Web Analytics Made Easy - Statcounter

این مؤسسه به عنوان عضو رسمي انجمن UICC از سال 2016، هر ساله از 15 تا 26 بهمن ماه ( روز جهانی سرطان تا روز جهانی سرطان کودک) در راستای تحقق هدف سوم سند توسعه پايدار سازمان ملل متحد مبنی بر  تلاش برای سلامتی و رفاه، به کمپین جهانی روز سرطان می‌پیوندد و با مشارکت اعضای خانواده بزرگ محک، اقداماتی را برای آگاهی‌رسانی نسبت به بیماری سرطان، راه‌های تشخیص زودهنگام و کنترل آن و معرفی دغدغه‌های افراد مبتلا به این بیماری به جامعه، طراحی و اجرا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از میان 1100 سازمان عضو انجمن UICC، محک به عنوان یک سازمان ایرانی، و چهار سازمان دیگر از کشورهای سنگاپور، کنیا، نیجریه و قبرس به عنوان  فینالیست‌های این جایزه انتخاب شدند و برای دریافت مقام اول بررسی شدند. بررسی‌های انجمن کنترل جهانی سرطان نشان داد اقدامات مؤسسه خیریه محک از ایران در سال گذشته در میان مؤسساتی از 170 کشور جهان، بیشترین میزان موفقیت را در اطلاع‌رسانی درباره بیماری سرطان و ایجاد مشارکت میان سطوح و گروه‌های مختلف جامعه، در سطح کشور، منطقه و جهان به همراه داشته است و شایسته کسب رتبه اول است. 

آراسب احمدیان، مدیرعامل محک در خصوص مأموریت سازمان‌های مردم‌نهاد در زمینه آگاهی‌رسانی به جامعه گفت: «آگاهی‌رسانی درخصوص پیشگیری، تشخیص زودهنگام، مؤلفه‌های لازم در درمان و حمایت و دغدغه‌های بیماران، از وظایف سازمان‌های مردم‌نهاد و خیریه‌های متولی در زمینه بیماری‌های مختلف است تا با اتکا به ظرفیت‌های جامعه مدنی، دغدغه‌ها و مشکلات مرتبط با بیماری‌ها به شکل ریشه‌ای رفع گردد. مؤسسه خیریه محک نیز با هدف دستیابی به تشخیص زودهنگام سرطان که درمان‌ کم‌دردتر، کم‌هزینه‌تر و مؤثرتر را برای بیماران محقق می‌کند همواره در جهت آگاهی‌رسانی به همه اقشار جامعه درخصوص سرطان کودک تلاش می‌کند و این موضوع دلیل اصلی پیوستن محک به کمپین انجمن کنترل جهانی سرطان (UICC) بوده است.»

مدیرعامل محک فینالیست جایزه بهترین مدیرعامل سال 2020 UICC

آراسب احمدیان مدیرعامل مؤسسه خیریه محک که خود نیز در جمع سه مدیرعامل برتر مؤسسات خیریه فعال در حوزه سرطان در بخش جوایز بهترین مدیرعامل از سوی انجمن کنترل جهانی سرطان (UICC) در نشست ٢٠٢٠ اين انجمن انتخاب شد، گفت: «دلیل اصلی جهانی شدن صدای خانواده بزرگ محک و کسب رتبه اول در جهان به واسطه کمپین اطلاع‌رسانی سرطان سال 1398 این بوده است که تمامی گروه‌ها، و ظرفیت‌های جامعه با یک هدف و با اعتماد متقابل در بهمن ماه گذشته زیر چتر محک جمع شدند تا قدمی برای نجات جان انسان‌ها بردارند؛ پیوستن بیش از 150 نفر از هنرمندان، ورزشکاران و اهالی ادب و فرهنگ، و نیز حضور بنگاه‌های تجاری، نهادهای ارائه‌دهنده خدمات عمومی، مراکز خرید، مدارس، داوطلبان، نیکوکاران و کارکنان محک به این کمپین، طیفی از جایگاه‌ها، ظرفیت‌ها و تخصص‌های مختلف برای رساندن پیام این کمپین ایجاد کرد که این امر از چشم نهادهای بین‌المللی دور نمانده و باعث شد تا صدای محک جهانی شود و عنوان سازمان برتر جهان در زمینه آگاهی‌رسانی بیماری سرطان به این موسسه ایرانی تعلق گیرد.»

