Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کیش، هدف از ساخت باغ ایران‌زمین، که در قالب نقشه ایران با وسعتی بالغ بر ٥٠ هکتار در یکی از نقاط ساحلی کیش جانمایی شده است، سرزندگی اقتصادی و توسعه جزیره، ایجاد ظرفیتی نو برای سرمایه‌گذاری ملی و محلی و معرفی فرهنگ ایرانی در عرصه بین‌المللی است.

در ساخت پارک ایران‌زمین معرفی عناصر هویتی کشورمان مد نظر است، که در سه مبحث تنوع اکولوژیکی ایران، تنوع الگوی زیست انسانی و بخش تاریخی به نمایش در می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش اجرای این طرح از نظر توسعه محیطی فرصتی نو و پایدار برای معرفی ارزش‌های بومی ایران زمین در جزیره کیش است تا گردشگران داخلی و خارجی به ویژه نسل جوان هنگام سفر به این مقصد گردشگری ملی و بین المللی، با ریشه‌های فرهنگی و ارزش‌های ملی ایران پهناور بیشتر آشنا شوند.

غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش ساخت باغ ایران زمین در کیش را ظرفیت‌سازی بسیار خوبی برای جزیره عنوان کرد و افزود: اگر کشورهای عضو اکو در این طرح مشارکت داشته باشند، فرصت طلایی برای معرفی فرهنگ و تمدن ما در سطح بین‌المللی فراهم می‌شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش ضمن اشاره به همه جانبه نگری طرح در حوزه های مختلف بر لزوم توجه همزمان به دو مقوله سرعت و کیفیت تاکید کرد و گفت: هم‌زمان با طرح جامع گردشگری کیش اجرای طرح‌هایی مانند باغ ایران‌زمین نیز باید مد نظر قرار گیرد.

وی افزود: در جهت ارتقای سطح کیفی این مجموعه گردشگری با استفاده از توانمندی سرمایه‌گذاران مجرب استان‌های کشور، طرح‌های پیشنهادی اولیه در قالب کاتالوگ جمع آوری و بررسی می‌شود.

مظفری با تاکید بر اینکه در اجرای باغ ایران زمین، تدوین بسته های اقتصادی برای سازمان منطقه آزاد کیش در اولویت است، عنوان کرد: شرایط باید به گونه‌ای مهیا شود که فضای رقابتی بین بهترین سرمایه‌گذاران کشور ایجاد و از 30 استان کشور، مجموعه‌های اقامتی و رستوران‌های متناسب با اقلیم هر استان و منطقه در نقشه طراحی و اجرا شود.

وی با بیان اینکه تاکید ما بر مدت اجرای طرح و مدیریت آن و انطباق طرح نهایی با طرح جامع کیش است گفت: با تدوین بسته های جذاب سرمایه گذاری و تعیین فضاهای متنوع، سرمایه گذاران علاقمند می توانند در این پروژه کلان سرمایه گذاری کنند. بحث نگهداری فضا های مرتبط با هربخش و اقلیم نیز به خود سرمایه گذار واگذار می شود و شرکت عمران و خدمات کیش نیز نقش نظارتی خواهد داشت.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در پایان خواستار تسریع روند بررسی کارشناسی طرح و اعلام جمع بندی نهایی با احتساب موارد مد نظر معاونت های سازمان شد، تا معاونت عمرانی و شرکت عمران و خدمات کیش بتوانند در کوتاه ترین زمان ممکن مراحل اجرایی را آغاز کنند.

همچنین ناصر آخوندی سرپرست معاونت اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش اجرای این پروژه بزرگ را حرکتی مطلوب در جهت رونق اقتصادی، درآمدزایی و ایجاد ثروت درجزیره کیش برشمرد و پیشنهاد کرد با ارائه فراخوان در رسانه ها فرصت مشارکت در این طرح بزرگ برای فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران کشور فراهم شود.

علی مقدس‌زاده معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش نیز این طرح را بسیار قوی برشمرد و بر لزوم توجه به برنامه زمانبندی تاکید کرد.

وی ضمن ابراز خرسندی از توجه به موضوع مهم بوم‌گردی سنتی و تمامیت ایران عنوان کرد: در اجرای طرح "باغ ایران زمین" المان‌های بومی استان ها در نظر گرفته شده که خلاء بوم گردی سنتی در کیش را جبران خواهد کرد و موجب تجربه ای دلچسب از تنوع اقلیم ها در کیش می‌شود.

به گفته مشاور این طرح "پارک موضوعی ایران زمین" فضای گردشگری پایداری است که با معرفی نشانه های هویت تاریخی و جغرافیایی ایران، از طریق ارزش های فرهنگی، اجتماعی و بومی این سرزمین در مقیاس جزیره کیش؛ به عنوان عنصری کارآمد و همه شمول در سناریوی گردشگری این جزیره عمل خواهد کرد.

بر اساس این گزارش با توجه به رویکرد سازمان منطقه آزاد کیش و لزوم ارتباط موضوعی این طرح با موقعیت جغرافیایی کیش ، دو محور جذب سرمایه گذار و تقویت هویت محلی جایگاه ویژه داشته و ارتباط این موضوع با چشم انداز توسعه کیش حفظ می شود.

همچنین مخاطب شناسی دقیق برای طراحی و ساخت این باغ ،نقش و جایگاه آن در سناریوی گردشگری کیش، رابطه منطقی بین مفهوم و مساحت ، ظرفیت پذیرش و زیرساخت های عمرانی در کنار برنامه ریزی های گردشگری و بوم گردی در نظر گرفته شده و در حال بررسی است.

