Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با ابلاغ بخشنامه‌ای به روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور، شرایط و الزام‌های تعطیلی مجموعه‌های وابسته به وزارت علوم در هفته پیش رو را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، در این بخشنامه آمده است:

روسای محترم دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی و پژوهشی و فناوری

سلام علیکم؛

پیرو ابلاغیه‌های قبلی در خصوص کاهش حضور اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی در شرایط ناشی از همه‌گیری بیماری کوئید ۱۹، با توجه به دستور ریاست محترم جمهوری اسلامی و به منظور کاهش حداکثری زنجیره انتقال بیماری در شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی، ضروری است در بازه زمانی ۹۹/۹/۸ الی ۹۹/۹/۱۴، کلیه موسسات ضمن تعطیلی فعالیت‌های جاری، توجه به برگزاری کلاس‌ها به صورت الکترونیکی، با کمترین تعداد همکار و تداوم پروژه‌های ضروری تحصیلات تکمیلی به تشخیص رئیس موسسه و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی فعالیت خود را ادامه دهند، به نحوی که در ایام یاد شده کارهای محوله به صورت دورکاری انجام و خللی در کارهای ضروری ایجاد نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خصوص همکاران ستاد وزارت عتف نیز حضور مدیران با تشخیص معاونان و روسای مراکز و حضور کارکنان با تشخیص مدیران واحدهای مربوطه انجام می‌شود. سایر کارکنان به صورت دورکاری فعالیت‌های خود را انجام خواهند داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همه باهم علیه کرونا دانشگاه ها وزير علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۶۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص بیماری قلبی با سرفه

ایسنا/خراسان رضوی سرفه با آلرژی، سرماخوردگی فصلی یا مورد ناخوشایند رفلاکس اسید معده همراه است، با این حال، آنچه ممکن است با سرفه مرتبط نباشد نارسایی قلبی است.

به نقل از هلث، نارسایی قلبی زمانی رخ می‌دهد که قلب نتواند خون کافی را به سایر اندام‌های ضروری ما برساند. افراد مبتلا به فشار خون، چاقی یا بیماری عروق کرونر (CAD) - که در آن پلاک‌ها در دیواره‌های شریان جمع شده و خون‌رسانی را محدود می‌کنند - ممکن است بیشتر مستعد ابتلا به نارسایی قلبی باشند. همچنین این مشکل در کسانی که سیگار می‌کشند و یا ورزش نمی‌کنند نیز مشاهده می‌شود.

علائم هشداردهنده شایع نارسایی قلبی شامل ضعف، تنگی نفس، تورم در ناحیه معده یا اندام تحتانی و موارد دیگر است. علاوه بر این، سرفه غیرطبیعی نیز می‌تواند از علائم نارسایی قلبی باشد. در اینجا منظور ما از سرفه غیرطبیعی ذکر شده است:

سرفه مرطوب مداوم

انجمن قلب آمریکا (AHA) گزارش کرد که استنشاق گاه‌گاهی گرد و غبار یا غلغلک دادن در گلو ممکن است باعث ایجاد سرفه مختصر شود، اما سرفه مداوم می‌تواند نشان‌دهنده نارسایی قلبی باشد. البته، سرفه مداوم می‌تواند مربوط به آسم، آنفلوآنزا، بیماری مزمن انسدادی ریه (COPD) یا هر تعداد دیگری از مشکلات سلامتی نیز باشد. برای کمک به تمایز دادن این سرفه‌ها، بدانید که سرفه‌های مرتبط با نارسایی قلبی اغلب سرفه مرطوب است و مخاط تولید شده از این سرفه‌ها ممکن است به رنگ سفید یا صورتی باشد.

نتایج تحقیقات به‌روزرسانی‌شده در سال ۲۰۲۳ که در نشریه StatPearls منتشر شده است، این موارد را از نظر زمان روز و وضعیت بدن دقیق‌تر نشان می‌دهد و مشخص می‌کند چگونه سرفه‌های شبانه وقتی فرد به پشت دراز می‌کشد، بدتر می‌شود و می‌تواند یکی از علائم نارسایی قلبی باشد. سرفه شبانه به‌عنوان نشانه غیر معمول نارسایی مزمن قلبی در نظر گرفته می‌شود.

مدیریت علائم نارسایی قلبی

هنگامی که آسیب وارد شد، راهی برای معکوس کردن نارسایی قلبی وجود ندارد، با این حال، راه‌هایی وجود دارد که می‌توان آن را مدیریت کرد. موسسه ملی قلب، ریه و خون اعلام کرد که بر اساس شدت و نوع خاص نارسایی قلبی که بیمار تجربه می‌کند، ممکن است دارو، یک گزینه باشد و شامل داروهای کاهنده سدیم مانند دیورتیک‌ها، داروهای فشار خون، یا داروهایی است که رگ‌های خونی را شل و از عملکرد قلب حمایت می‌کند. توجه داشته باشید که سرفه عارضه جانبی مرتبط با این دسته آخر از داروهاست. از طرف دیگر، برخی از انواع نارسایی قلبی ممکن است نیاز به جراحی داشته باشد یا بیمار را ملزم به استفاده از ضربان‌ساز، پمپ یا دفیبریلاتور قابل کاشت کند.

عادات سبک زندگی سالم برای کسانی که مبتلا به نارسایی قلبی هستند، توصیه می‌شود که شامل خوردن نمک کمتر، به حداقل رساندن استرس، درمان هر گونه اختلال خواب شناخته شده، حفظ وزن سالم، ورزش به‌طور منظم همچنین مدیریت سطح فشار خون است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیماری اجسام لویی چیست؟
  • آخرین مهلت ارائه پروپوزال به فراخوان طراحی سامانه هوشمند تشخیص بیماری‌های دندان
  • فعالیت مضاعف شهرداری یزد در سال ۱۴۰۳
  • نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه علامه طباطبایی پس از تعطیلات نوروز اعلام شد
  • شروع فعالیت‌های عمرانی شهرداری شهرکرد براساس بودجه ۱۴۰۳
  • نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه علامه‌ پس از تعطیلات اعلام شد
  • نحوه برگزاری کلاس‌های دانشجویان پس از تعطیلات نوروز اعلام شد
  • تولد نخستین دوقلو‌های سال ۱۴۰۳ در استان سمنان
  • تشخیص بیماری قلبی با سرفه
  • ضرورت انجام جهش تولید با مشارکت مردم در دستگاه تعلیم و تربیت به صورت مصداقی