وی افزود: «همانطور که بهمن ماه سال گذشته با پیوستن برج آزادی به این کمپین عنوان کردیم که"نماد شهر تهران، پایتخت ایران، در حمایت از کودکان محک نارنجی شد"، ‌اکنون نیز باید اعلام کنیم که بی‌شک موفقیت این کمپین متعلق به همه ایرانیان نیکوکاری است که نزدیک به 30 سال با اعتماد و تداوم در مشارکت خود آرزوهای بزرگ بانیان محک را با همت‌های بلندشان برای نجات جان کودکان مبتلا به سرطان محقق ساختند. به امید آنکه بهمن ماه امسال نه تنها در کمپین هفته جهانی سرطان بار دیگر صدای ایرانیان را جهانی کنیم، بلکه ثابت کنیم همه اعضای خانواده محک به خوبی می‌دانند که حمایت از بیماران مبتلا به سرطان در هیچ شرایطی، حتی روزهای سخت بحران همه‌گیر و جهانی ویروس کرونا، نمی‌تواند متوقف شود.»

اعلام کسب این رتبه توسط انجمن جهانی کنترل سرطان در یک نشست آنلاین با حضور اعضای این انجمن از سراسر جهان انجام شد و در پی آن دکتر آنیل دکوروز، رئیس انجمن کنترل جهانی سرطان (UICC)، پس از مشخص شدن برنده این جایزه پیام قابل توجهی برای خانواده بزرگ محک و کشور ایران داشت و گفت: «این موضوع که یک سازمان مردم‌نهاد آن هم در کشوری با شرایط تحریم، در دو بخش از جوایز انجمن (کمپین اطلاع‌رسانی سرطان – برترین مدیرعامل) کاندید شده، بسیار قابل توجه و ارزشمند است و باعث تعجب است که این مؤسسه توانسته در این شرایط سخت با این کیفیت به فعالیت خود ادامه دهد.»

محک این پیام را متعلق به تمام ایرانیانی می‌داند که طی سی سال فعالیت این مؤسسه، با اعتماد و تداوم حمایت خود از کودکان مبتلا به سرطان کاری کردند تا همگی باور کنیم سرطان پایان زندگی نیست.

منبع: الف

کلیدواژه: انجمن کنترل جهانی سرطان آگاهی رسانی بهمن ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۰۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت و خیز سرعت اینترنت ایران در داشبوردهای جهانی

به گزارش خبرنگار مهر، از دی ماه سال گذشته پس از افزایش تعرفه های اینترنت بارها نوید و وعده افزایش سرعت اینترنت را از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شنیده ایم. با شروع سال جدید نیز عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه آخرین جلسه هفته دولت که چهارشنبه هفته گذشته برگزار شد، از سیر صعودی افزایش سرعت اینترنت در کشور خبر داد و گفت: تا پایان سال، سرعت اینترنت ۵۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش پیدا می‌کند.

وی پیش از این نیز در گفتگو با مهر گفته بود که با افزایش تعرفه اپراتورها، تعهدی از اپراتورها گرفتیم به این ترتیب که تا خرداد سال ۱۴۰۳، ۳۰ درصد و تا پایان سال، ۵۰ درصد به سرعت اینترنت اضافه شود.

وزیر ارتباطات همچنین با استناد به رتبه بندیهای جهانی گفته بود: مشاهده داشبوردهای جهانی نشان داده که در اسفند ماه سال ۱۴۰۲، سرعت اینترنت ثابت و سیار افزایش یافته و رتبه ما بهبود پیدا کرده است.

این در حالی است که بررسی سیر تحقق تکلیف اپراتورها با استناد به آمار رتبه بندی جهانی «اسپیدتست» که این روزها بیش از گذشته به آن ارجاع می شود، حاکی از آن است که تا رسیدن به افزایش ۵۰ درصدی راه زیادی باقی است.

اسپید تست وب سایتی است که سرعت اینترنت کشورها را به صورت ماهیانه اندازه می گیرد و میانگین سرعت اینترنت موبایل و ثابت کشورهای مختلف را در یک رده بندی ارائه می کند.

بر اساس آخرین گزارش این پایگاه، در ماه مارس ۲۰۲۴، میانه سرعت اینترنت موبایل جهان ۵۲.۹۸ و میانه سرعت اینترنت ثابت ۹۳.۲۸مگابیت برثانیه بوده است.

همچنین در رده بندی اسپید تست از سرعت اینترنت موبایل کشورهای جهان در رده های اول تا سوم به ترتیب قطر (۳۱۳.۳۰مگابیت برثانیه)، امارات متحده عربی (۲۹۶مگابیت برثانیه ) و کویت (۲۲۸.۶۴مگابیت برثانیه) قرار دارند و سنگاپور با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت جایگاه نخست را در این حوزه از آن خود کرده است.

