۱ سال از شیوع این ویروس در جهان، پیشرفت‌های خوبی در زمینه کشف واکسن و درمان کرونا از طریق آنتی بادی صورت گرفته است؛ اما هنوز واکسنی به دست مردم نرسیده است تا از آنها در برابر ویروس کرونا محافظت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنتی بادی یکی از راه‌های درمان کرونا است که موجب می‌شود بیماران مبتلا به کرونا با علائم خفیف تا متوسط درمان شوند و از تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌ها را کاهش دهد.

شرکت مدرنا: فاز ۳ (فاز انسانی)

۱. شرکت آمریکایی مدرنا از آغاز فاز ۳ کارآزمایی بالینی واکسن خود علیه کوید-۱۹ خبر داده است. یک واکسن از نوع RNA که با واکسن‌های معمولی بسیار متفاوت است و تا به حال برای ساخت هیچ واکسنی از این روش استفاده نشده است. اگر اثربخشی این درمان بر انسان در فاز سوم ثابت شود مدرنا امیدوار است واکسن خود را تا پایان سال به بازار بیاورد و شاهد افزایش قیمت سهام خود باشد.

۲. در حال حاضر بیش از ۲۰۰ تیم از محققان برای توسعه واکسن علیه ویروس کرونا تلاش زیادی می‌کنند. در این مسابقه بین المللی دیوانه‌وار، بیست نامزد واکسن، در مرحله پیشرفته قرار دارند. آمریکایی‌های «بیوتک مدرنا» به تازگی با اعلام راه اندازی فاز ۳ کارآزمایی بالینی واکسن این شرکت، توجه‌ها را به خود جلب کردند.

شرکت فایرز

۱. شرکت فایرز یکی دیگر از شرکت‌های موفق در زمینه ساخت واکسن کرونا است که رقابت تنگاتنگی با شرکت مدرنا دارد. این شرکت گفت که برنامه ریزی‌هایی برای تصویب اضطراری واکسن خود از سوی اداره غذا و دارو (در عرض چند روز) را درخواست خواهد کرد. شرکت داروسازی فایزر روز چهارشنبه اعلام کرد: «واکسن کروناویروس این شرکت تا ۹۵ درصد مؤثر است و هیچ عوارض جانبی جدی ندارد.»

۲. این شرکت می‌گوید: «داده‌ها نشان داده است که این واکسن از اشکال خفیف و شدید کرونا ویروس جلوگیری کرده است.» این واکسن ۹۴ درصد در بزرگسالان مسن‌تر موثر عمل کرده است که در برابر ابتلا به کرونا بیشتر آسیب پذیر هستند و بدن‌شان به برخی از واکسن‌ها پاسخ نمی‌دهد. دکتر آلبرت بورلا، مدیر ارشد اجرایی فایزر در بیانیه‌ای اعلام کرد: «نتایج مطالعه گام مهمی را در این سفر تاریخی هشت ماهه برای کشف واکسنی که توانایی پایان دادن به این شیوع ویرانگر دارد، نشانه می‌گیرد.» اگر سازمان غذا و دارو اجازه واکسن دو دوز را دهد، فایزر گفته است که می‌تواند تا پایان سال تا ۵۰ میلیون دوز واکسن را در دسترس قرار دهد و تا پایان سال آینده تا ۱٫۳ میلیارد دوز تولید کند. تحت معامله‌ای ۱٫۹۵ میلیارد دلاری که دولت فدرال با فایزر برای ۱۰۰ میلیون واکسن انجام داده است، آمریکایی‌ها این واکسن را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

در شرق چه می‌گذرد؟

 چین و روسیه ورود واکسن‌های خود را به فاز سوم تصویب کردند. کارشناسان غربی می‌گویند که این پیشروی سریع، ممکن است خطرات جدی به همراه داشته باشد.

صدور مجوز، قبل از اطمینان امن بودن دارو

در واقع در هر کشوری متخصص‌هایی وجود دارند که نتایج آزمایش را بررسی می‌کنند و تصمیم می‌گیرند که واکسن را تأیید کنند یا نه. در طول شیوع، یک واکسن ممکن است مجوز استفاده اضطراری قبل از گرفتن تایید رسمی دریافت کند. هنگامی که یک واکسن مجوز گرفت، محققان به نظارت بر افرادی که آن را دریافت می‌کنند ادامه می‌دهند تا مطمئن شوند که امن و موثر است. یکی از راه های تسریع در توسعه واکسن ترکیب فازها است. برخی از واکسن‌های ویروس کرونا هم اکنون در کارآزمایی های فاز یک و دو قرار دارند، به عنوان مثال برای اولین بار بر روی صدها نفر آزمایش می‌شوند. اگر محققان علائم نگران کننده‌ای را در داوطلبان مشاهده کنند، می‌توانند دستور توقف مصرف دارو را اعلام کنند. پس از تحقیقات ممکن است دارو رد صلاحیت شود یا روند خود را ادامه دهد.

