Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-23@05:31:58 GMT

حدیث‌های کوتاه و مناسب فضای مجازی در یک کتاب

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۲۵۱۲۰

حدیث‌های کوتاه و مناسب فضای مجازی در یک کتاب

به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت‌های دینی، یدالله بهتاش، خطیب مذهبی که معمولا در منبرهایش از احادیث کوتاه و چند کلمه‌ای زیاد استفاده می‌کند، ۲۶۰ حدیث نبوی، علوی و سایر معصومین را کتاب کرده و این اثر جیبی با عنوان «احادیث پیامکی» از سوی انتشارات سبحان به چاپ‌های مکرر رسیده است.

بهتاش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: من در طول بیش از ۵۰ سال مدح و منقبت اهل‌بیت علیهم‌السلام و تجربه نقل حدیث روی منبر به این نتیجه رسیدم که باید با انتخاب هنرمندانه با مردم صحبت کرد و به همین دلیل بود که کتابچه‌ای از احادیث و سخنان کوتاه رسول اکرم صلوات‌الله علیه و امیر مومنان علی علیه‌السلام را در این کتاب کوتاه جمع کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پیرغلام امام حسین (ع) اضافه کرد: زمانی که من این احادیث را جمع‌آوری می‌کردم، فضای مجازی به این گستردگی نبود و معمولا مردم برای هم پیامک می‌فرستادند. گاهی می‌دیدم محتوای پیامک‌ها طنزآمیز و بعضاً لطیفه‌هایی است که موجب خنده مخاطب می‌شود؛ در حالی که متدینین می‌توانستند از این ظرفیت خیلی خوب برای انتقال معارف اهل بیت علیهم‌السلام استفاده کنند. به همین دلیل تصمیم گرفتم هم در منبر و هم در این کتاب، احادیثی را انتخاب کنم که بشود آن‌ها را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انتقال داد.

بهتاش با اشاره به چاپ‌های مکرر این کتاب از سال ۱۳۹۲ تاکنون گفت: من تلاش کردم تا سخنانی را که بیش‌تر جنبه اخلاقی و اجتماعی دارد و در زندگی مردم کاربردی است، انتخاب کنم. گاهی این انتخاب از اصل پیام اهمیت بیش‌تری دارد چون مردم روزگار ما از کنار پیام‌های بلند و طولانی عبور می‌کنند و میلی به خواندنشان ندارند.

نویسنده کتاب «احادیث پیامکی» افزود: این‌که کتاب در قطع جیبی چاپ شده برای این است که هر کس در اتوبوس، مترو یا تاکسی بتواند کتاب را از جیبش در آورد و یکی ـ دو حدیث بخواند. همین که کتاب، همیشه همراه خواننده‌اش باشد، به او کمک می‌کند تا هر جا که لازم بود برای دیگران حدیث بخواند. ضمن این‌که کتاب «احادیث پیامکی» برای مادحین و سخنرانان بسیار کاربردی است.

بهتاش در این کتاب، ۲۶۰ حدیث از پیامبر (ص)، حضرت علی (ع) و سایر ائمه طاهرین (س) گردآوری کرده و متن حدیث و ترجمه‌اش را زیر هم نوشته است.

نمونه‌ای از احادیث نبوی این کتاب را ببینید:

اِنَّ‌الغَیرَةَ مِنَ الایمان
غیرت از نشانه‌ها و شروط ایمان است

اَکثَر اَهلِ جَهَنَّمَ لَمُتَکبِّرون
بیش‌تر دوزخیان، متکبرانند

اذا اَرادَاللهُ بِعَبدٍ خَیراً صَیَّرَ حَوائِجَ الناسِ اِلیَه
وقتی خداوند برای بنده‌ای خیری بخواهد، حاجت مردم را در دست او قرار می‌دهد.

