Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-25@20:58:31 GMT

آخرین خبر‌ها از سینما در روزی که گذشت

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۲۵۰۰۸

آخرین خبر‌ها از سینما در روزی که گذشت

سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند. حال بعد از شیوع موج سوم بیماری کرونا بار دیگر تعطیلی طولانی مدت را تجربه می کنند.  خبرگزاری میزان - سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال بعد از شیوع موج سوم بیماری کرونا بار دیگر تعطیلی طولانی مدت را تجربه می کنند.    سینما، اما از تیر ماه ۹۹ با بازگشایی سالن‌ها روبرو شد، اتفاقی که توانست در بدو امر امید تازه‌ای به علاقمندان به این هنر ببخشد، اما در نهایت با موج سوم بیماری بار دیگر هنر هفتم با افت در عرصه تولید و نمایش روبرو شد. بیشتر بخوانید برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

«کلاس رانندگی» از جشنواره «هبدن بریج» انگلیس جایزه گرفت

«کلاس رانندگی» به کارگردانی مرضیه ریاحی از دومین جشنواره جهانی فیلم کوتاه «هبدن بریج» انگلستان جایزه گرفت. در این دوره ۹ فیلم کوتاه فینالیست جشنواره بودند و «کلاس رانندگی» تنها نماینده ایران در این جشنواره بود.

جایزه دوم بخش فیلم کوتاه این جشنواره به «کلاس رانندگی» به کارگردانی مرضیه ریاحی به نمایندگی از ایران اهدا شد.

«کلاس رانندگی» پیش از این جایزه زردآلوی طلایی شانزدهمین جشنواره فیلم «زردآلوی طلایی» ارمنستان، جایزه بهترین فیلم کوتاه بیست و دومین جشنواره جهانی فیلم «مذهب امروز» ایتالیا، جایزه هیات داوران هجدهمین جشنواره جهانی فیلم‌های زنان «توپاز» آمریکا، جایزه بهترین فیلم کوتاه بیستمین جشنواره جهانی فیلم «اوهای» آمریکا، جایزه بهترین فیلم کوتاه چهل و دومین جشنواره جهانی فیلم‌های مستقل Big Muddy آمریکا، جایزه بهترین فیلم کوتاه بیست و یکمین جشنواره جهانی فیلم Through Women’s Eyes آمریکا، جایزه بهترین فیلم به انتخاب تماشاگران بیست و پنجمین جشنواره جهانی فیلم‌های زنان «آیچی» ژاپن، جایزه بهترین فیلم کوتاه بخش بین‌الملل ششمین جشنواره جهانی فیلم‌های زنان دوبلین ایرلند، جایزه بهترین فیلم کوتاه درام سیزدهمین جشنواره جهانی فیلم I will tell انگلستان، جایزه بهترین بازیگر زن برای لیندا کیانی از دوازدهمین جشنواره‌ فیلم‌های ایرانی سانفرانسیسکو آمریکا، جایزه ویژه هیات داوران سیزدهمین جشنواره جهانی فیلم‌های زنان سئول کره جنوبی، جایزه دوم بخش فیلم کوتاه دوازدهمین جشنواره جهانی فیلم SiciliAmbiente ایتالیا، جایزه بهترین فیلمنامه فیلم کوتاه جشنواره جهانی فیلم‌های زنان «بیروت» لبنان برای مرجان ریاحی و دیپلم افتخار هفتمین جشنواره LIFE AFTER OIL ایتالیا را به دست آورده است.

دومین جشنواره جهانی فیلم کوتاه «هبدن بریج» انگلستان ۱۹ نوامبر مصادف با ۲۹ آبان ماه برگزیدگانش را معرفی کرد.

انتشار فراخوان دومین جشنواره بین‌‌المللی فیلم کوتاه آی‌ای اسپانیا

دانشگاه ie مادرید با مشارکت انجمن هنر و زیست‌بوم دایره آبی فراخوان دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه آی‌ای (ieSFF) را منتشر کرد.

فراخوان این دوره جشنواره با تمرکز بر مهارت داستان‌گویی در دوران قرنطینه و با رویکرد ویژگی‌های فردی و تجربیات شخصی فیلمسازان و با هدف اتصال تجربیات انسان‌های متفاوت به یکدیگر توسط دانشگاه ie اسپانیا و با مشارکت انجمن هنر و زیست بوم دایره آبی منتشر شده است.

جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه آی‌ای با هدف ایجاد ارتباطی برای داستان‌گویی در سرتاسر جهان، اتصال دنیای کسب و کار و هنر و کشف و معرفی استعدادهای جوان در سه بخش فیلم کوتاه با موضوع آزاد، فیلم‌های کوتاه‌ با محوریت توسعه پایدار و محیط زیست و همچنین فیلم کوتاه اسپانیایی‌زبان آثار هنرمندان دانشجو را از سراسر جهان دریافت خواهد کرد.

مهلت ثبت نام و ارسال آثار به دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه آی‌ای ۲۵ بهمن ماه ۱۳۹۹ بوده و فروردین‌ماه ۱۴۰۰ به عنوان زمان برگزاری جشنواره در این فراخوان آمده است.

علاقه‌مندان برای شرکت در این جشنواره می‌توانند به بخش ثبت‌نام به نشانی اینترنتی filmfreeway.com/iesff رجوع کرده و نسبت به ارسال اثر خود اقدام کنند. فیلمسازان ایرانی می‌توانند با کد تخفیف IRSUBMISSION به صورت کاملا رایگان و بدون پرداخت هزینه ورودی در این دوره از جشنواره شرکت کنند.

همچنین متقاضیان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر و آگاهی از قوانین این جشنواره به وبسایت iesff.com مراجعه کنند.

دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه آی‌ای در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۰ با مشارکت دانشگاه ie اسپانیا و انجمن هنر و زیست بوم دایره آبی و به دبیری شاهین جوادی‌نژاد برگزار خواهد شد.

حضور «داغی» در بخش اصلی جشنواره رومانی

فیلم کوتاه «داغی» ساخته فاطمه محمدی در بخش اصلی بیست و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم CineMAiubit در بخارست رومانی به نمایش گذاشته می شود.

این جشنواره که هدف اصلی خود را پیوند میان آثار تولیدی از مدرسه فیلم ها می داند با همکاری دانشگاه ملی موسیقی بخارست در تلاش برای نشان دادن آثاری است که تیم کارگردان و آهنگساز در همکاری با یکدیگر محصول قابل تاملی را خلق کرده اند و فیلم نمایانگر یک موسیقی اصیل و بکر است.

بیست چهارمین دوره این فستیوال پانزدهم تا نوزدهم دسامبر برابر با ۲۵ تا ۲۹ آذر در شهر بخارست رومانی برگزار خواهد شد.

ششمین حضور بین‌المللی «زنگ تفریح»

فیلم کوتاه «زنگ تفریح» به کارگردانی نوید نیکخواه آزاد، در ششمین حضور جهانی خود به هفتمین دوره جشنواره بین المللی فیلم «اِدیتا» در اسپانیا راه یافت.

این جشنواره آغازگر دوره هفتم خود است.

جشنواره بین المللی فیلم «ادیتورا» با هدف زنده کردن امید در مقابله با بی‌عدالتی اجتماعی به همّت سازمانهای مردم نهادِ «Asad» و «La Editora» برگزار می‌شود و ترویج حقوق بشر، برابری جنسیتی و عدالت اجتماعی را از دریچه فیلمهای کوتاه از کشورهای مختلف جهان به تصویر می‌کشد.

در این دوره از جشنواره، ۱۴ فیلم کوتاه، از میان بیش از ۶۵۰ اثر از سی کشور جهان، به بخش رسمی جشنواره راه یافته است. «زنگ تفریح» ساخته نوید نیکخواه آزاد، نماینده ایران در بخش مسابقه فیلمهای کوتاه داستانی است.

جشنواره بین المللی فیلم «ادیتا»، در این دوره به علت شیوع ویروس «کرونا»، از اول تا دهم دسامبر، در سه فصل متفاوت، به صورت مجازی برگزار می‌شود.

پخش جهانی «زنگ تفریح» بر عهده شرکت اسپانیایی «FeelSales» است.

عوامل این فیلم عبارتند از: نویسنده: نوید نیکخواه آزاد، بازیگران: موژان کُردی، ریحانه نبی یان، نیلوفر شکوهی نیا، غزل خلیلی، مدیر فیلمبرداری: بهروز بادروج، تدوین: وحید نیکخواه آزاد، موسیقی: میخائیل شِماتِنکو، طراح صحنه و لباس: مُنا رمضانی، فیلمبردار: سعید زرآبادی پور، طراح چهره پردازی: سارا بلبلی، صدابردار: احسان نامداری، طراح صدا و ترکیب صداها (فیلم): سامان شهامت، طراح صدا و ترکیب صداها (تیزر): احسان افشاریان، عکس: نگار نیکخواه آزاد، طراح پوستر: متین خیبلی، اصلاح رنگ و نور: فربد جلالی، ترجمه اسپانیایی: رامین وحیدزاده، ترجمه انگلیسی: نگار سلماسی، ترجمه فرانسه: پگاه خدایی، گروه کارگردانی: مونا خوش روش، سارا بابایی، منشی صحنه: سمیه شهرابی، گروه فیلمبرداری: بهتاش کمه زری، علی درخشانی، گروه صحنه و لباس: امید نورمرادی، رضا کرمی، مدیرتولید: کیوان مرادآبادی، کارگردان و تهیه کننده: نوید نیکخواه آزاد

«حبسی» بهترین فیلم انیمیشن جشنواره محیط زیست ایتالیا شد

انیمیشن «حبسی» (LOCKED) به نویسندگی، کارگردانی و تهیه کنندگی احمد خوش نیت (از محصولات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی) به عنوان بهترین فیلم انیمیشن جشنواره محیط زیست ایتالیا (Cittadella GEOFILMFESTIVAL) انتخاب و برنده تندیس زمین طلایی از این فستیوال شد.

مراسم اختتامیه و اهدای جوایز مربوط به این فستیوال در تاریخ ۲۱ نوامبر (شنبه اول آذر ماه) و در سالن ویلارنای چیتادلا در شهر پادووای ایتالیا برگزار شد. در این مراسم انیمیشن «حبسی» از میان پنج نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم انیمیشن، به عنوان اثر برتر انتخاب و موفق به دریافت تندیس زمین طلایی شد.

جشنواره محیط زیست ایتالیا سومین دوره خود را در سال ۲۰۱۹ با انتخاب آثار برگزیده در بخش های مختلف آغاز کرد و با برنامه ای یک ساله آثار برگزیده را در هر ماه به نمایش در می آورد که انیمیشن «حبسی» در اکران مربوط به خود (در ماه ژانویه سال ۲۰۲۰) بالاترین آرای تماشاگران را نیز به خود اختصاص داد.

این انیمیشن با تکنیک سه بعدی کامپیوتری ساخته شده و مدت زمان آن ۱۱ دقیقه و ۲۲ ثانیه است.

عوامل تولید این انیمیشن عبارتند از نویسنده، کارگردان و تهیه کننده: احمد خوش‌نیت، مدل‌ساز سه بعدی، انیماتور، فضاسازی و کامپوزیت: داریوش اسکویی، طراح شخصیت‌ها: نوید مسعودنیا، طراح صدا: کامران سحرخیز و زهره علی اکبری، موسیقی: پژمان خلیلی، تینا جامه‌گرمی و علی جعفری‌پویان به عنوان نوازنده ویولن، سهراب برهمندی نوازنده ویولا، آتنا اشتیاقی نوازنده ویولن‌سل و پورنگ پورشیرازی نوازنده کنترباس و گروه کُری شامل اُفیک متوسلیان، شیما حکیمی، محمدرضا صفی و شهرام رکوعی برای ساخت موسیقی حبسی با پژمان خلیلی همکاری داشتند. صدابرداری و میکس موسیقی این اثر نیز توسط مهدی رمضانی انجام شد.

