Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- عصر روز جمعه 7 آذر 99 محسن فخری زاده به دست عناصر تروریست مسلح به شهادت رسید.
به گزارش سرویس سیاسی آریا؛ بعد ازظهر امروز جمعه عناصر تروریست مسلح خودرو حامل محسن فخری زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را مورد حمله قرار دادند. در جریان درگیری تیم حفاظت ایشان با تروریست‌ها آقای محسن فخری زاده به شدت مجروح شد و بیمارستان منتقل گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه تلاش تیم پزشکی برای احیاء ایشان موفق نبود و این مدیر خدوم و دانشمند پس از سالها تلاش و مجاهدت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

واکنش های جهانی در پی این حادثه صورت گرفت که در ادامه می خوانید؛

اسکای نیوز در گزارشی نوشت: محسن فخری‌زاده یکی از برترین دانشمندان ایران بود. وی در میان دستگاه‌های اطلاعاتی دشمنان ایران از جمله ایالات متحده و اسرائیل نیز شناخته شده بود.
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در میان سخنانش در خصوص تهدید ایران به عنوان یک قدرت هسته‌ای درحال خیزش به فخزی‌زاده اشاره کرده بود. وی در کنفرانسی خبری در سال 2018 گفته بود "نام وی را به خاطر بسپارید".
در ادامه گزارش با اشاره به ترور سردار سلیمانی آمده است که در ترور سردار سلیمانی، آمریکا به دنبال آن‌چه متوقف کردن و یا کند کردن دخالت‌های بدخواهانه ایران در خاورمیانه خوانده شده، بوده است‌، انگیزه آشکار ترور محسن فخری‌زاده کند کردن برنامه اشاعه هسته‌ای ایران خوانده شده است.
این رسانه با اشاره به اینکه ترور فخری‌زاده ابعاد سیاسی دارد، نوشت:  هم اسرائیل و هم آمریکا تحت ریاست جمهوری ترامپ به طور مداوم به تهدید رو به رشد از سوی ایران اشاره کرده بودند. ترامپ از توافق هسته‌ای اوباما خارج شد اما موفق به جایگزین کردن آن با چیزی نشده است‌. نگرانی نتانیاهو و ترامپ تلاش دولت بایدن برای احیای این توافق است. با ترور این دانشمند  کار بایدن برای احیای توافق هسته‌ای را دشوارتر می‌کنند.
هفته گذشته ترامپ خواستار دریافت گزینه‌های نظامی برای ضربه زدن به یک سایت هسته‌ای ایرانی شده بود.  وی در انتها تصمیم گرفت که اقدامی نکند اما گمانه‌زنی‌هایی وجود داشت که دولت وی و اسرائیل از چندماه پایانی برای ضربه زدن به ایران و کند کردن برنامه‌های هسته‌ای‌اش استفاده می‌کنند.
تمام محسابات بر این است که ایران پیش از  کنار رفتن ترامپ پاسخی نمی‌دهد. تاکنون آمریکا مسئولیت اتفاق را برعهده نگرفته است و ممکن است برعهده نیز نگیرد.
باور عمومی بر این است که اسرائیل پشت پرده ترور دانشمندان هسته‌ای ایرانی در دهه گذشته بوده است اما هیچ وقت به این موضوع اقرار نکرده است.
ایران متعهد شده که از عاملین این حمله تروریستی انتقام بگیرد.

شبکه لبنانی المیادین هم به نقل از رسانه های صهیونیستی اعلام کرد که برخی طرف ها در سازمان اطلاعات آمریکا می‌گویند که اسرائیل پشت عملیات ترور محسن فخری زاده قرار دارد.
این رسانه ها اعلام کردند که از توئیت دونالد ترامپ می توان فهمید که عملیات ترور فخری زاده یک اقدام مشترک آمریکایی-اسرائیلی است.
رسانه های صهیونیستی گفته اند که برنامه هسته ای ایران بدون فخری زاده نیز به پیشرفت های خود ادامه خواهد داد و هزاران مهندس و کارشناس ایرانی در پروژه هسته ای فعالیت دارند که همگی شاگرد فخری زاده هستند و مسیر پیشرفت آن ها از پیش مشخص شده است.
شبکه المیادین پیش از این نیز با اشاره به اظهارات بنیامین نتانیاهو و دیگر مسولان صهیونیستی از احتمال دست داشتن این رژیم در ترور شهید فخری زاده خبر داده بودند.

