Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@16:47:22 GMT

شرایط سفر بین‌شهری اعلام شد

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۲۲۲۶۱

با توجه به اعمال محدودی‌ های تردد برای مقابله با بیماری کرونا در سراسر کشور، سلامت و امکان سفر تمامی مسافران با توجه به کد ملی آنها مورد بررسی قرار می گیرد. ناطقان: از ابتدای هفته و با توجه به محدودیت اعمال شده، پیش از صدور بلیت برای مسافران ناوگان عمومی بین شهری، کد ملی آنها در سامانه متصل به سامانه بانک اطلاعاتی بیماران کرونایی وزارت بهداشت، استعلام شده و در صورت ابتلای فرد به کرونا، از صدور بلیت و سفر فرد کرونایی جلوگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سفر با خودروی شخصی انجام نمی شود و در مقابل سفر با وسایل نقلیه عمومی در اولویت قرار گرفته البته برای انجام این سفرها الزاماتی باید رعایت شود به طوری که با توجه به زیرساختی که فراهم شده؛ برای صدور بلیت هواپیما، اتوبوس و قطار ، ابتدا کد ملی از مسافر دریافت می‌شود و سپس استعلام سلامت فرد از نظر ابتلا به کرونا از سامانه‌ای که متعلق به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، انجام می شود و در صورت منفی بودن ابتلا به کرونا برای مسافرات بلیت صادر می‌شود.

متقاضیان سفر با ناوگان عمومی بین شهری می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی http://www.safarvip.com/ و درج کد ملی، استعلام صدور بلیت را به راحتی انجام دهند و در عرض چند ثانیه متوجه شوند امکان سفر بین شهری را دارند یا خیر. بدین ترتیب مسافران پیش از اقدام به خرید بلیت،‌ متوجه محدودیت های احتمالی خواهند شد.

گفتنی است شرکت ها و راننده ها نیز می توانند از این سامانه استفاده ‌کنند و  با درج کد ملی متقاضی سفر، تشخیص دهند که این فرد امکان سفر با ناوگان عمومی بین شهری را دارد یا خیر.

با توجه به شرایط خطرناک تسری ویروس کرونا و بی توجهی برخی از شهروندان به ممنوعیت های سفر در صورت مبتلا بودن، لازم است تا راننده های ناوگان اتوبوسی، مینی بوسی و سواری کرایه بین شهری هم اگر در طول مسیر قصد سوار کردن مسافر  را دارند، با استعلام کد ملی فرد مورد نظر از طریق این سامانه از سلامتی جسمی وی از نظر ابتلا به کرونا مطمئن شوند.

ممنوعیت سفر مبتلایان به کرونا

ممنوعیت سفر افراد مبتلا به کرونا

‌بر اساس محدودیت های جدید ، مبتلایان به کرونا که تست آنها در زمان مراجعه برای خرید بلیت برای روز انتخابی در سامانه وزارت بهداشت مثبت ثبت شده است، امکان سفر را نخواهند داشت.

باید توجه داشت که ‌ارائه تست منفی کرونا جنبه عمومی نداشته و افرادی که مبتلا به این بیماری نیستند، نیازی به ارائه مدارک نداشتن بیماری را ندارند.

‌هر فردی که در ایام مراجعه برای خرید بلیت تست مثبت کرونا داشته باشد و در سامانه وزارت بهداشت کد ملی وی ثبت شده باشد پس از گذراندن ‌دوران قرنطینه، (۱۴ روز) امکان استفاده از حمل و نقل عمومی مسافری جاده‌ای قطار و هواپیما دارد.

ممانعت از مسافرت ۷۰۰ مسافر

بررسی‌ها نشان می‌دهد در این دوره از محدودیت‌ها، بیشتر ارگان‌های دولتی با یکدیگر هماهنگ هستند و توانسته اند اقدامات مناسبی در ممانعت از سفر افراد مبتلا به کرونا انجام دهند به طوری که روز گذشته معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی از صادر نشدن بلیت برای ۷۰۰ بیمار کرونایی در حوزه هوایی، ریلی و جاده‌ای خبر داد.

شهرام آدم‌نژاد اظهار کرد: اجرای پروتکل‌های بهداشتی در همه حوزه‌های حمل و نقل از جمله زیر بخش‌های جاده‌ای، ریلی و هوایی همه روزه اجرا می‌شود و از ابتدای آذرماه که استعلام مسافران برای انجام سفرهای داخلی برون شهری در همه زیر بخش‌های مختلف اجباری اعلام شد. صدور بلیت برای مسافران منوط به اجرای این پروتکل شده و همه سیستم‌های خرید و فروش بلیت سفر به سامانه مورد نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متصل شد.

وی تاکید کرد: از ابتدای آذر ماه تا کنون بیش از ۷۰۰ مسافر که تست کرونای آن‌ها مثبت شده و از اعلام نتیجه تست کمتر از ۱۴ روز گذشته بود، بلیتی صادر نشد.
منبع: خبر انلاین برچسب ها: سفر ، بین شهری ، شرایط

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سفر بین شهری شرایط وزارت بهداشت امکان سفر صدور بلیت بین شهری کد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۲۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و آلومینیوم آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • رفع آب‌گرفتگی معابر در ۱۰ نقطه شهرکرد
  • بلیط فروشی بازی تراکتور و ذوب‌آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • رفع آبگرفتگی معابر در ۱۰ نقطه شهرکرد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند