Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر خوراکیان معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به سوالی مبنی بر استقبال مردم از پیام‌رسان‌های داخلی اظهار کرد: بعد از تصویب سند ساماندهی پیام رسان‌های داخلی در کشور و... شاهد استقبال خیلی خوبی از ناحیه مردم بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور افزود: یک‌سری مشکلات فنی و نواقصی در ارائه خدمات و سرویس دهی‌ها به وجود آمد، اما تجربه‌ای برای رشد جدی پیام رسان‌های داخلی در زمینه‌های مختلف شد.

او گفت: پس از یک افت مختصر، دوباره شاهد رشد اقبال خوبی نسبت به پیام رسان‌های داخلی هستیم و به موازات این مسئله، ما پس از مرحله اول که یک سری اقداماتی صورت گرفت، در حال حاضر در مرحله دوم حمایت از پیام رسان‌های داخلی هستیم.

خوراکیان بیان کرد: در این مرحله کار‌ها بهتر از مرحله گذشته پیش می‌رود و با تجربه‌ای که به دست آمده، با قوت مسئله حمایت از پیام رسان‌های داخلی را دنبال می‌کنیم.

معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور با بیان اینکه در این مرحله چند اتفاق مهم تصویب شده و برخی از آن‌ها هم عملی شده است گفت: اولین مسئله‌ای که اتفاق افتاد، بحث اتصال پیام رسان‌های داخلی با اپراتور‌ها را داشتیم که این موضوع بسیار مناسب است و کمک بزرگی می‌کند.

تصویب ارائه بخشی از درآمد اپراتورها به پیام‌رسان‌های داخلی

او افزود: مسئله تصویب سهمی از درآمد ترافیک اپراتورها برای پیام رسان‌ها موضوع بعدی بود که به انجام رسید و ابلاغ آن صورت گرفته است.

خوراکیان با بیان اینکه در آینده‌ای نزدیک پیام‌رسان‌های داخلی به میزان ترافیک‌شان درصدی از درآمد ترافیک اپراتور‌ها را دریافت می‌کنند گفت: این موضوع تشویق بسیار بزرگی برای ارائه ابتکار پیام رسان‌ها در عرصه جذب مخاطب و... است.

معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور گفت: مسئله بعدی بحث ایجاد مرکز داده شهید سلیمانی در بومهن بود که این زیرساخت برای خدمات پایه شبکه ملی اطلاعات شکل گرفت و نیاز‌های زیرساختی پیام رسان‌های داخلی در آن مرکز به صورت رایگان تامین خواهد شد و کمک بزرگی می‌کند.

او ادامه داد: در حال حاضر پیام رسان‌های داخلی می‌توانند به سامانه‌ای که وزارت ارتباطات اعلام کرده مراجعه کنند و اطلاعات خود را قرار دهند، تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن مجوز فعالیت خود را دریافت کنند.

دعوت از دولت الکترونیک برای قرار دادن خدمات خود در پیام‌رسان‌های بومی

خوراکیان بیان کرد: خدمات دولت الکترونیک موضوع بعدی هست، چراکه دستگاه‌های مختلف در این رابطه درگیر بوده‌اند و ما نارسایی‌هایی داشتیم و برای این امر جلساتی را برگزار کردیم که در آینده‌ای نزدیک شاهد اتفاقات خوبی در حوزه آوردن خدمات دولت الکترونیک داخل پیام رسان‌های داخلی خواهیم بود.

معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور با اشاره به رفع مشکلات قضایی پیام رسان‌ها گفت: مشکلات قضایی و... پیام رسان‌ها در آینده کمتر خواهد شد و تسهیل پیدا می‌کند.

او با بیان اینکه درخواست تمدید وام‌های ارائه شده به پیام رسان‌ها را در چند وقت اخیر داشتیم و قرار شد زمان بازپرداخت وام‌ها تمدید شود گفت:به هر پیام رسانی که درخواست وام داشت، ۵ میلیارد تومان داده شده بود .

خوراکیان گفت: از مسئولان و دستگاه‌های اجرایی می‌خواهیم در اطلاع رسانی‌های خود پیام رسان‌های داخلی رو مقدم بشمارند.

معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور افزود: ما به پیام رسان‌ها و شبکه‌ها اجتماعی خارجی توصیه می‌کنیم که در ایران نمایندگی ایجاد کنند و امکان تعامل و ارتباطات را هم فراهم کنند و ما موافق فعالیت سرویس‌های خارجی با چارچوب‌های کلی در کشور هستیم، اما بستگی به میزان همکاری و همراهی آن‌ها دارد.