نمونه‌ای از احادیث حضرت علی علیه‌السلام این کتاب را بخوانید:

مَن تَکَبَّرَ عَلَی‌النّاسِ ذَلَّ
هرکه بر مردم تکبر ورزد خوار شود

مَن ظَلَمَ ظُلِم
هرکه ستم کند، ستم ببیند

لِکُلِّ هَمّ ٍفَرَجٌ
هر ناراحتی و غمی را گشایشی است

برای تهیه این کتاب با شماره‌های ۷۷۶۴۴۱۸۳ و ۷۷۵۳۹۲۴۶ نشر سبحان تماس بگیرید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۵۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص فضای کسب‌وکار در استان بوشهر مناسب نیست

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر، شاخص‌های فضای کسب‌وکار در استان را نامناسب دانست و گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی استان بوشهر و نقش آن در کشور، رتبه بیست و چهارم کسب‌وکار جایگاه استان بوشهر مناسب نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، خورشید گزدرازی ظهر امروز در نشست اعضای هیئت نمایندگان اتاق بوشهر با آیت‌الله صفایی‌بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر اظهار داشت: در آخرین پایش ملی محیط کسب‌وکار در پاییز سال گذشته وضعیت استان دارای رتبه 24 در سطح استان‌ها اعلام شد که این جایگاه شایسته و محیط مساعدی برای این استان به‌عنوان قطب اقتصادی کشور نیست.

وی اضافه کرد: مؤلفه‌های عوامل اصلی و عمده نابسامانی محیط کسب‌وکار استان بوشهر و چه بسا خروج بسیاری از فعالان از استان شده است رویه‌های ناعادلانه به ممیزی و دریافت مالیات، رویه‌های سختگیرانه اداره‌های کار و بیمه و تأمین اجتماعی، دشواری تأمین مالی از بانک‌ها، بی‌ثباتی سیاست‌ها، قوانین و مقررات و رویه‌های اجرایی ناظر بر کسب‌وکار، برداشت‌های سلیقه‌ای از قوانین و مقررات توسط بسیاری از مدیران و مسئولان مرتبط و ضعف زیرساخت‌های حمل و نقل جاده‌ا‌ی، ریلی، هوایی، دریایی و بندری است. برای تعدیل و کم رنگ کردن مشکلات یاد شده همراهی قوای سه‌گانه در کنار بخش خصوصی ضروری است.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم خاطرنشان کرد: داشتن برنامه‌ای منسجم و هماهنگی و تعامل همه دستگاه‌ها و ترغیب مشارکت بخش خصوصی برای رفع موانع و مشکلات موجود و تثبیت متغیرهای اقتصادی برای تحقق شعار سال ضروری است. باور داریم که اگر تمام ارکان کشور با احساس مسئولیتی ویژه به شعار سال نگاه و به ابعاد آن توجه کنند و دولت نیز به امر نظارتی خود بپردازد و از موضوع تصدی‌گری صرف نظر کند قطعاً وضعیت اقتصاد کشور از آنچه شاهد آن هستیم، متفاوت خواهد بود و روند مثبتی را خواهیم دید.

وی اضافه کرد: اصلاح قوانین مخل برای رونق تولید صادرات‌محور ، استفاده از ظرفیت تولیدات دارای مزیت و رقابتی و فعال کردن دیپلماسی اقتصادی با محوریت کشورهای همسایه در راستای رونق تجارت بین‌المللی و افزایش سهم کشور در تجارت جهانی از  شاخص‌های کلان برای اصلاح روند اقتصاد و بهبود شرایط کنونی و تحقق شعار سال خواهد بود.

گزدرازی بیان کرد: اگر قوای سه گانه به‌ویژه دولت و بانک مرکزی طبق فرمایشات مقام معظم رهبری و با الهام گرفتن از شعار سال جدید در راستای رفع موانع و مشکلات با مشاوره بخش خصوصی که اتاق‌های بازرگانی ارکان اصلی آن هستند گام بردارند، به طور حتم شاهد کاهش چشمگیر مشکلات و سختی‌ها و تقویت توان اقتصادی کشور و بهبود محیط کسب و کار خواهیم بود.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • بازتاب اجرای طرح نور در فضای مجازی
  • فضای مجازی یکی از راه‌های مشارکت مردم در اقتصاد است
  • ضرورت اهتمام به اقتصاد فضای مجازی در خراسان رضوی
  • شاخص فضای کسب‌وکار در استان بوشهر مناسب نیست
  • حدیث روز | بخیل‌ترین مردم
  • جلد سیزدهم کتاب «اعلام الهدایه» به زبان اردو ترجمه و منتشر شد
  • جنجال حراج کتاب‌های کتابخانه تربیت تبریز در فضای مجازی
  • حدیث روز | گروهی برای پایداری مردم
  • سیاه نمایی‌ها در فضای مجازی به نوسانات بیشتر بازار ارز دامن می‌زند
  • دستگیری روانشناس اینستاگرامی که با اسلحه از مردم اخاذی می‌کرد!