Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - کارآفرین جوان آملی با اقدامی نو در پرورش قرقاول کاری جهادی کرد تا با حمایت ادارات و قرار گرفتن زمینی دو هزار متری به توسعه کارش بپردازد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، کارآفرینی به عنوان یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین موضوعات دنیای امروز و محرکه اصلی توسعه اقتصادی محسوب می‌شود و نقش آن در نوآوری یا ایجاد فضاهای جدید کسب و کار بر همگان روشن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارآفرینان در جامعه عامل اصلی ایجاد پویایی و افزایش بهره وری اند و در جامعه روحیه سعی و تلاش را بالا می برند.

مجید قاسم پور جوان 25 ساله آملی کارآفرین فعالی که از سال 93 با تفکر بر ایجاد نوآوری و اشتغال زایی فعالیت خود را در زمینه پرورش قرقاول را در روستای بوران بخش دابودشت آمل  آغاز کرد، جوانی که امید ره پویایی برای شروع کارش شده بود.

جوانی که فقط با ارائه تسهیلات بسیج سازندگی به این کار روی آورد مهم‌ترین هدف را با اشتغالزایی و کارآفرینی، ایجاد آرامش، سلامتی و موفقیت همنوعانشان بیان کرد.

شوق و علاقه، انگیزه ای جهت ورود به کاری نو

وقتی کارش را آغاز کرد با 15 قطعه قرقاول در پشت باغ منزلش بوده که اکنون با جدیت و پشتکار توانست تولیدش را به 300 قطعه و در زمین 200 متری برساند.

تفکر بسیجی رمز موفقیت بانوی کارآفرین یزدیدرد دل‌ کارآفرینان کارگاه‌های شهرک صنعتی کلانشهر اهواز از موانع تولید/ بسیج کارگری پای کار آمد + فیلمکارآفرینان قزوینی سربازانی قدرتمند در جنگ اقتصادی هستند

با وی وقتی هم صحبت شدم تا انگیزه اش را جهت ورود به این کار بپرسم و بفهمم ذوق عجیبی را از هدفش گفت و تمام برنامه اش را راه اندازی یک کارگاه تولیدی بزرگ با قطعه هزار تایی عنوان کرد.

وی که شروع به کارش را در سال 93 و با دریافت 15 میلیون تومان وام از سوی تسهیلات بسیج سازندگی در محوریت اقتصاد مقاومتی بیان کرد، افزود: با این مبلغ توانستم یک دستگاه جوجه‌کشی قرقاول خریداری کنم تا اینکه با وام صندوق کارآفرینی امید یعنی 15 میلیون تومان آن هم با مشکلات و سنگ‌اندازی‌های زیاد توانستم با خریداری 15 قطعه این پرنده در پشت باغ منزلم به طور جدی وارد پرورش و تولید قرقاول شوم.

این کارآفرین آملی با تاکید بر اینکه پرورش قرقاول صنعت نو و جدید در کشور است و به مدت 10 سال وارد شد، گفت: آن تجربه ای که باید در پرورش این تولیدی داشته باشند را نداشتند خوشبختانه ما توانستیم طی چند سال آن را کسب کنیم و علم این کار را به دست آوردیم که اکنون داریم آن را ارائه می دهیم.

وی با بیان اینکه از شروع کار تاکنون مشکل بازار نداشتیم منتهی تولید در آن حد نبود، تصریح کرد: با مشورت برخی از دوستان جهت جذب تولید بازار موفق به اشتغال برای چهار نفر دیگر شدم و با موفقیت ارائه اطلاعات به آنها این تعداد را به 15 نفر افزایش دهم.

قاسم پور ادامه داد: برای افزایش تولید و پرورش قرقاول به دیگران اولا نیاز به ارائه تسهیلات بانکی و همکاری جهاد کشاورزی جهت آسان گرفتن مجوز این کار است پس از این سازمان درخواست دارم جهت صدور مجوز زیاد سخت نگیرند و بگذارند جوانان وارد کار شوند.

وی با اعلام اینکه پرداخت وام مشاغل خانگی اکنون حذف شده و متاسفانه جوانان مشتاق نمی‌توانند وارد این شغل شوند، گفت: در حمایت از کارآفرینان حاضرم آموزش اطلاعات و ورود به بازار آنها را انجام دهم به شرطی که با قرار دادن دو هزار متر زمین اینکار در شهرستان آمل گسترش و تولید و پرورش قرقاول افزایش یابد.

قاسم پور افزود: برای برخورداری این حمایت از ستاد فرمان اجرایی امام (ره) درخواست دارم تا در اهدای زمین به نا جوانان مساعدت کنند تا در کارمان موفق شویم.

گزارش و فیلم از کبریا مقدس و سامره نصیری

انتهای پیام/684/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پرورش قرقاول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۰۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صحرایی: معلم محور اصلی تحول و راه حل تمام مسائل آموزش و پرورش است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم گفت: معلم محور اصلی تحول و راه حل تمام مسائل آموزش و پرورش است.

وی افزود: مدارس جایگاه تحقق عدالت آموزشی است و سهم دانش آموزان مناطق محروم برای ورود به مدارس خاص باید بیشتر شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه امکانات مدارس باید بین همه دانش آموزان مناطق مختلف کشور تقسیم شود اظهار داشت: رئیس جمهور محترم بر ارتقای کیفیت و تقویت مدارس دولتی تاکید دارد و باید تلاش کنیم کیفیت آموزشی و تربیتی مدارس دولتی را ارتقا دهیم این امر با همکاری و همراهی معلمان میسر می‌شود.

وی با اشاره به ضرورت تقویت مدارس دولتی ابراز داشت: تامین نیروی مورد نیاز مدارس دولتی، تهیه و تدوین برنامه عملیاتی برای تقویت و ارتقای مدارس دولتی، ارزیابی مستمر عملکرد مدارس دولتی، طراحی استاندارد‌های تقویت مدارس دولتی و تدریس معلمان خاص در این مدارس از جمله مواردی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه تاکید کرد: هدف اصلی ما در آموزش و پرورش، تقویت جایگاه مدرسه است برای تقویت و ارتقا جایگاه آن باید برخی از محدودیت‌ها را بر داشته واختیاراتی را به این مدارس تفویض کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تدابیر شهرداری شیراز در احداث بند‌های کنترل سیلاب مسیل سعدی/ اقدام به موقع گروه‌های جهادی
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • اقدام جهادی اصلاح و سرویس فیدر ۲۰ کیلو ولت دو مداره آوج و شهیدآباد
  • هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست
  • هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی و ابلاغ دولتی
  • فعالیت بزرگترین واحدِ تولید شویندهِ جنوبشرق با همت کارآفرینِ کرمانی
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • صحرایی: معلم محور اصلی تحول و راه حل تمام مسائل آموزش و پرورش است
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • تقویت جایگاه مدارس مستلزم رفع محدودیت‌ها و تفویض برخی اختیارات است