همچنین؛ جنبش مجاهدین فلسطین در واکنش به ترور محسن فخری زاده اعلام کرد که طریقه ترور فخری زاده انگشت اتهام را به سوی دشمن صهیونیستی می برد.
این جنبش اعلام کرد که ترور شهید فخری زاده در چارچوب از بین بردن عناصر قدرت بشری امت اسلامی انجام شد.
جنبش مجاهدین فلسطین همچنین اعلام کرد که سیاست ترور نخبه ها و علمای امت اسلامی برای تسلیم آزادگان و مجاهدان موفق نخواهد شد و مرحله کنونی نیازمند همبستگی و اتحاد بیشتر میان محور مقاومت است.

جنبش انصارالله یمن نیز در واکنش به ترور دانشمند برجسته کشورمان اعلام کرد که این جنبش بر حق تهران در پاسخ به طراحان و اجرا کنندگان این جنایت تاکید دارد.
دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در بیانیه ای ترور محسن فخری زاده، دانشمند برجسته کشورمان را تسلیت گفت.
در این بیانیه آمده است که انصارالله یمن بر حق تهران در پاسخ به تمام طراحی کنندگان و اجرا کنندگان این جنایت تاکید می کند.
انصارالله یمن اعلام کرد که جنایت های ترور دانشمندان بزرگی در سطح فخری زاده، در راستای تلاش دشمنان برای از بین بردن نخبه های علمی امت اسلامی است تا در انحصار خودشان بمانند اما به خواست خداوند، ناکام خواهند ماند.

اما نیویورک تایمز در گزارشی نوشت: مطابق با ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا و ``اسناد هسته‌ای`` که اسراییل ادعا کرده آنها را دزدیده است، محسن فخری‌زاده 59 ساله نیروی محرک برای ایران محسوب می‌شده است.
نیویورک تایمز در این گزارش به نقل از 3 مقام امنیتی مدعی شد که رژیم صهیونیستی پشت پرده ترور دانشمند ایرانی بوده است.
در این گزارش آمده است: مشخص نیست که آمریکا تا چه حد با جزئیات از این عملیات با خبر بوده است اما دو طرف نزدیک‌ترین متحدان هستند و مدت‌هاست که تبادلات اطلاعاتی در خصوص ایران داشته‌اند.
این روزنامه آمریکایی همچنین تاکید کرد: کاخ سفید از اظهارنظر در این باره خودداری کرده است.

مارک فیتز پاتریک، معاون وزیر امور خارجه پیشین آمریکا هم در پی ترور امروز شهید محسن فخری زاده دانشمند برجسته ایرانی در صفحه توییترش نوشت: دلیل ترور فخری زاده ممانعت از پتانسیل جنگی ایران نبود،  بلکه هدف ممانعت از دیپلماسی را در بر داشت داشت.
او همچنین در واکنش به پیام توییتری کتربر دیگری که با اشاره به این ترور مدعی شده بود فخری زاده  «معمار برنامه هسته ای نظامی ایران»  بوده است،  گفت: این اتفاق بزرگی است اما برنامه هسته ای ایران مدت هاست از آن موقعیتی که به افراد وابسته بود گذر کرده است.
اظهارات فیتز پاتریک در پی این مطرح می شود که روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بعدازظهر امروز جمعه عناصر تروریست مسلح خودرو حامل محسن فخری زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را مورد حمله قرار دادند. در جریان درگیری تیم حفاظت ایشان با تروریستها آقای محسن فخری زاده به شدت مجروح شد و بیمارستان منتقل گردید.
در ادامه این بیانیه آمده است: متاسفانه تلاش تیم پزشکی برای احیاء ایشان موفق نبود و دقایقی قبل این مدیر خدوم و دانشمند پس از سالها تلاش و مجاهدت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