آزمایشگاه هند در چه مرحله‌ای است؟

در ماه ژوئیه، زیدوس کادیلا واکسن‌ساز هندی شروع به آزمایش یک واکسن مبتنی بر DNA کرد. آنها آزمایش فاز ۲ را در تاریخ ششم ماه اوت را راه‌اندازی کردند و در حال برنامه‌ریزی آزمایش فاز ۳ در ماه دسامبر هستند.

۲۳۵۲۳۷

کد خبر 1460131

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس روسیه واکسن ویروس کرونا یک واکسن واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۰۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأثیرگذاری فراکسیون اقلیت خیلی سخت است

در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، یکی از وزنه‌های مهم تعیین‌کننده خط سیاسی مجلس، رقابت طیف مستقلین و اصلاح‌طلبان است که به هم‌قطارانی که به مجلس راه یافته‌اند بپیوندند. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، یکی از وزنه‌های مهم تعیین‌کننده خط سیاسی مجلس، رقابت طیف مستقلین و اصلاح‌طلبان است که به هم‌قطارانی که به مجلس راه یافته‌اند بپیوندند و با این وجود برخی از کارشناسان گمانه‌زنی‌هایی در قصد این طیف برای تشکیل یک کمیسیون اقلیت در مجلس دوازدهم دارند. در همین راستا با رسول منتجب‌نیا، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و دبیرکل حزب جمهوریت گفت‌و‌گویی داشتیم که در ادامه می‌خوانید.

استقبال سیاسیون و مردم نسبت به دور دوم انتخابات را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟ 
در انتخابات مرحله اول مردم بیشتر شرکت می‌کنند، درحالی‌که در مرحله اول تعداد کاندیداها بیشتر است، ولی در مرحله دوم عموما مشارکت کمتر است، ضمن اینکه تنها دو برابر نمایندگان مورد نظر هر حوزه انتخابیه در مرحله دوم با هم رقابت می‌کنند.  رقابت در دوره  دوم، رقابت تنگاتنگی است و هر کسی هم که در این مرحله رأی بیشتری بیاورد ولو آنکه یک رأی بیشتر باشد، پیروز میدان قاعده انتخابات است. متأسفانه در دوره‌های انتخابات مرحله دوم، حضور مردم خیلی کم است. در شهرهای کوچک که عوامل قومی عشیره‌ای دخالت دارند، مثل دوره‌های گذشته انتخابات رونقی ندارند. در مرحله دوم خیلی کم شرکت می‌کنند و هر چه هم تشویق و دعوت شوند، برخی انگیزه لازم را ندارند.
 به‌خصوص که هیچ‌گونه مشوقی در کشور ما به وجود نیامده است. یعنی اگر بین دو تا مرحله یک حرکتی ایجاد شده بود، هیجان یا امید و کسب رضایتی پیش می‌آمد، امید بود که درصد بهتری شرکت کنند. مسائل اقتصادی هم که روز به روز بدتر و سخت‌تر و وضعیت مردم وخیم‌تر می‌شود، لذا فکر می‌کنم مردم در مرحله دوم کمتر شرکت می‌کنند و طبیعتا بین همین افرادی که رأی بیشتری داشتند، افرادی انتخاب شده و وارد مجلس می‌شوند. 

با توجه به ورود چهره‌هایی از طیف‌های سیاسی مختلف به مجلس، آیا تشکیل یک فراکسیون اقلیت یا مستقل را محتمل می‌دانید؟ 
مجلس که جای بحث، گفت‌وگو، اظهارنظر و تبادل نظر افراد و گروه‌هاست و اگر در آن تبادل نظر و اختلاف نظر نباشد که مجلس مرده و بی‌رمقی است و اصلا فلسفه‌ای در آن وجود ندارد؛ اما اینکه یک اکثریت قوی از جناح اصول‌گرا وارد مجلس می‌شوند و بعد لیستی که ترکیبی از اصلاح‌طلب، مستقلین اعتدال‌گرا و امثال‌ذالک یعنی ته کیسه را تکاندند و همه این‌ها به قول شما 41 نفر شده است. هنوز هم معلوم نیست در نهایت چند نفر باشند که البته درون آنها هم چهره‌های شاخص بسیار کم هستند، وارد مجلس شدند. اگر آقای مطهری یا آقای پزشکیان تأیید نشده بودند که می‌شد قضاوت کرد در مجلس دیگر تریبونی از مستقلین و اصلاح‌طلبان نیست.  به هر حال باز با تذکر رهبری این آقایان تأیید صلاحیت شدند.

