Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل انجمن عالی مراکز توانبخشی غیردولتی معلولین کشور گفت: هم‌اکنون مراکز توانبخشی در حوزه اجاره مکان برای نگهداری از سالمندان، معلولان به شدت با مشکل مواجه هستند و درخواست ما این است که مسئولان بنیاد مستضعفان در این حوزه نیز یاری رسان مراکز باشد. - اخبار اجتماعی -

سعید سعدآبادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: حضرت امام  خمینی (ره) بر اساس نیاز نیازمندان و مستضعفان جامعه، دستور دادند که بنیادی تحت عنوان بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی تشکیل شود تا از این طریق به مشکلات مردم نیازمند واقعی رسیدگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پیش از این به دلیل نبود بانک اطلاعاتی دقیق از افراد نیازمند واقعی و دشواری شناسایی این افراد، شاهد بودیم که آنطور که باید از سوی این بنیاد توجه کافی به قشر نیازمند نمی‌شد اما خوشبختانه در حال حاضر تغییرات اساسی در این رابطه صورت گرفته است.

مدیرعامل انجمن عالی مراکز توانبخشی غیردولتی معلولین کشور با اشاره به تغییرات ایجاد شده در سیاست‌های بنیاد مستضعفان بعد از روی کار آمدن رئیس جدید در این بنیاد متذکر شد: خوشبختانه بعد از حضور سید پرویز فتاح در راس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، شاهد هستیم که سیاست‌های اتخاذ شده به آرمان‌های حضرت امام خمینی (ره) نزدیک‌تر شده است.

سعدآبادی ادامه داد: در حال حاضر مشکلات نیازمندان و مستضعفان جامعه به صورت کارشناسی و علمی در بنیاد مستضعفان بررسی شده و برای آن چاره‌اندیشی می‌شود.

وی درباره کمک‌های صورت گرفته از سوی بنیاد مستضعفان به مراکز توانبخشی و معلولین تصریح کرد: جای خوشحالی دارد که در این برهه زمانی که مشکلات اقتصادی افزایش یافته، بنیاد مستضعفان در کنار قشر معلول قرار گرفته و کمکهایی به مراکز توانبخشی انجام می‌شود.

مدیرعامل انجمن عالی مراکز توانبخشی غیردولتی معلولین کشور با بیان اینکه در هر جامعه افراد معلول جزء نیازمندترین اقشار به حساب می‌آیند، خاطرنشان کرد: در هر جامعه‌ای ضعیف‌ترین و نیازمندترین قشر جامعه، افراد معلول هستند که بیش از 90 درصد آنها از نظر اقتصادی مشکل داشته و باید بپذیریم که معلولیت به جز درد برای آنها هزینه نیز دارد.

سعدآبادی افزود: معلولیت علاوه بر محدودیت، هزینه‌های زیادی را نیز برای این قشر به همراه داشته و همه این موضوعات سبب می‌شود مشکلات این قشر افزایش یابد.

وی با تقدیر از مسئولان بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی اظهار کرد: بنیاد مستضعفان در شرایطی که شاهد شیوع بیماری کرونا در کشور هستیم، در راستای کمک مبالغی را به مراکز توانبخشی اختصاص داده و سازمان بهزیستی نیز تاکنون این مبالغ را در دو مرحله به مراکز ارائه کرده است.

مدیرعامل انجمن عالی مراکز توانبخشی غیردولتی معلولین کشور خواستار استمرار کمک‌های بنیاد مستضعفان به مراکز توانبخشی شد و تصریح کرد: در حال حاضر و در شهرهای بزرگ، مراکز توانبخشی در حوزه اجاره مکان برای نگهداری از سالمندان، معلولان و بیماران روانی مزمن به شدت با مشکل مواجه هستند و درخواست ما این است که مسئولان بنیاد مستضعفان در این حوزه نیز یاری رسان مراکز توانبخشی باشد.

سعدآبادی افزود: هر اندازه اجاره بهای مراکز بالا رود، بدون شک بار این افزایش اجاره‌ها به روی دوش مددجویان و خانواده‌های آنها نیز قرار می‌گیرد و درخواست ما این است که بنیاد مستضعفان در این بخش، یاری‌رسان معلولان و سالمندان باشد و اگر مکان‌هایی را در اختیار دارد، با حداقل قیمت این مکان‌ها را در اختیار مراکز توانبخشی قرار دهد. 

