Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین، انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها طی بیانیه‌ای شهادت محسن فخری‌زاده را تبریک و تسلیت گفت.

متن بیانیه انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها به شرح زیر است:

ولاتحسبن الذین قتلوا فی سبیل‌الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون

حادثه‌ی ‏ترور شهید ‎دکتر محسن فخری‌زاده، معاون وزیر و رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران، که شخصیتی انقلابی، دانشگاهی، ملی و اخلاقی بود و نقشی تعیین‌کننده در تقویت توان بازدارندگی دفاعی ایران داشت دل هر ایرانی را عمیقا به درد آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حادثه، که با توجه به پیشینه‌ی آن رد پای رژیم صهیونیستی در آن مشهود است، نشانگر عمق شرارت دشمنان ملت ایران است. آنها با این اقدام شرورانه از یک سو در صدد ضربه زدن به توان بازدارندگی دفاعی ایران و از سوی دیگر تحریک و تنش زایی در منطقه‌ی ما هستند.

 بی تردید آمران این جنایت  هیچ تمایزی بین جریان های سیاسی در ایران قائل نیستند. در چنین شرایطی حفظ انسجام ملی در سیاست داخلی باید اولویت اساسی همه باشد. بدترین سناریو در شرایطی محقق می شود که این ترور ناجوانمردانه زمینه را برای قطبی تر شدن جامعه و سیاست در ایران فراهم آورد. قطبی تر شدن/کردن جامعه راهبرد کلان دشمنان ایران است. البته این به معنای عدم واکنش به چنین اقدامات شرورانه نیست. اما اقدامات تلافی جویانه باید از طریق نهادهای ذیربط و در قالب های حرفه ای و نه هیجانی صورت گیرد.

انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها ضمن محکوم ساختن این اقدام سبعانه و عرض تسلیت به عموم ملت شریف ایران و خانواده‌ی داغدار آن شهید عزیز، اقشار مختلف، بویژه طیف‌ها و جریانات سیاسی را دعوت می‌کند که شهادت این سردار پاکباخته‌ی عرصه‌ی دفاعی کشور را به فرصتی برای تقویت همبستگی ملی تبدیل و از هرگونه اقدام یا اظهار تفرقه‌انگیز پرهیز کنند.

از دولت و دستگاه دیپلماسی کشور می‌خواهیم که با قاطعیت از مراجع بین‌المللی خواهان محکومیت شدید تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی شوند و تعقیب قضایی هیئت حاکمه این رژیم را در مراجع قضایی بین‌المللی دنبال کنند.

از دستگاههای امنیتی، انتظامی و قضایی کشور انتظار می‌رود با هوشیاری و حساسیت بیشتر راه نفوذ سرویس‌های بیگانه به مناطق حساس کشور را مسدود کنند و با شناسایی عوامل آنها و نابودی شبکه‌ی ترور امکان تکرار چنین تحرکاتی را از آنها سلب کنند.

از خداوند بزرگ برای شهید عزیز محسن فخری زاده و محافظ وفادارش رحمت و مغفرت و علو درجات و هم‌نشینی با اولیای الهی را مسألت داریم.

انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها

هشتم آذر ۹۹

کد خبر 568449 برچسب‌ها محسن فخری زاده

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محسن فخری زاده انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها محسن فخری زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۰۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ 3 هزار فروند کشتی نیاز داریم اما دست روی دست گذاشته ایم!

تین نیوز

آبان ماه سال 1402 بود که سیاست های کلی توسعه دریا محور از طرف رهبر انقلاب ابلاغ شد و قوه مجریه موظف شد با کمک مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه و همکاری دستگاه های مسئول، برنامه جامع تحقق این سیاست ها را که شامل تقدیم لوایح، تصویب مقررات و اقدامات اجرائی لازم بود در مهلت شش ماهه ارائه کند اما تا کنون هیچ خبری نشده است این درحالی است که به گفته دبیر انجمن مهندسی دریایی ایران حمل ونقل دریایی کشور برای نوسازی نیازمند 3 هزار فروند کشتی است.

به گزارش تین نیوز،  شهراد کوکبی؛ دبیر انجمن مهندسی دریایی ایران در این رابطه به خبرنگار تین نیوز گفت: حمل ونقل دریایی در آینده ای نزدیک با یک تحول جدی رو به رو خواهد بود به خاطر سیاست های سازمان بین المللی دریانوردی یا آیمو در جهت کاهش گازهای گلخانه ای از همین حالا باید به فکر باشیم. این سیاست کلان فعالیت تمامی ابعاد حمل ونقل دریایی بویژه سه حلقه مهم  شرکت های کشتی سازی، بنادر و نیز شرکت های کشتیرانی را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

با استانداردهای بین المللی فاصله داریم

وی با تاکید بر اینکه نیاز به توسعه صنعت کشتی سازی در کشور از اولویت های توسعه دریامحور است؛ تشریح کرد: در این راستا اولین اقدام مهم این است که درباره وجود این صنعت در کشور نیازسنجی صورت گیرد و مدیران در سطح کلان بررسی کنند که این صنعت را نیاز داریم یا خیر؟  آیا این صنعت در سطح کلان و در راستای اهداف دولت و نظام قرار دارد. این نیازسنجی باید توسط وزرا و مدیران مرتبط تصمیم گیری شود و بدیهی است که وقتی تصمیم بگیرند که به صنعت کشتی سازی نیازمندیم اجرای اقدامات و برنامه ها الزامی است.