پیام‌رسان‌ها باید خود درآمد باشند

او گفت: پیام رسان برای شکل گیری باید بر اساس یک مدل درآمدی باشد که خود را حفظ و توسعه دهد، اما حمایت‌هایی را برای عبور از این مرحله شکل گیری برای پیام رسان‌ها داریم.

او با اشاره به ارتباط پیام رسان‌ها با اپراتور‌ها گفت: این موضوع باعث کاهش درآمد اپراتور‌ها شده است.

خوراکیان بیان کرد: ما در شبکه ملی اطلاعات خدمات پایه‌ای را داریم و این خدمات پایه باید در شبکه ملی اطلاعات فراهم شود و یکی از این خدمات پایه، پیام رسان‌ها هستند.

معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور پیام رسان‌ها می‌توانند در قبول خدمات دولت الکترونیک به تناسب توانشان سهمی را قبول کنند.

خوراکیان بیان کرد: شبکه ملی اطلاعات در حوزه معاونت فنی هست و جلسات نظارت و برسی در این معاونت به صورت مرتب برگزار می‌شود و سرعت رشد شبکه ملی اطلاعات به نسبت گذشته بسیار بیش‌تر شده است.

بیشتر بخوانید

مسئولان باید از پیام‌ رسان‌های داخلی استفاده کنند/ پیام رسان های بومی در ارائه خدمات دولت الکترونیک خواهند درخشید

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فضای مجازی وزارت ارتباطات معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور خدمات دولت الکترونیک پیام رسان های داخلی شبکه ملی اطلاعات پیام رسان پیام رسان ها اپراتور ها خدمات پایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۵۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۵میلیارد دلاری از صادرات خدمات فنی و مهندسی

  رئیس مرکز بین‌الملل و هماهنگی دیپلماسی وزارت نیرو گفت: پیش‌بینی می‌شود در سه الی پنج سال آینده بیش از پنج میلیارد دلار درآمد ارزی از محل صدور خدمات فنی و مهندسی داشته باشیم.
مجتبی اکبری در نشست افتتاح پروژه‌های سد و نیروگاه اومااویا درسریلانکا توسط شرکت‌ ایرانی، اظهار کرد:دولت سیزدهم در دیپلماسی منطقه‌ای بسیار فعال عمل کرده است.وی با بیان این‌که اکنون ۷۰درصد صادرات فنی ومهندسی کشور متعلق به صنعت آب و برق است،ادامه داد: صادرات خدمات فنی ومهندسی صنعت آب وبرق هم‌اکنون دربیش از۱۸کشور جهان در حال انجام است.
رئیس مرکز بین‌الملل و هماهنگی دیپلماسی وزارت نیرو با بیان این‌که صادرات خدمات فنی - مهندسی صنعت آب و برق در سال گذشته ۶۰۰ میلیون دلار بوده است، گفت: البته توان صادرات در این بخش پنج میلیارد دلار است اما در شرایط حاضر این امکان فراهم نشده است. اکنون در۱۸کشور فعالیت در بخش انرژی داریم و خدمات فنی و مهندسی ایران در این کشورها فعال است. وی با اشاه به این‌که اردیبهشت‌ماه در بخش دیپلماسی وزارت نیرو اتفاق‌های خوبی رخ خواهد داد، بیان کرد: به‌زودی در نخستین گام پروژه چندمنظوره اومااویا با حضور مقام‌های ارشد دو کشور ایران و سریلانکا به‌طور رسمی افتتاح می‌شود. رئیس مرکز بین‌الملل و هماهنگی دیپلماسی وزارت نیرو افزود: شرکت فراب در کشور سریلانکا از سال‌های گذشته پروژه بزرگ و چندمنظوره سد و نیروگاه اومااویا را آغازکرده که یکی ازبزرگ‌ترین پروژه‌های کشور سریلانکا است.۴۰۰مهندس ایرانی در حوزه صادرات خدمات فنی و مهندسی ایران در این پروژه فعال بوده‌اند. سال‌ها پیش، پروژه برق‌رسانی به هزار روستا به دست متخصصان ایرانی توسط یک شرکت داخلی در سریلانکا آغاز شد و در سال ۱۳۹۲ به اتمام رسید.
رئیس مرکز بین‌الملل و هماهنگی دیپلماسی وزارت نیرو ادامه داد: نکته مهم این است که روستاهای این کشور به‌صورت پراکنده است و فرآیند برق‌رسانی را با دشواری و پیچیدگی روبه‌رو می‌کند اما این شرکت ایرانی با اتکا به توان مهندسان در حوزه سدسازی، نیروگاه‌سازی و برق‌رسانی، در این مورد بسیار موفق عمل کرد.
وی به نظر مساعد و موافق رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر کشور سریلانکا به‌دنبال این فعالیت مهندسان ایرانی برای پیشبرد پروژه‌های مهم صنعت آب و برق اشاره کرد وگفت: اعتبار پیشبرد پروژه او‌ما‌او‌یا به میزان ۵۰۰ میلیون دلار توسط دولت سریلانکا تأمین شد.
عیسی بزرگ‌زاده، سخنگوی طرح‌های بین‌المللی آب با بیان این‌که اکنون نزدیک به ۱۰۳ مهندس مشاور صاحب صلاحیت در کشور فعالیت دارند، گفت: مهندسان و متخصصان ایرانی از هند تا آفریقا و از آمریکای جنوبی تا آسیای میانه در حال اجرا و پیشبرد پروژه‌های بزرگ و پیچیده در صنعت آب و برق هستند.

