Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل گروه سایپا به وزیر دفاع در پی شهادت رئیس سازمان پژوهش و نوآوری‌ دفاعی کشور پیامی صادر کرد.
به گزارش شمانیوز؛ متن پیام به شرح ذیل می باشد:
برادر گرانقدر جناب آقای امیر سرتیپ حاتمی
وزیر محترم دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
باسلام و احترام
ترور ناجوانمردانه و رذیلانه رئیس محترم سازمان پژوهش و نوآوری‌ دفاعی کشور و دانشمند برجسته، سرباز وطن، شهید دکتر محسن فخری‌زاده، یک‌بار دیگر خوی جنایتکار و دشمنی آشکار ایادی استکبار به‌ویژه رژیم غاصب صهیونیستی را بر ملت ایران آشکار ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همانگونه که جنابعالی به‌درستی اشاره فرمودید، دشمن توان مشاهده پیشرفت‌های ملت بزرگ ایران را ندارد و به‌همین سبب، دست به ترور ناجوانمردانه و از بین‌بردن دانشمندان و نخبگان ایران اسلامی می‌زند.
اگرچه شهادت این فرزندان برومند مام‌میهن و سرمایه‌های باارزش، هریک، ضایعه و ضربه‌ای بزرگ برای حرکت علمی کشور محسوب می‌شود، لیکن سابقه پرافتخار جریان رشد و پیشرفت ایران سرافراز نشان داده که مسیر فعلی با قدرت ادامه خواهد یافت و اقدامات کور و ذلیلانه دشمنان، نخواهد توانست در اراده و تحقق پیشرفت ملت ایران خللی وارد کند.
اینجانب به نمایندگی از همه کارکنان و خدمت‌گذاران سنگر صنعتی کشور در گروه خودروسازی سایپا، شهادت شهید مظلوم، فخر المجاهدین، جناب آقای دکتر محسن فخری‌زاده را به پیشگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی، جنابعالی، فرماندهان ارشد نیروهای مسلح و همه فعالان و دست‌اندرکاران صنایع دفاعی و هسته‌ای کشور و همچنین خانواده محترم آن شهید عزیز، تبریک و تسلیت عرض نموده و توفیق روزافزون فرزندان غیور ایران اسلامی در ادامه نهضت علمی و پیشرفت در عرصه‌های گوناگون را از درگاه ایزد منان مسالت دارم.
سیدجواد سلیمانی
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۹۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست

اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی این وزارت خانه بازدید کردند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، روز یکشنبه (۲ مرداد ماه) اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی این وزارت خانه بازدید کردند و در جریان جدیدترین دستاورد‌های فناورانه و دفاعی این وزارت خانه در حوزه فضایی و موشکی قرار گرفتند.

وحید جلال زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید ضمن تشکر از مجاهدت‌های خاموش متخصصین و تلاشگران وزارت دفاع و خداقوت به نیرو‌های مسلح به جهت پاسخ دندان شکن به رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صادق گفت: در بازدیدی که امروز توسط اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع صورت گرفت پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی بارز و نمایان بود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: طی جلسه‌ای که با مسئولان وزارت دفاع در حوزه اینده و نیاز‌های صنعت دفاعی برگزار شد، تصمیماتی اتخاذ شد که برای تقویت نیرو‌های مسلح و حمایت مجلس از صنعت دفاعی اجرایی خواهد شد.

اعضای کمیسیون امنیت ملی بر لزوم حمایت از برنامه فضایی و موشکی وزارت دفاع و ارزش افزوده قابل توجه این فناوری‌ها هم در بعد علمی و فناورانه و هم در بعد بازدارندگی و اقتدار دفاعی تاکید نمودند.

سردار طلایی نیک معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی راهبردی و امور مجلس وزارت دفاع در جریان این بازدید با اشاره به تعامل بسیار نزدیک و حمایت‌های بسیار موثر نمایندگان مجلس به خصوص اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع گفت: این حمایت‌ها در جدیدترین مصوبه مجلس که قانون تشکیل سازمان پژوهش، علوم و نوآوری‌های دفاعی است مشخص است که یک ظرفیت جدید برای توسعه علوم دفاعی و پشتیبانی‌های دانش پایه و مرز شکنی دانش در حوزه فناوری‌های دفاعی را بیش از گذشته برای کشور فراهم می‌کند.

سازمان سپند از سال ۱۳۸۹ به پیشنهاد شهید فخری زاده تشکیل شده و در حال حاضر هم فعالیت دارد، اما زیرساخت قانونی برای فعالیت آن امر لازمی است که به تازگی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

دیگر خبرها

  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • شهید زاهدی از عناصر تأثیرگذار در دفاع مقدس و بعد از آن بود
  • مأموریت ارتش دفاع از تمامیت ارضی و حفظ استقلال کشور است
  • با تشکیل سپند شاهد پیشرفت فناوری‌های نو و بدیع در نیروهای مسلح خواهیم بود
  • آغاز بررسی جزئیات تشکیل «سپند» در مجلس؛ سپند چیست؟
  • ۷ مصوبه مهم مجلس برای فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی
  • تشکیل سازمان «سپند» در جهت دستیابی به فناوری های برتر دفاعی
  • تشکیل سازمان «سپند» در جهت دستیابی به فناوری های برتر دفاعی
  • سپند از امتیاز صنایع دفاعی و شرکت‌های دانش‌بنیان برخوردار می‌شود
  • طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی سپند در دستورکار امروز مجلس