Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش در برنامه صبحگاهی شبکه پنج سیما وضعیت فعلی آموزش و پرورش در کشور را بررسی کرد.

به گزارش برنا؛  محسن حاجی‌میرزایی در برنامه "یه روز تازه" درخصوص تاثیر کرونا بر وضعیت آموزش در کشور گفت: هرچه آموزش و پرورش در طول سالیان فراگرفته بود با شیوع کرونا به یکباره تغییر کرد. شیوه ارزشیابی، ارتباط با دانش‌آموز،  نقش خانواده‌ها، نظارت مدیران بر ماموریت مدارس و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. همه تغییر کرده است.

وی افزود: به تعبیر درست، می‌توان گفت که در حال حاضر، آموزش نه در فضای مجازی بلکه در فضای بحران است. تمام دست‌اندرکاران در یک شرایط ویژه و نگران‌کننده کار می‌کنند. تلاش ما هم این است که محیط کار برای همکاران به خوبی فراهم شود، همچنین دانش‌آموزان دچار افت تحصیل نشوند یا ترک تحصیل نکنند.

این مقام مسئول در ادامه درباره کیفیت برنامه کمک آموزشی "شاد" اظهار کرد: وقتی آموزش‌های حضوری منع شد باید راه‌حلی برای ادامه آموزش پیدا می‌کردیم، نرم‌افزار "شاد" پاسخی به این مشکل بود اما طول عمر آن یک ماه است. ما باید امکان حضور ۱۵ میلیون دانش‌آموز، تمرکز در یک ساعت خاص برای برگزاری کلاس‌ها و همچنین دیگر اقدامات مانند ارزشیابی و گرفتن آزمون را هم در آن تعریف می‌کردیم. تمام اپلیکیشن‌های ما خارجی هستند و از بین اپلیکیشن‌های ایرانی هیچ‌کدام مانند شاد نتوانستند پاسخگوی نیازهای ما باشند. ما همچنین در این اپلیکیشن نظارت می‌کنیم که آیا کار آموزش درست انجام می‌شود یا خیر.

وزیر آموزش و پرورش افزود: همراه اول هم از نظر نرم‌افزاری و هم سخت‌افزاری امکانات را برای استفاده از شاد فراهم کرد. از فروردین ۹۹ تا الان هر هفته وضعیت بهتری پیدا کرده است. برخی کاستی‌هایی هم دارد که طبق نوید مسئولین یک یا دو هفته آینده رفع خواهد شد. ما ابتدای تعطیلی مدارس ۵ اپلیکیشن را به مردم معرفی کردیم تا مباحث آموزشی را در آنها پیگیر باشند اما دیدیم که آنها نتوانستند، تضمین خواستیم برای انجام تست‌ها اما هیچ تضمینی ندادند این بود که شاد را راه‌اندازی کردیم. از طرفی هم بگویم که سفره ما گسترده است و خطاهایمان سریع مشخص می‌شود.

حاجی‌میرزایی افزود: ما ۶۰۰ هزار ارتباط زنده در شاد داریم، همچنین به دلیل اینکه ترافیک کلاس‌ها در یک ساعت خاص زیاد بود، سرعت آپلود کم می‌شد.

وی درباره استفاده معلمان و دانش‌آموزان با شرایط خاص جسمی برای استفاده از شاد نیز گفت: برای افراد ناشنوا، هم در شاد و هم تلویزیون، شخصی که با زبان اشاره صحبت می‌کند قابل رویت است. یکسری شرایط هم ویژه دانش‌آموزان نابینا توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی تعبیه خواهد شد و بزودی این قشر هم از امکانات شاد بهره‌مند خواهند شد.

