Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

خبرگزاری فارس ـ گروه سینما: با گذشت بیش از دو ماه از حادثه ناگوار انفجار بندر بیروت، ۱۵ تن از کارگردانان این کشور قصد دارند تا ۱۵ فیلم کوتاه ۱۰ دقیقه‌ای از آثار مخرب انفجار بندر بیروت تولید و در فضای مجازی ارائه کنند. نام این پروژه «بیروت ۶:۰۷» است، یعنی همان ساعتی که انفجار بیروت رخ داد. 

 

 

به گفته «مازن فیاض» کارگردان  لبنانی، این پروژه برای تکریم قربانیان حادثه انفجار بندر بیروت است، او تأکید می‌کند: «وظیفه ما زنده نگه داشتن یاد آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» فیلم کوتاه او داستان مرد جوانی است که پدر اهل تشیع خود را زیر آوار بندر جستجو می‌کند؛ در حالی‌که چند ساعت قبل با پدرش دعوا کرده بود و از این بابت بسیار ناراحت است.

 

 

فیاض تأکید می‌کند که کارگردان‌های مشارکت‌کنند در این طرح، دستمزدی دریافت نمی‌کنند اما برخی‌های هزینه دیگر عوامل توسط پلتفرم «شاهد» پرداخت شده و فیلم‌ها نیز در این سامانه اینترنتی منتشر شده است.

انتشار این فیلم‌ها از هفته گذشته و همزمان با سالگرد استقلال لبنان (در ۲۲ نوامبر) در فضای مجازی آغاز شده است.

 

 

«اینگرید بواب» کارگردان دیگری است که در پروژه «بیروت ۶:۰۷» حضور دارد. فیلم او دو عاشق را نشان می‌دهد که قبل از شروع فاجعه، کنار ساحل رفته‌اند تا لحظاتی را آرامش داشته باشند. او می‌گوید این فیلم به چشم آسیب نمی‌رساند اما قلب را می‌آزارد.

 

 

فیلم دیگری ساخته «کارولین لبکی» نشان می‌دهد که آتش‌نشانان بیروت قبل از اعزام به بندرگاه، تولد خود را جشن گرفته‌اند. این در حالی است که ۱۰ آتش‌نشان اعزامی از اولین قربانیان این حادثه بودند.

 

 

به گفته رایزنی فرهنگی کشورمان در لبنان، این پروژه با وجود تصاویر و صحنه‌های دلخراش، مورد انتقاد برخی شهروندان و فعالان فرهنگی قرار گرفته شده است. یکی از کاربران اینستاگرام نوشت: سه ماه از کشته شدن قربانیان نمی‌گذرد و مردم هنوز هم غصه می‌خورند ... آیا واقعاً فکر می‌کنید زمان مناسب برای تهیه فیلم درباره فجایع ماست؟ دیگری هم نوشته: «شما وحشت‌هایی را که سعی می‌کنیم فراموششان کنیم، دوباره زنده می‌کنید! یکی از نویسندگان هم اظهار داشت: خیلی زود است و بی‌احترامی است.

انفجار بندر بیروت منجر به کشته شدن بیش از ۲۰۰ نفر و ۶۵۰۰ زخمی شد و محله‌های بیروت را از بین برد.

 

 

پس از این اتفاق، غول رسانه‌ای «نتفلیکس» با همکاری صندوق عربی فرهنگ و هنر (AFAC)، صندوق ۵۰۰ هزار دلاری برای حمایت از کارگران در حوزه سینما و تلویزیون تأسیس کرد. اعضای این صندوق می‌توانند برای جبران توقف تولیدات سینمایی و تلویزیونی، کمک ۲۰۰۰ دلاری دریافت کنند. نتفلیکس همچنین ۳۴ شاهکار سینمای لبنان را در مجموعه خود گنجانده است تا مبارزات، امیدها و رویاهای مردم این کشور را به جهانیان ارائه دهد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: لبنان فضای مجازی بندر بیروت فیلم کوتاه رایزنی فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۲۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض آوارگان فلسطینی به سیاست‌های آنروا

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از بیروت، امروز جمعی از شخصیت‌های دینی اردوگاه‌های فلسطینی درلبنان با تجمع در برابر دفتر منطقه‌ای این نهاد رسمی سازمان ملل در بیروت، خواستار تغییر عملکرد آنروا در اردوگاه‌های فلسطینی شدند.
آوارگان فلسطینی تاکید می‌کنند مدیریت جدید آنروا کارمندان فلسطینی طرفدار مقاومت را از این آژانس اخراج می‌کند و بدنبال اطلاعاتی درباره آوارگان فلسطینی است که می‌تواند تامین کننده خواست سازمان‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی باشد.
محمود الصدیق، رئیس هیئت علمای فلسطین در لبنان، خواستار بازنگری جدی درعملکرد آنروا شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


اظهارات:
شیخ علی یوسف - از علمای فلسطین
شیخ بسام کاید - از علمای فلسطین
شیخ محمود الصدیق - رئیس هیئت علمای فلسطین

دیگر خبرها

  • اشتغال بیش از ۶۴ هزار نفر در پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان
  • اعتراض آوارگان فلسطینی به سیاست‌های آنروا
  • اجرای ۳۵ کیلومتر فیبر نوری در آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر
  • انتخاب بهترین شرکت ساخت ویلا
  • دستگاه بلوک زنی
  • آمادگی تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار
  • اعلام آمادگی چین برای ساخت بندر خشک ریلی در قرقیزستان
  • افزایش همکاری ها محور گفتگوهای مقامات طالبان و چین
  • وزیر دفاع اسبق لبنان: اسرائیل عامل انفجار بندر بیروت بود
  • نیروگاه ساخت ایران در سریلانکا چه خصوصیاتی دارد؟ + تصاویر