اما کارل بیلت نخست وزیر پیشین سوئد و  رئیس اندیشکده شورای روابط خارجی اروپا در پی ترور امروز محسن فخری زاده دانشمند برجسته ایرانی، در صفحه توییترش نوشت: دور از ذهن نیست که این ترور انجام شده بخشی از تلاش ها برای جلوگیری از دولت جو بایدن[رئیس جمهور منتخب آمریکا] در احیای دیپلماسی با ایران و بازگشت به توافق هسته ای باشد.
او در ادامه در واکنش به پیام توییتری دیگری در این باره اظهار کرد: تا حد زیادی غیرمحتمل است که این رخداد امروز اتفاقی بوده باشد.  بیشتر احتمال دارد که محل شناسایی شده بود و یک تصمیم سیاسی برای به قتل رساندن امروز او گرفته شده است.
اظهارات بیلت در پی این مطرح می شود که روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بعدازظهر امروز جمعه عناصر تروریست مسلح خودرو حامل محسن فخری زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را مورد حمله قرار دادند. در جریان درگیری تیم حفاظت ایشان با تروریستها آقای محسن فخری زاده به شدت مجروح شد و بیمارستان منتقل گردید.
در ادامه این بیانیه آمده است: متاسفانه تلاش تیم پزشکی برای احیاء ایشان موفق نبود و دقایقی قبل این مدیر خدوم و دانشمند پس از سالها تلاش و مجاهدت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: محسن فخری زاده دانشمند هسته ای ترور محسن فخری زاده عناصر تروریست مسلح محسن فخری زاده دانشمند برجسته ترور فخری زاده انصارالله یمن هسته ای ایران ترور دانشمند وزارت دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۴۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهیدی که بشارت شهادتش را گرفت

ایسنا/قم محسن قبل از اینکه به ماموریت برود خواب دیده بود که حاج قاسم آمده است و پشت میز کارش نشسته است، محسن به حاج قاسم در عالم خواب گفته بود رفقا و همکاران شهید شدند و رفتند و مرا جا گذاشتند، طبق گفته خودش شهید حاج قاسم در خواب به او گفته بود نگران نباش تو هم به آن‌ها ملحق خواهی شد». همسرش می‌گوید محسن با چنان شوقی این خواب را تعریف می‌کرد که وصف نشدنی است.

بر اثر حمله جنایتکارانه هواپیماهای رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در سوریه در ۱۳ فروردین ماه، سرداران رشید مدافع حرم سرتیپ پاسدار محمدرضا زاهدی و سرتیپ پاسدار محمدهادی حاجی‌رحیمی از فرماندهان، پیشکسوتان و جانبازان سرافراز دفاع مقدس و نیروهای نظامی ارشد ایران در سوریه و ۵ تن از نیروها و افسران همراه آنان به شهادت رسیدند، محسن صداقت یکی از این ۵ نیروی نظامی بود که به شهادت رسید، وی ساکن قم بوده‌است. جهت آشنایی بیشتر با زندگی این شهید بزرگوار و ویژگی‌های اخلاقی او با برادر شهید به گفت‌وگو نشستیم.

۱. شهید محسن صداقت، در چه سالی به دنیا آمد؟

محسن متولد ۵ اردیبهشت ۱۳۶۶ است، من تنها دو سال با او فاصله سنی دارم و همبازی بودیم، او در یک خانواده مذهبی به دنیا آمد، پدر ما روحانی است ما هفت برادر و یک خواهر هستیم، پیش از محسن، مادرم پسری را باردار بودند آن موقع همزمان با حملات موشکی صدام به قم بود، آن پسر که نامش را محسن گذاشته بودند به دلیل ترس و وحشتی که آن روز بر اثر حملات صدام بر مادرم وارد شده بود بعد از به دنیا آمدن به دلیل ایست قلبی از دنیا رفت و پسر بعدی را که همین شهید محسن صداقت بود، همنام همان فرزند از دست رفته نامیدند.

۲. چه زمانی وارد سپاه شدند؟ مختصری از کار و ماموریت شهید صداقت بفرمایید.

از زمانی که وارد سپاه شد مدام در ماموریت بود، همین ماموریت اخیر محسن در چابهار بود که یکی از همکارانشان روز تدفین برای من نقل کرد که به او گفته است، چرا چنین ماموریت سخت و دوری را قبول می‌کنی، اما محسن گفته بود یک نفر باید این امر مهم را بر عهده بگیرد، این امر نشان دهنده حس مسئولیت‌پذیری محسن است و از بچگی همینطور بود.

 محسن همیشه در زندگی‌اش گمنام بود هیچ‌کس حتی پدر و مادر و همسرش هم مسئولیت او را نمی‌دانستند گاهی به شوخی می‌گفتیم محسن تو بالاخره در سپاه و در این ماموریت‌ها چه کار می‌کنی؟ می‌گفت من هیچ کاره‌ام، شوخی می‌کرد و می‌خندید.

۳. در مورد صفات بارز اخلاقی او کمی توضیح دهید.