انیمیشن حبسی بتازگی نیز در جشنواره انیمیشن آیکونا (ICONA) کشور یونان نیز انتخاب شده است. به دلیل شیوع ویروس کرونا، قرار است که آثار برگزیده این جشنواره نیز از تاریخ ۴ تا ۶ دسامبر ۲۰۲۰ مصادف با ۱۴ تا ۱۶ آذرماه به صورت آنلاین و از طریق پلتفورم این جشنواره به نمایش در آیند.

انتهای پیام/

    برچسب ها: سینما سینمای ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا سینما سینمای ایران جشنواره بین المللی فیلم کوتاه آی ای جشنواره جهانی فیلم های زنان دومین جشنواره جهانی فیلم جایزه بهترین فیلم کوتاه دومین جشنواره بین کلاس رانندگی سینمای ایران طولانی مدت محیط زیست زنگ تفریح روبرو شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۵۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتباس بهترین راه ارتباط کودکان با سینما

کریمی صارمی معاون تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان درباره اهمیت و تاثیری ارتباط کودکان با سینما گفت: انیمیشن بهترین ابزار برای تعلیم و تربیت کودکان است که در تمام دنیا از آن استفاده می‌شود. سال ها است که ما هم از انیمیشن استفاده می‌کنیم و حدود ۴۰ الی ۵۰ سال است که در حوزه تعلیم و تربیت انیمیشن تولید می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما می‌توانیم از انیمیشن به عنوان یک ابزار پر مخاطب که افراد را ساعت‌ها پای تلویزیون و مانیتور نگه دارد استفاده کنیم؛ البته تولید انیمیشن در حوزه تربیت و  تعلیم کودکان در آموزش‌های پایه ‌آن‌ها در دنیا حرف اول را می‌زند.

صارمی تاکید کرد: درباره بهترین ارتباط کودکان با سینما می‌توانم به اقتباس اشاره کنم و بگویم بهترین ارتباط کودکان با سینما اقتباس است. از این رو ما باید به روش‌های گوناگون، بچه ها را عادت دهیم تا در حوزه اقتباس ورود کنند و  وارد شوند تا بتوانیم ارتباط خوبی میان سینما و کودکانمان داشته باشیم، از این رو تولید آثار اقتباسی کمک شایانی به این ارتباط خواهد کرد‌.

وی بیان کرد: تقریبا از سال ۷۵ تا الان کارهای اقتباسی زیاد در حوزه کتاب کودک انجام شده است و نزدیک به ۸۵ انیمیشن اقتباسی داریم که امروز یکی از اهداف ما همین مسائل است برای مثال در باغ کتاب که محل کتاب است می‌توانیم نمایش انیمیشن را داشته باشیم تا فضایی متفاوت را برای کودکانمان ایجاد کند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان
  • برگزاری جایزه داستان و بازآفرینی با رویکرد روایتگری ادبی
  • جایزه جشنواره ایتالیایی برای «در سایه سرو»
  • «در سایه سرو» جایزه جشنواره فیلم ایتالیا را از آن خود کرد
  • روزی که پل شریدر فیلمساز معروف آمریکایی به تهران آمد
  • گرامیداشت صدسالگی کافکا در کارلووی واری/ تجلیل از ۲ چهره سینمایی
  • قصه عکس تلخی که جهانی شد/ گونه محمد سالم بهترین عکس جهان را ثبت کرد؟
  • جایزه داستان و بازآفرینی در ۲ بخش رقابتی و ترویجی برگزار می‌شود
  • نخستین دوره جایزه داستان و بازآفرینی فراخوان داد
  • اقتباس بهترین راه ارتباط کودکان با سینما