حاجی‌میرزایی ادامه داد: در حال حاضر امکان فنی برای کسانی که دو یا چند فرزند آنها با یک گوشی یا تبلت در شاد فعال است اصلاح شده است. امکان تهیه گوشی و تبلت از سوی وزارت آموزش و پرورش میسر نیست.‌ این کار در حال حاضر به همت خیرین در حال انجام است و در بودجه ۱۴۰۰ هم بخشی برای خرید گوشی و تبلت برای دانش‌آموزان درنظر گرفته شده است.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه چرا دولت تاکنون این کار را انجام نداده است گفت: وقتی کرونا آمد سال ۹۸ تقریبا در پایان قرار داشت و بودجه سال ۹۹ هم بسته شده بود به همین خاطر بودجه‌ای برای این کار نداشتیم. از طرفی هزینه‌های جاری آموزش و پرورش اصلا کاهش نیافته است. برای تامین این گوشی و تبلت‌ها باید از ظرفیت تولید داخلی استفاده می‌کردیم اما این ظرفیت در حد نیاز ما نبود. ارز برای واردات وجود نداشت و اگر قرار باشد که ما این کار را انجام دهیم باید برای ۱۵ میلیون نفر گوشی و تبلت خریداری کنیم.

وی در ادامه پیرامون تاکید برخی از معلمین به کلاس‌های خصوصی و دریافت حق‌الزحمه برای این کلاس‌ها گفت: کاملا کار اشتباهی است. مسئولین وظیفه دارند که محتوا را به بهترین شکل به دانش‌آموزان ارائه کنند. البته کار معلمی در این شرایط دشوار و پیچیده است. خانواده‌ها در جریان این سختی و حضور معلمان در کنار فرزندانشان در این روزها هستند.

حاجی‌میرزایی در پاسخ به اینکه آیا امتیاز خاصی را برای معلمان درنظر گرفته‌اید یا خیر گفت: خیر، زیرا کل جامعه ما در یک بحران جدی و شرایط غیرمنتظره است و آسیب به قشر معلمین هم ماننده آسیبی است که دیگر مردم از این شرایط خورده‌اند.

وی درباره شیوه برگزاری امتحانات بیان کرد: در اصل می‌خواهیم امتحانات حضوری باشد مگر اینکه در زمان امتحانات وزارت بهداشت دستور تعطیلی صادر کند؛ من به شخص مخالف کلاس‌های آنلاین هستم و به نظرم هیچ چیز جای کلاس‌های حضوری را نمی‌گیرد. اگر بعد از این دو هفته، ستاد کرونا اجازه کلاس‌های حضوری را داد، به مردم توصیه می‌کنیم که اجازه دهند فرزندانشان به مدرسه بروند، به آنان تضمین می‌دهیم که تمامی پروتکل‌ها رعایت می‌شود. اما در کل من از شرایط فعلی آموزش راضی نیستم.

گفتنی است برنامه "یه روز تازه" کاری از گروه اجتماعی شبکه پنج سیماست که با اجرای وحید رونقی و فریبا باقری از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۸ تا ۱۰ صبح روی آنتن می‌رود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شبکه پنج سیما محسن حاجی میرزایی یه روز تازه آموزش و پرورش حاجی میرزایی دانش آموزان گوشی و تبلت کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۱۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای معدل دانش‌آموزان در گرو همکاری خانواده‌ها

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: ارتقای سطح معدل دانش‌آموزان در استان نیازمند ارتقای علمی معلمان و همکاری دانش‌آموزان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی‌آرند، امروز دوشنبه، بیست‌وهشتم فروردین_ در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه ۷۲ هزار نفر در سال تحصیلی آینده جذب آموزش‌وپرورش می‌شوند، به دلایل اُفت معدل دانش‌آموزان در کهگیلویه و بویراحمد پرداخت و اظهار کرد: یکی از دلیل اُفت معدل دانش‌آموزان استان، حضور پیدا نکردن دانش‌آموزان پایه دوازدهم پس از تعطیل‌های نوروز که یکی از مهم‌ترین دلایل کاهش معدل دانش آموزان استان، همین موضوع است.

وی افزود: برای اینکه معدل دانش‌آموزان را در سطح استان بالا ببریم، نیازمند همراهی خانواده‌ها هستیم و بدون حضور و مشارکت خانواده‌ها امکان ارتقای کیفیت آموزشی وجود ندارد و از خانواده‌ها می‌خواهیم همراهی کنند و به کمک آموزش و پرورش بیایند.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، گفت: متأسفانه برخی از اولیا بنا بر سنت‌های گذشته خیلی مقاومت می‌کنند و به همین خاطر یکی از معضلات ما در استان این است که بعضی از خانواده‌ها هنوز مقاومت می‌کنند و اطلاع ندارند دانش‌آموزان پایه دوازدهم ۵۰ درصد کنکورشان، مربوط به معدلشان است.

