Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، طرح هوشمند مدیریت محدودسازی ترددهای شبانه خودروها همزمان با سراسر کشور از اول آذرماه در سطح معابر درون‌شهری استان کردستان اجرا شده است. براساس این طرح هرگونه تردد خودروهای بومی و غیر بومی در شهرستان‌های با وضعیت قرمز و نارنجی به صورت شبانه از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح کاملاً ممنوع است و صرفا خودروهایی با پلاک عمومی و امدادی مجاز به تردد شبانه در داخل شهرها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدیق جدیدالاسلامی در خصوص محدودیت‌های اعمال‌شده، اظهار کرد: هر طرحی تحت هر عنوانی که موجب کاهش ارتباط انسان‌ها شود در راستای قطع شدن زنجیره ویروس کرونا می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

وی افزود: طی هفته‌های گذشته با موج سوم کرونا مواجه و متأسفانه شاهد مرگ برخی از افراد مبتلابه این بیماری شدیم لذا این محدودیت‌ها می‌تواند شدت و درصد آمار مبتلایان و بستری شدگان در بیمارستان‌ها را کاهش دهد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، در ادامه بیان کرد: اعمال محدودیت‌ها و کاهش مبتلایان فرصت استراحت به کادر درمان می دهد که آن‌ها نیز در این ایام دغدغه‌ کمتری داشته باشند.

جدیدالاسلامی ذکر کرد: هر چه افراد با شیب کمتری به کرونا مبتلا شوند کادر درمان بهتر می‌توانند این افراد را کنترل و تحت درمان قرار دهند اما زمانی که ۶۰ درصد افراد باهم به این بیماری مبتلا می‌شوند در جامعه فاجعه انسانی اتفاق می‌افتد که اکنون شاهد آن هستیم.

وی عنوان کرد: رعایت فاصله اجتماعی در این شرایط موجب می‌شود که تعداد زیادی از مبتلایان هم زمان باهم درگیر کرونا نشوند و در این میان کادر درمان نیز قدرت و توان بیشتری را برای درمان آن‌ها بکار می برد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به اینکه علائم بیماری کرونا بسیار متنوع است، تصریح کرد: کرونا در برخی از افراد با علائم گوارشی ازجمله اسهال، استفراغ و شکم درد شدید ممکن است خود را نشان دهد اما عمده‌ترین این علائم ها می‌تواند مشکلات تنفسی و درصد افت اکسیژن باشد.

جدیدالاسلامی گفت: علائم کرونا در روزهای اول شامل ضعف، بی‌حالی، عدم انرژی، تهوع، درد عضلانی، سردرد و تب بوده که معمولاً خفیف هستند و شروع آن‌ها تدریجی است.

وی همچنین به موج جدید کرونا در درون خانواده‌ها اشاره کرد و افزود: ۵۱ درصد از انتقال‌ها در این موج ناشی از درون خانواده است، متأسفانه طی هفته‌های گذشته کرونا تمام اعضای خانواده را به خود درگیر کرده چون افراد تصور می‌کنند که خانواده‌شان مبتلا نیستند و به این خاطر پروتکل‌ها را رعایت نمی کنند.

به گفته جدیدالاسلامی افراد با هرگونه علائم باید خود را مبتلا به کرونا تلقین کنند که با رعایت و قرنطینه شدن عکس آن ثابت شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، بیان کرد: اگر فردی در خانواده به کرونا مبتلا شود باید در یک اتاق با هوای مناسب و از ماسک استفاده کند و سایر اعضای خانواده تا حد امکان با او ارتباطی نداشته باشند.

جدیدالاسلامی از مردم استان درخواست کرد در این‌ یک هفته باقیمانده از طرح محدودیت‌ها تلاش کنند در خانه بمانند که انتقال‌ها کاهش یابد و توصیه‌های پزشکی را جدی بگیرند چراکه کرونا یک بیماری ناشناخته است و باید با پیشگیری آن را مهار کرد.

وی در پایان با اشاره به اینکه این بیماری طی این ۹ ماه به همه مردم جهان ثابت کرده که می‌توانند تمام سنین را به خود درگیر کنند، یادآور شد: به دلیل ناشناخته بودن این بیماری در این شرایط که درمان خاصی برای آن وجود ندارد باید از آن ترسید چراکه افراد نمی‌دانند با مبتلا شدن می‌توانند درمان شوند یا نه.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محدودیت های کرونایی کایلی مور گیلبرت جمعه سیاه محسن فخری زاده پرویز پورحسینی کردستان ویروس کرونا محدودیت های کرونایی آمار مبتلایان کاهش مبتلایان محدودیت های کرونایی کایلی مور گیلبرت جمعه سیاه محسن فخری زاده پرویز پورحسینی محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۶۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آمار طلاق در کردستان

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل کردستان از کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در سال گذشته در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بهادر اسدی پیش‌ از ظهر امروز در جمع خبرنگاران از کاهش 2 درصدی آمار طلاق در سال گذشته در کردستان خبر داد و اظهار داشت: بر اساس اعلام آمار سازمان ثبت احوال از 5310 مورد طلاق سال 1401 در استان به 5205 مورد در سال 1402 کاهش یافته است. 

وی افزود: افزایش طلاق در جامعه آسیب‌های دیگری از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد و گسستگی خانواده و آسیب‌های ناشی از فرزندان طلاق را به همراه دارد.  

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان، گفت: خوشبختانه با افتتاح 17 مرکز مشاوره خانواده دادگستری استان در سال گذشته و توسعه کمی و کیفی این مراکز در کنار دادگاه‌های خانواده و برگزاری هدفمند کارگاه‌های آموزشی برای خانواده‌های در معرض طلاق، شاهد کاهش 2 درصدی طلاق در استان کردستان بوده‌ایم.  

وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی در جهت کاهشی کردن روند طلاق در استان با هماهنگی و همکاری سازمان‌های متولی و با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از سال‌های گذشته آغاز شده و تلاش برای کنترل هر چه بیشتر آمار طلاق ادامه دارد. 

اسدی همچنین از بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد کلیه مراکز مشاوره پیش از طلاق در حوزه‌های قضایی این استان خبر داد و عنوان کرد: با ارجاع متقاضیان دعاوی خانواده به مراکز مشاوره برای دریافت خدمات مشاوره و مددکاری و تلاش در جهت افزایش حداکثری صلح و سازش در بین زوجین، این مراکز در جلوگیری از فروپاشی خانواده و تحکیم بنیان آن می‌توانند مهمترین نقش را داشته باشند.    

وی از برگزاری دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین در شُرف ازدواج با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط خبر داد و بیان کرد: ارائه آموزش‌های لازم در خصوص افزایش مهارت‌های ارتباطی تأثیر و نقش بسزایی در کاهش طلاق در سال گذشته داشته است.  

معاون دادگستری استان کردستان، بیان کرد: امیدواریم با ادامه این رویکرد و همراهی و مشارکت بیش از پیش نهادهای متولی بتوانیم شاهد ادامه این روند کاهشی طلاق در سال‌های آینده باشیم.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • کاهش آمار طلاق در کردستان
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • افراد مبتلا به آب‌سیاه نقاشی‌های معروف را چه شکلی می‌بینند؟ (+عکس)
  • جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است