Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی میر گفت: ترور کور شهید محسن فخری زاده و دیگر دانشمندان هسته ای نشانه ضعف و درماندگی دشمن است که توانایی مقابله علمی، سیاسی و حتی نظامی را با ایران اسلامی ندارد و از توان هسته ای و موشکی کشورمان هراس دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، روز گذشته دشمنان ایران اسلامی بار دیگر با ترور یکی از فرزندان ایران اسلامی پرونده ای ننگین از خود بر جای گذاشتند، آن ها در تداوم به شهادت رساندن دانشمندان انرژی هسته ای، این بار در اقدامی وقیحانه دست به شهادت رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع کشورمان زدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
بدون تردید این بزدلی و حماقت، نشان از جنگ ‌طلبی از سر استیصال و ضعف دشمنان و هراس آن ها از توان هسته ای و موشکی کشورمان است.
 
دشمنان به خیال باطل خود فکر می کنند که می توانند با چنین جنایت هایی راه توسعه و پیشرفت فناوری های نوین را سد کنند، اما اقدام های وقیحانه و ترورهای کوردلانه در طول تاریخ انقلاب اسلامی نتوانسته است ملت ایران را از مسیر پیشرفت و بالندگی باز بدارد، بلکه هر روز پر شور تر از گذشته در مسیر پیشرفت گام برداشتند.
 
شهید فخری زاده، از دانشمندان درجه یک کشور بود

 
در همین راستا با مجتبی میر، کارشناس مسائل سیاسی گفت و گویی انجام شد که با تسلیت شهادت دانشمند بزرگ، شهید محسن فخری زاده به ملت شهید پرور ایران اسلامی، به خبرنگار گفت: شهید فخری زاده یکی از دانشمندان متخصص و درجه یک کشورمان بود، وی مطالعات فراوانی در این راستا انجام داده و خدمات ارزنده ای در این حوزه در ایران اسلامی ارائه کرده بود که متاسفانه توسط کوردلان به شهادت رسید.
 
وی با اشاره به جنایتکار و تروریست بودن صهیونیست ها و آمریکایی ها، بیان کرد: در گذشته نیز شاهد چنین جنایت ها و ترور تعدادی از دانشمندان هسته ای کشور بودیم که این اقدام از سوی رژیم صهیونیستی فقط محدود به ایران نیست، بلکه برای ایجاد ترس در کشورهای هدف، با همکاری سرویس های غربی نسبت به ترور دانشمندان هسته ای اقدام می کند، نمونه چنین حرکاتی را در عراق انجام داده است.
 
میر عنوان کرد: شبکه الجزیره طی گزارشی که سال 2006 منتشر شد، اعلام کرد که آمریکا با همکاری موساد 530 دانشمند و استاد دانشگاه عراقی را ترور کرد، این گزارش ها حاکی از آن است که اسرائیل با همکاری سرویس های اطلاعاتی غربی در این رابطه اقدام های ناجوانمردانه ای را انجام می دهد.
 
وی تصریح کرد: این موضوع در ایران در جهت تهی ساختن کشورمان از دانشمند هسته ای و بیولوژیکی انجام می شود، جای تاسف دارد که می بینیم فردی که کار علمی انجام می دهد، به عنوان هدف دشمن در معرض تهدید و خطر ترور قرار دارد.
 
افزایش متقاضیان رشته های هسته ای

 
این کارشناس با اشاره به به روحیه شهادت طلبی دانشمندان ما در حدود 20 سال گذشته که شاهد این نوع خرابکاری ها بودیم، اذعان کرد: ترور دانشمندان هسته ای بر خلاف نیت عاملان آن باعث نشده است که پیچ و مهره های صنعت هسته ای ما باز و چرخه هسته ای متوقف شود.
 
وی تاکید کرد: این اقدام های وقیحانه و ترورهای کور در طول تاریخ انقلاب نتوانسته است ملت ایران را از مسیر پیشرفت باز بدارد و بر عکس موجب بالندگی و رشد شده است، به گونه ای که شاهد ادامه فعالیت و ارائه خدمات ارزنده از سوی شاگردان برجسته دانشمندانی که توسط دشمن به شهادت رسیده اند و همچنین افزایش متقاضیان رشته های هسته ای در دانشگاه ها هستیم.
 
میر حمایت و تقویت این بالندگی را از سوی دولت الزامی دانست و افزود: در مقطعی دشمن متوجه شد که از طریق ترور دانشمندان ایران به نتیجه نمی رسد، بنابراین دست به دامن مذاکرات، فشار و تحریم اقتصادی شد و موضوع برجام را مطرح کرد که با وجود مذاکراتی که انجام شد و توافق هایی که صورت گرفت، باز هم شاهد ترور یکی دیگر از دانشمندان هسته ای هستیم.
 