ممکن است یک‌صدایی از این جمعیت بلند شود، ولی این صدا بسیار اندک و ضعیف است. به‌خصوص که مشخص نیست مدیریت مجلس هم  به دست چه افرادی بیفتد. اگر میزان و ملاک در انتخاب هیأت رئیسه این آرایشی باشد که چه کسانی بیشترین رأی را به دست آوردند، دیگر مجلس به‌طور کلی آن هویت و  استقلال خودش را از دست خواهد داد. در کنار این مسائل باید اضافه کنم درست است که اکثریت قوی مجلس به یک معنا اصول‌گراها و غیراصول‌گراها اعم از اصلاح‌طلب، اعتدال‌گرا، مستقل و اقلیت بسیار محدودی هستند، اما همان اکثریت، آهنگ واحدی ندارند. هم دارای سلایق مختلف هستند و هم در مقابله با اصلاح‌طلب‌ها و مستقلان دارای وجه مشترک در برابر اصلاح‌طلبان هستند. 
آنها درون خودشان اختلاف‌های بسیار زیادی با  اصول‌گراهای سنتی و اصول‌گرایان غیرسنتی هستند. گرایش‌های رادیکال هم حضورشان قاعدتا پررنگ خواهد بود. این‌ها در نهایت با هم نمی‌توانند بسازند. در انتخابات ممکن بود به‌خاطر هدف مشترک با هم کنار آمده باشند، ولی در مجلس اختلاف نظر فراوان است، چون دیدگاه اصول‌گرایان سنتی و انقلابی کاملا با دیدگاه رادیکال‌ها متفاوت است. به هر حال اصول‌گرایان سنتی بیشتر روی رهبری و ولایت فقیه تأکید می‌کنند. این اختلاف‌ها در مجلس هم ظهور و بروز پیدا می‌کند و در برابر هم جبهه می‌گیرند و نمی‌توانند با هم کنار بیایند. اقلیت محدودی هم از لیست به اصطلاح «صدای ملت» که ترکیب ناهمگونی از اقلیت محدود بود، وارد مجلس خواهند شد.

این فراکسیون چه کمکی را در زمینه کارآمدی مجلس ارائه می‌دهد؟ 
هر چقدر در مجلس تعدد و تکثر آرا و نظرات بیشتر باشد، مجلس زنده‌تر و پویاتر خواهد بود. لذا در کنار آن اکثریتی که در درون اختلافات وجود دارد، بخش‌های مختلف است که این می‌تواند یک‌صدایی باشد. صدایی هرچند کوتاه و کم‌رنگ از ملت در برابر جریان مقابل که در غیاب اکثریت مردم برنده شد. اینکه همان اقلیت، حتی یک نفر هم در مجلس تریبون در اختیار داشته باشد، شاید بهتر از نبودش باشد. درحالی‌که اگر 40 نفر باشند، می‌توانند تلاش بیشتری کنند.
افرادی بودند که قبل از ورود به مجلس، ادعای اصلاح‌طلبی یا استقلال می‌کردند، ولی در مجلس به طرف اکثریت می‌لغزیدند و گفته‌های خودشان را فراموش می‌کردند. من از دوستانی که وارد مجلس می‌شوند انتظار دارم که در این شرایط وانفسا در مجلس فراکسیونی تشکیل بدهند و برنامه‌ریزی کنند؛ چراکه می‌توانند تا حدی اثرگذار باشند، ولو اینکه این امر بسیار سخت خواهد بود. آن اکثریت اجازه نخواهند داد اینها کار کنند، چون تجربه نشان داده که آنها وقتی اکثریت را به دست می‌آورند، جلوی هر نقد و اظهارنظر مخالف را می‌گیرند. فراکسیون اقلیت می‌توانند امیدی را در مجلس به وجود بیاورند.

آرایش سیاسی اصلاح‌طلبان در آستانه دور دوم انتخابات را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ 
در مرحله اول انتخابات، اصلاح‌طلب‌ها به چند دسته تقسیم شدند که یک مجموعه از احزاب و شخصیت‌های حقیقی بودند، آنها که اعلام کردند ما کاندیدا نداریم و شرکت نمی‌کنیم و به‌عنوان معرفی کاندیدا شرکت فعال نداریم. دسته دیگر ترکیبی از سه حزب بود. این‌ها وارد صحنه شدند، کاندیداهایی را معرفی کردند و تعدادی از کاندیداهایشان وارد مجلس شدند. ما هم که به‌عنوان حزب جمهوریت منتظر بودیم کاندیداهایمان تأیید صلاحیت شوند  که بتوانیم فعال شویم، ولی متأسفانه هیچ‌کدام از کاندیداهای ما در سراسر کشور تأیید صلاحیت نشدند.فعالیت اصلاح‌طلب‌ها  در مرحله دوم هم به همین ترتیب است.  آن ترکیب که گفتم، فعال نخواهند بود. شاید کارگزاران و حزب‌های دیگر فعالیت کنند. باید ببینیم آنها تا چه اندازه موفق هستند.

منبع: صبح نو

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • تأثیرگذاری فراکسیون اقلیت خیلی سخت است
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • (ویدئو) انتشار ویروس جدیدی به نام پزشک‌بلاگری