پرداخت هزینه توسط سریلانکا
مدیرعامل شرکت فراب با اشاره به این‌که سد چند‌منظوره اومااویا جزو پروژه‌های منحصر‌به‌فرد مهندسی محسوب می‌شود، گفت: هزینه اجرای پروژه سد اومااویا ۵۰۰ میلیون دلار بود که به‌صورت نقدی به مجری ایرانی پرداخت شد. محمد حیدری در نشست بهره‌برداری از پروژه چند‌منظوره اومااویا در سریلانکا اظهار کرد: پس از مطالعات مقدماتی و طی تشریفات اولیه، عملیات اجرایی پروژه اعم از طراحی، نظارت و اجرای طرح از سال ۲۰۱۶ شروع شد و در حال حاضر این پروژه آزمایش‌های اولیه را با موفقیت سپری کرده و آماده بهره‌برداری است. وی با اشاره به این‌که جغرافیای سریلانکا یک جغرافیای منحصربه‌فرد است که منابع بارشی آن موسمی است، افزود: به‌دلیل محدودیت‌های زیادی که سریلانکا در حوزه تامین سوخت برای تولید انرژی دارد، موضوع تامین برق از طریق نیروگاه‌های برقابی در این کشور از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. حیدری با بیان این‌که با اجرای طرح چند‌منظوره اومااویا که در۲۳۰کیلومتری پایتخت کشور سریلانکا واقع شده است، آب مازاد رودخانه‌های اومااویا و ماهاتوتیلااویا در دو حوضه آبریز مجزا به منطقه کم‌آب همین استان منتقل می‌شود، افزود:هدف این است تا علاوه بر تامین آب کشاورزی برای ۵۰۰۰هکتارازاراضی منطقه،همچنین از آن برای تولید برق به ظرفیت۱۲۰مگاوات استفاده شود.مدیرعامل شرکت فراب اظهار کرد:این پروژه ازنظراجرای۲۳کیلومتر تونل با دودستگاهTBMبدون دسترسی میانی درشرایط بسیارسخت زمین‌شناسی و وجود جریان‌های آبی پرفشار، حفاری یکی از بلندترین شفت‌ها‌(تونل‌ها)ی عمودی دنیا در نیروگاه‌های آبی به طول ۶۱۸ متر، اجرای پوشش فلزی شفت عمودی به وزن تقریبی۱۰۰۰تن به صورت معلق ونصب واحداث نیروگاه درحفره و فضاهایی در عمق ۷۵۰ متری زمین که به آن مقار می‌گویند، جزو پروژه‌های منحصر‌به‌فرد مهندسی محسوب می‌شود. هزینه اجرای پروژه سد اومااویا ۵۰۰ میلیون دلار بود که به‌صورت نقدی به مجری ایرانی پرداخت شد.

دیگر خبرها

  • فیبر نوری ویژه کسب و کارها را افزایش می دهیم
  • زارع‌پور: امسال ماهواره‌های سنگین‌تر با برد بیشتر پرتاب می‌شود
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • اختصاص بخشی از اراضی خارج از حریم رفسنجان به نهضت ملی مسکن
  •  پیام‌رسان‌های ایرانی جریمه خواهند شد؟ + فیلم
  • درآمد ۵میلیارد دلاری از صادرات خدمات فنی و مهندسی
  • وقتی وزیر صمت بخاطر هماهنگ نکردن حرفهایش با وزیر اقتصاد،گاف می دهد/ علی آبادی در باره تعداد واردات خودرو درست می گوید یا گمرک؟
  • وقتی وزیر صمت بخاطر هناهنگ نکردن حرفهایش با وزیر اقتصاد،گاف می دهد/ علی آبادی در باره تعداد واردات خودرو درست می گوید یا گمرک؟
  • طغیان رودخانه ها راه ارتباطی ۳۸ روستا در هرمزگان را مسدود کرد