مظلومیت فناوری هسته ای

 
وی با بیان این که متاسفانه فناوری هسته ای چه در داخل و چه خارج از کشور مظلوم است، اذعان کرد: در سال ها قبل مطرح شد که اگر سانتریفیوژ بچرخد، زندگی مردم هم باید بچرخد، بنابراین مسائل معیشتی را به مسئله هسته ای که اهمیت داشت، گره زدند و این باعث شد که در چند سال اخیر این صنعت در کشور در بخش هایی متوقف شود.
 
این کارشناس افزود: پیشرفت هسته ای با کندی مواجه و این مهم مظلوم واقع شد، اما قیمت دلار، سکه و اقلام مورد نیاز و وضعیت معیشتی مردم تغییر رو به رشدی نکرد، بنابراین می توان گفت که مسائل اقتصادی ارتباطی به موضوع هسته ای ندارد.  
 
  خدمات ارزنده دانشمندان هسته ای
 
وی با بیان این که در موضوع هسته ای دانشمندانی که این گونه ترور شدند، خدمات ارزنده زیادی را به مردم ارائه دادند، عنوان کرد: بعد از این که نیروگاه بوشهر با دست پرتوان شهید فخری زاده و همکاران وی به بهره برداری رسید، در فصل زمستان، کشور با برف سنگینی مواجه شد و در شرایطی که امکان سوخت رسانی به نیروگاه برق نکا وجود نداشت، نیروگاه اتمی بوشهر توانست برق آن را تامین کند.
 
میر تصریح کرد: با وجود این که نیروگاه بوشهر تازه تاسیس بود، اما در پی درخواست وزیر وقت نیرو از رئیس وقت سازمان انرژی اتمی، توان این نیروگاه را پایین نیاوردند و برق مورد نیاز را تامین کردند.
 
به گفته وی، همچنین در تابستان سال 92 و پس از آن که کشور با گرمای شدید و مشکلات سوخت مواجه شد، باز هم تقاضای وزارت نیرو این بود که نیروگاه بوشهر از مدار خارج نشود، این اتفاق ها و اقدام های انجام شده در زمینه پزشکی، جلوگیری از ضایعات کشاورزی، خدمات ارائه شده در خصوص زیردریایی ها و ماهواره ها، تنها گوشه ای از خدمات فخری زاده ها و شهریاری هاست که باید مردم ما بدانند.
 
میر گفت: وقتی کاربردهای فناوری های هسته ای برای مردم قابل لمس شود، مقاومت در این حوزه افزایش می یابد و شهادت دانشمندانی که مورد هدف ترور قرار می گیرد، برای همگان خیلی دردناک خواهد بود.
عدم حمایت از دانشمندان هسته در داخل
 
وی با تاکید بر مظلومیت موضوع هسته ای، ادامه داد: در سال های گذشته یکی از دانشکده های مهم که در حوزه هسته ای فعال بود، حمایت مالی نشد، بنابراین می توان گفته که دانشمندان هسته ای علاوه بر این که مورد ترور قرار می گیرند، در داخل هم حمایت نمی شوند و مظلوم واقع شده اند، این دردناک است و جای تامل دارد.
 
این کارشناس سیاسی با بیان این که ما در کنار برجام، پروتکل الحاقی و موضوع پی ام دی را داشتیم، افزود: بحث این بود که موضوع هسته ای ایران ابعاد نظامی دارد، بنابراین زمانی که آمدند پرونده پی ام دی را ببندند موضوع مصاحبه با دانشمندان هسته ای را مطرح کردند، اما رهبر معظم انقلاب با صراحت در جمع دانشجویان دانشگاه امام حسین (ع) نکاتی را اعلام کردند و گفتند به هیچ عنوان اجازه نمی دهیم که گفت و گویی با دانشمندان هسته ای و فرزندان عزیزمان انجام و از آن ها بازجویی شود.
 
وی اذعان کرد: پروتکل الحاقی را نپذیرفتیم، اما بحث هایی که در خصوص آژانش از اتاق اساتید دانشگاه ها مطرح شد، نشان داد که این موضوع را پذیرفتیم، در حالی که باید مسیر مجلس را طی می کرد، اما گویا همکاری فراتر از برجام با آژانس داشتیم که همه نشان از این است که خواستیم مذاکره و مشکلات معیشتی را حل کنیم، فناوری هسته ای را متوقف کردیم.

