Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام کریمی تبار با بیان اینکه چشم داشتن به لغو تحریم ها از جانب دشمن فرصت سوزی است، گفت: تنها بخشی از مشکلات کنونی اقتصاد کشور مربوط به تحریم ها است و برای رفع این مشکلات باید به ظرفیت های داخلی توجه کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام، شامگاه چمعه(۷ آذر) در برنامه کلام آدینه صدا و سیمای مرکز ایلام، اظهار کرد: تنها راهبرد و  راهکار برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور توجه به ظرفیت ها و توان داخلی و تقویت تولید در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حجت الاسلام« الله نور کریمی تبار» با بیان اینکه تنها بخشی از مشکلات کنونی اقتصاد کشور مربوط به تحریم ها است، افزود: بخش عمده ای از مشکلات اقتصادی کشور به عدم توجه مسئولان و مدیران، نسبت به فرمایشات مقام معظم رهبری در موضوع تولید داخلی و خودکفایی است.

 

وی با بیان اینکه ادامه چشم داشتن به لغو تحریم ها از جانب دشمن فرصت سوزی است، یادآور شد: مذاکره با آمریکا به عنوان سردمدار استکبار جهانی، در قالب برجام و برنامه بین المللی انجام شد ولی اتفاقی نیفتاد، امروز در شرایطی که آمریکا درگیر مشکلات درونی است و قدرت سابق را ندارد، تکرار تجربه تلخ مذاکره گذشته، خیانت به مردم است.

 

امام جمعه ایلام تصریح کرد: در کشوری که دارای منابع عظیم خدادادی است، چرا باید مدیران و مسئولان این قدر ضعیف عمل کند که قیمت مرغ دارای این حجم از نوسانات باشد، کشور دارای ظرفیت هایی است که می تواند نیاز داخلی را مرتفع و در بسیاری از بخش ها خودکفا باشیم.

 

حجت الاسلام کریمی تبار با تاکید بر اینکه باید مسیر تولید در کشور را برای نیروهای جهادی و بسیجی باز کرد، یادآور شد: باید افرادی را که در داخل کشور، مانع جهش تولید و کفایی می شوند، شناسایی کرد و با شدت با آنان برخورد شود و راه را برای حضور نیروهای جهادی در راستای جهش تولید باز کرد.

 

وی در ادامه با بیان اینکه مرکز  استان ایلام هنوز دستگاه آنژیوگرافی ندارد، خاطرنشان کرد: از وزارت بهداشت و درمان و علوم پزشکی انتظار می‌رود برای تامین آن اقدام عاجل به عمل آورد.

 

امام جمعه ایلام  با تاکید بر ترویج فرهنگ ایثار و سبک زندگی مومنانه از منظر دین اسلام، گفت: امروز  آحاد مردم و مسئولان، هم از نظر اقتصادی برای غنی و فقیر و هم از نظر وضعیت سلامتی مردم  با شیوع ویروس کرونا در آزمون سختی  قرار دارند.

 

حجت الاسلام کریمی تبار با تاکید بر اینکه انسان ها نسبت به یکدیگر مسئولیت دارند، افزود: در فرهنگ اسلامی افراد مسلمانی که نسبت به نیازمندان جامعه بی تفاوت باشند و دیگران را به مساعدت آنان ترغیب نکنند به منزله تکذیب کننده دین میباشند هرچند نماز خوان باشند.

 

وی بیان کرد: بر مسلمانان واجب همگانی است که در حد توان به افراد بی بضاعت کمک مالی داشته باشند و دیگران را نیز به این معروف تشویق نمایند، و درصورتی که کسی کوتاهی کرد جزو تکذیب کنندگان دین بوده و درواقع نقش ترغیب به انفاق از انجام آن کمتر نیست.

 

امام جمعه ایلام  با تاکید بر ضرورت تداوم حضور خیرین و نیکوکاران در راستای کمک به نیازمندان جامعه و افراد آسیب دیده از کرونا، خاطرنشان کرد: منش ائمه اطهار و معصومین(ع) در انفاق و کمک به هم نوعان باید الگو قرار گیرد.

