Web Analytics Made Easy - Statcounter

ترور دانشمندان هسته‌ای هر چند با عاملیت موساد اتفاق افتاده است اما پروژه‌ای است که ۲ ضلع دیگر هم دارد.

به گزارش مشرق، سال ۹۷ منابع اسرائیلی اعلام کردند «موساد» سازمان جاسوسی اسرائیل تلاش کرده یک دانشمند هسته‌ای ایران را ترور کند اما این عملیات موفق نبوده است. در این باره وبگاه «واللا نیوز» گزارش داده بود عوامل موساد پیش‌تر تلاش کرده‌اند یک دانشمند هسته‌ای ایرانی به نام «محسن فخری‌زاده‌مهابادی» را که مسؤول رآکتور اتمی تهران است ترور کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این وبگاه اذعان کرده بود تمام دانشمندان هسته‌ای ایرانی که پیش‌تر ترور شدند یا سوء‌قصدی علیه جان آنها انجام گرفته، عملیات آن توسط عاملان موساد اجرا شده است. مقامات اطلاعاتی خارجی موساد به «واللا» گفته بودند فخری‌زاده در لیست ترور موساد قرار داشت. محسن فخری‌زاده تنها دانشمند هسته‌ای ایرانی است که بنیامین نتانیاهو نام او را مستقیما در سال ۲۰۱۸ به زبان آورده و ادعا کرده بود روی برنامه تسلیحاتی اتمی کار می‌کرده است. علاوه بر این، سبک ترور نیز بیانگر آن است که این اقدام از سوی موساد برنامه‌ریزی و اجرا شده است. 

بیشتر بخوانید: شهید «محسن فخری‌زاده» که بود؟

ترور دانشمندان هسته‌ای هر چند با عاملیت موساد اتفاق افتاده است اما پروژه‌ای است که ۲ ضلع دیگر هم دارد؛ اول آمریکا که سیاست‌های رژیم صهیونیستی در قبال ایران تابعی از سیاست‌های آمریکا در مواجهه با ایران است. مطمئنا درباره این ترور هماهنگی‌های لازم میان مقامات رژیم صهیونیستی و آمریکا شکل گرفته است؛ همان‌گونه که در ترورهای پیشین دانشمندان هسته‌ای نیز مقامات آمریکایی به صورت مستقیم در جریان این ترورها بودند. پروژه ترور دانشمندان هسته‌ای ایران پس از فتنه ۸۸ و در دولت اوباما آغاز شد. 

جلسات منظم کاخ سفید و تل‌آویو برای ترور دانشمندان هسته‌ای ایران

سال ۱۳۹۰ «دیوید سنجر» روزنامه‌نگار روزنامه نیویورک‌تایمز در واشنگتن که ارتباط نزدیکی با محافل اطلاعاتی و مقامات کاخ سفید دارد، در کتاب خود به نام «مواجهه و اختفا» از برنامه‌های مشترک کاخ سفید و تل‌آویو برای حمله سایبری و انجام ترورهای گوناگون در ایران خبر داد. یکی از مهم‌ترین حقایقی که در این کتاب به آن پرداخته شده، جلسات منظم کاخ سفید و تل‌آویو برای پیگیری ماجرای ترور دانشمندان هسته‌ای ایران است؛ مسأله‌ای که در کتاب ۲ تن دیگر از روزنامه‌نگاران نزدیک به محافل صهیونیستی و کاخ سفید نیز بیان شده است. سال‌هاست موساد و آژانس‌های اطلاعاتی غرب دانشمندانی را که برای به دست آوردن فناوری و قطعات مورد نیاز ایران برای تکمیل برنامه‌های هسته‌ای خود به غرب سفر کرده‌اند، مورد تعقیب قرار داده‌اند.

«توماس دونیلون» ‌مشاور امنیت ملی اوباما که بعد از دیدار با هیأتی از مقامات اسرائیلی دفترش را ترک می‌کرد،‌ درباره این جلسات گفت: «فکر نمی‌کنم هیچ‌کس تاکنون برگزاری چنین جلساتی را با این میزان هماهنگی در بین سرویس‌های اطلاعاتی و نظامی آن هم در این سطح بالای تصمیم‌گیری، در دولت‌های قبل دیده باشد». اما در هر صورت پایکوبی و خوشحالی عجیبی راجع به این هماهنگی وجود داشت. 

سازمان منافقین «پادو»ی سرویس‌های جاسوسی

علاوه بر نقش مستقیم آمریکا در این ترور، باید به نقش سازمان تروریست منافقین در انجام اینگونه عملیات‌های تروریستی اشاره کرد. البته سازمان منافقین بیشتر نقش «پادو»ی سرویس‌های جاسوسی را ایفا می‌کند و زمانی که دولت‌ها به دلیل عواقب بین‌المللی نمی‌خواهند به صورت مستقیم به مسأله‌ای اشاره کنند، از پوشش این سازمان استفاده می‌کنند. 