گره زدن موضوع هسته به حل مشکلات معیشتی
 
میر تصریح کرد: با وجود راهی که توسط دانشمندان هسته ای پیموده شده بود و تعدادی را در این مسیر از دست داده بودیم، محدودیت هایی ایجاد شد و علی الرغم زحمت ها عقب گرد داشتیم، چراکه موضوع هسته ای را به حل مشکلات معیشتی و اقتصادی گره زدیم و الان هم با وجود بدعهدی آمریکا در برجام و ترور دانشمندان همچنان بر طبل مذاکره می کوبیم.

به گفته وی، این ها نشان از این است که متاسفانه بخشی از ناکارآمدی خود را به موضوع هسته ای و مذاکره گره زدیم و الان می بینیم که اتفاقاتی افتاد و پیش بینی تحلیل گران درست از آب درآمد، به طور قطع زمان زیادی می خواهد که به فعالیت های هسته ای سال 92 برسیم.
 
میر با اشاره به این که اتفاق دیگر این بود که بازهم یکی دیگر از دانشمندان هسته ای را از دست دادیم، افزود: از اول انقلاب با چنین ترورهای ناجوانمردانه ای مواجه بودیم و همیشه دانشمندان در خطر تهدید بودند، با این وجود این اتفاق ها نتوانست جلوی پیشرفت را بگیرد.
 
وی گفت: قبل از پیروزی انقلاب نیروهای ما آسیب هایی دیدند و بعد از آن در جنگ و جاهای مختلف آسیب هایی به شخصیت های مهم وارد شد، اما بودند کسانی که پای انقلاب ایستادند، نسبت به کشور و نظام خدمت کردند، از جان خود گذشتند و تکلیفی را که بر عهده داشتند به خوبی انجام دادند.

روحیه شهادت طلبی دانشمندان ایران
 
این استاد دانشگاه تاکید کرد: با توجه به روحیه شهادت طلبی، جوانان و دانشمندان ما قابل قیاس با دانشمندان هسته ای سایر کشورها نیستند، تفاوت آن ها همین روحیه مجاهدانه آن هاست که در این حوزه خدمت می کنند و به هیچ عنوان این نوع اقدام های خرابکارانه نمی تواند، جلوی پیشرفت کشور را بگیرد و به کمک شاگردان شهید فخری زاده موضوع هسته ای با وجود مشکلاتی که در داخل داریم و از سمت خارج ایجاد می شود، ، در راستای منویات مقام معظم رهبری مسیر خود را ادامه می دهد و خدمات ارزنده ای را ارائه خواهد داد.
 
وی با اشاره به صحبت های نتانیاهو درباره این دانشمند برای القای دشمنی دیرین صهیونیست ها با خوداتکایی و پیشرفت ایران، گفت: نخست وزیر رژیم صهیونیستی در صحبت های گذشته اش از شهید فخری زاده نام برده بود و برخی رسانه ها هم گفته بودند که این دانشمند می تواند یکی از اهداف ترور این رژیم باشد که این اتفاق افتاد.
 
میر خاطرنشان کرد: دشمنان از دیرباز با پیشرفتی که ایران در این خصوص داشته است، مشکل داشته اند و تلاش هایی برای متوقف کردن کشورمان در ابعاد نظامی و غیر نظامی انجام می دهند که باید مسئولان و مردم هوشیار باشند، ببینند که چه دشمن وقیحی داریم که به خودش اجازه می دهد چنین اقدام هایی انجام دهد که به طور قطع بی پاسخ نمی ماند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشمندان هسته ای دانشمندان هسته ترور دانشمندان شهید فخری زاده موضوع هسته ای ایران اسلامی خدمات ارزنده هسته ای هسته ای هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۶۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار گروسی درباره بروز یک حادثه هسته‌ای در نیروگاه زاپروژیا

رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حملات پهپادی اخیر به نیروگاه زاپروژیا را نقض اصول ایمنی آن خواند و با اشاره به سفر آتی خود به مسکو و کی‌یف، از شورای امنیت خواست تا به کاهش خطر بروز یک حادثه هسته‌ای در این تاسیسات که بسیار جدی است، کمک کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، رافائل گروسی، رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شب گذشته، دوشنبه، در نشست شورای امنیت سازمان ملل تایید کرد که حملات اخیر به نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا (Zaporizhia) یکی از اصول اساسی حفاظت از این تاسیسات که یک سال پیش تدوین شده بود، را نقض کرد. وی توضیح داد: «طی 10 روز گذشته، اولین مورد از این اصول به طور مکرر نقض شده که نشان دهنده افزایش جدی خطرت مربوط به حفظ  ایمنی هسته‌ای و فیزیکی در نیروگاه زاپاروژیه است. ما در مورد ممنوعیت قطعی هرگونه حمله به این نیروگاه، راکتورها و پرسنل آن صحبت می‌کنیم.»