شهراد کوکبی؛ دبیر انجمن مهندسی دریایی ایران

کوکبی افزود: در حال حاضر در صنعت کشتی سازی با استانداردهای بین المللی فاصله داریم و بویژه با تحولاتی که در پی سیسات های کاهش گازهای گلخانه ای در سطح بین الملل در حال انجام است کشتیرانی را پیچیده می کند و باعث می شود خریداران کشتی به هر شرکتی اعتماد کنند و این اتفاق در سطح بین المللی افتاده است.

خبر پربازدید امروز را بخوانید:

رقیبان جدید رانندگان کامیون از راه رسیدند؛ احتمال کاهش درآمد رانندگان کشتی سازی در حال پیچیده شدن است

دبیر انجمن مهندسی دریایی ایران در ادامه با اشاره به اینکه کشتی سازی در حال پیچیده شدن است توضیح داد: هم اکنون 300 کارخانه کشتی سازی در سطح جهان در حال فعال هستند و 84 درصد بازار کشتی سازی در اختیار 80 کارخانه است و در حدود 16 درصد یعنی تقریبا 220 کارخانه کشتی سازی در سطح کیفی خوب هستند که بیشتر این شرکت ها  بیشتر از یکسال است که سفارشی ندارند به خاطر اینکه کشتی سازی در حال پیچیده شدن است غالبا سفارش دهندگان اعتماد کافی را ندارند . در این شرایط اگر بگوییم در ایران کشتی سازی نیاز است باید برای ورود به عرصه کشتی سازی  آماده شویم و نکته حایز اهمیت فاصله با  با معیارهای جهانی است.

وی درباره ظرفیت های ناوگان دریایی کشور با تاکید بر تقسیم بندی ناوگان کشتیرانی به  کوچک، متوسط و بزرگ توضیح داد: در حال حاضر 5درصد ظرفیت ناوگان دریایی کشور را کشتی های کوچک شامل می شود و بالای  90بالای درصد کشتی های اقیانوس پیما هستند  که این کشتی ها در اختیار دو شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) و مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) است. در شرایط کنونی بازار از نظر قیمت در اختیار کشتی های بزرگ و در این حوزه مشکل داریم و باید رسیدگی شود.

نیاز به 3 هزار فروند کشتی داریم

کوکبی با اعلام اینکه نیاز به 3 هزار فروند کشتی داریم گفت: برنامه نوسازی ناوگان دریایی در دهمین جلسه شورای عالی صنایع دریایی مصوب شد که بر اساس آن شرکت های کشتیرانی نیازهای خود را جهت تامین 3000 فروند کشتی با برآورد 20 میلیارد دلار مطرح کردند. قرار بود ظرف یک ماه مشخص شود که چه تعداد از این میزان را شرکت های کشتی سازی داخلی می توانند پاسخگو باشند اما در حالی که یک سال از این جلسه می گذرد هیچ اقدامی توسط متولیان امر صورت نگرفت.

وی افزود: ما از طریق انجمن یک شناسایی اولیه انجام دادیم و پیشنهاد کردیم که شرکت های کشتی سازی داخلی برای تامین این تعداد فروند کشتی مورد نیاز چه سهمی داشته باشند اما باید از متولیان امر پرسید چرا هیچ اتفاقی نیافتاد.

توسعه دریامحور در کشور متوقف است

دبیر انجمن مهندسی دریایی ایران در پایان خاطرنشان کرد: بحث توسعه دریامحور در کشور متوقف است و آنچه ضرورت دارد تحقق سیاست های کلی توسعه دریا محور است. در حال حاضر مشکلات توسعه حمل ونقل دریایی کشور ریشه ای است و لازم است تحقق سیاست های کلی توسعه دریا محور طور جدی پیگیری شود. گرچه سیاست های کلی توسعه دریا محور ابلاغ و مقرر شد تا ظرف شش ماه چارچوب اجرایی سازی این سیاست ها تبیین و تدوین شود و  لوایح و قوانین آن با هماهنگی قوه قضائیه و مقننه مشخص شود اما عملا می بینیم که در حوزه توسعه دریامحور حرکتی صورت نگرفته است. بنابراین لازم است که با نگاه ریشه ای در گام نخست تحول حکمرانی دریا محقق و اجرایی شود و سپس پیرامون تحول و توسعه تک تک صنایع مرتبط با این حوزه به تفکیک برنامه ریزی صورت گیرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • روایتی از زندگی نخستین شهید ترور پس از انقلاب
  • توجه ویژه صنعت هسته‌ای به فناوری‌های روز دنیا
  • اسلامی: ایران از قطب‌های اصلی تولید انواع رادیوداروها است
  • درباره اولین شهید ترور جمهوری اسلامی ایران
  • ایران از قطب‌های اصلی تولید انواع رادیوداروها است
  • تخصیص اعتبار از محل قرارگاه شهید آوینی برای تقویت انجمن های هنری
  • تصویب معیار‌های جدید رتبه بندی ملی دانشگاه‌های کشور
  • بیش از ۱۳ هزار نفر از اساتید دانشگاه‌های کشور ابعاد عملیات وعده صادق را تبیین کردند
  • عملیات وعده صادق هیمنه هالیوودی رژیم صهیونیستی را درهم شکست
  • ◄ 3 هزار فروند کشتی نیاز داریم اما دست روی دست گذاشته ایم!