Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@06:01:12 GMT

اتوبوسرانی دیگر درآمدزا نیست

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۲۶۴۳۷

اتوبوسرانی دیگر درآمدزا نیست

محمود ترفع، در گفتگو با خبرنگار مهر به تشریح وضعیت اتوبوسرانی تهران پرداخت و با اشاره به قرارداد خرید ۲۵۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس جدید با یک خودروساز داخلی و رونمایی از ورود ۱۰۰ دستگاه از این مینی بوس ها و اتوبوس ها در هفته‌های گذشته، درباره اینکه این اتوبوس‌ها و مینی بوس‌ها در حال حاضر در کدامیک از خطوط در حال خدمت‌رسانی هستند، اظهار داشت: طی این مدت در حال نصب دستگاههای جی پی اس، کارتخوان، استیکرهای خط و قیمت بر روی این اتوبوس ها و مینی بوس های بوده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه این دستگاهها باید شماره گذاری می‌شدند.

اتوبوس‌ها و مینی بوس‌های جدید این هفته به ناوگان افزوده می‌شوند

وی از ورود اتوبوس‌ها و مینی‌بوس‌های جدید طی این هفته به ناوگان خبر داد و گفت: در خطوطی که ناوگان بسیار فرسوده بود، این دستگاههای جدید افزوده می‌شوند.

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، در خصوص نحوه به کارگیری مینی بوس‌های خریداری شده نیز توضیح داد: در ۷ خطی که تقاضای سفر پایینی داشتند و یا معبر مناسبی برای حرکت اتوبوس وجود نداشت مثل خط جماران و درکه این مینی بوس‌ها به کار گرفته می‌شوند.

سهم یک سومی اتوبوسرانی از اوراق مشارکت سال ۹۸

وی در خصوص سهم اتوبوسرانی از ۱۵۰۰ میلیارد اوراق مشارکت نیز گفت: طبق توافقات صورت گرفته باید ۵۰۰ میلیارد از این پول به شرکت واحد اختصاص یابد، این پول به تدریج آزاد می‌شود و ما در نظر داریم که این پول را در ردیف خرید ناوگان حمل و نقل عمومی قرار دهیم.

قیمت تمام‌شده هر اتوبوس چیزی حدود ۳ میلیارد

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، با اشاره به اینکه در قرارداد قبلی خرید اتوبوس، قیمت تمام شده هر دستگاه اتوبوس تک کابین بیش از ٣ میلیارد تومان برای ما تمام شد، گفت: با توجه به کاهش نرخ ارز طی این مدت امیدوارم بتوانیم اتوبوس‌های جدید را با همین قیمت یا کمی پایین تر بخریم.

کاهش مسافران اتوبوس به کمتر از یک سوم

وی، تحریم های ظالمانه، افزایش نرخ ارز و تورم داخلی را برای حمل و نقل عمومی بسیار سنگین دانست و اظهار داشت: شیوع کرونا مزید بر این موارد بوده چرا که توصیه های بهداشتی بر استفاده حداقلی از حمل و نقل عمومی تاکید داشتند و این مساله، باعث کاهش مسافر اتوبوس از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به ۳۰۰ هزار نفر شد.

اتوبوسرانی دیگر درآمدزا نیست

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی و حومه تهران تاکید کرد: در این شرایط این سازمان نه تنها درآمدزا نیست بلکه حتی توان پرداخت حقوق ناظران خطوط را هم ندارد.

پایان تعهد ۱۰ ساله اتوبوس‌های بخش خصوصی در تهران

ترفع با اشاره به پایان تعهد ۱۰ ساله اتوبوس‌های بخش خصوصی برای خدمت رسانی در سطح شهر تهران، ابراز داشت: اتوبوس های بخش خصوصی که از سال ٨۵ با ۸۲.۵ درصد یارانه به بخش خصوصی واگذار شد، در شرایط حاضر دیگر دخل و خرجشان یکی نیست، و مالکین این اتوبوس‌ها درخواست آزاد شدن خودروهایشان را به ما می‌دهند.

وی ادامه داد: طبق مصوبه سال ۸۵ این شرکت‌ها برای خرید اتوبوس هایشان ۱۷.۵ درصد آورده داشتند و در ازای ۱۰ سال کار در خطوط اتوبوسرانی می‌توانند برای خارج شدن از خطوط اقدام کنند و در این مدت هم با درخواست ما به فعالیت خود ادامه داده‌اند، ولی با توجه به تورم بی‌سابقه دیگر توان راضی نگه داشتن آنها را هم نداریم.