 همه محسن را با کارهای خیر می‌شناختند، خیلی اهل کار خیر بود، در حد توانش چه کمک مالی و چه غیر مالی هر آنچه که می‌دانست و می‌توانست را دریغ نمی‌کرد، در همین سال‌های اخیر با توجه به اینکه پدرم تنها حقوق طلبگی دریافت می‌کنند کمی زندگی برای ایشان سخت بود. به همین جهت محسن به برادران پیشنهاد داد حسابی را برای مادر افتتاح کنند و گفت هرکس در حد توان مبلغی را هر چند اندک برای مادر واریز کند تا قدری از این فشار اقتصادی خانواده کاسته شود، ما بعد از شهادت محسن فهمیدیم او تکفل ۱۵ یتیم را نیز بر عهده گرفته بوده است.

۴. باتوجه به اینکه برادرتان بیشتر در ماموریت بودند از نحوه ارتباط او با خانواده‌اش بفرمایید.

 یکی از ویژگی‌های مهم محسن این بود که خیلی ارتباط خوبی با همسر و فرزندانش داشت، محسن هر یک یا دو ماه یکبار به خانواده سر می‌زد، اما همان زمان هم که با خانواده بود تمام وقتش برای آن‌ها بود.

فرزندش محمدطاها در معراج‌الشهدا با پدرش وقتی درد و دل می‌کرد می‌گفت بابا درست است بیشتر مواقع ماموریت بودی و پیش ما نبودی اما همیشه نبودنت را جبران می‌کردی، این‌بار هم قرار بود بیای و نبودنت را جبران کنی، محسن همیشه دست و پای مادر و پدر را می‌بوسید با اینکه ما بیشتر قم بودیم اما او نسبت به ما بیشتر به پدر و مادر سر می‌زد.

۵. برادرتان از شهادت با شما یا خانواده صحبت کرده بود؟

محسن در آرزوی شهادت بود، دست نوشته‌ای از محسن مربوط به تاریخ ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۲ موجود است که در آن نوشته است «بسم رب الزهرا(س)، با نام خدا و به یاد مهدی(رفیق شهیدم) قرآن را گشودم آیه ۲۰ و ۲۱ سوره مبارکه توبه(آمد)، آن‌ها که ایمان آوردند و هجرت کردند با اموال و جان‌هایشان در راه خدا جهاد نمودند، مقامشان نزد خدا برتر است و آن‌ها به موهبت عظیم (ان‌شاءلله شهادت) رسیده‌اند».

 برادرم در ادامه این دست‌خط نوشته است: «پروردگار آن‌ها را به رحمتی از ناحیه خویش و خشنودی و باغ‌های بهشتی که در آن نعمت‌های جاودانه دارند، بشارت می‌دهد، یا رب بحق زهرا سلام‌الله علیها ارزقنا شهادت فی سبیلک. ۱۴۰۲/۱۱/۳۰».

۶. در پایان خاطره‌ای از برادرتان بگویید.

 بعد از شهادتش یکی از دوستان محسن پیش من آمد و گفت بار آخری که او قرار بود به ماموریت برود به محسن گفتم فلان کار مانده است وقتی که برگشتی انجام می‌دهیم، محسن در جواب گفت نه دیگر این آخرین باری است که می‌روم و برگشتی ندارم.

به هرحال محسن مزد این سال‌های جهادش را گرفت، در ماه رمضان و در روز شهادت امام علی(ع) به دست شقی‌ترین انسان‌ها به شهادت رسید و دل‌های زیادی را منقلب کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شب شعر غزه؛ بزرگداشت یاد شهید محسن صداقت
  • نام و جای ضارب شهید صیاد شیرازی افشا شد
  • فرزند شهید فخری‌زاده: عملیات دیشب به ما آرامش داد
  • فرزند شهید فخری زاده: عملیات دیشب به ما آرامش داد
  • واکنش همسر شهید دانشمند هسته‌ای به سیلی ایران به اسرائیل
  • شهیدی که بشارت شهادتش را گرفت
  • واکنش همسر دانشمند هسته‌ای شهید به حملات تنبیهی سپاه
  • استقبال همسر دانشمند هسته‌ای شهید به حملات تنبیهی سپاه
  • آیت الله اعرافی در منزل شهیدالقدس «محسن صداقت» حضور یافت
  • واکنش محسن رضایی به حمله تنبیهی ایران