Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@07:43:24 GMT

نمود کاهش تولید مرغ در بازار زنجان با کاهش توزیع

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۳۲۴۹۱

نمود کاهش تولید مرغ در بازار زنجان با کاهش توزیع

ایسنا/زنجان مشاور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: کمبود توزیع در بازار فعلی به خاطر کمبود تولید در روزهای گذشته است.

محمد قربانلو در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تولید و نظارت بر تولید محصولات دام و طیور در استان‌ها بر عهده سازمان جهادکشاورزی و توزیع و نظارت بر آن وظیفه سازمان صنعت، معدن و تجارت استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کمبود مرغ گرم در بازار مصرف، افرود: بنا بر اعلام سازمان جهادکشاورزی استان، تولید مرغ در روزهای آخر آبان و ۱۰ روز اول آذر کمتر شده بود که این مهم تاثیر خود را در بازار مصرف، با کمبود مرغ گرم برای توزیع نشان داده و مرغ گرم کمتری در بازار توزیع شد.

این مسئول با بیان اینکه توزیع مرغ گرم در روزهای اخیر در سطح استان کم‌ بوده است، ادامه داد: برای حل مشکل مازاد تقاضا از طرف مصرف‌کننده و تامین نیاز بازار، مرغ منجمد در هر هشت شهرستان استان توزیع شده و نیاز مصرف‌کننده به گوشت سفید از این طریق تامین می‌شود.

قربانلو از توزیع روزانه ۵۰ تن مرغ گرم و منجمد در بازارهای مصرف استان خبر داد و تصریح کرد: متاسفانه در شهرستان‌ها اعلام شد که مرغ گرم و یا منجمد به بازار عرضه نمی‌شود ولی با توجه به زمان بارگیری مرغ از کشتارگاه یا سردخانه‌ها، این محصول در حوالی ظهر به شهرستان‌ها می‌رسد و در بعد از ظهر توزیع می‌شود.

مشاور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، مراتب را به سامانه ۱۲۴ گزارش دهند تا شکایات آنان بررسی و پیگیری شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی زنجان کمبود مرغ مرغ گرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۲۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی، گفت: کمبود نقدینگی به یکی از مهم‌ترین مسائل این شرکت‌ها شده است، زیرا به طور تنگاتنگی، رشد شرکت‌ها تابع وصول مطالبات وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمود محمودی عصر امروز در نشست وصول مطالبات شرکت برق استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت وصول مطالبات در تامین برق پایدار، اظهار داشت: وصول مطالبات نقش بسزایی در تامین برق پایدار و ارائه خدمات مطلوب به مشترکان دارد و بر اساس قانون برنامه هفتم و به دنبال اصلاح نظام مالی صنعت برق از این پس تمامی شرکت‌های توزیع نیروی برق، انرژی مورد نیاز خود را از بورس انرژی خریداری خواهند کرد و در قالب این ساز و کار هزینه خرید برق از نیروگاه‌ها به صورت نقدی پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای این مهم علاوه بر پیشرفت و توسعه صنعت برق از انباشت بدهی مالی شرکت‌های توزیع برق می‌کاهد، افزود: با توجه به اختیاراتی که برنامه هفتم توسعه و دیگر قوانین بالا دستی به وزارت نیرو داده است، باید نظام‌های مالی شرکت‌های فعال در صنعت برق به گونه‌ای اصلاح شود تا شرکت‌ها بر اساس سازوکار نظام بنگاه‌داری و اصول حاکمیت شرکتی مسیر توسعه خود را طی کنند و از روند‌های گذشته که موجب انباشت بدهی در این شرکت‌ها می‌شد، فاصله بگیرند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی با بیان این که مطابق با برنامه هفتم توسعه باید میزان معاملات خارج از بازار عمده فروشی صنعت برق به 60 درصد برسد، گفت: مطابق این اقدام شرکت‌های توزیع و مشترکان بالای یک مگاوات از این پس باید برق مورد نیاز خود را از طریق بورس انرژی و در یک فضای شفاف و کاملاً رقابتی خریداری کنند.

محمودی عنوان کرد: کمبود نقدینگی به یکی از مهم‌ترین مسائل این شرکت‌ها شده است زیرا به طور تنگاتنگی، رشد شرکت‌ها تابع وصول مطالبات وجود دارد در این راستا استقلال مالی شرکت‌های توزیع برق طی سال جدید کلید خورده است و ارائه خدمات مطلوب به مشترکین و ذی‌نفعان و گردش چرخ صنعت برق در گرو وصول مطالبات است.

وی خاطرنشان کرد: در پی اجرای این طرح شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور باید به معنای واقعی کلمه به صورت شرکتی اداره شوند و درآمد و هزینه‌های خود را در یک رقابت سالم و شفاف تامین و پرداخت کنند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • ۱۶ هزار تن سیر در طارم برداشت می‌شود
  • حذف واسطه‌ها و کاهش هزینه تولید طلا در پی حراج شمش در مرکز مبادله
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • تعداد فوتی های ناشی از گازگرفتی در زنجان کاهش یافت
  • شمار متوفیان ناشی از حوادث گاز در زنجان کاهش یافت
  • این ویتامین‌ها اضطراب را کاهش می‌دهد
  • کمبود تولیدات هنری در زمینه کاهش طلاق ملموس است
  • استدلال استاد قرائتی برای ورود جوانان به حوزه
  • اولین جلسه کمیته مدیریت مصرف برق توزیع برق استان سمنان برگزار شد