گروسی همچنین سایر اصول مصوب را یادآور شد که از جمله غیرقابل قبول بودن استفاده از نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا به عنوان انباری برای نگهداری تسلیحات سنگین یا استقرار نیروی نظامی و نیاز به حفاظت از تمام خطوط برق خارجی و رعایت دقیق همه موارد فوق است. وی همچنین تاکید کرد: آنچه در حال حاضر در حال رخ دادن است، تهدیدی جدی برای ایمنی نیروگاه اتمی است، بنابراین باید تمام تلاش خود را برای جلوگیری از بروز تهدید هسته‌ای انجام داد. به گفته او، آژانس بین المللی انرژی اتمی تاکنون در این راستا کمک کرده و به حفظ کانال‌های ارتباطی در این مورد کمک خواهد کرد.

خطر یک حادثه هسته‌ای به دلیل حملات به نیروگاه زاپروژیا کاملاً واقعی است

رافائل گروسی در سخنرانی خود تاکید کرد که شورای امنیت سازمان ملل باید تمام تلاش خود را برای کاهش خطر حوادث خطرناک در نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا انجام دهد. رئیس آژانس افزود:«ما هفته گذشته به طور خطرناکی به یک فاجعه هسته‌ای نزدیک شده بودیم. و شما باید امروز هر کاری که ممکن است انجام دهید تا خطر نین حوادثی را به حداقل برسانید.»

او همچنین از انتقال هر شش رآکتور نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا به وضعیت خاموشی سرد استقبال کرده و یادآور شد که آژانس انجام چنین اقداماتی را توصیه می‌کند، زیرا ایمنی کلی سایت را بهبود می‌بخشد، ولی این اقدام بطور کامل خطر حادثه هسته‌ای را از بین نمی برد.

گروسی همچنین پس از نشست شورای امنیت در جمع خبرنگاران، از برنامه‌های خود برای سفر به روسیه و اوکراین خبر داد و افزود که آژانس بین المللی انرژی اتمی در نظر دارد از روسیه و اوکراین برای ارزیابی وضعیت فنی نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا دعوت کند.

وی با اشاره به اینکه آژانس موظف است کانال‌های ارتباطی با هر دو طرف را حفظ کند، افزود که هنوز تاریخ دقیقی برای سفرش به مسکو و کی‌یف در نظر گرفته نشده است. 

رئیس آژانس ادامه داد که از تعداد کارشناسان مستقر در نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا راضی است. و توضیح داد: ما یک تیم چهار تا پنج نفره در آنجا داریم، گاهی اوقات بیشتر، گاهی اوقات کمتر می شوند و این وضعیت رضایت بخش است. وی افزود که در تاریخ 16 آوریل، هجدهمین چرخش در  نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا از  اول سپتامبر 2022، زمانی که اولین بازدید او از این تاسیسات انجام شد، صورت می‌گیرد. چرخش قبلی ناظران گروه ماموریت آژانس در 12 مارس انجام شد و شامل چهار بازرس از کشورهای کانادا، اسپانیا، کره جنوبی و اسلواکی بود.

اوکراین دخالت در حملات به نیروگاه زاپروژیا را رد کردریابکوف: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای نخواهد داشتطرح فرانسه برای استقلال هسته‌‍ای بیشتر از روسیه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا اسرائیل هیچ گزینه خوبی برای پاسخ به ایران ندارد؟
  • هشدار گروسی درباره بروز یک حادثه هسته‌ای در نیروگاه زاپروژیا
  • رژیم صهیونیستی پس از ۶ ماه همچنان سردرگم است
  • حماس: اولویت ما همچنان استقرار آتش‌بس دائمی در غزه است
  • حماس: اولویت ما همچنان استقرار آتش بس دائمی در غزه است
  • عمویی نماینده مجلس: توان ایران برای انجام عملیات بزرگ تر و پیچیده تر همچنان باقی و آماده است/ هدف ایران جنگ گسترده نیست
  • اقدام متقابل ایران همچنان پابرجاست/ بزنید می‌خورید
  • فرو ریختن ابهت پوشالی استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی با عملیات وعده صادق
  • پاسخ کوبنده و دشمن شکن سپاه قلوب ملت ایران و امت اسلام را شاد کرد
  • مذاکرات هسته‌ای باید دقیق روایت شود