وی با تأکید بر اعتماد سازمان بهزیستی کشور به بخش خصوصی برای اداره مراکز سالمندان، معلولان و بیماران روانی مزمن اذعان کرد: از آنجا که بهزیستی به بخش غیر دولتی اعتماد کرده و بسیاری از رسیدگی‌ها و مسئولیت‌ها در حوزه‌های نگهداری از سالمندان، معلولان و بیماران روانی مزمن به بخش خصوصی واگذار شده است، مسئولان فعال در این بخش می‌توانند به بهترین نحو به نیازهای جامعه هدف خود رسیدگی کنند.

158هزار دانش آموز معلول تحت حمایت‌های بهزیستی قرار دارندجزئیات راه‌اندازی خط "1482 " برای ثبت شکایات و گزارشات بهزیستی

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان بهزیستی سازمان بهزیستی مراکز توانبخشی بنیاد مستضعفان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۷۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حائزان شرایط ورود به مسیر نخبگی بنیاد ملی چه کسانی هستند؟

به گزارش خبرنگارعلم و فناوری آنا، بنیاد ملی نخبگان با هدف توانمندسازی، مهارت‌افزایی و ایجاد زمینه‌های رشد و شکوفایی حداکثری استعداد‌های فردی و گروهی دانشجویان صاحب استعداد برتر، با اجرایی‌سازی «شیوه‌نامۀ شناسایی، رشد و تعالی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی»، از توسعۀ فعالیت‌های نخبگانی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی پشتیبانی می‌کند.

بر این اساس، مبتنی بر رویکرد شناسایی فعال، اطلاعات حائزان شرایط از مراکز مرتبط استعلام و بدون نیاز به ثبت درخواست ذی‌نفعان، برای هر یک در سامانۀ اطلاعاتی بنیاد ملی پرونده تشکیل می‌شود؛ سپس از حائزان شرایط برای ورود به مسیر نخبگی در بنیاد ملی دعوت به عمل می‌آید.

برگزیدگان المپیاد‌های دانش‌آموزی و دانشجویی، رتبه‌های برتر آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها، دانشجویان نمونۀ کشوری، برگزیدگان رویداد‌های معتبر و همچنین توصیه‌شدگان از سوی اساتید - نهاد‌های معتبر، از جمله حائزان شرایط ورود به مسیر نخبگی بنیاد ملی هستند.

در این طرح، هر یک از برگزیدگان پس از انتخاب استاد راهبر، «برنامۀ توانمندساز» خود در مسیر نخبگی را با همکاری وی تدوین و اجرایی می‌سازند، «برنامۀ توانمندساز» شامل مجموعه فعالیت‌هایی است که در چهار بخش «تحصیلی»، «تخصصی و پژوهشی»، «مهارت‌های فردی و حرفه‌ای» و «فرهنگی و اجتماعی» متناسب با مقطع تحصیلی برگزیده و در چارچوب شیوه‌نامه، با همکاری استاد راهبر و برگزیده برای یک‌سال تحصیلی تدوین و اجرا می‌شود.

بنیاد ملی نخبگان، به منظور انجام فعالیت‌های برنامۀ توانمندساز در مسیر نخبگی از سوی برگزیده، امکان بهره‌مندی از اعتبار و تسهیلاتی را فراهم می‌کند. اعتبار مالی انجام فعالیت‌های برنامۀ توانمندساز در اختیار استاد راهبر قرار می‌گیرد و صرفاً برای انجام فعالیت‌های برنامۀ توانمندساز برگزیده قابل هزینه است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فروسوده در بویین زهرا
  • شناسایی ۸۳۱ مکان پرخطر در قم
  • لزوم ضابطه‌مند کردن داشتن معاینه فنی تهران برای تردد در پایتخت 
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب العلاج
  • حائزان شرایط ورود به مسیر نخبگی بنیاد ملی چه کسانی هستند؟
  • پایان مسابقات ورزشی قهرمانی مراکز توانبخشی اوتیسم استان کرمان 
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری های صعب العلاج
  • اقدامات شهرداری برای ارتقای سلامت تهرانی‌ها | از طرح استعدادیابی سالمندان تا ترویج ازدواج و فرزندآوری