وی تصریح کرد: پس حضور در کلاس و معدل دانش‌آموز نقش بسیار تأثیرگذار و بی‌بدیلی دارد، بنابراین حضور در کلاس‌های درس و آزمون‌های شبه‌نهایی که به صورت کشوری برگزار می‌شود، بسیار مهم است.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: پنجشنبه‌های طلایی تکمیل کننده همین موضوع است و بحث ارتقای دانش معلمان و در راستای توانمندسازی معلمان و کلاس‌های فوق برنامه برای دانش‌آموزان است.

وی افزود: این مهم یک برنامه تحولی و یک ابتکار استانی است که امید است بتوانیم با پنجشنبه‌های طلایی تحولی را در آموزش استان ایجاد کنیم اما مشروط به همکاری و همراهی خانواده‌هاست.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: آمادگی برای برپایی امتحانات نهایی بسیار مهم است و از همه ظرفیت‌ها برای برگزاری امتحانات نهایی بهره ببریم و پایه‌های دهم و یازدهم در سال‌جاری به صورت نهایی برگزار می‌شود و خانواده‌ها باید در جریان باشند که استرسی به دانش‌آموزان در این مدت امتحانات وارد نشود.

وی تصریح کرد: ضمن اینکه ما مقدمه این کار را در امتحانات نوبت اول اجرا کردیم و به صورت هماهنگ استانی و شهرستانی امتحانات نوبت اول را برگزار کردیم.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: امتحانات شبه‌نهایی، تمرینی برای دانش‌آموزان جهت داشتن آمادگی در امتحانات خردادماه است.

وی افزود: آزمون‌های شبه‌نهایی کشوری ویژه پایه‌های دهم و یازدهم تمام رشته‌ها و پایه‌های تحصیلی در واقع تمرینی برای امتحانات نهایی در خرداد است.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: امتحانات شبه‌نهایی کشوری پایه‌های دهم و یازدهم این چهار رشته در روزهای بیست‌وهفتم فروردین و بیست‌ونهم فروردین و نیز روزهای اول و چهارم اردیبهشت هم‌زمان با سراسر کشور در استان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به در پیش رو بودن امتحانات نهایی و تأثیر سوابق تحصیلی بر کنکور، تصریح کرد: برای آشنایی بیشتر و آماده‌سازی ذهنی دانش‌آموزان استان برای امتحانات نهایی خرداد و هم در دی سوالات هماهنگ استانی و شهرستانی و هم در کنار آن امتحانات شبه‌نهایی برگزار کرده و خواهیم کرد.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: امتحانات هر سه پایه مقطع متوسطه دوم به صورت نهایی و هماهنگ کشوری برگزار می‌شود، سوالات مفهومی به شکل مفهومی و استاندارد است و دانش‌آموزان باید مطلب درسی را بخوبی بخوانند و استنباط و تحلیل خوبی از سوالات طراحی شده برای پاسخ داشته باشند.

کد خبر 744774

دیگر خبرها

  • دانش‌آموزان نهم استان‌ تهران به رشته‌های مهارتی روی‌آوردند
  • طرح شهاب آموزش و پرورش بعد از ۱۲ سال چه دستاوردی داشت؟
  • طرح شهاب آموزش و پرورش بعد از ۱۲ سال چه دست‌آوردی داشته؟ / استعدادیابی تنها روی کاغذ
  • دانش آموزان ۱۱ شهرستان فارس، امروز غیر حضوری آموزش می‌بینند
  • ارتقای معدل دانش‌آموزان در گرو همکاری خانواده‌ها
  • وقتی بازی و خلاقیت، چاشنی آموزش می‌شود
  • پایان اردیبهشت، آخرین مهلت سنجش نوآموزان/ پیش بینی ثبت نام ۶۷ هزار کلاس اولی در استان کرمان
  • ثبت‌نام آزمون استعدادهای درخشان تمدید شد
  • احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی مدارس
  • تغییر زمان آغاز سال تحصیلی مدارس کشور