Web Analytics Made Easy - Statcounter

این یک یادداشت سیاسی نیست... » عنوان یکی از یادداشت‌های پربحث الف در هفته گذشته بود. تعدادی از نظرات مخاطبین الف درباره این مطلب را می‌خوانید.

*متاسفانه جامعه ما بشدت سیاست زده شده است و جناب آقای تاجزاده هم شاید متوجه انگیزه های پشت این سخنرانی بوده است. وگرنه جزء مسلمات دین است که این دنیا محل گذر است و هدف نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منتها گفتن این حرف از یک روحانی وابسته به قدرت حتی اگر انگیزه سیاسی هم نداشته باشد باز هم درست نیست. درست است که خود حرف حرف درستی است ولی با این وضعیتی که قدرت حاکم در این چند دهه بوجود اورده است بهترین کار اظهار شرمندگی است نه دعوت به آخرت.

*حقیر فکر می کنم همه چیز تو این مملکت سیاسیه . اصولا ما هیچ چیز غیر سیاسی نداریم. حتی ما  کرونامون  هم سیاسیه

*اقای تاجزاده 24 سال همفکران شما مسولیت اقتصادی داشتند چرا موقعی که تحریم نبودیم تورم 50 درصدی داشتیم؟ چرا مطالبات اقتصادی مردم به سمت مانتو کوتاه و دوقطبی های ... رفت؟ هوچی گری هم حدی دارد هر بار یک شکلی مردم را رنگ کنید مگر شما نبودید که گفتید اگر روحانی نبود ایران ونزوئلا می شد؟

*صحبت های آیت اله صدیقی آنقدر کلی است که همه جور می توان از آن برداشت کرد. ضمن اینکه این توصیه ها و عبارات امثال صدیقی، هیچگونه کاربردی ندارد و دنیا اینطوری اداره نمی شود. یک کسی که خلبانی بلد نیست، با ارشاد و پندهای اخلاقی در مورد جان آدم ها وادار به خلبانی کنیم!!!!؟؟؟

*اگر صحبت از سختی دنیا در مقابل اخرت را یک واعظ اجتماعی یا فلسفی بگوید قابل قبول است اما یک امام جمعه حکومتی باید از مردم و اقتصاد انها دفاع کند و فقر را مباهات نداند .

*براي اكثر مردم فرقي بين تاجزاده و صديقي نيست. هر دو فقط حرف مي زنند. اگر اين صحبتها را آقاي محمد خاتمي ميگفت از نظر تاجزاده بهترين گفتار در عالم هستي بود. اين مردم از سياسي كاري هاي اينها خسته شده اند .

*سختی و مشقت زندگی که در قرآن و روایات به آن اشاره شده با فقری که عده‌ای با بی‌کفایتی خود به مردم تحمیل می‌کنند متفاوت است. به نظر بنده وقتی می‌توان به فرمایشات جناب صدیقی اعتنا کرد که این بزرگوار حداقل یک سال با درآمد ناپایدار کارگری در خانه‌ی استیجاری زندگی کنند و این وضعیت را تاب بیاورند. و گرنه نسخه پیچیدن برای این و آن را همه می‌دانند.

***

«چین چگونه کرونا را مهار کرد؟»عنوان یکی از یادداشت‌های پربحث الف در هفته گذشته بود. تعدادی از نظرات مخاطبین الف درباره این مطلب را می‌خوانید.

* دو سه برابرما پزشک و دارو ساز دارند نگاه جمعی و سوسیایستی و متمرکز به بهداشت دارند و پزشکان انلاین مردم را ویزیت میکنندواز it ,پلبس برای کنترل بیماران استفاده میکنند از داروهای گیاهی درست و به صورت وسیع استفاده میکنند مواد اولیه دارویی را خودشان تولید میکنند در اینجا بیشتر نگاهها و کامنتها سیاسی است و نگاه ها پزشک زده و داروساز زده است

*آخه عقل کل هایی که میگید چین واکسنش را ساخته. میدونید واکسیناسیون تو کشوری با جمعیت چین یعنی چه؟ یعنی این همه آدم را واکسن زدند و خود اون مردم هم نفهمیدند بهشون واکسن زدند تا اطلاعاتی ازش درز پیدا کنه؟

*دیگر دیر شده که مثل چین عمل کنید!وقتی در قم آغاز شد میبایست قم را بشدت مثل چین قرنطینه میکردید.گذاشتن تو کل ایران پخش شود دوباره مثل خیلی از کارها نوش دارو بعد از مرگ سهراب.