گفتنی است آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیش‌تر و در ماه آگوست سال جاری از این سایت ادعایی بازدید به عمل آورده بود.در ماجرای ترور شهید دکتر محسن فخری‌زاده، سازمان منافقین با استفاده از اطلاعات ارائه شده توسط موساد در یک کنفرانس خبری از نقش شهید فخری‌زاده در برنامه هسته‌ای ایران به صورت رسمی پرده برداشت و وی را به صورت غیررسمی به عنوان سوژه ترور مطرح کرد. تقریبا یک ماه قبل بود که منافقین ساکن آلبانی در یک کنفرانس خبری مدعی شدند یک سایت هسته‌ای جدید در سرخه حصار کشف کرده‌اند. منافقین این سایت تازه کشف شده را محلی برای انجام پروژه‌های مخفیانه ایران در زمینه هسته‌ای نامیدند و از شهید محسن فخری‌زاده به عنوان کلیدی‌ترین فرد این تأسیسات نامبرده و تلاش کردند توضیحاتی درباره شخصیت پنهان این دانشمند شهید ارائه کنند.

علاوه بر این سازمان‌های جاسوسی از سازمان منافقین برای جمع‌آوری اطلاعات اولیه و انجام اقدامات پرخطری که ممکن است هویت و جان افراد رسمی این سازمان‌ها را به خطر بیندازد استفاده می‌کنند.

منبع: روزنامه وطن امروز

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا شهید محسن فخری زاده ترور اسرائیل رژیم صهیونیستی موساد شهدای هسته ای سازمان منافقین آمریکا کاخ سفید ترور دانشمندان هسته ای بنیامین نتانیاهو محسن فخری زاده سازمان جاسوسی اسرائیل ترور دانشمندان هسته ای ایران کاخ سفید و تل آویو سازمان منافقین محسن فخری زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۲۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین: تل‌آویو باید هرگونه طرح حمله به رفح را کنار بگذارد

ژانگ جون، نماینده چین در سازمان ملل در جلسه شورای امنیت خواستار افزایش تلاش «کشور‌های دارای نفوذ» برای برقراری آتش‌بس در غزه شد و تاکید کرد که رژیم صهیونیستی باید هرگونه طرح حمله به شهر رفح را کنار بگذارد.

به گزارش الجزیره، نماینده چین به ممانعت صهیونیست‌ها در رسیدن کمک‌ها به غزه اشاره کرد و گفت: «اسرائیل باید از قطعنامه شورای امنیت پیروی کرده و گذرگاه‌ها را برای کمک‌های بیشتر به غزه باز کند». 

در این جلسه که به درخواست الجزایر برای عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل برگزار شده، نماینده روسیه نیز در اظهارات مشابهی از تصویب قطعنامه مذکور حمایت کرد و خواستار تسهیل ورود کمک‌ها به نوار غزه شد. 

فلسطینی‌ها به دنبال به رسمیت شناختن بین المللی کشور خود در مرز‌های ۱۹۶۷ و پیوستن به سازمان ملل به عنوان یک کشور عضو کامل هستند. با این حال تحلیلگران انتظار دارند آمریکا امروز قطعنامه پیشنهادی الجزایر را وتو کند.

قطعنامه شورای امنیت برای تصویب شدن نیاز به دست کم ۹ رای موافق دارد و نباید توسط ۵ عضو دائم (چین، روسیه، فرانسه، انگلیس و آمریکا) وتو شود. در صورت تصویب شدن، این قطعنامه به مجمع عمومی سازمان ملل خواهد رفت که ۱۹۳ عضو دارد و در آن جا فلسطین باید دو سوم آرای کشور‌ها را به دست بیاورد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه روسیه : مسکو از طریق کانال‌های دیپلماتیک به تل آویو اطلاع داده که تهران خواهان افزایش درگیری نیست
  • تل‌آویو باید هرگونه طرح حمله به رفح را کنار بگذارد
  • چین: تل‌آویو باید هرگونه طرح حمله به رفح را کنار بگذارد
  • رد پای موساد در ترور صراف لبنانی به چشم می خورد
  • اسلامی: آژانس به طور منظم از تاسیسات هسته‌ای بازدید می‌کند
  • تابع قانون اقدام راهبردی لغو تحریم‌ها هستیم
  • تابع قانون اقدام راهبردی در لغو تحریم‌ها هستیم
  • بازدید منظم آژانس از تاسیسات هسته‌ای ادامه دارد
  • اسلامی: بازدید منظم آژانس از تأسیسات هسته‌ای/ نظارت ۱۲۰ بازرس
  • از سرگیری بازرسی‌های آژانس از تاسیسات هسته‌ای ایران