Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداره نظارت بر صدور بیمه نامه های عمر و حوادث شرکت بیمه سامان با بیان این که بیمه کرونای این شرکت نه تنها تا حد قابل توجهی هزینه های درمان مبتلایان به این بیماری را جبران می کند، بلکه سهم بیمار از کل هزینه ها را نیز به حداقل می رساند، گفت: این بیمه نامه، بروکراسی های اداری برای دریافت خسارت را نیز از بین برده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، مطهره ملاپور با اشاره به این که ابتلا به بیماری کرونا می تواند هزینه های زیادی را به فرد مبتلا و خانواده اش تحمیل کند، ادامه داد: بیمه کرونای بیمه سامان این زمینه را فراهم کرده است که مشکلات مالی این عده به حداقل رسیده و تقریبا بدون نیاز مالی، دوره درمان بیماری کرونا طی شود.

وی با تاکید بر این که پوشش هزینه بستری خریداران بیمه کرونا تا 100 میلیون تومان قابل افزایش است، حذف فرانشیز از هزینه های بستری و درمان در این بیمه نامه را مزیت رقابتی آن خواند و افزود: فرد بیمه شده در پایان دوره درمان با ارائه فاکتورهای بیمارستانی به شرکت بیمه سامان، مبلغ کل هزینه ها را به طور کامل دریافت خواهد کرد و سهم بیمار در این بیمه نامه صفر است.

معاون اداره نظارت بر صدور بیمه نامه های عمر و حوادث شرکت بیمه سامان ادامه داد: بیمار با داشتن بیمه کرونای بیمه سامان برای بستری شدن در بیمارستان به داشتن معرفی نامه نیازی ندارد، بلکه می تواند پس از بستری شدن و بهبودی کامل، برای دریافت هزینه ها مستقیما به شرکت مراجعه کرده و بر اساس ارقام اعلامی مرکز درمانی، خسارت خود را دریافت کند.

ملاپور با اشاره به این که بیمه سامان برای پرداخت هزینه درمان بیماران کرونایی، میان بستری شدن در بیمارستان های خصوصی یا دولتی تفاوتی قائل نیست، اظهار کرد: بیمه سامان هزینه های درمان بیمه شده را مطابق قرارداد منعقد شده میان شرکت و بیمه گذار پرداخت خواهد کرد.

او تاکید کرد که مثبت شدن نتیجه آزمایش تشخیص مولکولی بر روی یکی از نمونه های تنفسی اصلی در یکی از آزمایشگاه های مرجع کشور، وجود CPR غیرطبیعی یا شواهد مثبت بیماری در سی تی اسکن در کنار بستری بیمارستانی بیمه شده و درمان با داروهای آنتی وایرال، تنها شروط پرداخت خسارت درمان کرونا توسط بیمه سامان است.

معاون اداره نظارت بر صدور بیمه نامه های عمر و حوادث شرکت بیمه سامان دوره انتظار برای پوشش بیماری کرونا در این بیمه نامه 14 روز از تاریخ صدور اعلام و خاطرنشان کردکه هزینه آزمایش تست کرونا در تعهدات شرکت بیمه گر نیست

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: شرکت بیمه سامان بیمه سامان پول نیوز بیمه نامه بیمه درمان پرداخت خسارت شرکت بیمه سامان بیمه نامه بیمه کرونای بیمه کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۱۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه درمان بیماران هموفیلی؛ ۱۰۰ میلیون تومان در ماه!

آفتاب‌‌نیوز :

امین افشار، رئیس هیات مدیره انجمن هموفیلی ایران در نشست خبری با بیان اینکه نگاه جامعی به بیماران هموفیلی نمی‌شود، گفت: در کشور‌های پیشرفته قبل از اینکه بیمار هموفیلی دچار خون ریزی شود سطح فاکتور بیمار را بالا می‌برند، اما در ایران بعد از خون ریزی بیمار، باید فاکتور دریافت کند؛ تازه دارو باشد یا نباشد.

وی ادامه داد: معمولا سیاستگذار این حوزه بخشی نگری می‌کند؛ در حالی اگر نگاه جامعی داشته باشند مثلا دارو به موقع برسد بعدا نیاز به تغییر مفصل بیمار نیست یا نیاز به خدمات بهزیستی و تامین اجتماعی ندارد.

افشار تصریح کرد: در حوزه پیشگیری از هموفیلی نیز نگاه جامعی وجود ندارد؛ در حالی که هر روز تعداد بیماران هموفیلی افزوده می‌شود.

رئیس هیات مدیره انجمن هموفیلی متذکر شد: داروی هموفیلی تحریم نیست، اما منشأ داروتوسط کشور‌های اتحادیه اروپا هستند؛ البته بحث مافیای داروی هموفیلی وجود دارد.

وی با بیان اینکه ۱۳ هزار بیمار در کشور وجود دارد، گفت: هر بیمار هموفیلی حدودا صد میلیون تومان در ماه هزینه دارد.

افشار تاکید کرد: اگر سازمان غذا و دارو وارد بحث رگولاتوری خود شود و بر اساس مطالعات بالینی دارو وارد شود، موثر است. 

سعید برپروشان، مدیر عامل انجمن هموفیلی اظهار داشت: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نمی‌خواهد زیر بار دارو‌های نوین هموفیلی برود.

وی ادامه داد: وقتی دارویی تولید می‌شود که بیمار یک ماه راحت است و خون ریزی به خداقل می‌رسد چرا نباید استفاده کند؛ اما متاسفانه مسئولان وزارت بهداشت این نگاه را ندارند.

مدیرعامل انجمن هموفیلی ایران خاطرنشان کرد: داروی جدید هر ویال آن ۱۸۰ میلیون تومان است.

برپروشان ابراز کرد: در تهران داروی بیماران هموفیلی وجود دارد، اما در شهرستان‌ها وجود ندارد؛ به عبارتی عدالتی در توزیع داروی بیماران هموفیلی وجود ندارد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • درمان سرطان رایگان می‌شود
  • عدم پاسخگویی تعرفه‌های آندوسکوپی و کولونوسکوپی به هزینه‌ها
  • تعرفه های آندوسکوپی و کولونوسکوپی پاسخگوی هزینه‌ها نیست
  • اعلام سرانه بیمه درمان پرداختی دهک‌های اول تا نهم/ فرانشیز بستری مددجویان «صفر» شد
  • اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • اختلال در سامانه بیمه‌های سلامت و روستایی بیماران کاشمر را به دردسر انداخت
  • سنگینی هزینه‌های درمان روی دوش مردم
  • هزینه درمان بیماران هموفیلی؛ ۱۰۰ میلیون تومان در ماه!
  • چقدر برای نرخ بیمه و درمان از فیش حقوقی هر کارمند کسر می‌شود؟
  • افشاگری درباره بیمه تکمیلی رانندگان کامیون ؛ سوء استفاده کنندگان کیستند؟