*اولین قدم همان فرماندهی واحد است که متاسفانه در ایران نیست و باید ستاد مقابله با کرونا به ریاست بالاترین مقام تشکیل شود تا لااقل خود ارکان حاکمیت از ستاد حرف شنوی داشته باشد

*موارد مهمی را نگفتید استفاده از مدیران لایق نه فامیل مدار جناحی فاقد سواد مبارزه گسترده بدون تبعیض با قاطعیت فاقد استثنا و مجازات بدون تبعیض کلیه مدیران حزبی و غیر حزبی  و مصادره کل اموال و اعدام و مجازات سنگین مدیران فاسد به نحوی که کسی جرات فساد را بخود راه نمی‌دهد هم اکنون بیش از دو میلیون مدیر فاسد اموالشان مصادره و در زندان های طویل المدت دوران محکومیت خود را می‌گذرانند مدیرانی که فرزندان آنها در خارج سوار مازراتی و پورشه باشند وجود ندارند.

*این تعاریف هیچ چیزی از اهمال چین در اطلاع رسانی غیر شفاف بازداشت و مرگ پزشکی که هشدار داده بود ادامه پروازهایش به سراسر جهان و همکاری با سازمان جهانی بهداشت در بی اهمیت جلوه دادن ویروس کم نمیکند . چین هم که پاسخگوی جامعه جهانی نیست البته گردش کنترل شده اخبار در کشور های دیکتاتوری هم قابل اعتماد نیست و بقولی شوخی تلخ آن هنوز دامن گیر بخش عظیمی از مردم جهان است

*همچنین یکی از بزرگترین عوامل موجود در توفیق چینی ها حفظ بخش های مهمی از  ساختار و سازمان مدیریت یکپارچه دولت در امر اقتصاد است .این موضوع موجب شد که دولت با ارائه کمک های معیشتی و خدمات بهداشتی و درمانی فراگیر دولتی توان اجرای تعطیلی کامل و نسبتا طولانی را در کانون های بحران داشته باشد. و پس از مهار همه گیری رشد اقتصادی را با سرعت پیش گیرد. خصوصی سازی های گسترده در همه چیز در کشورهای سرمایه داری امروز ضعف خود را در کنترل بحران هایی مثل این همه گیری کاملا نشان داده است.

***

«اهمیت شفاف‌سازی درباره امضای قرارداد قرارگاه خاتم با یک متهم اقتصادی» عنوان یکی از گزارش های پربحث الف در هفته گذشته بود. تعدادی از نظرات مخاطبین الف درباره این مطلب را می‌خوانید.

*ما خواستار اجرای قانون از کجا اورده ای و مشروعیت سنجی اموال که چندین سال است قانون شده و باید قانون جامع تر و فراگیر تری تصویب و اجرا شود هستیم اجرای این قانون مادر تمامی مبارزات با فساد است.

*ما خواهان برگزاری دادگاه علنی فریدون و مهدی جهانگیری هستیم فساد اعلامی از سوی آقای میر سلیم را هم تا به تاریخ نپیوسته شفاف سازی فرمایید.

*واقعا این متن تعجب‌آوره. طرف به عنوان یک شخص حقیقی یک سمت حقوقی داره. موقعی که هنوز حکمی ( به هر دلیلی) صادر نشده و هنوز در مسئولیت حقوقی خودش قرار داره چه اشکالی داره قرارداد به امضای اون به طرفیت شخص حقوقی برسه؟ مگه قرارداد با شخص جهانگیری امضا شده که اشکال داشته باشه. چه بسا همین فردا این شخص به صورت عادی مسئولیتش به شخص دیگه‌ای واگذار بشه با استدلال شما این قرارداد باطل میشه؟

*فقط یه قانون حمایت از مفسدین اقتصادی و اختلاس گران هم تصویب کنید که تکلیف مردم هم مشخص باشه. این عزیزان هم با ارامش خیال بیشتری به خدماتشون ادامه میدهند.

*نگران   نباشید   با  اینا   قرارداد   امضاء   کنه، دوباره   برمیگرده   بازداشتگاه...بعد   میگن   چرا   اقتصاد   مملکت   متلاشی   شده!

*چگونه یک متهم دانه درشت و زندانی  در سفر استانی رئیس جمهور را  همراهی می کند  و شخصا   با سپاه  قرارداد اقتصادی امضا میکند ... اینگونه رفتارها  مردم را نسبت به محبوبیت سپاه نگران میکند .

*مشکل اینجاست که این فرد فعلا مسئولیت دارد و کار کشور رو نمیشه خوابوند قرارگاه هم با شخص قرارداد نبسته بلکه با یه مجموعه صنعتی رسمی کشور بسته

*اولاعليه جهانگيري وسازمان او هنوز حكمي مبني بر فساد اقتصادي صادر نشده دوما از نظر بهره مندي از رانت چه تفاوتي بين سازمان جهانگيري وقرارگاه خاتم وجود دارد؟

منبع: الف

کلیدواژه: مخاطبین الف عنوان یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۲۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص جایزه ۴ میلیاردی برای طرح برگزیده «آسمانه هنر ایران»

اولین جلسه شورای معماری امروز یکشنبه (۲اردیبهشت) با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونان و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.

وزیر فرهنگ در حاشیه این جلسه در جمع خبرنگاران در مورد احداث خانه جشنواره گفت: احداث یک مجموعه هنری فاخر و بی‌نظیر که همه‌مطالبات اصحاب هنری کشور را در بخش‌های‌مختلف پوشش می‌دهد کار بسیار بزرگی است و درحال انجام است.