گفتنی است از آنجا که مباحث حوزه اقتصادی در این طرح بسیار مهم است، چگونگی جذب سرمایه گذاران، مشارکت و ادامه همکاری ها، اجرای طرح های بزرگ بوم گردی و محلی مربوط به استان های کشور، جذب مخاطبان خاص برای تمامی ایام سال، چگونگی زندگی روز و شب پارک، استفاده از فناوری های نوین برای نسل جوان، راه اندازی تورهای دانشجویی و گردشگری و بسیاری از مطالب توسعه ای با هدف درآمد زایی ازجمله مواردی است که دراجرای طرح مد نظرقرارمی گیرد.

انتهای پیام/88060

منبع: فارس

کلیدواژه: ایران جزیره کیش کیش گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش باغ ایران زمین سرمایه گذاران اجرای طرح بوم گردی مد نظر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۵۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل انجمن خیرین میراث فرهنگی در استان‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم بزرگداشت روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی و تجلیل از کنشگران و فعالان بناها و محوطه‌های تاریخی امروز در سالن فجر وزارت میراث فرهنگی برگزار شد.

در این نشست علی دارابی معاون میراث فرهنگی کشور با بیان اینکه ما به نیابت از مردم جهان از رژیم صهیونیستی انتقام گرفتیم گفت: با همکاری دانشگاه اصفهان و سمنان در هفته آینده نشست برگزار می‌کنیم که صاحب نظران از کشورهای مختلف از حضور دارند این تلاش‌ها برای آن هست که بتوانیم حافظ خوبی برای بناها باشیم.

وی گفت: ما بناها را نماد ملموس میراث بشری می‌دانیم. چالش‌های امروز در حوزه بلایای طبیعی و بحران‌ها یکی از نگرانی‌های جامعه جهانی است. ما آثار تاریخی ثبت ملی شده زیادی داریم که با توجه به وضعیت اعتبارات اندک برای رسیدگی به این بناها داریم، برآورد شد که برای سرانه مرمت بناهای تاریخی در واقع برای هر اثر در سال جاری ۱۳ میلیون تومان بودجه داریم. از ۱۴ هزار بناهای تاریخی ۱۰ هزار بنا در اختیار مردم ۲ هزار بنا در اختیار نهادهای دولتی و ۲ هزار بنا در اختیار اوقاف است البته همه باید از این بناها حفاظت کنند. با رئیس قوه قضائیه جلسه داشتیم و گفتیم اگر به این بناها رسیدگی می‌شود باید به عنوان ترک فعل به آن نگاه شود.

وی گفت: اقدامات خوبی در حوزه بودجه انجام شده و جلسات مفصلی برگزار شد امیدوارم امسال سال توسعه حفاظت و مرمت و اقدام برای اتمام بناهای نیمه کاره باشد.

دارابی بیان کرد: امروز افتخار داریم در وزارت میراث فرهنگی میزبان جمعی از حافظان استاد کاران و مرمت گران باشیم. همچنین در سال گذشته انجمن خیرین میراث فرهنگی را تشکیل دادیم در نظر داریم تا پایان اردیبهشت تمام شعبات انجمن خیرین در استان‌ها با مشارکت شما تشکیل شود.

در این نشست شهاب طلایی مدیرعامل عامل صندوق حفظ و احیای بناهای تاریخی گفت: تنها علاقه هست که دوستان را به این سمت می‌کشد تا در بناهای تاریخی سرمایه گذاری کنند.

وی گفت: امیدوارم با تدابیری که اندیشیده شده و همگرایی بین استان‌ها بتوان همه مردم ایران و علاقه مند به تاریخ را برای سرمایه گذاری تشویق کرد و از ظرفیت‌های قانونی برای مشارکت در امر احیا شرکت کنند. در این مسیر نیازمند حمایت وزارت هستیم.

مهراب نیا یکی از سرمایه گذاران بناهای تاریخی در این نشست پیشنهاد داد که تشکل تخصصی مربوط به سرمایه گذاران تشکیل شود.

وی از مشکل سرمایه گذاران با بانک‌ها گلایه کرد و گفت: از سال ۹۴ تا به حال همیشه با بانک‌ها مشکل داشته‌ایم.

همچنین تعدادی دیگر از سرمایه‌گذاران درباره مشوق‌ها و مشکلات حوزه بناهای تاریخی صحبت کردند.

در این مراسم از ۵ کتاب در حوزه میراث فرهنگی و سخنرانی مسئولان وزارت، رونمایی شد. از جمله کتاب انجمن خیرین میراث فرهنگی و مراسم افتتاحیه آنکه مکتوب شده است.

کد خبر 6079808

دیگر خبرها

  • واگذاری واحدهای شهرک صنعتی چاراویماق به سرمایه گذاران
  • دسترسی آسان سرمایه‌گذاران خارجی به خدمات فراجایی در قم
  • روابط دوستانه ۲ کشور زمینه ساز تقویت مناسبات است
  • شهرداری‌ها با تشویق سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را جذب کنند
  • تاثیر دامیننس بیت کوین بر بازار تتر
  • سلاح ورزی: بعد از عملیات روز یکشنبه شرایط اقتصادی کشور به سوی آرامش می‌رود
  • نشست فعالان اقتصادی استان کرمان با سرکنسول روسیه + تصاویر
  • تشکیل انجمن خیرین میراث فرهنگی در استان‌ها
  • نرخ خرید برق از نیروگاههای مقیاس کوچک افزایش یافت
  • رشد ۵۱ درصدی واگذاری زمین به کارآفرینان در خراسان رضوی