ترفع با بیان اینکه متوسط عمر ناوگان در بخش خصوصی ۱۳.۵ سال برآورد شده است، گفت: هزینه‌های نگه‌داری اتوبوس‌ها آنچنان سنگین شده است که اتوبوس‌داران ترجیح می‌دهند، اتوبوس‌شان را به مراکز اسقاط بفروشند.

وی ادامه داد: با توجه به روند خروج اتوبوس‌های بخش خصوصی از دایره خدمت رسانی در تهران، در سال ۱۴۰۰ با مشکل جدی در این حوزه مواجه خواهیم شد.

کد خبر 5082052 سمیرا خباز

منبع: مهر

کلیدواژه: محمود ترفع شهر تهران ناوگان اتوبوسرانی حمل و نقل عمومی اوراق مشارکت شرکت واحد اتوبوسرانی ویروس کرونا محدودیت های کرونایی شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش سازمان تامین اجتماعی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران محسن فخری زاده سازمان بازرسی کل کشور شهر تهران پلیس راهور وضعیت راهها میراث فرهنگی دانش آموزان استثنایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اتوبوس ها و مینی بوس ها اتوبوس های بخش خصوصی مینی بوس شرکت واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۶۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت وجه نقد از سوی رانندگان ناوگان اتوبوس‌رانی ارومیه ممنوع است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  فخرالدین معصوم‌زاده با اعلام اینکه دریافت کرایه نقدی از سوی رانندگان بخش ملکی و خصوصی در تمامی مسیرها تحت هر عنوان ممنوع است، افزود: واحدهای گشت نظارتی اداره نظارت بر اتوبوسرانی موظف شدند تا به این موضوع با جدیت ورود کرده و موضوع را گزارش کنند.

وی با اشاره به اینکه پرداخت کرایه اتوبوس‌های عمومی در ناوگان اتوبوسرانی ارومیه، صرفاً می‌بایست با کارت بلیت الکترونیکی صورت گیرد، اظهار کرد: تمهیداتی اندیشیده شده که شهروندانی که به هر دلیل فاقد کارت بلیط الکترونیکی هستند بتوانند از راننده اتوبوس آن را تهیه کنند.

معصوم‌زاده با تأکید بر اینکه سیستم بلیت الکترونیک، سال‌هاست در شبکه اتوبوسرانی ارومیه با موفقیت در حال فعالیت است و تنها روش دریافت کرایه در ناوگان، استفاده از کارت بلیت است از عموم شهروندان درخواست کرد که با توجه به ممنوعیت پرداخت نقدی به رانندگان، برای سوار شدن در اتوبوس از پرداخت وجه نقد تحت هر عنوان خودداری کرده و صرفاً از کارت بلیت الکترونیکی استفاده کنند.

وی با اشاره به تعداد محدود باجه‌های شارژ کارت بلیط الکترونیکی به دلیل کمبود نیروی انسانی، ادامه داد: عمده باجه‌های شارژ کارت‌های بلیط الکترونیکی در هسته مرکزی شهر مستقر بوده و در آینده نزدیک برای سهولت در افزایش اعتبار کارت‌های بلیط الکترونیک اقداماتی صورت می‌گیرد که شهروندان بدون مراجعه به جایگاه‌های مذکور، موفق به افزایش اعتبار کارت‌های خود شوند.

سرپرست سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ارومیه خاطر نشان کرد: اگر شهروندی تخلفی را در خطوط اتوبوسرانی مشاهده کرد و رانندگان اقدام به دریافت پول نقد کردند، می‌تواند با ارائه شماره اتوبوس به سامانه ۱۳۷ مراتب را گزارش کرده و پیگیر موضوع باشند.

دیگر خبرها

  • تغییر جایگاه مردان و زنان در اتوبوس‌های بی.آر.تی
  • تغییر محل نشستن مردان و زنان در اتوبوس‌های بی.آر.تی/ علت: به زنان در قسمت جلو بیشتر آسیب وارد می‌شد
  • تغییر محل نشستن مردان و زنان در اتوبوس های بی.آر.تی
  • تغییر جایگاه آقایان و خانم ها در اتوبوس های تندروی پایتخت
  • جایگاه مردان در اتوبوس‌های بی آرتی به وضع گذشته برمی‌گردد
  • امسال تعداد اتوبوس‌های تهران به ۸۰۰۰ دستگاه می‌رسد؟
  • امضای قرارداد خرید بیش از ۴۵۰ دستگاه اتوبوس جدید برای مشهد
  • دریافت وجه نقد از سوی رانندگان ناوگان اتوبوس‌رانی ارومیه ممنوع است
  • ارزان ترین بیمه شخص ثالث اتوبوس و مینی بوس در سال 1403 چند؟
  • افزایش 14 درصدی نرخ کرایه اتوبوس درون‌شهری یزد