Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، مدیرعامل پتروشیمی لردگان گفت: با تامین ۸۵ درصد از نیروهای متخصص و غیرمتخصص بومی استان در مجتمع پتروشیمی لردگان می‌توان اعلام کرد که این واحد بومی‌ترین پتروشیمی کشور است.

محسن محمودی افزود: در زمان اجرای طرح ۲ هزار و ۸۰۰ نیروی کار در این مجتمع به کارگیری شدند که از این تعداد ۸۵ درصد نیروها بومی استان بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در زمان بهره‌برداری نیز ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم و یک هزار و ۵۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم در این واحد مشغول به کار شده‌اند که ۸۵ درصد نیروهای اشتغال مستقیم بومی استان و منطقه لردگان هستند.

محمودی با بیان اینکه عملیات اجرایی پتروشیمی لردگان از سال ۸۷ آغاز شد، تصریح کرد: این در حالی است که به سبب نبود اعتبار لازم این طرح تا سال ۹۴ تنها از ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار شده بود اما از سال ۹۴ با تامین فاینانس از چین و گشایش اعتباری طرح با پیشرفت خوبی اجرا شد که امروز به طور رسمی افتتاح شد.

مدیرعامل پتروشیمی لردگان با بیان اینکه این مجتمع در سه فاز به مرحله اجرا رسیده است، اظهار کرد: فاز نخست طرح سال گذشته به بهره‌برداری کامل رسید، فاز دوم با عنوان تولید آمونیاک در تیرماه امسال و فاز سوم که اختصاص به تولید اوره دارد ماه گذشته به مرحله تولید و بهره‌برداری رسید.

محمودی با بیان اینکه مجتمع پتروشیمی لردگان نخستین طرح جهش تولید در رسته پتروشیمی به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: پس از سال‌ها پتروشیمی لردگان در حوزه پتروشیمی‌ها در سال جهش تولید به بهره‌برداری رسیده است.

وی میزان سرمایه‌گذاری این طرح را ۷۵۴ میلیون یورو ارزی و یک هزار و ۱۲۳ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این مجتمع ظرفیت سالانه تولید ۶۷۰ هزار تن آمونیاک و یک میلیون و ۷۰ هزار تن اوره را دارد که بر اساس مصوبات مقرر شده تا بخشی از فروش اوره به جهاد کشاورزی اختصاص یابد و مازاد آن صادر شود.

محمودی دست‌یابی به دانش بومی نصب ماشین‌آلات و تجهیزات پتروشیمی را از مهمترین دستاوردها و شاخص‌های مجتمع پتروشیمی لردگان برشمرد و تصریح کرد: از چهار نوامبر که پتروشیمی لردگان به همراه ۳۳ طرح پتروشیمی دیگر در فهرست تحریم‌های آمریکا قرار گرفت هیچ شرکت خارجی حاضر به همکاری و نصب و راه‌اندازی ماشین‌آلات این مجتمع نشد که در نهایت با دانش جوانان توانمند کشور این تجهیزات راه‌اندازی شد.

مدیرعامل پتروشیمی لردگان ایمنی بالای محیط کار مجتمع پتروشیمی لردگان را از دیگر ویژگی‌های این مجتمع عنوان کرد و افزود: در این مجتمع ۲۸ میلیون نفر ساعت کار بدون حادثه منجر به فوت یا قطع عضو سپری شد و مشکل خاصی در خصوص ایمنی کارگران به وجود نیامد.

محمودی از توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی لردگان نیز خبر داد و گفت: تولید کریستال ملامین، بازیافت دی اکسیدکربن و پارک اوره سه طرح بزرگ برای صنایع پایین‌دستی ‌پیش‌بینی شده است که عملیات اجرایی کریستال ملامین تا یک ماه آینده آغاز می‌شود. طرح بازیافت دی اکسیدکربن و پارک اوره نیز در مرحله تامین زمین و اعتبار است و به زودی وارد مرحله اجرا می شود.

شرکت پتروشیمی لردگان یکی از شرکت‌های تابعه گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان است که در زمینی به مساحت ۱۰۰ هکتار در منطقه فلارد در فاصله ۵۵ کیلومتری لردگان احداث و تجهیز شده است.

عملیات اجرایی مجتمع پتروشیمی لردگان از سال ۱۳۸۷ آغاز شد و اکنون پس از تحمل سال‌ها تحریم و فشارهای اقتصادی در آستانه افتتاح رسمی قرار دارد.

این مجتمع به سبب دسترسی مناسب به منابع آب و گاز و نزدیکی به سه خط لوله گاز کشور و دارای بودن زمین و موقعیت مناسب از نظر تسطیح و انجام امور زیربنایی از موقعیت مکانی مطلوبی برخوردار است.

کد خبر 568052 برچسب‌ها استان چهار محال و بختیاری پتروشیمی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان چهار محال و بختیاری پتروشیمی مجتمع پتروشیمی لردگان بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۹۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۵ محدوده جدید در پهنه سنگان خواف

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ علی رسولیان ذخایر موجود این ۵ معدن جدید را ۸۰۰ میلیون تن اعلام کرد و افزود: بهره برداری موثر از ذخایر غنی این معادن، گام مهمی برای تامین مواداولیه کارخانجات فولادسازی کشور خواهد بود.
وی گفت: مجتمع سنگ آهن سنگان همزمان کار اکتشاف ۱۶ معدن دیگر را در دستور کار دارد.
رسولیان افزود: همسو با سیاست‌های کلان دولت برای جلوگیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره تولید و بهره وری محصولات معدنی، صنایع معدنی و صنعت فولاد در کشور عملیات حفاری اکتشافی فرآورده‌های معدنی در مجتمع سنگ آهن سنگان خواف پارسال با ۱۱۱ درصد افزایش درمقایسه با سال ۱۴۰۱، به ۱۴ هزار و ۳۴۵ متر رسید.
مجتمع سنگ آهن سنگان خواف در استان خراسان رضوی با ذخیره یک میلیارد تن یکی از ۱۰ معدن بزرگ سنگ‌آهن جهان و تامین‌کننده خوراک اولیه برای تولید ۱۷.۵ میلیون تن کنسانتره، ۱۵ میلیون تن گندله و پنج میلیون تن سنگ آهن در ایران است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • افزایش ۸۵ درصدی درآمد پتروشیمی ارومیه
  • مرحله نخست جاده دسترسی مجتمع بندری نگین آماده بهره‌برداری
  • افتتاح ۴ پروژه در بافت و تحول در اشتغال منطقه توسط گروه مالی گردشگری
  • جهش تولید طلای صنعت پتروشیمی با توان فنی ایرانی در کوروش
  • صدور هزار و ۳۴۲ پروانه بهره‌برداری در خراسان رضوی
  • فاز نخست جاده دسترسی مجتمع بندری نگین آماده بهره برداری است
  • شمارش معکوس برای افزایش ۲۰ هزار بشکه‌ای نفت در آغاجاری
  • ۴.۲ کیلومتر از جاده دسترسی به بندر نگین بوشهر آماده بهره برداری است
  • کشف ۵ محدوده جدید در پهنه سنگان خواف
  • تحقق شعار سال و کمک به تولید، با ارتقای تصفیه خانه پرکندآباد ۲ مشهد