Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: بیست و دومین مانور زلزله و ایمنی صبح امروز در شبکه آموزشی شاد و در منازل دانش‌آموزان برگزار می‌شود.

منصور شیشه‌فروش در گفت وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: بیست و دومین مانور تمرینی زلزله و ایمنی امسال با توجه به همه‌گیری کرونا در بستر شبکه آموزشی شاد در منازل دانش‌آموزان با همکاری آموزش و پرورش برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۸۰۰ هزار دانش‌آموز استان به همراه اعضای خانواده مورد هدف آموزشی این مانور قرار دارند که با همراهی و آموزش پنج هزار مربی و کادر آموزشی آموزش و پرورش و تعیین مناطق امن در فضا و اتاق‌های منزل با به صدا در آمدن آژیر زلزله از رادیو سراسری این مانور را اجرا می‌کنند، این مانور توسط دانش آموزان برای تمرین پناهگیری صحیح و ایمنی در برابر زلزله ساعت ۹ تا ۱۰ صبح امروز هشت آذرماه اجرا می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اینکه دستورالعمل‌های آموزشی از قبل برای آمادگی دانش آموزان در سایت آموزشی ارسال شده است، اضافه کرد: هدف از برگزاری هر ساله مانور زلزله و ایمنی، آمادگی و تغییر رفتار دانش آموزان و خانواده‌ها در برابر حوادث است زیرا کشور ما روی کمربند زلزله قرار دارد و به طور تقریبی هر ۱۰ سال یک بار زمین لرزه‌های مخرب در کشور رخ داده است از این رو جامعه باید در برابر چنین حوادثی آمادگی داشته باشد.

کد خبر 458027

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مانور زلزله شیشه فروش زلزله اصفهان بستر شبکه شاد آخرین اخبار ویروس کرونا مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق زلزله و ایمنی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۷۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۷۵ درصدی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دانش آموزان گنابادی

مهدی مروج گفت: میزان تعهد آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دانش آموزان در مراکز و آموزشگاه‌های مرتبط شهرستان گناباد طی سال گذشته ۲۴ هزار نفر ساعت بود ولی به ۹۰ هزار نفر ساعت افزایش پیدا کرد.

وی با اشاره به رشد ۲۰۴ درصدی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی گناباد طی سال ۱۴۰۲ تصریح کرد: میزان تعهد دانشجویان از فراگیری آموزش‌های فوق ۱۲ هزار نفر ساعت بود در حالی که ۲۴ هزار و ۴۷۱ نفر ساعت محقق شد.

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای گناباد گفت: میزان تعهد آموزش‌های رشته‌های فنی و حرفه‌ای زنان سرپرست خانوار این شهرستان هم طی سال گذشته پنج هزار نفر ساعت بود در حالی که ۱۲ هزار و ۹۷۹ نفر ساعت و ۲۶۰ درصد بیشتر از تعهد، دوره‌های آموزشی برگزار شد.

مروج با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای معتادان بهبودیافته و شاغلان بنگاه‌های اقتصادی، افراد دارای معلولیت و زندانیان شهرستان گناباد علت آن را کاهش نیازسنجی و تقاضای سازمان‌ها و ادارات متقاضی و علاقه مندی این افراد و یا کمبود مربی و نیروی انسانی برای آموزش این بخش برشمرد.

وی ادامه داد: ۴۱۸ هزار و ۴۳۱ نفر - ساعت آموزش برای متقاضیان مهارت آموزی شامل ساکنان مناطق روستایی، سربازان وظیفه، آسیب دیدگان اجتماعی (خانواده‌های آسیب دیده از اعتیاد)، زنان خانه دار، دانش آموختگان دانشگاهی، معتادان بهبود یافته، شاغلان بنگاه‌های اقتصادی، دانش آموزان، دانشجویان، زندانیان ندامتگاه، افراد دارای معلولیت و زنان سرپرست خانوار در ۱۴ گروه هدف آموزشی در گناباد برگزار شد.

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای گناباد گفت: با توجه به رویکرد دولت سیزدهم مبنی بر روان سازی کسب و کار بخش خصوصی ۲۴۸ هزار و ۴۶۶ نفر - ساعت از مجموع آموزش‌های سال گذشته در گناباد در آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای خصوصی ارایه شد.

مروج افزود: از مجموع ۲ هزار و ۹۷۲ نفر که پارسال در آزمون‌های فنی و حرفه گناباد شرکت کردند هزار و ۴۹۵ نفر موفق به کسب گواهینامه مهارت شدند و ۴۷۲ نفر نیز در آزمون‌های اصناف شرکت و موفق به کسب گواهینامه صلاحیت حرفه‌ای شدند.

وی اضافه کرد: برای نخستین بار ۴۰ نفر از مهارت آموختگان فنی و حرفه‌ای برتر گنابادی که طی پنج سال قبل پس از کسب مهارت‌های لازم، کارآفرین شده و برای تعدادی دیگر شغل ایجاد کرده بودند قدردانی شد.

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای گناباد از راه اندازی ۱۲ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای جدید طی سال گذشته در شهرستان گناباد خبر داد.

مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای گناباد یکی از مراکز قدیمی این شهرستان در سال ۱۳۵۳ با نام صندوق کارآموزی فعالیت خود را آغاز کرد.

این مرکز هم اکنون دارای چهار مرکز آموزشی ثابت مخصوص زنان و مردان و امکانات و تجهیزات در رشته‌های مهارتی از جمله کارگاه اتومکانیک، کارگاه خودرو‌های سنگین و نیمه سنگین، کارگاه برق خودرو، کارگاه plc برق، جوشکاری، تاسیسات، سفال، چوب، گوهرتراشی، رباتیک، شبکه هوایی، جاجیم، صنایع غذایی، معرق و منبت است.

افزون بر ۳۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در شهرستان گناباد نیز در رشته‌های هنر‌های تجسمی، صنایع غذایی، طراحی، فناوری اطلاعات، معماری ساختمان، امورمالی و بازرگانی، خدمات آموزشی، کامپیوتر، حسابداری، عمران، مدیریت خانواده، خیاطی و رباتیک فعالیت دارند.

مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • آزمون‌های نهایی دانش آموزان به سازمان جدید سنجش واگذار می شود
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان مرکزی کلید خورد
  • ارائه آموزش‌های ایمنی و ترافیک به ۱۸۰ دانش‌آموز در نظرآباد
  • شبیه‌سازی آزمون‌های شبه‌نهایی با امتحانات نهایی / برای شرکت در آزمون‌ها الزامی نیست
  • طراحی سوالات قبل از ورود به آزمون مانند شرایط آزمون‌های نهایی است
  • ارائه آموزش‌های ایمنی و ترافیک به ۱۸۰ دانش‌آموز نظر آبادی
  • برگزاری آزمون شبه‌نهایی پایه دهم و یازدهم برای اولین‌بار
  • آزمون‌های شبه نهایی کاملاً مشابه آزمون‌های نهایی برگزار می‌شوند
  • افزایش ۳۷۵ درصدی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دانش آموزان گنابادی