Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز مهدوی در حاشیه جلسه ستاد شهرستانی مقابله با کرونا گفت: شهرداری تبریز هم از نظر نیروی انسانی و هم از امکانات و پشتیبانی در مناطق مختلف شهر حضور مستمر و ملموس دارند و مطابق گزارش بازرسان شهرداران مناطق به همراه تیم و نیروی انسانی کافی در محل حضور دارند.

او افزود: اگر تمام شهروندان پای کار بیایند، و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند، قطعاً می‌توانیم بر این ویروس غلبه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد شهرستانی مقابله با کرونا با اشاره به اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی اظهار داشت: اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی در هفته بسیج دوباره تاکید شد که در ۱۰ منطقه شهرداری این طرح به عنوان در قالب محله محور و خانواده محور اجرایی شود.

او اضافه کرد: در این طرح مقرر شد شهرداری پشتیبانی لازم را در بحث خودرویی، امکانات و ماسک و بسته حمایتی ادامه دهد.

مهدوی کنترل خانه به خانه در محلات تبریز را محوری‌ترین بحث طرح شهید قاسم سلیمانی معرفی کرده و افزود: با همکاری بسیج، ادارات و نهادهای مختلف و سامانه ۴۰۳۰ دوباره کنترل خانه به خانه انجام می‌شود و اگر نیاز به حمایت یا مراقبت و یا نیاز به بحث‌های حمایت معیشتی باشد، اقدام لازم صورت می‌گیرد.

او از کاهش ۵ الی ۱۰ درصدی آمار بستری شدگان کرونایی در شهر تبریز خبر داده و گفت: بر اساس آماری که دانشگاه علوم پزشکی داده است، ۵ الی ۱۰ درصد کاهش آمار بستری داریم، اما نباید این موضوع به رفع محدودیت‌ها منجر شود و باید تا زمان دست‌یابی به درمان و داروی قطعی و واکسن کرونا، تغییر رفتار و شیوه فعلی زندگی را ادامه داده و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنیم.

فرماندار تبریز کاهش و یا تمدید محدودیت‌ها را منوط به خارج شدن وضعیت شهر از قرمز به نارنجی دانسته و افزود: اگر آمار بستری و فوتی کاهش یابد و وضعیت شهر از حالت قرمز به نارنجی تغییر یابد، بخشی از محدودیت‌ها رفع خواهد شد.

او اضافه کرد: الان گروه شغلی یک فعالیت دارند و اگر آمار پایین بیاید، گروه شغلی ۲ نیز می‌تواند به فعالیت بپردازد. امیدواریم این آمار با همکاری مردم که سلامتی مردم را تأمین می‌کند، کاهش یابد.

مهدوی با اشاره به ارائه خدمات در محلات حاشیه‌نشین شهر تأکید کرد: محلات حاشیه‌نشین شهر نباید مورد تبعیض قرار بگیرد که این تبعیض موجب از دست رفتن سرمایه اجتماعی می‌شود.

کد خبر 5081968

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری تبریز ستاد ملی مقابله با کرونا بهروز مهدوی ویروس کرونا محدودیت های کرونایی هفته بسیج شیراز شیوع کرونا کرمانشاه کمک مومنانه آمار کرونا بارش برف گرگان بسیج عکس استانها بوشهر بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۳۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر سبک زندگی راه برون رفت از شیوع سرطان

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، دکتر مسعود میرزایی در نشست با خبرنگاران که به مناسبت هفته سلامت برگزار شد، در مورد اهمیت ساختار جمعیت اظهار داشت: متاسفانه هرم سنی جامعه ایرانی بیانگر حرکت آن به سمت مسن شدن است و این در حالیست که متاسفانه سرطان‌ها عمدتاً در سنین میانسالی به بالا و از دهه‌های ۵۰ به بالااتفاق می افتد.
میرزایی در ادامه شایع‌ترین سرطان‌های کشور براساس آخرین بررسی‌ها را سرطانهای پستان، پروستات، کولورکتال (روده بزرگ) ، پوست و معده برشمرد و گفت: این شیوع در بین یزدی‌ها کمی متفاوت است به طوری که در یزد سرطان‎های پستان، تیروئید، پوست، پروستات و روده بزرگ شایع‌تر است.
وی آمار بروز سرطان در یزد را ۲۱۳ در صد هزار مورد ذکر کرد و گفت: متاسفانه استان یزد در بین استانهای کشور رتبه اول ابتلا به سرطان را به لحاظ جمعیت دارد که از این حیث میزان شیوع سرطان زنان یزدی در کشور رتبه اول و در بخش مردان یزدی نیز رتبه دوم کشور است.
رئیس پژوهشکده بیماریهای غیرواگیر دانشگاه در ادامه با بیان این که ۹۵ درصد جمعیت استان یزد شهرنشین هستند، تصریح کرد: به همین دلیل شاهد دسترسی بهتر بیماران به مراکز درمانی و پزشکی هستیم ولی از سوی دیگر به دلیل مراجعه بسیاری از بیماران استانهای جنوبی و جنوب شرقی کشور به مراکز درمانی یزد، شاهد ثبت تاکنون کد ملی این بیماران به نام استان یزد و ثبت آنها در آمار استان بودیم که اخیراً موضوع در دست بررسی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: متاسفانه شیوه زندگی نادرست یکی از مهمترین علل ابتلا به سرطان است در حالی که اگر شیوه زندگی افراد به سمت زندگی سالم پیش برود شاهد کاهش تا۵۰ درصد سرطان‌ها، تا ۷۰ درصد دیابت و ۸۰ درصد کاهش فشار خون بالا و بیمارهای قلبی و عروقی خواهیم بود.
میرزائی دومین عامل در این خصوص را عوامل محیطی خواند و گفت: این عوامل ۵ تا ۱۰ درصد تاثیرگذار در ابتلا به سرطان هستند.
وی با بیان این که عوامل عفونی نیز در بروز سرطان‌ها مانند سرطان کبد و دهانه رحم بسیار مهم است، افزود: عوامل شغلی با تاثیر ۱۰ تا ۲۰ درصد در کاهش ابتلا به سرطان موضوعی حائز اهمیت هستند لذا لازم است افراد از ملزومات ایمنی در شغل خود استفاده و در استفاده از مواد شیمیایی، مسائل ایمنی را رعایت کنند.
رییس پژوهشکده بیماریهای غیرواگیر دانشگاه در بخش دیگری از سخنانش افزود: ۳۰ تا ۴۰ درصد ازدواج‌ها در شهر یزد ازدواج فامیلی است که می تواند در عامل ژنتیکی بروز سرطان موثر باشد.

 

دیگر خبرها

  • دشمن در تلاش برای ایجاد دوگانگی و اختلافات قومی و مذهبی است
  • نخستین مجموعه خبری ۳۰۰ ثانیه
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • اعلام آمادگی مجموعه مدیریت سیستان و بلوچستان از گسترش و حمایت خانه های دین و زندگی
  • آیین رونمایی از ماشین آلات جدید شهرداری شبستر با ارزش ۲۰ میلیارد تومان
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • نقش فندق در کاهش ریسک ابتلا به سرطان
  • عملکرد دولت در سیل چابهار موجب دلگرمی و امیدواری مردم شد
  • آمار موفق مهاجم ملوان مقابل تیم های مدعی لیگ برتر
  • تغییر سبک زندگی راه برون رفت از شیوع سرطان