Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@05:09:03 GMT

شلاق‌خوردن کارگر درخواست چه کسی بود؟

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۲۷۰۷۴

شلاق‌خوردن کارگر درخواست چه کسی بود؟

به گزارش «تابناک»، «صالح نیکبخت» در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه مدعی العموم پیگیر اجرای حکم شلاق کارگر شده است، افزود: ربیعی و وزارت کار از داوود رفیعی کارگری که مجازات شلاق برای او اجرا شده، شکایت نکرده بود و من هم متاسفم که حکم مجازات شلاق در مورد او اجرا شد.

وی با بیان اینکه من وکیل داوود رفیعی کارگری که حکم شلاق برای او اجرا شده است، بودم، اضافه کرد: «وی پرونده‌های متعددی با مدیران یکی از شرکت های خودروسازی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رفیعی یکی از افراد صادقی بود که دقیقا جرایم وی از مصادیق جرم سیاسی کنونی بوده و نه به عنوان نفع شخص، او مدافع کارگران اخراجی آن شرکت خودروسازی بود.»

نیکبخت خاطرنشان کرد: البته در پرونده ای که داوود رفیعی به مجازات شلاق محکوم شده بود، من وکالت وی را نداشتم ولی در جریان کل ماجرا هستم.

این وکیل دادگستری اظهارداشت: «در حقیقت نه آقای ربیعی و نه وزارت کار از این کارگر شکایت نکرده بودند اما چون آنها پلاکاردهایی را برافراشته بودند و در آنجا هم نوشته بودند هم مرگ بر آمریکا و هم مرگ بر وزیر کار، ظاهرا گزارشی توسط ماموران انتظامی از این اقدام تهیه شده بود و رفیعی نه به خاطر مرگ بر آمریکا گفتن، بلکه به خاطر مرگ بر ربیعی وزیر کار وقت به عنوان جرم عمومی و به عنوان مجازات توهین مشدد نسبت به مقامات دولتی در حین انجام وظیفه، محکوم شده بود.»

نیکبخت با بیان اینکه مدعی العموم پیگیر اجرای حکم بوده و ربیعی به عنوان شاکی خصوصی در این مورد مداخله ای نداشته است، اضافه کرد: افزون بر این وقتی موضوع را داوود رفیعی با من مطرح کرد از طریق «عباس عبدی» از ربیعی خواستم تا وی اعلام کند که او شاکی نیست که شاید این مجازات تبدیل شود.

وی خاطر نشان کرد: این کار صورت گرفت، اما به دلیلی که نمی دانم به این اقدام، ترتیب اثر داده نشد و دیدیم که حکم مجازات اجرا شده است.

علی ربیعی سخنگوی دولت با اشاره به انتشار خبری درباره شلاق‌خوردن یک کارگر، گفت: اعتقادی به شکایت ندارم، ‌متاسفم از فضای غیرمنصفانه کنونی که عده‌ای بدون هیچ اطلاعی، قضاوت می‌کنند و می‌نویسند.

ربیعی در صفحه شخصی خود در پیام رسان توئیتر نوشت: در بدخوابی نیمه شب در اندیشه فرجامِ برجام و جامعه، به عادت بد همیشگی سری به فضای مجازی زدم. با تعجب، خبری تاسف‌انگیز در مورد ‌شلاق خوردن یک ‌کارگر دیدم. نمی‌دانم اتهام او چیست، اما من تاکنون در طول عمرم از هیچ کارگر و زحمتکشی شکایتی نکرده‌ام.

وی افزود: ‌در طول دوران وزارتم، صرفا برای یک شکایت دستور پیگیری دادم آن‌هم در مورد آخرین رییس سازمان تامین اجتماعی در دولت دهم بود.

سخنگوی دولت تصریح کرد: به یاد دارم «عباس عبدی» اوایل فروردین ۹۸، به نقل از وکیل خوشنام کشور «صالح نیکبخت» که وکیل این کارگر بود از من خواست برای رفع شبهه، نامه‌ای تنظیم کنم. من با وی صحبت کردم که هر متن موثری که لازم می‌داند تنظیم کرده تا امضا کنم. اتفاقا در خط چهارم قبل از "شکایت ندارم" خودم واژه "نداشته" را هم اضافه کردم. چون اساسا نه تنها اعتقادی به ‌شکایت ندارم بلکه به گواه همگان، وزارت کار و دفتر من همیشه محلی برای تظلم خواهی کارگران بوده است.

ربیعی با بیان اینکه من حتی حاضر نشدم عامل فوت فرزندم که به جرم قتل غیرعمد عازم زندان بود یک روز به زندان برود و رضایت دادم، خاطرنشان کرد: من دلیل شلاق خوردن این کارگر را نمی‌دانم اما شلاق بر تن هر انسان و کارگری نگرانم کرده و آزارم می‌دهد.

وی گفت: «آقای نیکبخت وکیل این کارگر، شاهد صادقی برای کل این ماجراست‌ ‌متاسفم از فضای غیرمنصفانه کنونی که عده‌ای بدون هیچ اطلاعی، قضاوت می‌کنند و می‌نویسند و... و.»

