Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ با ترور محسن فخری زاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران، برخی او را با عبدالقدیر خان فیزیکدان هسته‌ای پاکستان مقایسه کرده‌اند. اما عبدالقدیرخان کیست؟

عبدالقدیرخان متولد ۱ آوریل ۱۹۳۶ در بوپال و فیزیکدان هسته‌ای و مهندس متالورژی پاکستانی است که بنیانگذار برنامه غنی‌سازی اورانیوم پاکستان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در سال ۱۹۵۶ وارد کالج دولتی دی.جی سند شد و در سال ۱۹۶۰ موفق شد مدرک تحصیلی خود در رشته فیزیک گرایش فیزیک جامدات کسب کند.

یکی از بزرگترین برنامه‌های وی، برنامه غنی سازی اورانیوم برای پروژه ساخت بمب اتمی پاکستان بود. با ابتکار او در سال ۱۹۷۶ آزمایشگاه تحقیقاتی کاهوتا (KRL) تأسیس ش تا زمان بازنشستگی (۲۰۰۱) به عنوان مدیر کل و محقق ارشد در آن مرکز مشغول بود.

بیشتر بخوانید: محسن فخری زاده پدر برنامه‌ هسته‌ای ایران کیست؟ +تصاویر

عبدالقدیر سهم عمده‌ای در مورفولوژی مولکولی، فیزیک آلیاژ‌های مارتنزیتی، فیزیک ماده چگال و فیزیک مواد داشته است. او در ژانویه ۲۰۰۴ در جلسه‌ای که مقامات پاکستانی برگزار کرده بودند به نقش مهم خود در انتقال و تکثیر فناوری سلاح‌های هسته‌ای به کشور‌های دیگر اعتراف کرد و به حبس خانگی محکوم شد.

در ۶ فوریه ۲۰۰۹ دادگاه عالی اسلام‌آباد حکم حبس خانگی او را لغو و اجازه داد همچون دیگر شهروندان پاکستانی آزادانه در داخل کشور زندگی کند.

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 محسن فخری زاده ترور دانشمندان هسته ای انتخابات 1400 انتخابات آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۳۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم/ سرباز آمریکایی کیست؟

شهریار زرشناس:سرباز آمریکایی عقیده ندارد و فقط برای پول استخدام شده است.

دریافت 7 MB

دیگر خبرها

  • واکنش پاکستان به تحریم شرکت‌های وابسته به برنامه‌ موشکی
  • واکنش اسلام‌آباد به تحریم‌های جدید آمریکا علیه برنامه موشکی پاکستان
  • پخت آبگوشت با ۱۵۰ کیلو گوشت توسط آشپز پاکستانی (فیلم)
  • روایت روزنامه پاکستانی از اهمیت سفر رئیس جمهور ایران به اسلام آباد
  • آمریکا چهار شرکت مرتبط با برنامه موشکی پاکستان را تحریم کرد
  • آمریکا ۴ شرکت مرتبط با برنامه‌ موشکی پاکستان را تحریم کرد
  • تحریم ۴ نهاد چینی و بلاروسی به اتهام همکاری با پاکستان
  • آمریکا چهار نهاد چینی و بلاروسی را به اتهام همکاری با پاکستان تحریم کرد
  • مهاجرین افغانستانی بازگشته در خطر انفجار مین
  • فیلم/ سرباز آمریکایی کیست؟