مرور وضعیت میزان سرعت و رتبه اینترنت ایران در این پایگاه بین المللی در جدول زیر آمده است:

ماه میلادی سرعت اینترنت موبایل رتبه اینترنت موبایل سرعت اینترنت ثابت رتبه اینترنت ثابت
آوریل ۲۰۲۳

۳۵.۹۸

۶۲

۱۱.۹۷

۱۴۵

می ۲۰۲۳

۳۵.۶۸

۶۴

۱۲.۶۰

۱۴۶

ژوئن ۲۰۲۳

۳۴.۶۵

۶۷

۱۱.۸۰

۱۴۵

ژوئیه ۲۰۲۳

۳۳.۴۴

۶۷

۱۲.۱۱

۱۴۸

آگوست ۲۰۲۳

۳۱.۳۳

۷۲

۱۱.۹۲

۱۵۲

سپتامبر ۲۰۲۳

۳۱.۶۷

۷۵

۱۱.۶۶

۱۵۳

اکتبر ۲۰۲۳

۳۱.۶۶

۷۵

۱۳.۳

۱۵۳

نوامبر ۲۰۲۳

۳۱.۸۲

۷۵

۱۲.۷۶

۱۵۴

دسامبر ۲۰۲۳

۳۱.۲۹

۷۸

۱۲.۶۲

۱۵۴

ژانویه ۲۰۲۴

۳۲.۷۷

۷۳

۱۳.۵۸

۱۵۲

فوریه ۲۰۲۴

۳۴.۷۱

۷۴

۱۳.۵۱

۱۵۷

مارس ۲۰۲۴

۳۶.۱۶

۷۵

۱۳.۷۸

۱۵۶

با نگاهی به این جدول می توان فراز و فرود سرعت اینترنت کشور را بررسی کرد. در سالی که گذشت میزان سرعت اینترنت ثابت در ایران از ۱۱ تا ۱۳ و سرعت اینترنت موبایل ایران بین ۳۱ تا ۳۶ مگابیت بر ثانیه متغیر بوده است.

از سوی دیگر اگرچه سرعت اینترنت موبایل در مقایسه با سال ۲۰۲۳ میلادی رو به رشد بوده اما رتبه آن کاهش داشته که این نشاندهنده افزایش سرعت سایر کشورها است. به این معنی که از ابتدای سال ۲۰۲۳ میلادی سرعت جهانی اینترنت افزایشی بوده و در ماراتن سرعت اینترنت برخی کشورها از ما پیشی گرفته اند.

در اینترنت ثابت نیز همین سناریو تکرار شده است و مقایسه افت و خیز آن طی سال گذشته میلادی و ماههای اخیر حاکی از آن است که با افزایش کمی همراه بوده اما در عین حال رتبه جهانی ما در اینترنت ثابت در مقایسه با ماههای ابتدایی سال ۲۰۲۳ افت داشته است.

چشم اندازی که بررسی مقایسه ای وضعیت سرعت اینترنت به ما ارائه می دهد اگرچه ما را به روند رو به رشد سرعت امیدوار می کند اما به نظر می رسد تا تحقق تکلیف اپراتورها هنوز فاصله زیادی است. همچنین از آنجا که رشد پروژه فیبرنوری برای افزایش سرعت اینترنت ثابت در کشور شتاب گرفته است اما این روند صعودی و رو به رشد برای کاربر چندان محسوس نیست.

ناگفته نماند که به موازات تلاش ما برای افزایش سرعت اینترنت، سایر کشورها نیز بیکار ننشسته اند و در این مسیر حرکت می کنند از این رو برای عقب نماندن از این ماراتن و رسیدن به نقطه مطلوب کاربر، باید بیش از پیش شاهد تلاش و تکاپوی اپراتورها باشیم.

کد خبر 6085036 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • حضور موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان در نمایشگاه سلامت
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم
  • نوآوری و تاب‌آوری، موتور جهش تولید
  • افت و خیز سرعت اینترنت ایران در داشبوردهای جهانی
  • روز جهانی زبان انگلیسی ۱۴۰۳ + پوستر International English Language Day
  • روزی جهانی برای پاسداشت محیط زیست
  • اقتصاد اسلامی بدون وضو!
  • شادترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴؛ رتبه ایران و افغانستان چند است؟
  • هزینه‌های نظامی در جهان به بالاترین میزان خود در ۱۵ سال گذشته رسید