 

 

 

 

پایان پیام/92

منبع: شبستان

کلیدواژه: جهش تولید ظرفیت های داخلی مدیریت مشکلات اقتصادی امام جمعه ایلام حجت الاسلام کریمی تبار ظرفیت ها تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۷۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌ها در ارتباط با مردم و فرهنگ‌سازی نقش مهمی دارند

معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، گفت: در راستای تحقق شعار سال و برقراری ارتباط با مردم به فرهنگ‌سازی نیاز است که رسانه‌ها در این زمینه نقش موثری دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سید احسان عسکری، شامگاه _دوشنبه، سوم اردیبهشت_ در نشست با مدیرکل صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نام‌گذاری‌های اقتصادی سال‌های اخیر توسط مقام معظم رهبری، اظهار کرد: طی چند سال اخیر شعارهای سال در حوزه اقتصادی بوده که نشان از جریان‌سازی بر اساس شرایط کشور دارد که با فرهنگ‌سازی مشکلات کشور حل و فصل شود.

وی با اشاره به شعار جهش تولید با مشارکت مردم، افزود: برای ارتباط با مردم نیازمند فرهنگ‌سازی هستیم که این نقش بر عهده رسانه‌ها و صدا و سیمای مرکز استان است که در همین خصوص جلسات مشترک با برنامه سازان صدا و سیما در دستور کار قرار گیرد.

معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اقدامات بزرگ و بنیادی در این دولت در حال انجام است، گفت: نیازمند انتقال این اقدامات به جامعه و همگرایی با مردم هستیم که صدا و سیما می‌تواند کمک بزرگی برای اطلاع رسانی این اقدامات انجام دهد.

وی تصریح کرد: برای جهش تولید و زیبایی وجه اقتصادی، باید مشارکت مردم بسیار عمیق باشد تا برنامه‌ریزان اقتصادی مبتنی با این مشارکت عمل کنند و این مهم بیشتر نیازمند تسهیل‌گری امور، تأمین زیرساخت‌ها، بهبود شرایط تسهیلات بوده که در این خصوص اقدامات لازم تدبیر شده‌است.

عسکری با تاکید بر اینکه رویکرد مقام معظم رهبری به اقتصاد رویکرد مردم مبنا است، خاطرنشان کرد: در همین خصوص برگزاری جلسات با رسانه‌ها و صدا و سیما در جهت برنامه‌ریزی برای چگونگی استفاده از ظرفیت مردم در حوزه جهش در بخش تولید طراحی شده‌است.

در ادامه امیر رئوف، مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه نگاه به رسانه بیشتر اطلاع‌رسانی است، گفت: رسانه‌ها باید به رسالت خود عمل کنند و به دنبال جریان سازی، نقد منصفانه و ارائه راهکارها در راستای بهبود شرایط باشند.

وی افزود: برای پیشرفت استان نیازمند سرمایه‌گذاری در حوزه اقتصادی هستیم چرا که از ظرفیت بالایی برخوردار بوده، لذا مهیا کردن زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف در کنار ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی نیاز مبرم است.

رئوف با اشاره به استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها برای پیشرفت اقتصادی در استان، تصریح کرد: اهمیت نقش رسانه در مباحث تولید محتوا در پرداختن به ظرفیت‌ها و داشته‌های استان می‌تواند به این هدف مهم تسریع ببخشد.

وی با اشاره به اینکه هدف مقام معظم رهبری از مشارکت نوعی فرهنگ‌سازی و کار فرهنگی است، خاطرنشان کرد: راه‌اندازی تعاونی‌های مختلف و استفاده از سرمایه‌های مردمی می‌تواند در جهش تولید مؤثر باشد.

کد خبر 747070

دیگر خبرها

  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • نگاه ویژه نمایندگان وزیر به مشکلات کلان استان
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • قادری: باید بدون توجه به تحریم‌ها کشور را به بالاترین حد توانمندی برسانیم
  • ۹۰ درصد نیرو‌های پتروشیمی ایلام بومی هستند
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو
  • رسانه‌ها در ارتباط با مردم و فرهنگ‌سازی نقش مهمی دارند
  • افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی کشور با سرمایه‌گذاری «ومعادن»