وی با تاکید بر این نکته افزود: بحث تملک زمین و مباحث مربوط به ساخت بسیار مهم بود که با حمایت رئیس جمهور، معاون اول رئیس‌جمهور و سازمان برنامه و بودجه یک زمین کاملا استاندارد برای چنین مجموعه‌ای در اختیار وزارت فرهنگ قرار گرفته است.

اسماعیلی با بیان اینکه طراحی اولیه این مجموعه انجام شده است، ادامه داد: در این طراحی برای همه جشنواره‌ها پیش‌بینی‌های لازم دیده شده است چراکه این مجموعه نزدیک به ۱۲۰ هزار متر مربع زیربنا خواهد داشت تا بتوانیم همزمان پنج جشنواره بین‌المللی را در آن برگزار کنیم.

وی افزود: برای تامین نیاز به پارکینگ هم، طبقات پایینی ساختمان در نظر گرفته شده است تا دغدغه‌ای از این بابت وجود نداشته باشد.

وزیر فرهنگ بیان‌کرد: طبق زمان‌بندی فراخوان انتخاب طرح برگزیده اولیه این مجموعه اعلام خواهد شد و جایزه ۴ میلیارد تومانی به طرح برگزیده تعلق خواهد گرفت، تلاش ما این است که ساخت این‌مجموعه در دهه فجر سال جاری شروع شود و تا قبل از ۵۰ سالگی انقلاب اسلامی پایان یابد.

وی در مورد مسکن خبرنگاران و هنرمندان اظهار داشت: کمیته ویژه‌ای برای این کار تشکیل شده است که با تسهیلات بسیار ارزان این مجموعه‌ها در اختیار اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و قرآن قرار بگیرد.

اسماعیلی ادامه داد: ساخت شهر هنر از سال گذشته آغاز شده است، مراحل ساخت در حال انجام است و در حال حاضر پیگیر مجموعه جدیدی هستیم تا برای تمام اهالی فرهنگ، هنر، رسانه و قرآن که متقاضی مسکن هستند، پیش‌بینی ساخت مسکن صورت گیرد.

وزیر فرهنگ تاکید کرد: دبیرخانه هنرمعماری ایرانی _ اسلامی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایجاد شده است که در ادامه به اداره کل ارتقا پیدا خواهد کرد.

وی بیان‌کرد: جشنواره فجر هنر معماری از امسال آغاز خواهد شد و تحول مهمی در این حوزه شکل خواهد گرفت.

وزیر فرهنگ گفت: فراخوان طراحی آسمانه هنر ایران که مجموعه خانه جشنواره‌های هنری کشور است تا اوایل خرداد ماه اعلام می‌شود و تلاش می‌کنیم با انتخاب بهترین طرح که مشتمل بر همه داشته‌های فرهنگی ماست صورت بگیرد و کار ساخت آن تا پیش از پایان سال آغاز شود.

وی در مورد قیمت‌گذاری اجرا‌های صحنه‌ای تاکید کرد: مجموعه معاونت هنری و اداره کل مرتبط با این موضوع درحال پیگیری هستند و هدفمان این است که سقف قیمت‌ها را پایین‌تر از قیمتی که انتطار می‌رفت نگهداشته شود (زیر یک‌میلیون تومان) تا فضا برای حضور علاقه‌مندان فراهم شود. بنا داریم زمینه استفاده از اجرا‌های صحنه‌ای در اختیار گروه‌های مختلف مردمی قرار بگیرد.

وزیر فرهنگ خاطر نشان کرد: مسکن ۵۷۰ هنرمند تهرانی تا پایان دولت سیزدهم و تا قبل از نیمه نخست سال ۱۴۰۴ تحویل می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • ◄ کسب گواهینامه مدیریت کیفیت در رضایتمندی مشتریان و رسیدگی به شکایات توسط هلدینگ دکا
  • اعلام آمادگی مجموعه مدیریت سیستان و بلوچستان از گسترش و حمایت خانه های دین و زندگی
  • مازنی:برخوردهای خشن در خیابان‌ها با زنان براساس کدام منبع رخ می‌دهد؟ /قیمت دلار چند برابر سال ۱۴۰۰ شده اما صدایی از دولتمردان در نمی آید
  • اسحاق جهانگیری: صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد
  • اسحاق جهانگیری : صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد
  • اسحاق جهانگیری: صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد /می خواستیم وزیر زن بگذاریم، نگذاشتند /باید مسیرها را باز کنیم
  • اختصاص جایزه ۴ میلیارد تومانی برای طرح برگزیده «آسمانه هنر ایران»
  • اختصاص جایزه ۴ میلیاردی برای طرح برگزیده «آسمانه هنر ایران»
  • دارایی‌های مختلف شهرداری بورسی می‌شوند
  • به دنبال بورسی کردن دارایی‌های مختلف شهرداری هستیم