منبع: تابناک

کلیدواژه: محدودیت های کرونایی کایلی مور گیلبرت جمعه سیاه محسن فخری زاده پرویز پورحسینی صالح نیکبخت وکیل کارگر شلاق مدعی العموم وزارت کار محدودیت های کرونایی کایلی مور گیلبرت جمعه سیاه محسن فخری زاده پرویز پورحسینی شلاق خوردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۷۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مضرات خوردن زیاد هندوانه

زیاده‌روی در خوردن هندوانه برای برخی از ما در فصل تابستان یک تجربه تکراری است، اما برای افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی (CKD)، مصرف بیش از حد هندوانه می‌تواند خطرناک باشد.

به گزارش مشرق، خوردن بیش از حد هندوانه می‌تواند مشکلات زیادی ایجاد کند، از ضعف عضلانی گرفته تا ضربان قلب نامنظم.

این نتیجه در یک مطالعه موردی روی سه بیمار مبتلا به CKD آزمایش شد. این افراد پس از خوردن مقادیر زیاد هندوانه به شدت بیمار شدند؛ اما چرا آن‌ها به مراقبت پزشکی نیاز پیدا کردند؟

پاسخ در این است که هندوانه فقط آب نیست. این میوه آبدار سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که بیشترین آن‌ها پتاسیم است. یک برش هندوانه (تقریباً ۲۸۶ گرم) حاوی ۳۲۰ میلی‌گرم پتاسیم است؛ حدود ۱۲ درصد مقدار توصیه‌شده‌ی روزانه برای زنان و حدود ۹ درصد برای مردان.

بنابراین برای یک فرد سالم، هندوانه منبع فراوان و خوشمزه پتاسیم است که با توجه به نقش‌های متعدد آن در بدن مفید است. اعصاب ما از پتاسیم برای کمک به انتقال سیگنال‌ها، از جمله سیگنال‌هایی که سبب انقباض عضلانی می‌شوند، حفظ سطوح طبیعی مایع خارج از سلول‌ها و کنترل فشار خون استفاده می‌کند.

در شرایط عادی، پتاسیم اضافی که در این فرآیندها استفاده نمی‌شود توسط کلیه‌ها و از راه ادرار از بدن خارج می‌شود. با این حال، کلیه‌های افراد مبتلا به CKD در فیلتر کردن پتاسیم چندان کارآمد نیستند.

برای سه بیمار مذکور در مطالعه موردی، خوردن بیش از حد هندوانه غنی از پتاسیم منجر به هایپرکالمی شدید آن‌ها شد؛ وضعیتی که در آن پتاسیم زیادی در خون وجود دارد.

بیماران بین ۶.۶ تا ۷.۴ میلی‌مول در لیتر پتاسیم در خون خود داشتند، در حالی که محدوده طبیعی بین ۳.۵ تا ۵.۰ میلی‌مول در لیتر است. هر سه آن‌ها به مدت سه هفته تا دو ماه، هر روز مقادیر زیادی هندوانه به صورت میوه یا آب میوه مصرف کرده بودند.

بیماران توسط متخصصان ویزیت شدند، اما هایپرکالمی همیشه علائم واضح ندارد، همانطور که در مورد یکی از این سه بیمار اینطور بود. با این حال، می‌تواند علائم بسیار جدی هم داشته باشد.

برای مثال، دو بیمار دیگر دچار مشکلات قلبی شدند که به پتاسیم اضافی نسبت داده شد. یکی از آن‌ها ضربان قلبش کندتر از حد طبیعی شده بود و دومی از ایمپلنت دفیبریلاتور که برای بازگرداندن ریتم منظم قلب طراحی شده بود، شوک دریافت کرد.

علائم دیگر می‌تواند شامل ضعف عضلانی، احساس سوزن سوزن شدن، حالت تهوع و در موارد ناگهانی یا شدید، تنگی نفس و درد قفسه سینه شود.

خوشبختانه، هایپرکالمی با وجود خطرناک بودن، قابل‌درمان است. در مورد بیماران مورد مطالعه، درمان فوری آن‌ها دارو بود، اما به همه آن‌ها توصیه شد مصرف هندوانه خود را کاهش دهند. پیگیری چند ماه بعد نشان داد هر سه به این توصیه عمل کردند و در نتیجه سطح پتاسیم آن‌ها به حالت عادی بازگشته بود.

نویسندگان این مطالعه موردی امیدوارند با این تحقیق توانسته باشند خطرات کمتر شناخته‌شده‌ی زیاده‌روی در مصرف هندوانه را برای افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیه روشن کنند.

«هندوانه یک میوه تابستانی محبوب است. اگرچه موز، سیب زمینی و گوجه فرنگی به دلیل ایجاد هایپرکالمی بدنام هستند، اما خطر ابتلا به هایپرکالمی پس از مصرف بیش از حد هندوانه معمولاً نادیده گرفته می‌شود.»

دیگر خبرها

  • واکنش رهبر انقلاب به درخواست متفاوت یک کارگر از ایشان
  • چگونه داروی تلخ به کودک بدهیم؟ از گول زدن حس چشایی تا مذاکره با کودک!
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • چرا دانشمندان خوردن روزی دو تخم‌‌مرغ را توصیه می‌کنند؟
  • معجزه انبه برای سلامت بدن
  • سهم تعویض‌های ربیعی: 2 گل و 1 پاس گل!
  • (ویدیو) کتک‌خوردن بوکسور ایرانی از تماشاگران در روسیه
  • افشاگری علی ربیعی درباره هویت حامیان تعطیلی روز پنج شنبه به جای شنبه
  • واکاوی برتری ذوب‌آهن مقابل آلومینیوم؛ بهشت امیدواران
  • فردین یوسفی: نگاه نکردم، فقط گل زدم!